- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
yodgi
csendes tag
Teccetős darab, ráadásul elöl van a reflex nyilása, ami kissebb szobában jó alternativa (az enyémben Quadral Quintas 500 -ezt az egyet bánom, ráadásul rá van tolva a falra kb. 25cm-re, bútorok között, stb.)
Itt van róla több teszt is (szerintem jókat irnak az árához képest) :
http://www.testberichte.de/p/wharfedale-tests/vardus-vr-300-testbericht.html -
yodgi
csendes tag
válasz
Termi16 #3244 üzenetére
Szerintem a Quintas 500-nál tuti nem találsz jobbat 100e alatt, de ha van lehetőséged valahol összehasonlitani mással feltétlen tedd meg, és meghallod a különbséget. Persze nem vagyunk egyformák, kinek a pap.....
Ja és egy jó tanács amire sokan nem figyelnek oda: A jó minőségű hangfalkábelre ne sajnáld a pénzt, megéri ! -
yodgi
csendes tag
Sziasztok urak !
Egy kis segitséget kérnék menü beállitásához. Ezekről nem tom mit állitanak:
S.F (link/fix)
DEC (Auto/PCM)
PWR.S (On/Off)
A.FUN (On/Off) -
yodgi
csendes tag
Lassan össze kéne raknom a szettet, de a következőre még mindig nem kaptam egyértelmű választ:
Ha az erősitő állitható 4-8ohm között, és a hangszórókra is az van irva hogy 4-8ohm -ig, akkor az erősitőt milyen állásban használnátok ? -
yodgi
csendes tag
válasz
ambrus14 #2985 üzenetére
Teljesen igazad van. Ezekre a kérdésekre én is kerestem a választ, de mivel senki nem tudott 100%-os választ adni hogy más kábel vezetőjének ugyanaz az-e az összetétele (nem csak ránézésre, meg elvileg..), és mivel tesztekben is erre a kábelre hivatkoznak, én megvettem.
-
yodgi
csendes tag
Sziasztok, a következő kérdésem lenne: ha az erősitő állitható 4-8ohm között, és a hangszórókra is az van irva hogy 4-8ohm -ig, akkor az erősitőt milyen állásban használnátok ?
Ui: Kábellel kapcsolatban különböző fórumokon, jóformán ugyanazt javasolják: NHXH FE180/E90 4x2,5 -ös halogénmentes tűzálló kábel. Én már megvetem (1000Ft/m, de mivel úgyis szétkell bontani, normál 2érrel számolva már mindjárt csak 500Ft/m), nemsokára végre tesztelhetem is.
-
yodgi
csendes tag
Hasonló cipőben járok V363 mellé, nekem a Quadral Quintas 500 -szettet javasolták (72e Ft), Jamo S418, Echotech M-6050, Echotech E-808, Magnat Monitor 990, Hopkins&Palmer, és a SAL szettek közül ebben a kategóriában (100e -ig), de kiváncsi lennék még olyan véleményekre, akik esetleg még hallották ezeket. Persze jó dolog a "hallgatózás" , én voltam már sok helyen, de legtöbbször sajnos nincs lehetőség meghallgatni, pláne összehasonlitani ezeket. Ezért is nagy kincs egy megtapasztalt irányadó hozzászólás. Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest