- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
sensejke
aktív tag
Kb. 30 m2 -es a szoba ha jól számolom. Egy Samsung tv-re lenne kötve mert a tv lejátszik mindent csak jó lenne egy jobb rendszer hozzá. Valószínűleg hdmi-vel. A rendszer a haveromnak lenne. Te mit ajánlanál 170-ig kb. mert én egyáltalán nem értek hozzá. Jó a használt is.
-
spiky03
veterán
Én a kettőt néztem moziban vele (mikulás alkalmából
), a harmadikat csak azért néztem meg vele, mert azt mondta, hogy akkor nem nézi meg és bevágta a durcát
Viszont erre az utolsóra már nem mentem el vele.
Valóban, a harmadik alatt egy kicsit megpihentem közbenNah azt mondta, hogy abban már lesz jó csata is. hát nem egy Penge szintű összecsapás volt az fix, csak szaladgáltak az egyik oldalról a másikra
Nekem is van több 100 filmem, de nem sok érdekli -
Termi16
őstag
Nyilván ugyanazért az árért jobb lesz a harmad akkora hangfal, már csak az anyagköltség miatt is
.
Ha viszont inkább mozira kell, akkor a nagyobb dinamika és a komolyabb mélyek miatt ajánlott álló hangfalakat venni. Persze ez már hely függvénye is, illetve pl egy 30kg-os behemótot nem célszerű betenni egy icipici szobába a falaktól 20cm-re. -
BBéci
legenda
Könyörgöm, hagy már a polcozást!
Belépő kategóriás erősítőhöz ugyanúgy passzolnak a belépő kategóriába tartozó állványos kisdobozok, mint az állók. Meg merem kockáztatni, hogy a mélyátvitelt leszámítva nem hallanál köztük különbséget. A szoba mérete sokkal inkább meghatározó.
-
BBéci
legenda
Ugyanazért a pénzért, amennyibe az új került, inkább használtat vettem volna.
Ezt jelentette az előző megjegyzésem.(#46966) urdongo
A szubláda erősítője semmi mást nem hajt meg a saját hangszóróján kívül.(#46962) Pentax
A topik első hozzászólásából megtudható, hogy az erősítők nem kérnek semmiféle ohmokat. A leadott teljesítményüket arra az impedanciára adják meg, amit a leírásában láttál, semmi egyéb jelentése nincs. -
madgie
titán
Az az igazság, hogy nem akarok magasabb kategóriát. Ha váltanék, tartós megoldást szeretnék. Persze nem tudom, megér-e ez nekem ennyi ráfizetést (a mostani erősítőm hangjával elégedett vagyok), vagy béküljek ki azzal a plusz pár kábellal... az SCS178-nál szerintem úgysem jönne ki a HD hangok és a sima DTS/Dolby közti különbség.
-
spiky03
veterán
Ez teljesen így van.
Nekem egy RX-V-365-öm van, de én is teljesen megvagyok vele elégedve.
Biztos azért is mert ez az első házimozi rendszerem, előtte csak egy hifi-m volt
Az erősítőhöz kapott kis bögréket lecseréltem normális hangfalakra, valamint a kapott cérnakábelt normális kábelre, és azt kell, hogy mondjam, hogy már ennyi fejlesztés után is észrevehető a minőségjavulás. Még ennél a belépőszintű erősítőnél és hangfalaknál is.
Persze, majd, hogy Istenke is úgy akarja, akkor biztos én is majd fentebb lépek 1-2 kategóriát.Addig viszont marad ez ami most van.
-
Szabikaa20
őstag
Akkor tuti az ..nalam csak akkor kattan ha 2 savrol 5savra kapcsolok...En is elegedett vagyok vele...Nekem mar volt egy Crown 660A erositom,de ezt kiegettem..
meg elotte autoerositot hasznaltam a gephez,amire csinaltam egy tapegyseget.Meg ilyen ossze vissza tákolmányaim voltak.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem nem kattan csak akkor mikor bekapcsolom vagy ha 2ch stereo-rol atvaltok 5ch stereora vagy akarmi masra...Lehet azert mert a TV 5csatornara van allitva es mikor atkapcsolod a radiora akkor atkapcsol stereora vagy masra....az nem lehetseges?Aztan lehethogy orbitalisan nagy hulyeseget irtam!
-
a konzolon biztos minden ok nem olyan bonyolult az
minden formátumot kipipálok és kész is.Meg alapból dvd lejátszóval se jó,elvileg akkor 5.1es hangot ad az is le,de az erösitön nem jelenik meg a kis ikon hogy 5.1es optikaiva legyböl ok.Már csak arra tudok gondolni hogy a hdmi kábel nem 1.3as megnézem pontosan mi van ráirva
-
robi-k
őstag
Ehhez az erősítőhöz (Yamaha RX-V371) én semmiképp sem javasolnák álló hangdobozokat, egyszerűen túl gyenge hozzájuk és ugyan annyi pénzért sokkal jobb polcsugárzókat tudsz venni! Az a szó, hogy polcsugárzó ne tévesszen meg, gyakran sokkal jobb hangot adnak, mint egy álló hangdoboz. A megadott keretösszegben javasolnám esetleg ezt a polcsugárzó párost:Canton GLE-403
Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest