- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
aleister #50368 üzenetére
Ha így gondolkodsz, akkor erősítőnél is belefuthatsz, hogy boldogan használod 2 hétig aztán meg elromlik a processzora, vagy meghal benne a végfok. Akármilyen használt és új cuccnál meg van a rizikó, hogy valami elromlik.
Pont a Dali Concep 6 kézikönyvében olvastam (nem tudom mennyire igaz, de gondolom az), hogy a hosszú ideig való állás (hetek-hónapok) nagyobb kárt tesznek a hangszóróban, mintha minden nap lenne használva. Sőt külön odaírták, hogy a rendszeres használata megnöveli az élettartamát.
-
MaTTeS
senior tag
Nagyon off topic, de hátha tudtok ajánlani valamit.
Sub mögé a sarokba, keresek valami nagyobb méretű sok levelű növényt, ami nem kényes. A szoba az északi oldalon van és mivel van egy fürdő a szobához kapcsolva az átlagnál nagyobb a páratartalom. Az É-i oldal és sarok miatt az életben nem érné napfény.
Csak padlófűtés és 19-20C fok van átlagban. Köszi (privátba is jöhet, hogy ne szemeteljük a topicot) -
MaTTeS
senior tag
válasz
Pgabor79 #49394 üzenetére
Nem kifejezetten az én stílusom, de 2 éve láttam a Hm és Hifi Show-n, és volt rajta pár jó szám: Chris Botti in Boston (bd50 lemez), erről a Shape of my hearth c. szám tetszik leginkább.
Polk Audio Rti A9 dobozokkal és valamilyen elő-végfok párossal hallottam (ha valaki emlékszik rá, a földszinten bal hátsó sarki szobában kényelmes fotelekkel). Nagyon szép, szellős hangja volt, kifejezetten nagyon tetszett a Polkok hangja.
-
MaTTeS
senior tag
Adele - Live at the Royal Albert Hall koncert DTS-HD hanggal. Egyszerűen
Imádom a zenéit, világklasszis hangja van a csajnak. Brutálisan jó hanganyagot varázsoltak a lemezre.
Aki teheti szerezze be. -
MaTTeS
senior tag
válasz
feketeibiza #49196 üzenetére
Magával a helyesírásoddal nincs baj, csak használj vesszőt, kezd a mondatokat nagybetűvel és rakj írásjelet a mondatok végére. Köszi
-
MaTTeS
senior tag
válasz
feketeibiza #49169 üzenetére
Nálam lévő Sony sztereó 2x70W-ot tud. 30-40%-os hangerőnél már szétszedi a szobát Concept 6-okkal.
(#49170) madgie
Ezt kikérem magamnak, 20 vagyok, de nem süllyedek le olyan szintre. Viszont a plázacicák és divatmajmok körében elég elterjedt. -
MaTTeS
senior tag
válasz
kenand #49120 üzenetére
Szerintem ez az iPod/iPhone dokkoló az egyik legnagyobb lehúzás a világon.
Fogsz egy normális, rendesen árnyékolt, 700Ft-os 3.5mm Jack--2RCA kábelt és összedugod az erősítővel. Kikapcsolt kijelzővel 2 napig is zenél neked, és minden készülékkel működik aminek van RCA bemeneteMondom ezt iPod Touch tulajként... 1500Ft-nál többet nem adnék egy olyan dokkolóért, nemhogy 10-20ezret.
(#49121) feketeibiza
"Stereoban olyat produkál hogy nem egésséges a fülnek ha a szobában vagy!"
Szerintem nem az a zenehallgatás lényege, hogy szétküld a hangfalakat és a füleid
Nem kell feltekerni annyira a hangerőt. -
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #48970 üzenetére
Nekem mondod, annó jól besz0ptam a Victával.
Viszont Dorian Vitas 30-asa jó volt, és a 25-ös ugyanaz a család. Szerintem egy meghallgatást megérne. -
-
MaTTeS
senior tag
Azt mondom, ha nem akarsz rohadt sok pénz kib@.....ni az ablakon, akkor vegyél egy használt sztereó erősítőt és banándugóval cserélgesd a hangszórót. Macerásabb, de szerintem megéri. Most nálam van eladás miatt ismerősöm Sony sztereó erősítője és sokkal-sokkal jobb mint az Onkyo hm erősítőm.
Sztereó - zene
HM - filmek -
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #48484 üzenetére
Jaja, én is néztem az előző front hangfalam ára 51e-ről 75e-re nőtt.
-
MaTTeS
senior tag
Sztereó erősítőket nézegetek Concept 6-okhoz. Hirtelen ezekre akadtam rá: Pioneer, Onkyo, Yamaha
Megvennétek valamelyiket? Olyan erősítőt keresek amelyik "mindenevő", egyedül metált és klasszikust nem hallgatok, és lealázza zeneileg az Onkyo TX-SR605-öt, a keret max. 30.000 Ft.
Az is fontos, hogy távirányítható legyen, ezért esett ki a Rotel a rostából. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Dorian #47968 üzenetére
Egyelőre csak sztereó lesz, mert a DAC + IC kábelek egy használt sztereó árába kerülnek. Gépben van Asus Xonar DX hangkártya, hangkártyák között nem a szarok közé tartozik 20k-s új árával, addig ez is megteszi kácsás 3.5jack-2RCA kábellel használva.
Sztereók közül leginkább valamilyen Denont, Marantzot vennék.
-
MaTTeS
senior tag
Azon gondolkozok, hogy elvigyem a Concept 6-okat tuningoltatni vagy vegyek helyette egy használt sztereó erősítőt 30k környékén.
Melyik dobna többet Onkyo tx-sr605 + tuning C6 vagy alap C6 + sztereó erősítő?
Év végéig szeretném mindkettőt megvalósítani, csak sok más dologra is kell a pénz, ezért egyelőre csak az egyiket valósítanám meg az elkövetkezendő hónapokban. -
MaTTeS
senior tag
válasz
jooker82 #47812 üzenetére
Ha pesti vagy szívesen várlak egy hallgatózásra. Szerintem hamar megváltozna a véleményed
"Elképzelte már, milyen lehet hallani is a 3D hatást, nem csupán látni? ...Ez a 9.1-es full HD audió hangrendszer a függőleges dimenzióval egészíti ki az általános térhangzást még élethűbbé varázsolva ezzel a 3D élményt."
Marketing bullshit generatorral összerakott szöveg. -
MaTTeS
senior tag
válasz
T-Tboy #47731 üzenetére
Ha nem tudsz ellene tenni, akkor böngészőváltás. Egyszerű művelet: next,next, install, kedvencek importálása, kész. Firefoxot ajánlom a reklámhirdetés blokkolóval (Adblock Plus), így sokkal gyorsabb akármilyen böngészőnél, főleg ha 10-20-30 lap is meg van nyitva, ami nálam szokványos.
De lehet válogatni: Opera, Safari, IE -
MaTTeS
senior tag
válasz
StX-RC #47686 üzenetére
A Polkot választanám. Nem üt akkorát, de kellemesen hosszan hallgatható hangja van, ellenben a KEF mozis hangja és érces/fémes magasai mellett. A Polknak kell 100-150 óra bejáratás. Polk subomnak is kellett annyi, addig elég ratyi hangja volt, viszont már bejáratva nagyon szeretem.
Most nemrégiben vettem észre, hogy vizsgaidőszakom volt és 2-3-4 órákat is tanultam egyhuzamban, és közben zenét hallgattam a Dalikon, hogy nem volt bántó annyi idő után sem, sőt akár egész nap el tudtam volna hallgatni. Nem rázza szét a házat, de nagyon kellemes vele zenét hallgatni. Ha őrültködni akarok, akkor berakok olyan számot és bekapcsolom a szubot. -
MaTTeS
senior tag
válasz
ladatuning20 #47548 üzenetére
Nekem nem olyanom volt, csak arra utaltam, hogy én is ilyen kis bögreszettel kezdtem. Konkrétan vele: Lg lh-t250sc. Ősöknél mint átmeneti hm most is tökéletesen szolgál. 28.000-be került akkoriban. A mostani cuccokat az adatlapomon megtalálod.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
ladatuning20 #47541 üzenetére
Akkor mi a kérdés?
Én is olyan kis szettel kezdtem 4 éve, akkoriban nagyon örültem neki, mint 1. saját házimozim. A mostani szettem árban kb. a 10*-ese, drága hobbi.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
adamssss #47479 üzenetére
Ilyenem van Polk PSW 125-höz. Nekem elfelejtették mondani, hogy ki kell tekerni a meglazításához, de pár perc erőlködés után rájöttem.
Árához képest szerintem elég jó. Elég "zajos" környezetben használom számítógép, hangfalkábelek, elosztó, netkábel mellett van elvezetve helyhiány miatt.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #47296 üzenetére
A Victa 501-et hallottam még 0km-esen 10percig kb (200ezer Ft-os Marantz stereon). Amennyibe kerül szerintem egy nagyon jó vétel, de itt valószínűleg közrejátszott az a nagy Marantz. Olyan teret csinált, hogy leesett az állam.
De ha választanom kéne ezek közül egyértelműen a JBL ES80-at vinném el. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #47285 üzenetére
Attól még, hogy Yamaha az erősítőd egyáltalán nem azt jelenti, hogy Yamaháknak kell lennie a hangfalaknak, nálam: Onkyo erősítő, Dali hangfalak, Polk Audio sub.
Nézz körül itt, hogy lásd nem csak ez a 2-3 márka létezik, hanem ugyanannyiért vannak sokkal jobbak is, és utána nézd meg nálatok Szlovákiában mennyiért adják azokat a típusokat.: 1, pár ár
2, darab ár van megadva -
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #47282 üzenetére
Miért pont Yamahát akarsz venni? Nekem nem jöttek be a Yami alsó kategóriás termékei.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #47271 üzenetére
Vasárnap adtam el őket a hátsók kivételével. Fiataloknak kezdésnek jó, de nem leszel tőle elájulva. Inkább használtan valami.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #46971 üzenetére
Igen dobott. Megfogott, precíz lett a mély.
Szerintem leginkább azért, mert ennek alul van a reflex nyílása és szőnyegen állt. A gránit 14 kiló.(#46973) Szabikaa20
Igen, szimpla gers járólap
Azok alatt a Yamahák alatt csak design szerepe volt, se romlást-se javulást nem tapasztaltam ott. Ha minden jó azokat a Yamahákat holnap viszik el.
A Concept 6-ok most tüskén állnak, nincs alattuk semmi. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #46965 üzenetére
Nem (legalábbis én nem tudtam), de nem is baj, így 100% hogy nem esik bántódása a hangszórónak.
Ne izgulj, egyáltalán nincs gagyi hatása annak a rácsnak, nagyon szépen odaillik.
Saját képek: átmeneti lapon, grániton A reflex nyílása alul van egyébként. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Szabikaa20 #46959 üzenetére
Ha újonnan tényleg jót akarsz venni a pénzedért, akkor ezt ajánlom: [link], nekem a nagytesója, 125-ös van. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
(#46964) Termi16
Elvinném szervizbe, ha van rá gari. -
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #46714 üzenetére
Először a hangfalakat cserélném, de leginkább attól függ mikor és miből tudsz egy nagyon jó vételt kifogni az aprók között (mint én 70-ért a Concept 6-okat).
De érdemes bemenni a nagyobb elektronikai boltokba is (MM, Saturn). A héten voltam az Europark Saturnjában és mit látok: Dali Concept center 34990Ft-ért. Mivel amúgy is terveztem a centerem cseréjét, ezért gondolom nem kell ecsetelnem, hogy el is hoztam belőle még aznap egy darabot (1db maradt nekik még, plusz a kiállított darab). -
MaTTeS
senior tag
válasz
ginola #46572 üzenetére
4-5 éves készülék. Az új árának a 40%-át éri kb., és belépő kategóriába hemzsegnek a 4-5-6 éves készülékek 25-40k között. Nekem biztos nem érne 35-öt.
3 hónapja 35-ért vitték el a belépő 2 éves Yamahám. Az volt a reális piaci értéke, pedig makulátlan volt az állapota. Ez van sajnos. Ezért mennek pl: a 4éves 605-ös Onkyo-k az új ár közel harmadáért... -
MaTTeS
senior tag
-
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Bull Boss #46001 üzenetére
Öcsémnek 307-ese van. Fa TV szekrényben ami előlről nyitott, oldalra 20-20 centi szellőzése van, felül pedig kábé 5 centi. Nyáron borzalmasan meleg tud lenni a teteje, szinte bántóan süti a kezem, ahogy rárakom. Onkyo egybeszettes kis hangszórók vannak rákötve aktív mélynyomóval.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #45869 üzenetére
Az enyémet 70-ért vettem, 2. rendszerben szolgált egy régi építésű panelban. Szóval nem lett széthajtva.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Remekelek28 #45825 üzenetére
Talán ha leírnád mit mivel kötöttél össze lehet tudnánk is segíteni...
Ez olyan mintha valaki azt mondaná: reggel nem indul az autó, miért?... Egyéb infók nélkül csak tippelni lehet. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Dorian #45756 üzenetére
Erre nem tudok mást mondani. xD
░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
█▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█ -
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #45732 üzenetére
Nemrég nézegettem, 150 alatt nem találtam optikai kimenetes laptopot. Viszont HDMI-s bitstreaming képes laptop van 145-ért 2-3gb memóriával és 500gb merevlemezzel, 15.6". (AMD).
-
MaTTeS
senior tag
válasz
rayoliviero #45660 üzenetére
Egyáltalán nem jó...
A mélynyomót mindenképpen szedd ki onnan hátulról. Center pedig rakd a TV elé, nem tudom hogy gondoltad, hogy a földre rakod... -
MaTTeS
senior tag
válasz
pelyhe1985 #45530 üzenetére
Akkor már inkább ezek: Proson Event szett, Mission Mv-8 szett
A Missiont itt többen is használják. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Maxell014 #45128 üzenetére
Az a véleményünk róla, hogy ennyi pénzért a Proson Reality Sub 10 szarrá alázza.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Mr.Foreigner #44979 üzenetére
Ha lecserélted és ott van nálad mindkettő, akkor miért minket kérdezel? Használd azt amelyik jobban tetszik...
Vagy szimplán elírtad a hsz-ed? -
MaTTeS
senior tag
Igaz, hogy azt mondják, hogy fölösleges a subon vágni a frekvenciát, ha az erősítő úgyis megvágja, de nekem sokkal-sokkal jobban tetszik úgy a 125-ös hangja, ha a subon is 80Hz-re van állítva a vágási freki.
Szerintem te is állítsd oda szerintem jobban fog tetszeni úgy a hangja, függetlenül a bejáratástól. -
MaTTeS
senior tag
válasz
xtremetuning #44600 üzenetére
Egyetértek veled.
Azért azt lássuk be, a BBC-s David Coulthard, Martin Brundle, Eddie Jordan, Jake Humphrey párosokat nem lehet felülmúlni.
Coulthard és Brundle nagyon színvonalas közvetítéseket adott mindig. Ha tehettem és találtam BBC-s streamet, akkor inkább azt néztem mint az RTL-t.Remélem jövőre, kapunk valami korrektebb tálalást az M1-től.
-
MaTTeS
senior tag
Berakhatsz több versenyzőt is, de ebben az árkategóriában, akkor is a Polk fog nyerni
Nálam 20nm-en van a 125-ös. Ahogy én használom, családi házban, hogy nem kell szomszédokra figyelni, még így is van tartaléka bőven. Inkább legyen erősebb egy sub, minthogy gyengébb és csak szenvedsz vele. Főleg ha szereted, hogy filmek alatt érezed a robbanásokat -
MaTTeS
senior tag
Mondjuk azért a Westproduktos Yamaha szerviz is hagy némi kívánnivalót maga után. 5,5 hete vittem el egy db garanciális hangfalat magas hangsugárzó cserére. Jelenleg 4-5 hete nem kaptak semmilyen alkatrészt a Yamahától. Érdekes, főleg hogy Kínából is megjönnek az egyéb pl: telefon kijelzővédő fóliáim 1.5-3 hét alatt.
Hajóval hozzák Ázsiából vagy mi a f*sz?Ha jövőhéten sem jön meg, akkor sajnos kénytelen leszek arrogáns stílusban rákérdezni a disztribútornál , hogy mi a helyzet... (neki adja le a rendelést a szerviz, a szerviz meg semmi infót nem tud adni mikorra várható)
-
MaTTeS
senior tag
válasz
xtremetuning #44322 üzenetére
Hmmm fincsi
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #44320 üzenetére
Ez különös. Nincsen ismerősöd aki ért hozzá, hogy beállítsa?
Ha pesti lennél tudnék segíteni... -
MaTTeS
senior tag
Sikerült beszereznem a Yello - Touch c. 2009-es albumát, 192kHz/24bit 5553Kbps formátumban (sztereó). Úgy tűnik a Concept 6-nak fekszik ez a stílus. Mondjuk jó anyagból könnyű jót alkotni
Aki teheti hallgassa meg, már csak az album minősége miatt is.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #44279 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, ha a frontokat 60Hz-en vágom (Dali Concept 6), akkor zenehallgatáskor Pure Audioban a teljes freki tartományt megkapják?
Nekem abba a Yamahába, a 2.5-es kábel csak nagy erőszakolások árán fért bele "összegyűrve", biztosan le kell belőle szedned jó pár szálat.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest