- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Sanya46
csendes tag
Tehát ha rákötöm a 6 ohm-os hangfalakat, o-ra állítsam hangfalanként a db-ket, és majd hallás után korrigáljak.- valahol azt olvastam a topik- ban, hogy +-ban ne használjuk a gépet, mert kifeküdhet, etért kérdeztem, hogy ingulásnak minusz 5-6 felé állítsam, vagy kezdjem o-nál.
-
Sanya46
csendes tag
Egy kis segitséget kérnék!
Úton van hozzám egy HK- 142 erölködő. Hová állitsam be a gépen a hangfalakhoz első körben a decibeleket, amiket később hallás után finomítanék? A nappali 6x6m a hangfalak öt egyforma SONY háromutas, 120w, 6ohm. Sub nincs. Az ASUS médialejátszóbol eddig optikain mentem az erölködőbe. Hagyjam most is így, vagy mehetek HDMI-n az erölködőbe és onnan HDMI-n a PANA plazmába?Jöl jönne egy kis hozzászólás.
Sanya -
Sanya46
csendes tag
kérnék egy kis segitséget.
A HK-132 belépő szintü erölködő papíron csak 30W csatornánként. A másik két hasonló olcsó gép-ONKYO-308ill. PIONEER -520 viszont a dupláját írja teljesítményben, pedid a tömegük hasonló.Arra lennék kiváncsi a HK tényleg csak felét tudja teljesitményben és hangerőben, vagy hozza azt mint a másik két gép./ most nem a minőségre gondolok, csak a hangerőre. Előre is köszönöm a hozzá értő válaszokat és várom őket. -
Sanya46
csendes tag
HK132 erösitő elég erős-e egy 6mx6m-es nappaliba, vagy felejthető? Főleg 5.1 mozi és koncerthez.Előre is köszönöm a segitséget.
-
Sanya46
csendes tag
Segitség kellene! Kaptam egy használt HK-595 aktív sub-ot, aminek a hátulja nem pont úgy néz ki, mint egy házimozi sub. 3.5-ös JACK csatija van, félek rákötni az erősitő subkimenetére, mert ha nem gyenge áramu a kimenő jel/ ill. bemenő/ elfüstöl a sub.Töltenék fel képet, de átmenetileg nem elérhető a képfeltöltés a fórumra.
-
Sanya46
csendes tag
Az ágytémához muszály hozzászolnom. a második ágyunkat én építettem. 11 lába van neki, mindent kibír.
-
Sanya46
csendes tag
Erösitő érdekelne 50K-ig!Ha tudtok használtat, amit javasolnátok, megköszönném.A régi THOMSON 550-et cserélném újabbra és nagyobb tudásura.Köszi mindenkinek előre is.
-
Sanya46
csendes tag
Segitséget kérnék!
ONKYOtxsr308, vagyPIONEERvsx520.Melyiket válasszam a két belépőszintü gép közül, árban hasonlóak, tudásukat csak leírásokból ismerem kvázi.Aki ismeri a két gépet, kérem segítsen, mert több évre vennén és egy-két napon belül utalnom kéne a pénzt. -
Sanya46
csendes tag
Köszönöm a segitséget, SANCI38. Most már minden oké, a pálinka volt a hibás, mivel előtte lementem a pincébe megkóstolni a nemrég főzetett asszutörkölyt.Reggel nehéz volt a fejem, de a beállítás rögtön ment. Mégegyszer köszi!
-
Sanya46
csendes tag
Vettem egy ASUS médialejátszót. A hangot optikain kivittem az erősitőre, a képet - mivel még nem jött meg a plazmám,- kivittem a régi hagyományos tévére RCA-val, a másik vége SKART, amit dugtam a TV-re.A hang az erősitővel oké, viszont a kép , akár mit próbálgatok beállítani, csak fekete, fehér. Van jó beállítás, vagy ez végleg így marad?
-
Sanya46
csendes tag
válasz
bajnokpityu #26045 üzenetére
A médialejátszön csak optikai és hdmi kimenet van.Az erősitőm kiadja optikain az AC-3-5.1-egyet szerinted?
-
Sanya46
csendes tag
Sziasztok!
Ha a médialejátszót összekötöm optikai kábellel az erősitővel, átviszi a DTS-t , vagy az AC-3-t is 5.1 -gyel?
várom a válaszokat
Sanya -
Sanya46
csendes tag
válasz
bajnokpityu #24855 üzenetére
900ft a boltokban egy átalakító. Az angol dugót az átalakitóba, annak a vége pedig olyan, mint a mi csatlakozónk.
-
Sanya46
csendes tag
Cserélném a régi/thomson/ házimozi erösitőmet újabra. Akinek van ajánlata, várom.Újszerü legyen, hibátlan, 49K-ig.
RAGADOZÓ-tól és DORIAN-tól kérdezném, Angliából a barátaim hoznának nekem, de ők nem értenek hozzá, csak elhoznák amit választok, de félek, hogy hibás lesz és gond a garanciával. Az árak jóval alacsonyabbak ,mint itthon.50K alatt kijönne 1. SONYstr-dh800 egy éves, 2. ONKYO tx-sr605 2éves múlt, bemutató darab.3.SONY str-da1200es, 3éves, valamint ONKYO tx-sr506 bemutató darab és egy SONY str-dh510 új ez csak 40k. Vagy inkább nézzek itthon egy jó vételt használtan, esetleg egy újjat alacsonyabb kategóriában. Én lassan ott tartok, hogy maradnék a két utolsó mellett. A PIO520 még a listán van, amit Ragadozó javasoltál.
mindenki hozzászólását szivesen veszem -
Sanya46
csendes tag
válasz
Ragadozó #24355 üzenetére
A nappali 5x6m.200, max 220ezret szánok rá. Az erősítő 55000, aTV, ha LCD lesz, akkor 130000, ha plazma, akkor 170000.A hozzászólások alapján, most már biztos, hogy kell egy média lejátszó is, Amit tegnap javasoltál, még nem volt időm hozzáolvasni, de pötolom, mert érdekel. Csak annyit tudok, hogy a pana jó plazmákat készít, de még full HD-sat nem láttam bekapcsolva.Használok DVD-t, azon vannak jelenleg kedvenc filmjeim és 5.1-es koncertek.A média lejátszóhoz kérnék segitséget, még soha nem próbáltam és nem tudom mire kell figyelni,
-
Sanya46
csendes tag
Boltban néztem az LG pk350 plazmát, TVmüsoroknál, dvd, és külső vinyórol is nagyon szép képet adott. Szebbet, mint az LCD, de sok az előitélet, mint pld: ghost, beégés, nagy fogyasztás.Az LCD-nél nincs ilyen, viszont alacsony árkategóriában gyengébb a kép.Tehát ez van a mérleg két oldalán.
-
Sanya46
csendes tag
Még nem vettem meg sem a TV-t, sem az erősitőt, csak már rá szántam magam a cserére.A mi nálam azt jelenti, hogya ennek neki kezdtem, -akkor már tudja a családom is , ebből vásárlás lesz.A TV-RÖL ANNYIT, HOGY MÉG A RÉGI 34COLOS hagyományos TV-t nézzük a nappaliban.Ez változna egy 50colos plazmára. vagy egy 42colosLCD-re.Meg jönne az új erősitő.
VÁROM A GONDOLATOKAT ÉS HOZZÁSZÓLÁSOKAT, MERT NEKEM FONTOS , HOGY FELESLEGES PÉNZ NE DOBJAK KI ÉS SOKAT SZÁMÍT NÁLAM A VÉLEMÉNYETEK ÉS A SEGÍTSÉG!
-
Sanya46
csendes tag
AKKOR azt javasoljátok, hogy médialejátszót vegyek a beépített TVmédialejátszó helyett?.
és hagyjam a fenébe a drágább full HDMI-is erősítőt? -
Sanya46
csendes tag
Öt sony hangfalam van, amit most használok-120wattosak zenei- ,a szubom sajnos nem aktív 500wattos, a nevét nem tudom. kettő darab 250 wattos hangszóró van benne , egymással szemben építve,-a szub mitt ne szóljatok le légyszi-,nézegettem aktívat. de még nem vettem.Az új rendszerben nemigazán akarok dvd-t használni, hanem külső vinyóról TV-be, onnan optikaival az erősitőbe a hangot,Filmnézésre használnám, valamint 5,1-es koncerteket./pld: YES. U2. JETHRO TULL, PINK FLOYD .PERER GABRIEL stb., amiket eddig is hallgatni szoktam.
-
Sanya46
csendes tag
Heló Mindenkinek!
Tud valaki segíteni két, erősitő közül melyiket válasszam?ONKYOtx-sr506, vagy a drágább JAMAHArx-v467.Egyiket sem hallottam szólni, de az ONKIO pofára jobban tetszik és olcsóbb, a JAMAHA-nak több a szolgátatása, igaz drágább is 10K-val.Nyolc éve épített házimozimat cserélném újra,-TV ésErősítő- csak a hangfalakat hagyom meg.Előre is köszi mindenkinek.
Sanya -
Sanya46
csendes tag
RAGADOZÓTOL KÉRDEZNÉM?
Két új gépet is néztem, ONKYO tx-sr 506, és pár ezerrel drágábban JAMAHA RX-V467. A JAMAHA többet tud, de nem biztos, hogy szebben szól az ONKYO-nál.Várnám véleményed, illetve mindazokét, akik ismerik a két erősitőt.
köszi
-
Sanya46
csendes tag
Köszi, én is erre hajlok, annyi a rizikó, hogy barátok hoznák angliából-megvan távirányitója, könyve, és 110 font lenne az ára,De ha itthon romlik, rájuk nem haragudhatok, az én gondom.Ők csak elhozzák szivességből.Még azt nem tudom, az angol gépeknek nem-e más a tápkábel csatlakozó vége, mint a mienk.De ezt ők majd megnézik a pio 1016 erölködőn.
-
Sanya46
csendes tag
Sziasztok!
Segitség kellene.
ÚJ alapáron /50000ft/ vegyek házimozi erősitőt, pl. pioneer vsx 519. vagy bátran vehetek használtat, de magasabb szintü és tudásu gépet.A napokban cserélem régi kiöregedett THOMSON erölködőmet és újat akartam venni.De ajánlottak egy PIONEER-1016V erölködőt használtan és baráti áron, ami nagyon megtetszett és komoly tudással rendelkezik, Aki ismeri a pio 1016v modelt, megköszönném ha a véleményét megosztaná.
köszönöm -
Sanya46
csendes tag
Sziasztok!
A napokban cserélni szeretném régi erősitőmet.Alacsony árban gondolkozom, mert csak ennyi jut rá,JAMAHA RX-V 365, ONKYO TX-SR 307 VAGY PIONEER VSX-519.
Aki ismeri vagy használja őket, megköszönöm a segitséget, esetleg másat javasol, akár fiatal használt gépen is elgondolkodom.DENON AVR-1306-T IS JAVASOLTÁK használtan.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest