- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
T-Tboy #50422 üzenetére
Pl. én uw.hu-n regisztráltam egy ingyenes tárhelyet, aztán oda másolgatom fel a képeket ftp-n. Írtam egy kis php-s cuccot ami csinál index képeket hozzá, meg a PH!-s kép beillesztőkódot legenerálja útvonallal, mindenestől és csak ctrl+c, ctrl+v berakom ide. Így a legegyszerűbb.
(#50414) ZolikaE46:
nagyon komoly!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Gergőke88 #50380 üzenetére
Elég ütős lehet, nekem az ár is jónak tűnik.
Holnap elvileg meglesz a JungSon JA-66C. Kipróbálni sajnos nem tudtam volna saját hangfalakkal sehol úgyhogy ez kissé kockázatos húzás volt.
Bízom benne, hogy azért hallhatóan többet fog nyújtani zenében mint a Pio VSX-421. -
Tamoo
nagyúr
Úgy néz ki házimozi erősítő csere helyett veszek egy új Jungson ja-66c-t zenére 50e-ért. Szerintetek?
(#50247) ricsik: írtam nekik, de gondoltam hátha tudja valaki. Egyébként éppen nem nagyon telefonálgathatok, ezért is nem ezt tettem.
-
Tamoo
nagyúr
Valaki esetleg tudja, hogy a Kácsától mennyiért szállítanak házhoz? Nem találtam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dorian #50165 üzenetére
Az kicsit nagyobb kiadás lenne. Sajnos átrendezni sincs mód "házimozi szempontból" ideálisra mivel ez a hálószoba is. Szűkösen vagyunk. Majd lövök képeket aztán ha esetleg van valami jó ötletetek...
Mindenesetre köszönöm az eddigi tippeket mindenkinek. Rágódok rajta egy sort aztán meglátom. Mediamarkt legközelebb 90km-re van Miskolcon, szóval túl gyakran oda sem szaladgálok. Majd odacsörgök aztán meglátjuk. -
-
Tamoo
nagyúr
Új H/K 255 jelenleg megér 109e Ft-ot a mostani árak mellett ha jól gondolom ugye?
Használt cuccok csak garanciával jöhetnek szóba, de olyat nem sokat látok. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Gergőke88 #50145 üzenetére
Ebben igazad van, el is felejtettem hogy utoljára még én is pont ezt mondtam.
csak ilyenkor elvakult az ember.
Szóval inkább rászánom és 1-el feljebb lépek. Többel fölösleges ha a mission-jeim maradnak. Viszont ebben a kategóriában olyat kellene választanom ami a többihez képest zenében "erősebb". -
Tamoo
nagyúr
Egy Denon 1312 Szerintetek megérhet +25e Ft-ot egy Pio VSX-421-hez képest?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
sirfer #50065 üzenetére
Az enyém nem fog lemászni, van kis gumi talpa is (PSW-110).
(#50066) Dorian: Aha, nem tudom. Nekem nagyon ajánlgatták a műkövet, de valószínűleg akkor inkább a gránitra szavazok. Jó eséllyel nem kell költségekbe vernem magam hozzá, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér. Ahogy visszaolvasgattam, még érdemes gumikorongokkal is próbálkozni a gránit alatt, bár nekem szőnyegen lesz.
Mission-ök alá (tüskék alá) gondolom fölösleges bármit is tenni.
Még a falakkal kellene kezdenem valamit, hogy ne legyen csupaszon, de nem sok ötletem van egyenlőre. -
Tamoo
nagyúr
Na lehet lesz gránitlapom. Ajánlottak műkövet is. Szerintetek?
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Véleményeznétek nekem ezt a sztereó erősítőt?
Technics SU-V470 AA
Elvileg ennyi hibája van: "A hangerő szabályzó picit érzékeny,néha nem azonnal reagál egy kontakt tisztítás megoldja." -
Tamoo
nagyúr
Ilyen olcsóbb DAC-el gondolom nincs tapasztalata senkinek. Egy olcsóbb rendszerhez vállalható lehet, vagy totál felejtős ennyiért bármi használhatót venni?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49700 üzenetére
Az a baj, hogy ehhez már illene jobb hangfal... kábelek... DAC... Szépen megszaladna az összeg és a fizetésemhez mérten nem ez az egyetlen drága hobbim
+még tavasszal esélyes, hogy az autóra is költenem kell bőven, pedig jó lenne egy penge sztereó lánc... De azt hiszem egyenlőre önmegtartóztatást tanúsítok.
-
Tamoo
nagyúr
Valószínűleg bánni fogom ha nem veszem meg, pedig úgy érzem ez egy elég jó vétel lehet. [link]
-
Tamoo
nagyúr
Én nézegetném most a használt sztereó erősítőket, de nagyon nem vagyok képben vele, hogy melyik mikori (tudom erre google...), mennyit érhet, na meg hogy egyáltalán érdemes-e megvenni. Így azért nehéz.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #49456 üzenetére
Na akkor csak sikerült. Nem tudtam pontosan, mert nem ilyen tv-m van, csak szintén Samsung.
Én többnyire FLAC, ha abban nincs meg akkor mp3. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #49450 üzenetére
Elvileg ki kellene menni optikain az 5.1-es hangnak (DTS és DD is). Én is így használom a tv médialejátszóját forrásnak.
Nem tudom ennél is így van-e: Ha elindítottad a filmet, Tools gomb a távján, aztán a hangbeállításnál átállítod PCM-ről DD-re vagy DTS-re.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
feketeibiza #49415 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
Németországból házhozszállítással 115e-ből meglenne a Denon 1912. Nagyon csábító
de félek bevállalni. Garancia gondolom csak ott érvényes.
-
Tamoo
nagyúr
Nem mintha belépő szinten bármi értelme is lenne a HD-nak.
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Ha a mission mv-8-hoz néznék használt sztereó erősítőt, milyen árkategóriában lenne érdemes keresgélni? Ha esetleg konkrét típusokat is tudnátok mondani az nagyon jó lenne, mert sajnos eléggé sötétben tapogatózok.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ginola #48728 üzenetére
Zenén gyengének érzem, filmeknél tetszik. Pont ez a bajom most, hogy nem tudok hol hallgatózni...
így nem tudom, hogy mit kellene "várnom". Azért gondolkoztam most másik erősítőn, mert még relatíve jó áron lenne esélyem eladni a Pio-t, úgy hogy ne bukjak a dolgon (áremelkedéseknek hála). Viszont újat meg most nem érdemes venni, úgyhogy valószínűleg még várni fogok aztán hátha lesz lehetőségem valahol meghallgatni egy-két jobb cuccot. Vaktában nem fogok még egyszer megrendelni semmit.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ginola #48726 üzenetére
Csak érdekelt, nem kell felháborodni. Én nem értek annyira hozzá, környéken nem tudom átnézni, így félek beleugrani tizenéves erősítő vásárlásába.
Az eszmefuttatásod akár helyes is lehetne, de szerencsémre nem buktam egy Forintos se rajta, csak jó áron lett egy VSX-421-em (3év garanciával).
-
Tamoo
nagyúr
Denonoknál pl. 3803-ast nézve a 03 azt jelenti, hogy ez egy 2003-as modell?
Ilyen régiben azért már van némi rizikó nem? -
Tamoo
nagyúr
válasz
MaTTeS #48693 üzenetére
Gondolkoztam már sztereón is, bár nagyon nem szimpatikus ez az átdugdosás dolog, meg helyem se igazán van. Egyébként milyen árkategóriában érdemes nézelődni?
(#48697) Gergőke88: Köszi, már néztem. Egyébként garit nem adnak rá. (kérdeztem)
(#48691) BBéci: Köszönöm a helyesbítést! Előfordul, hogy a vesszőkkel is hadilábon állok, ha van kedved kijavítgathatod!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ginola #48687 üzenetére
Hát én is úgy vagyok vele, hogy ennyit nem ér meg, gyengébbet meg nem nagyon akarok (kicsit előre gondolkodva).
Elképzelés az, hogy talán reményeim szerint a mission mv-8-ból némileg több dinamikát is elő lehetne csalogatni mint a mostani pio vsx-421-el. Elég sokat hallgatok zenét is, és ahhoz kevésnek érzem. Későbbiekben valószínűleg ha megtehetem nem lehetetlen hogy hangfalat is cserélnék. Szóval lehet elkapott a gépszíj.
Viszont a 160-et sokallom, úgyhogy egyenlőre így nem lesz csere. Használtak közül meg csak olyat vennék amire még van garancia. -
Tamoo
nagyúr
Nézegettem az erősítőket, Denon 1912-ért nem sok a 160.000Ft? Tavaly mennyiért vesztegették, nem tudja valaki? (vagy akkor is ennyi volt?)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MaTTeS #48537 üzenetére
Én a 110-re szintén a streamnél csak kettőt kaptam.
(#48550) axwel18: Szerintem fölösleges ez a találgatás. Főleg, hogy még nem nyilatkozott senki, hogy hallotta volna egyáltalán.
Lehet hülyeség, de ha annyira jó lenne, már vagy elkapkodták volna annyiért vagy nem kínálnák árban mondjuk a Polk alatt ennyi ideig (de ez csak találgatás). Nem hallottam, fogalmam sincs mit tud, de a számok nem sokat jelentenek.
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Sharkes #48359 üzenetére
DTS 2.0 elvileg nem azt jelenti, hogy csak a 2.0-t viszi. Az én samsungomnak is ilyen "támogatottsága" van, de szépen szólnak a dts 5.1-es filmek. Viszont volt olyan film hogy mondjuk 5-10percenként megakadt egy pillanatra a kép. De nem olyan zavaró módon szerencsére. Lehet nem bírja tv-d.... de passz.
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Hangfalkábeleknél is számít az "irány"? Remélem nem, mert akkor 5-ből csak egy van jól bekötve
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dorian #48286 üzenetére
Nem kell egyből hülyének nézni.... Szerintem nem teljesen egyértelmű ez a felirat dolog. Most lehetne az olvasási irány helyett azt is nézni, hogy a "felirat eleje" legyen a szubnál... Még akár erre is rá lehet mondani, hogy logikus.... Ha rá lenne b@szva egy nyíl, akkor nem kérdeztem volna meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest