- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
-
ginola
addikt
válasz
kimi02 #48204 üzenetére
Sajnos hallottam egy ilyen szettet, de nem nyerte el tetszésemet, egy tesztből bármit ki lehet hozni, ezt te is tudod.
Úgy látom incs összehasonlítási alap mással, Dali Ikon kenterbe veri simán, amire egyébként is szeretne hasonlítani. de csak külsőre sikerült. Igaz nem is kerül annyiba, még.......
A Dali nem is értem, miért nem balhézott a külső hasonlóság miatt. -
nebulo5
senior tag
válasz
kimi02 #48163 üzenetére
Hát igen!
Naponta 2 - 4 alkalommal is olvasom a HM és a stereo topicot is! Sokan kérnek tanácsot/véleményt... Azután azt szinte semmibe véve, mégis megveszik az új, csili-vili hű de hájpolt ketyeréket... Az érzékenyebb fülűek akár heteken belül rájönnek a tévedésükre. De a tanulópénzt szinte mindig meg kell fizetni...
De a lényeg, hogy legyen rajta hádéjemí & 3dé... meg egyéb sziporka.... A hang már nem is olyan lényeg... majd megszokja és nem jár el jobb készülékeket meghallgatni... -
nebulo5
senior tag
válasz
kimi02 #48154 üzenetére
Tegnap érkezett meg a csomag, benne alig 20 éves stereo erősítő. A most használt erősítőm öccse!
17 be került szállítással együtt. Külsőre kitűnő állapotban van. A mai teszten hozta az általam elvártakat. Biztosan tudom, hogy hang minőség terén legalább az ötszörösét kellene kiadnom érte, ha üzletben vásárolnék a manapság elérhető készülékekből. Volt már nálam tesztelésen tucatnyi (akár itt is unalomig szajkózott márkájú) készülék, amiért a gazdája 70 vagy akár 130 ezret hagyott a kasszánál. Néhányuk valóban nem szólt rosszul, de még sosem volt olyan érzésem, hogy elcserélném az erősítőmet.
Ki lesz cserélve a hangfal terminál, és kapni fog egy jó minőségű táp kábelt. Egyik barátomat szeretném meglepni vele, de az sem lenne baj, ha a szekrénybe kerülne "arany tartaléknak"!
Új készüléket majd akkor veszek, ha megnyerem a lottón az egy évig halmozódó főnyereményt! -
python1
veterán
válasz
kimi02 #47757 üzenetére
Mindenképp processzor/végfok megoldás,már csak a zene miatt is.
Egyenlőre a Pioneer szolgáltatja a proci szerepét, végfokokat még nagy erőkkel keresem hozzá vagy is nem is hozzá,csak valami jó végfok koncepción gondolkodom.
Nemrég csesztem el 2db VINCENT monoblokkot,végül is annyira nem bánom.Hangfalak azok amik jobban izgatnak,amik igazán tetszenek karakterbe nagyon drágák,de valami megoldást hamarosan találok,legalább is remélem.
-
python1
veterán
válasz
kimi02 #47752 üzenetére
Egyetértek!
Viszont én megtartottam a vsx mellett és még mindig élvezettel hallgatom.
Sőt elárulom,hogy jelenleg a mostani hangfalszettel jobban szól,mint a 2-3x annyiba kerülő pioneer,érdekes.Valahogy mindig kimaradt a vásárlási listámról DENON ill ONKYO, pedig már elég sok erősítő megfordult nálam az utóbbi 5-évben,de mire meghallgattam és a vásárlásra került a sor valahogy elpártoltam tőlük.
Szerintem már nem is izgat ez a két márka annyira,lassan kialakul a kép a saját álomrendszeremről. -
ginola
addikt
válasz
kimi02 #47749 üzenetére
A 3312 úgy vélem nem a 3311 utóda, hangra semmiképp. Nálam ha HK akkor 760, de nekem a hangkarakterük nem tetszik, erőszakos, ellenben a friss Marantzokkal.
Volt szerencsém hallani a hétvégén Denon 2310/11/12 típust, hangminőségükben nem találtam légyeges változást, viszont a hátoldalukon annál inkább!
-
BBéci
legenda
válasz
kimi02 #47338 üzenetére
Azóta már Xtreme is feljebb lépett, láttam, hallottam nála a különbséget, én kaptam egy OPPO BDP95-öst, és végeztem pár összehasonlító tesztet.
A spéci tápegység rengeteget javít a Dunén, de még azzal sem éri el az OPPO szintjét, főként képminőségben marad el mögötte.(#47339) Zull
Az említett összehasonlítások egyike a múlt héten, 7 milliós SIM2 vetítő, 1,5 millás Stewart vászon és sokmilliós Meridian hangrendszer közreműködésével történt.
A médialejátszók egyik legjobbja a CineMaster, high-end rendszerekben gyakran találkozni velük. -
-
robi-k
őstag
válasz
kimi02 #46765 üzenetére
Mások is hittek már a marketing rizsának, és nagyot csalódtak (és nem (csak) a Dune esetében).
De ha kételkedsz, akkor rendeld meg netes vásárlással, hisz a törvény szerint 10 napig indok nélkül visszaküldheted a rendelést, és vissza kell hogy adják az árát.Ha megrendeled, akkor e-SATA csatlakozással kösd össze a Smart-tal.
-
robi-k
őstag
válasz
kimi02 #46757 üzenetére
A válasz mind2 kérdésedre - NEM!
Egyrészt csak és kizárólag! a védelem nélküli (tehát gyakorlatilag házi készítésű) BD lemezeket fogod tudni majd lejátszani, és kizárólag csak a CD Data (pl. flac vagy mp3 tartalmazó lemezeket) vagy a DVD lemezeket tudod majd merevlemezre menteni, a BD lemezeket nem.
A védelemmel ellátott BD lemezeket csak a Prime 3.0 vagy a Dune HD Max tudja lejátszani (mert csak ezekben a gépekben van meg a lejátszáshoz szükséges engedélyező kód).Sajnálom, de ez van
spiky03, ha egy jó sztereó Yamaha erősítőd van (pl. Natural sound sorozatból), akkor az sztereóban sokkal jobb lesz, mint akár egy középkategóriás Denon AVR.
És a Denon, Onkyo, HK mellett - vagy inkább helyett - nagy örömmel hallgatnánk otthon jóegynéhányan Emotiva előfok-processzor+végfok páros -
törölt tag
válasz
kimi02 #43768 üzenetére
Az a baj, hogy a miértre nem lesz válasz. Azonos hangerőn miért van nagyobb dinamika egy 448/640-es hangban, mint egy 4mbs körüli hd hangban? Ha ennyire belenyúlnak szinkron készítés közben a hangba az elég zavaró. Meg kéne hallgatni egy cseh szinkront, ott is ilyen változások vannak-e.
Tulajdonképpen nem érdekelne az egész, mert elenyésző azoknak a filmeknek a száma amit szinkronnal nézek, a tudat zavar, hogy "elrontják" a hangot, gondolom én laikusként.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
kimi02 #40185 üzenetére
Szerintem ha van rá lehetőséged akkor hallgasd meg.
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy zenén sokkal jobb lesz mint az onkyo-d.
Mozin szintén magasabbra fogja tenni a lécet, egy szeparált elő - végfok páros mint egy integrált onkyo. Rengeteg olyan részletről fog lekerülni a fátyól amit addig nem is hallottál. Dinamikusabb, jobb jelenlétérzettel rendelkező mozit hozva létre otthonodba.
Ezt tényleg akkor tudja meg az ember ha egyszer meghallja. Árba sem egy kategória a kettő, az onkyo 400 körül van, a rotelnek az új ára pedig valahol 700 körül van. Mostanság persze nevetséges áron lehet hozzájutni. -
kigyi_23
addikt
válasz
kimi02 #34913 üzenetére
Megér természetesen, itt szinte mindenki Dune mániás
Én pl. Popi A-210-et használok. Semmi gondom vele tökéletesen működik és tudja azt ami nekem kell. Teljes BD támogatást is kapott így aztán végképp nincs szükségem jelenleg többre. Neked kell eldöntened mely szolgáltatások kellenek és mennyit érnek meg neked.
-
cekkk
veterán
válasz
kimi02 #34822 üzenetére
Amelyik neked szimpatikus, mivel HD-s erősítőd van már így mindegy, hogy a lejátszón van-e 5.1/7.1 analóg kimenet.
Szerintem nem csalódnál egyikben sem, én a Dunet javasolnám, mert ahhoz húz a szívem, de amelyik neked tetszik
Bár nem tudom az a nagy kijelző filmek közben mennyire világít (C-200nál), szóval az akár zavaró is lehet.hackeeeee
Igen! Legalábbis az én 255söm megjegyzi, de szerintem a többi is.
-
cekkk
veterán
válasz
kimi02 #34295 üzenetére
David Garrett
[David Garret 2]
[David Garret 3]
És még egy
Nem pont ilyen de nekem tetszik nagyon amit és ahogy csinálja
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest