- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Srácok!
Lehetőségem lenne lecserélni az Onkyo TX-SR506-ost egy Marantz SR 5003-ra? Vágjak bele? Kb. mennyi a reális ára a Marantznak? -
Thuglife
senior tag
válasz
ladatuning20 #47537 üzenetére
Most mi mondjuk meg, hogy tetszeni fog-e neked? Kösd rá a PC-re, ha tetszik amit hallasz akkor tartsd meg, ha nem akkor dobd a tűzre.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Szabikaa20 #47478 üzenetére
40e-ért használt Polkaudio PSW-110et vagy KEF C4-et kaphatnál. De ha barkácsolni van kedved, tedd azt!
-
Thuglife
senior tag
Békés, Boldog és "alakformáló"
Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
Thuglife
senior tag
válasz
Toobee #44996 üzenetére
Használtban még érdemes erre a JBL-re rápillantani! De nézelődj még azon az oldalon, vagy itt az apróban.
Az erősítőd nem rossz darab, inkább a sony hangdobozaidat kéne lecserélned.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Mr.Foreigner #44992 üzenetére
Mindenképp próbáld ki! Nehogy már mi mondjuk meg, hogy neked melyik tetszene jobban hangzásban
-
Thuglife
senior tag
Más:
Ha valaki most akar 150-200e körül HM vasat venni, szerintem ne tétovázzon!
[link] -
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Szerintetek érdemes egy Onkyo TX-SR506-ost leváltani egy Denon AVR-1610-re? (Még nem volt Denonom, és gondoltam kipróbálnám). Amúgy 65e lenne.
-
-
Thuglife
senior tag
Nem is gondoltam volna - igaz, hogy nem kimondott zenelejátszó - de még a zenék is jobban szólnak Dune-n, mint PS3-on.
-
Thuglife
senior tag
válasz
xtremetuning #42850 üzenetére
Sajnos se a PS3-on, se a Dune Lite-on nincs koax.
-
Thuglife
senior tag
Úgy néz ki, hogy a 2,5 éves Onkyo-m egyik optikai bemenete bemondta az unalmasat..
Így a Dune a másikra (a jóra) lett kötve, a PS3 pedig a tv-n szól
Nem tudom, hogy érdemes-e megjavíttatni vagy fektessek be egy HD erősítőbe...
Másik:
Dorian és Bbéci említettétek a gumiörleményeket. Egy előre sugárzó, laminált padlóburkolón és gumitappancsokon álló KEF C4-es alá is érdemes még 2-3cm gumiőrleményt és gránitlapot tenni? Vagy ez a lefelé sugárzó suboknál előny? -
Thuglife
senior tag
A frontokat fülmagasságban, a háttérsugárzókat meg 60-90 cm-rel fülmagasság felett helyezd el. Ja és max kicsit előrébb húzódtok az ágyon
A Geniusokat hagyd a fenébe! Az erősítő nem rossz belépő kategóriásnak, max idővel állványos hangdobozokra cseréled a "szappantartókat"
-
-
Thuglife
senior tag
válasz
Integra #42570 üzenetére
Nagyon nem akartam már este szétkapni a rendszert, de még arra is gondoltam lehet a PS optikai kábele a hunyó... Azt nem néztem h világít-e a vége.
Ha nem a kábel, akkor viszont a bemenet adta meg magát (sosem volt használva). Minden be van normálisan állítva, az nem lehet gond. Na még töröm a fejem, munka után még megcserélem a bemeneteket, kábeleket.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Integra #42568 üzenetére
Leginkább mkv-kat nézek, nincs szükségem optikai meghajtóra, ezért vettem a Dune Lite-ot. De azért megmaradt a PS3 is (a háttérben) ha esetleg lemezen néznék BluRay filmet. Az erősítőm pedig Onkyo TX-SR506-os, még nem szedi le a hangot HDMI-ről, ezért használok optikait. DTS, és DD 5.1-el próbáltam de nem tudtam előcsalogatni hangot a kettes optikain... Meg vagyok lőve
-
Thuglife
senior tag
Srácok!
Szükségem lenne a segítségetekre mert megakadtam... Tegnap ugye beüzemeltem a Dune-t, rákötve erősítő egyik HDMi-re és optikai bemenetére, másik HDMi és optikai bemenetre meg a már régóta meglévő PS3. És PS3-on nincs hang... Akkor fogtam magam és visszacseréltem a régi állapotra (PS3 a DVD-vel jelzett HDMi-re és az egyes optikai-ra, Dune a VCR jezésű HDMi-re és a kettes optikaira) és most meg a Dune-nek nincs hangja... Vmi a kettes optikán nem oké?Bitstream-re (optikain) van állítva mind a Dune, mind a PS3.
-
Thuglife
senior tag
Jelentem nyugdíjba vonul a PS3, mától én is Dune tulaj lettem.
Csak legyen már vége a munkaidőnek és indulhat a tesztelés...
-
Thuglife
senior tag
válasz
electrocarlo #42275 üzenetére
CRT tv-vel kötöd össze? Vagy miért fontos a felskálázás? Az lcd, led, plazma tv-k alapból felskáláznak.
-
Thuglife
senior tag
válasz
banderasz77 #42086 üzenetére
Ezért a kijelentésedért most sokan meg fognak kövezni! Soknak a Proson hangja jön be! Nincs köztük hatalmas minőségi különbség..
-
Thuglife
senior tag
válasz
electrocarlo #42074 üzenetére
Kösd rá nyugodtan, ne foglalkozz az Ohmokkal!
Manapság mindenkinek ez a vesszőparipája
-
Thuglife
senior tag
válasz
szinimini #42032 üzenetére
A 1306-os Denonról hackeee , 2106-ról meg pityu tud majd néhány szót mondani ha jól emlékszem. A 2106 jóval magasabb kategória, mint a másik kettő. Én azt ajánlom ha van rá pénzed. Nekem az 506-os Onkyom van, rosszat nem tudok mondani róla róla, mozin brutális erő van benne, zenében diszkó, populáris zenére is tökéletes. Komoly zenénél és jazz-nél azért kompromisszumot kell kötni.
-
Thuglife
senior tag
Tegnap tényleg lehetett vmi a levegőben, mert a 2 éves tökéletes Onkyo-m zene hallgatás közben hirtelen ki-, majd bekapcsolt magától...
-
Thuglife
senior tag
válasz
hello28 #41615 üzenetére
Ez lemaradt.. Denon 1912 teszt
Tudod, Google a barátod.. -
Thuglife
senior tag
válasz
Mejulie #41102 üzenetére
Mivel az erősítőd adott, és az is belépő osztályból való, ezért a hangdobozokból sem high-end-et kell választanod. Még esetleg a Polkaudio TSi300 szettben, esetleg KEFC7, vagy a sokszor emlegetett Proson Libra szett. De nézelődj és ha megtetszik vmi, mi véleményezzük.
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Többiek már elmondták, én csak megerősítem őket.. Ez a 30ezer Ft pénzkidobás lenne, a szó szoros értelmében. Gyűjtögess kicsit, mert ha fontos a jó hangminőség, akkor a tv-d árát simán elkölthetnéd újra. 200k körül már tudunk jó szívvel minőségi belépő rendszert ajánlani.
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- Formula-1
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest