- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #47004 üzenetére
Nem pont gránitra gondoltam.
Hanem pl préselt gumilap.
De amúgy az álmom az egy olyan mint a tiéd.vagy a kisöccse a 110-es.
Jól néznek ki meg gondolom jól is szuperálnák, jobban mint a kis 50es Yamahám
Mondjuk jelenleg még az is teljesen megfelelő számomra.Más:
Szerinted/tetek mennyire lehet érezni a különbséget az 5.1, a 6.1, vagy akár a 7-1 között?
Itt arra gondolok, hogy pl egy kis panelba kell-e a 7.1, kitudnám-e használni, mennyire jönne ki rajta a True-HD, DTS-HD különbségek, részletességek? Vagy az inkább a jobb megoldás, ha egy jó erősítővel meg hangfalakból felépítek egy jó 6.1-et (mert ezt talán könnyebb kivitelezni egy panelban) és azzal is érhetek olyan hatást, mint a 7.1-el. A HD hangok ezen is jól szólnak majd? Vagy ezt rosszul gondolom?
Vagy mennyire van értelme a 6.1, 7.1-nek?Ebben témában valakinek valami észrevétele, tapasztalata, javaslata?
Előre is thx.
-
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #46038 üzenetére
Ho-ho-ho-hóóóó!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Merry x-mas -
tronico
csendes tag
válasz
Thuglife #45395 üzenetére
Köszi! Ezek szerint megint sikerült kiválasztanom a ritka kivételek egyikét. Ez az én formám
Amúgy az említett Polkaudio-val kapcsolatban van személyes tapasztalatod is? Hangerőben gondolom bármelyik megfelelne nekem, mert az egész szoba 12 m2. A lényeg az lenne hogy szépen szóljon mozinál és egy kis zenére is alkalmas legyen azért.
#45396 Patice
Köszönöm Neked is a hozzászólást! Azt nem írtam az előbb, hogy a frontokat kb. 20 fokban meg kéne döntenem, hogy ideális legyen a helyzet. ( Bár belegondolva, nem tudom a hangszórók mennyire szeretnének egy ilyen pozíciót
) Így ha polcra is tenném, akkor is rögzítenem kéne valahogy. Szóval mindenképpen kéne rá valami gyári rögzítési pont, mert fúróval nem szívesen "esnék neki".
-
Toobee
veterán
válasz
Thuglife #44997 üzenetére
Azt tervezem következő turnusban cserélni, a két frontot. Nem rossz a mély? Hmmm...pedig emlékeim szerint egy jópár (6-7) éve vásárolt, komplett 5.1-esből van, ami már akkor se került túl sokba, mellé meg macskabél kábel.
Amennyiben azt mondjátok, hogy maradjon a mély, abban az esetben megpróbálhatok 100e ft-ból gazdálkodni. De akkor csak használt front jöhet szóba, mert nem szeretnék megint gagyit venni. Tudom, ezt a Sony-t itt soha nem ajánlotta senki, de annak fényében, hogy újan 28e ft-ért jutottam hozzá, nem rossz (szerintem annyit megért).
-
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #43937 üzenetére
Remélem az én Yamaha RX-V365-ös center csatijába bele megy a 2,5 mm-es
(Mert már megérkezett a rendelés, csak át kell majd vennem a 220volt-nál
A frontokat banánozom majd.
Majd lehet, hogy abban is kérnék egy kis segítséget, hogy mi a legbarátságosabb megoldás, hogy azt az eu-s szabványt kiiktassam, és bele menjen a dugó a csatlakozóba.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Thuglife #43577 üzenetére
Rendben meggyőztél.
Már ott rontottam el az egészet, hogy megvettem a szappantartókatmost meg nem visz rá a lélek, hogy egyből vegyek egy másik szettet pedig végülis a lóvé meglenne.
Megpróbálok kicsit türelmesebb lenni és tényleg nézelődni, nem egyből beleugrani a vásárlásba úgy hogy nem hallgatok meg többet.de nehezemre esik.
Egyébként a Heco-nál a 29e-s ár jónak mondható lenne?
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
válasz
Thuglife #43448 üzenetére
csak véleményt, mivel a többiekét nem ismerem, így ez nekem megfelel. de mivel hamarosan költözöm és majd be kell rendezni még egy nappalit is, így nézelődöm, hogy miből mit lehetne kihozni. a Denonok is visznek ugyanúgy mindent mint az LG? őszintén szólva, nekem a legjobb az LGben, hogy még talán a vajas kenyeret is vinné
-
szinimini
senior tag
válasz
Thuglife #42967 üzenetére
Tegnap voltam ott,de csak azok a sima fekete,piros volt. Meg aztán nem hiszem,hogy az én kis kezdő szettemhez olyan nagy minőségi változás lenne.
Amúgy ott voltam ahol van a sony bolt van azzal együtt van egy elektronikai rész!
De majd ma megint vissza megyek aztán megnézem hátha van már -
szuszinho
őstag
válasz
Thuglife #42872 üzenetére
Tnap megvásároltam a Pioneer VSX-520-at, aztán elmentem, hegy megvegyem a Proson Eventet. Rögtön azt mondta a srác, hogy nem nagyon kötné rá ezt a szettet, mert 4-8 ohm, az igen csak a 4 felé kacsintgat. Aztán meghallgattam a Proson-t, Polk Audio TSI 300-t, illetve még egy Polk árkategóriában lévőt, aminek már nem emlékszem a márkájára. Teljesen laikusként el sem tudtam képzelni micsoda különbségek lehetnek szett és szett között. Szóval inkább a Polk-ra fogok beruházni.
Azért köszi, még egyszer a segítséget! -
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #42861 üzenetére
Kérlek nyugodj meg
Azért nem a pusztában lakunk
Van polc is meg szekrény is, és csodaszép gazok is (az asszony szereti őket)
megpróbálom majd "papírra" vetni a tervrajzot a szobáról, és úgy hátha könnyebben tudtok majd építő ötleteket adni a hangzás javítása érdekében
-
spiky03
veterán
-
szinimini
senior tag
válasz
Thuglife #42756 üzenetére
Dehogy sértődtem meg
A frontok már nagyon régóta megvannak már és már én is gondolkodtam rajta,hogy eladjam.Pedig csináltam nekik még tüskéket isle is van festve, mdf-ből vannak.
Azt se tudom,hogy mennyit kérjek értük.
Szerintem jó ha 15ért mondjuk elviszik! Nem? Meg aztán egyszerre nincs pénz,hogy vegyek egy szettet!
Meg akkor két jó front is húzós! Esetleg tudsz ajánlani valami jót?Vagy esetleg egy szettet aztán szép lassan beszerzek mindent hozzá
Wharfedale Diamond 10.3??? -
spiky03
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Thuglife #42564 üzenetére
melyik dune-t vetted? max-ot? csak mert ha ps3-at cseréltél akkor gyanitom bluray olvasód is van, az meg max lehet akkor
nekem nem volt ilyen gondom, bitstream-ben is minden hang átment az avr-en keresztül. milyen avr-ed van? nem lehet, hogy nem tudja az adott hangot? ha visszaváltod, hogy a dune keverje ki a hangot akkor meg van hang? ha hdmi-t használsz, akkor miért használod mellette az optikai kábelt is? -
-
banderasz77
addikt
válasz
Thuglife #42087 üzenetére
Nem baj, én vállalom.....
Ha teheti valaki, akkor halgassa meg a Missiont és utána a Proson-t-t....majd akkor kövezzen.
Persze mindenkinek meg van a saját ízlése....Én pl.: egy KEF iQ7, iQ6C, és IQ3-at nyüstölök, nagy megelégedésemre...
Üdv.
iu.: a Mission-t később használtan is jobbal el lehet majd adni...
-
Mejulie
csendes tag
válasz
Thuglife #41092 üzenetére
Ezek a szettek semmivel nem rosszabak mint ha külön-külön vásárolgatom össze a frontot, centert, háttérsugárzók + mélyláda? Nem tudom, kérdezem. Csakmert nem vagyok telhetetlen, nekem az is jó, ha először csak megveszem a frontokat, aztán majd idővel ahogy a pénzem is engedi egészítem a szettet. Kezdetben elvagyok két profi fronttal is.
Sokak számára ez lehet nem szempont, de számomra minimális szinten az is számít, hogy azért dekoratív legyen.
Nyilván nem dizájn alapján fogok hangfalakat venni, de ez a Mission szett elég csúnyácska. Mondjuk abban, biztos vagyok hogy a hangzás kárpótol.
Más esetleg? -
Andie
őstag
válasz
Thuglife #40480 üzenetére
Minekutána most dobtam ki majd 3 kilót a tévére, igy nagyon szükös a büdzsé.
Ez a 30ezer ami körül nézelődök. Elhiszem, hogy 200 körül már szines szagos van, és az igazán audiofil cuccok 1 millánál kezdődnek, meg is hajlok ezen vélemények előtt.
Ha azt mondjátok, 30-40 körül nincs használható, akkor nem veszek semmit, nézem a TV-t a saját csipogóival még egy ideig. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Thuglife #39501 üzenetére
hát,mikor voltam a kornernél,és fikáztam a missiont m-t,polk tsi-t,dali ikont,és mondtam,h tetszik a lounge L26,akkor a roth állóira azt mondta az ürge,h úgyse tetszene, és meg se hallgassam.a centerjét,monitorjait tartotta ár/értékben normálisnak.
én ilyesmi pénzért vagy a wharfi obsidiant, v a jaminak a hasonlóan 150e körüli szettjét venném,akcióban.
-
KatonaT
aktív tag
válasz
Thuglife #38887 üzenetére
Dehogy sikerült :/ elírtam az 5.1-et a lényeg a surround
Keresgélek nagy erőkkel! Most is találtam egyet de a nevét nem halozttam még
Cav
Már gondolkodtam a Sub erősítő+saját építésü ládán is de valószínü amit készen vesz az ember az jobbvagyis annál jobb mint amit én csinálnék
Fiatal koromba asztalosnak kelett volna mennem nem Cnc-snek -
KatonaT
aktív tag
válasz
Thuglife #38860 üzenetére
Mondjuk igen!
Az kb. egy árfekvés az onkyoval!
(találkoztam már ezzel a JBL-el de én azt hittem hogy beépített erősítős, mármint nem csak a sub hanem az 5.1, csak most néztem hogy nem az....)
Az meg hogy melyik lenne a jobb a JBL vagy az Onkyo arról foggalmam nincs!Szerk.: most van fent egy kenwood krf-v5090d 30 ruppiért hardverapron pl...
-
KatonaT
aktív tag
válasz
Thuglife #38855 üzenetére
Csri dob hozzá 1 erősítőt +50, Sub +50 és akkor már 170 a 110 helyett
Hangzás lehet hogy jobb, sőt... De a tervezett másfélszeresede ha hozzádob még 60-at lehetne mégjobb is és így tovább és így tovább
Ui.: vannak olyan em erek akik a tervezettnél nem akarnak többet fizetni hiába jobb (ami nem is baj) mivel mindennél van már jobb a világon de ahogy szoktam mondani a brifkó mindennek a végszava meg az hogy kinek mennyit ér meg
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Thuglife #37161 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok mert ezen is gondolkoztam.Most voltam megnézni egy harman kardon avr 2000-t szép állapotban van, 30 000-ért akarja adni.szerinted megvegyem?Egyáltalán jo gép a HARMAN KARDON?????EZT MINDENKITÖL KÉRDEZEM FIUK????BOcsi hogy nem tudok több idöt itt eltölteni,de rengeteg a munkám s csak néha tudok ide ugrani a géphez.
-
-
cekkk
veterán
válasz
Thuglife #36562 üzenetére
De a ps3nak jobb tápja van mint egy wd lejátszónak. Nekem volt WD HD TV live és ugyan az a tápja mint a 1 terás külső WD vinyómnak. Ezeket a 2.5" vinyókat nem médialejátszókhoz találták ki, vagy úgy is mondhatom hogy a média lejátszók tápját sem arra, hogy még egy vinyót is tápláljanak feszültséggel.
-
Dorian
félisten
válasz
Thuglife #36548 üzenetére
Én úgy oldom meg, hogy:
- úgy helyeztem el, hogy a hátsó USB is könnyen hozzáférhető
- a laptopot viszem oda inkább a lejátszóhoz, 1 perc, semmi macera
- direkt külső tápos vinyót vettem, mert nagy méretű vinyónál könnyen belefut az ember abba, hogy nem elég neki az USB-s tápolás
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest