- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #28048 üzenetére
Ahogy nezem Onkyonal korabban sem volt divat a digitalis bemeneteket analogra tolni, negy evjarattal korabbi 474 manualjaban is el van dugva egy ilyen mondat a hangeszkozok csatlakoztatasa resznel:
A DVD or other component equipped with a digital output can be connected to this receiver. The digital connection must be used in conjunction with an analog connection, because if the analog cable is disconnected, the audio output from TAPE OUT and VIDEO-2 will not work.
-
Gabor970
addikt
válasz
nyunyu #28048 üzenetére
köszi!
You cannot record from AV components that are connected
to the digital inputs. You must use analog connections.vagyis ez így nem megy. No mindegy. csak szerettem volna meghallgatni, hogy mennyiben más a hangminőség, ha a TV digit kimenetét használom az fejhallgató kimenet helyett.
majd ha lesz DAC-om, megtudom.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #26581 üzenetére
Hmm, ha kihuzom a konnektorbol, akkor megszunik a HDMI jel tovabbitas, viszont nem tiltodik le a VGA kartya, mint hangeszkoz.
Ha siman kilokom standbyba az erositot, akkor a Win7 letiltja a HDMI hangot, aztan utana hiaba kapcsolom vissza az erositot, csak a gep altatas+ebresztes vagy restart segit
-
törölt tag
válasz
nyunyu #26195 üzenetére
Ha tényleg 35 wattot zabál,akkor kapcsold ki róla a HDMI Tru-t,vagyis ogy kikapcsolt állapotban átengedje a HDMI jelet.De sok fogyasztásmérő nem mér jól 20 Watt alatt.
Jamokat add el és Polk TSI200 szett vagy JBL ES25 sztem beleférnének. Center erősen lényeg,azt ne hagyd ki! -
törölt tag
válasz
nyunyu #12558 üzenetére
Ezt vedd a másik helyett mert amazon nem láttam HDMI-t,sorry,kimaradt.és ez is jó.
Az Onkyora rátérve: lehet hogy át kel(lene)nevezni a digitális bemeneteket.Persze van amelyikeket nem lehet,pl DVD,BD. És lehet a 474-eden csak az egyiket lehet átnevezni méghozzá emlékezetem szerint a koaxiált-legalábbis az én régi gépemen(mert én is ezen(vagy 343? régen volt már..) Onkyón kezdtem anno).Képernyőmenüröl ment csak az átnevezés. -
BBéci
legenda
válasz
nyunyu #12553 üzenetére
Két apróságot nem tudok feldolgozni. Az egyik, a 4x75 W bizonyára melléütés, 5x75-öt akartál írni, ami bőven elég egy 25 négyzetméteres szobában, ha tényleg egyszerre mind az 5 csatornán tudja az erősítő.
Az, hogy egy erősítőtő keveset fogyasszon, az olyan, mintha egy hősugárzótól, vagy mozdonytól várnád ugyanezt.
A többire Sanci válaszolt. -
törölt tag
válasz
nyunyu #12553 üzenetére
Mindegyik kezel 6 ohmost. És távirányitani is mindet lehet.Ez a legolcsóbb aminek 2 koax bemenete van
-
intuicio
aktív tag
válasz
nyunyu #10030 üzenetére
Sanci38
Ezt kaptam ma reggel mail-ba:
Kedves Zsolt!Ha úgymond komolyak a szándékai, akkor be tudunk hozatni egyet demóra és installáljuk Önnek!
Üdvözlettel
Vééégreeee
És azért ez se semmi:
Kedves Zsolt!
Ez a termék nálunk nem megtekinthető. Jellemzően nem foglalkozunk ilyen
kisméretű kompakt házimozikkal több okból, ezeket csak rendelésre hozzuk ha
valaki szeretné megvásárolni.
Amennyiben szeretné megrendelni, akkor kérnék egy megrendelő e-mailt névvel
telefonszámmal címmel. Ha esetleg nem kötött nagyon az ár kérdésében, tudok
ajánlani ugyan drágább de jobb hangú és időt állóbb összeállítást. Ez ügyben
kérem keressen meg telefonon.LoL
-
intuicio
aktív tag
válasz
nyunyu #10030 üzenetére
Köszi szépen, megtekintem a boltot majd.. Szerintem írok nekik most egy mailt, ezzel az igénylésemmel kapcsolatban.. Eddig 9bolt elküldött a csába..
Szval eddig ugy látom megvagytok elégedve az Onkyos-cuccokkal
Ha bárki valamit tud még írni ezzel a termékemmel kapcsolatban, nagyon várom -
Radaconte
csendes tag
Sima jack nem lesz jo, mivel Creative kartyain nem a szokasos 3.5mm-es sztereo csati van, hanem az egy gyuruvel hosszabb.
Raadasul a hegyen jonne ki a digitalis jel, szoval ha beledugsz egy sztereo minijack-et, akkor a digitalis kimenet egyaltalan nem fog erintkezni, csak az analog bal+jobb+fold.Analóg módra gondoltam (3 x 3.5mm sztereó jack - 6 RCA), digitálishoz pedig egy mono jack-mono rca kábel kell? (erősítőn 1 db Digitális koaxiális bemenet van) Mint kiderül, egyáltalán nem értek a témához még, csak próbáltam utána járni a dolognak.
Remélem nagy hülyeséget nem írtam.
-
törölt tag
Hasnoló kinézetű grundigot ue. miatt kellet szétszednem, abban a szélén vannak karmok asszem hat szimetrikusan, amiket egy oldalon ki kell feszíteni, nekem nem sikerült úgy hogy ép maradjon, de van piilanatragasztó és otthoni darab.
Szerintem nem úgy tervezték, hogy majd szét kelljen szedni. -
Ninoka
tag
Már próbáltam tesóm erősítőjével, igaz nem ezzel a kábellel, hanem még a régivel, azzal jól szólt. Pedig az is egy ősrégi sztereó erősítő.
Az erősítőmnek nem túl nagy a tápja , de nem hiszem, hogy ez jelenti a problémát, sem a mély hangok okozta teljesítménycsökkenés. Mivel panelben lakom, nem szoktam hagosan hallgatni a szomszédok miatt. A tájékoztatóban leírt 6x90W helyett én jó ha 5x10W-ot használok. Tehát nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen nem tetszk ahogy szól. Ezért gondoltam, hogy kiegészítem egy mélyládával, amit valószínűleg csak napközben tudnék kihasználni, mert este már zavarná a szomszédokat még akkor is ha halkan hallgatom. Egyébként este nincs is vele gond, mert ha nagy csend van, akkor valamiért jobban szólNekem rá van kötve a TV is, és azt is erősítővel szoktam nézni, és úgy egészen jó. De ha napközben zenét akarok hallgatni, vagy egy koncert dvd-t megnézni, ahhoz már harmat gyenge.Mármint nem teljesítményre, hanem hangzásra.
Mondjuk azt sem értem, hogy a mélyládáknál az alsó frekvenciahatárt miért -10dB-re adják meg? Biztosan valami szabvány az oka, de azt tudom, hogy anno mindig -3dB-re voltak megadva ezek a határértékek! -10dB-en nem nehéz teljesíteni a 20Hz-et. -
törölt tag
Nekem 503 van nekem sincs többzóna, de megy egyszerre aa A+B én szoktam is úgy használni, mert most máshogy van elrendezve és jobban kitölti a zene a teret, ez megy all strereo módban is.
Viszont semmilyen digitális jel nem megy a B-re, ha be van kapcsolva, akkor nem tud 7.1-et csak 5.1-et használni, tehát azokat a végfokokat használja a surround back mint a B. -
Fleed
aktív tag
Köszi,de nem pc háimozi,mert a hangártya még kiküldi az erősítőre,és az lehet a baj,hogy a hangkártya is 5+1 re keveri,meg az erősítő is,és azt kéne,hogy csak az erősítő kevere le. És a gerjedáés akkor is fennáll,ha nem gépről megy a hang,hanem mondjuk dvd-ről. így lehet érthetőbb.
-
bajnokpityu
félisten
-
-conrad-
addikt
Én nem is azt akartam venni, én ezt vettem meg:
Mondjuk azt nem értem, hogy ez van a dobozán:
CR2-30 - az így néz ki: cr-30
De az enyém nem ilyen, mármint ami benne van! Ilyen van benne (meg a doboz rajzán is) cr-40
Ez meg úgy néz ki, mint a cr-40... szóval nem értem, de végülis nagyon jól szól.(csak nem merem felhangosítani mert a szomszédok kinyírnak
)
-
bajnokpityu
félisten
hogy a gyártó bejáratja? ezt magad sem hiszed. a hangszórókat pár 100Ftból gyártják,ebbe nem fér bele semmi 40-50órányi bejáratás.és az erősitőknek, hangfalkábeleknek is létezik az ugymond bejáratása.kábel bejáratását mondjuk kevéssé ismerem,nem figyeltem,h évek alatt mi történt a kábelekkel,de a denonnak mintha tisztult volna a hangja. a kocsiban meg, ahogy melegszik az erősitő,egyre kellemesebb lesz fülemnek.
mivel magyarázom? üres háznak más az akusztkája.úgy képzeld, mint egy hangszer testét, a házat.üres kongó szobák feldúsitják a mélyet.nem szebb,de több mindenképp.egy tökig zsúfolt szobában nem marad levegő a hangszóróknak, visszhangoknak, ilyenkor általában folytottabbak a mélyek. nyilván elhelyezkedéstől is függ,de mondjuk ha mindkét helyen optimálisan van kiválasztva a sub helye.a hifistáknak van egy jó szövege, hogy mikor milliokat elköltöttek a láncuk fejlesztgetésére, réjöttek,h a következő lépcső az uj lakás
-
bajnokpityu
félisten
szerinted az egy jó bejáratás,h fullhangerőn hallgatsz 1 órányi zenét?
valamint szted 1 óra alatt bejáratódott? max hozzászokott a füled.
gondoltam,h izlés vs igény heves vitákat szül,de ettől még sztem nem mondtam hülyeséget.
a lényeg,h mindenki azt szeresse,amije van,olyan zenén,amit szeret,és akkor mindenki hepi.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest