- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
kenand #49120 üzenetére
Szerintem ez az iPod/iPhone dokkoló az egyik legnagyobb lehúzás a világon.
Fogsz egy normális, rendesen árnyékolt, 700Ft-os 3.5mm Jack--2RCA kábelt és összedugod az erősítővel. Kikapcsolt kijelzővel 2 napig is zenél neked, és minden készülékkel működik aminek van RCA bemeneteMondom ezt iPod Touch tulajként... 1500Ft-nál többet nem adnék egy olyan dokkolóért, nemhogy 10-20ezret.
(#49121) feketeibiza
"Stereoban olyat produkál hogy nem egésséges a fülnek ha a szobában vagy!"
Szerintem nem az a zenehallgatás lényege, hogy szétküld a hangfalakat és a füleid
Nem kell feltekerni annyira a hangerőt. -
BBéci
legenda
válasz
kenand #49105 üzenetére
A Te figyelmedet is felhívom az előző hozzászólásaimban leírtakra: Nincs HDMI 1.3 /1.4 kábel!!!
Valamint a 3D mkv adatmennyisége nudli, az nem is igazi, csak fél HD (SBS). Ahhoz a gagyi kábel is megfelel. Mint írtam, 3 méterig a standard-speed kábel is átviszi a full HD 3D-t. -
BBéci
legenda
válasz
kenand #49064 üzenetére
A HDMI ki- és bemenetekre vonatkozó igényed teljesen elfogadható és ésszerű.
Egyik hátránya, hogy az erősítő bekapcsolása nélkül a tévén semelyik készülék jele (képe, hangja) nem fog megjelenni.
A Pioneer HTP 101 dobozkáit még levélnehezéknek sem ajánlom, a leggagyibb bögreszetteknél csak árnyalatnyival jobbak. Felejtsd el!(#49089) Patice
Tervezőprogram adta meg a cső és a doboz méreteit, azokat ne kérdőjelezzük meg így látatlanban!
A portzaj kialakulása ellen nem sok orvosság létezik, szerencse fontos szerepet játszik.
Nem létezik 1.4-es HDMI kábel, azt csak az interfészre alkalmazzák.(#49086) Pgabor79
Olyan az MV8 hangja, mint általában a 90000 forintos 5.0 szetteknek. -
törölt tag
válasz
kenand #49039 üzenetére
Milyen forrásaid lennének? Kell-e HD? Mert ha nem kell akkor is egy szál megy erősitőbe,mivel akkor a video mehetne a tévébe,azt nem kell erősitőn keresztül küldeni. Nincs ellenvéleményem az Onkyo ellen ha hangfal-upgrade-re telik majd, de ha kell HD akkor nagyob kategóriában kell gobdolkodnod,ha nme kell HD akkor egy régebbi jobb tipus+hangdobozok (pl ginoláé) hozzá simán megteszi.
-
vlaho
aktív tag
válasz
kenand #49003 üzenetére
Nekem 3305-s van. A hangfalak szerintem gyengék, le is cseréltem őket egy mission mv-8 cinema pakkra. Filmre nekem így megfelel, zenét nem hallgatok. Kezdő házimozinak elmegy, bár mélynyomót nem tudsz fejleszteni, mert passzív.
Ha esetleg jársz Kanizsán meghallgathatod.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest