- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Sanya46 #49371 üzenetére
Alaphelyzetben nullán állnak a szintek és a késleltetés, melyeket első körben, haladéktalanul a helyi adottságokhoz kell igazítani. Erre semmiféle tippet nem lehet adni.
A lejátszó csatlakoztatása tetszésed szerinti, mivel HD hangokkal nem kell bonyolítani az életedet.Tobias40
100e forintból csak a legegyszerűbb, belépő kategóriás házimozit tudod összeállítani, tehát minőségről beszélni csak óvatosan szabad. -
Termi16
őstag
válasz
Sanya46 #48792 üzenetére
A többi erősítő sem erősebb a H/K-nál, csak más szabvány szerint adják meg a wattokat, szóval ekkora nappaliba azok sem lesznek megfelelőek szerintem.
Nálam 18nm-en (ráadásul tetőtéri szobában) pont elég a H/K 255, illetve kis tartalék marad benne. -10 vagy -15db-en szoktam filmezni, +10 a max.
-
válasz
Sanya46 #24450 üzenetére
130 körül nem kapsz jó lcd nagy méretben, ott inkább ledesnek van jó képe szerintem.
De nem mindegyikre igaz.
Plazmában panában gondolkozz.NeoPDP paneles: 230k körül van.
[link]Sima G13 paneles:
175k
Érdemes hivatalos kereskedéstől, minél hamarabb. Linket nézd: 5 év gari van most.
[link]Legtöbb nagyáruházban is meg lehet nézni, de meg kell nézni, hogy hivatalos forgalmazó-e és az 5 év garira is rákérdezni. (lehet csak pana honlapon kell reggelni, meg kell nézni)
Az utóbbi kistesója van anyáméknak ( az HD ready), nincs rossz képe, sőt...
-
mycso
veterán
válasz
Sanya46 #24344 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan még 1 szösszenet...milyen tv-d van pontosan???
Az USB-s lejátszóképességének nézz utána! (pl.: LG lcd tv-k nagyrésze (meg asszem samsungoknál is) 8GB feletti filmeket nem nyit meg, illetve max. dolby digital hangot képes átvinni/feldolgozni, tehát DTS-t azt már nem...)
-
Ati 666
tag
válasz
Sanya46 #24336 üzenetére
Üdv.
-Én a Yamaha-ra szavaznék,én már több mint 5 éve használok egy Yamaha RX-V450-est és hibátlanúl működik,zenében szinte mindenevő vagyok jazz,pop,rock,stb stb és nekem a Yamaha mindenben kiválóan szól.
-Szerintem ha igazán minőséget akarsz hallgatni és még belefér a keretbe ,akkor a Yamaha-t vedd nem fogod megbánni szerintem.
-Persze ez csak egy javaslat,én nem akarok a te pénzeddel gazdálkodni. -
Thuglife
senior tag
válasz
Sanya46 #24336 üzenetére
Igaz a Yamaháról nem tudok véleményt mondani, de nekem is ugyanez az Onkyo-m van és teljes elégedettséggel használom lassan két éve! Nagyon nagy erő van benne, mozira nekem abszolút megfelel, igaz a HD szabványokat nem ismeri de addig nem is érdekel amíg max DTS-es filmjeim vannak! Nekem zenére is bevállt, igaz nem hallgatok jazzt és komoly zenét, azokon a műfajokon elvérezne, ezt tudja mindenki...
Szóval 1 pont az Onkyo mellett -
válasz
Sanya46 #23913 üzenetére
Dolby TrueHD-t nem támogat, ha jó látom, de nem találtam róla sokat.
Nekem jobbnak tűnik talán mint a pio.
De nézz körbe rendesen használtak és újak közt is, bemutató darabot jó áron el lehet hozni.
1.3 hdmi nem árt.Én gondolkodok a jövőben egy Blue-ray lejátszón, szerintem ahhoz nem árt...
Nekem erre volt keret:
VSX-919
Szerintem kategóriában jól jártam vele, 95k volt.kimi02:
Hangváltó már nehézkes dolog házilag, kábelezéssel lehet játszani, de még a forraszanyag is befolyásolja a hangot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest