- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Ric85
csendes tag
Szia Ninoka!
Panasonic sc-ht990 házimozi lenne a kicsike:
http://www.avplanet.hu/images/products/sc-ht990.jpg
de már felraktam hardverapro-ra mert elég körülményes lenne ezt a dolgot megoldani.
Az igazság hogy konzolból szerettem volna az 5.1-es hangot kivezetni a hangfalakra csak a házimozi szett dvd lejátszója nem képes semmilyen audio jelet fogadni, csakis kiadni, szóval ezért kellett volna az erősítő de látom már olcsóbban jövök ki ha eladomés veszek egy optikai vagy dhmi-s bemenetű házimozi szettet.
remélem nem volt nagyon off a dolog :
-
tapsiHun
csendes tag
Szia!
Hát most lehet Istenkáromlának hangzik, de egyenlőre egy régi Philips házimozierősítő-DVD combo kis hangszóróit. Természetesen később majd ahogy a pénztárca engedi le szeretném cserélni őket, de már most az erősítő vásárlásnál készülnék rá, hogy a jövőben ne az erősítő legyen a szűk keresztmeteszet. (Azért azt tudni kell, hogy nem vagyok egy nagyon-nagyon vájtfülü. Nekem Xbox360, HTPC, TV és Sat beltéri összeköttetésre kell.)
Köszi előre is!
Tapsi -
mcdokika
tag
NA vettem egy duplán árnyékolt RCA-jack átalakitot aranyozott végüt, végül is maradtam ennél az erősitőnél , el is hoztam, holnap instalálom.Tegnap a régi házimozi szettre rákötöttem a notebookot, igaz már késő volt , nem tudtam megdöngetni de nem sistergett semmi ilyesmi.Majd nagy hangfalon adja ki magát.VEttem hangszóró kábelt is.
Köszi a segitséget. -
mcdokika
tag
"I looked this up for another member a few weeks ago and as I recall the 363 will only pass video thru hdmi, not audio. You need the 463 or higher for audio. So, you need a digital cable (coax or toslink) for audio. "
Ezt találtam én is egy fórumon, nem értem ha bemegy az a rohadt hangjel mért nem képes kezelni :S
Ha tudom akkor 463 at rendelek, 19 el lett volna drágább, igy marad az RCA. -
mcdokika
tag
Egy multimédiás notebookról van szó, de nincsen semmi szines szokásos (5.1 es ) kimenet,
"Bluetooth, Wifi, Gigabit Lan, Webcam, Firewire, HDMI, eSATA, 3*USB, Express Card, D-Sub
• 1 Mikrofon bemenet, 2 fülhallgató kimenet
Ezek jönnek szóba hangátvitelre.A hang átmegy a tv re erősitő nélkül azt próbáltam.De mikor összeszerelem már nem lesz lehetőségem kábelt venni utólag hétvégén és ezért szeretnék előre felkészülni
Ha nem megy a 363 on a hang, akkor még a fülhallgató jack kimenet jön szóba, az megosztva ilyen elosztóval és azt jobb balba bevinni ?
Kábelből majd csatlakozóst kell venni vagy sima hangfalkábelt,ilyen becsiptetős megoldás lesz ? -
daniel7
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ. Mint leírtam ennyit tudok rászánni és ebből szeretném az én igényeimnek megfelelőt választani. Tudom azt is, hogy a választáshoz kompromisszum kell, főleg hogy ezt később lehet hogy bővíteni szeretném házimozihoz.
A Dali hangfalak tudom hogy nagyon jók csak nem tudom hogy a rockhoz mennyire jók ráadásul némi lágyabb zenét is hallgatok. Voltam a Toshiba boltban és ott ajánlották a Yamaha RXV-465 erősítőt a Dali Concept 6-tal.Most akcióban van a Concept 8 140k/pár, amely 3utas. -
Köszi a választ
Nemrég pedig egy barátnőm Sony hm erősítője adta be a kulcsot, igaz, az már 10 év körüli lehetett. Nem is hallgattuk hangosan, csak filmet néztünk, egyszer csak oltári nagy pukkanás minden hangfalból, és azóta ha bepakcsolod, egyből kiírja, hogy safe, vagy valami hasonló.
Az akár zárlat is lehet a hangfalkimenetek környékén, vagy a biztosíték..
Hasonlót egy Technics erősítőböl tudtam kihozni, mikor kicsúszot, és összeért egyik hangfalkábel, akkor ha picit is próbáltam hangosítani, rögtön bejött a safe mode, hogy ne terheljen túl semmit. Kicsit leizzadtam mire rájöttem mi a gond, mert nem az enyém volt a cucc -
hackeeeee
Jómunkásember
Sajna ebben a szobába, amiben vagyok, sehova nem férne egy láda, max a hátam mögé valahova, de annak meg értelme nincs, meghát anyagi téren tuti nem tudnék venni.
Hang téren meghát, lehet hiányzik egy tartomány, de nem tudom, vájott fülűnek tartanak a cimbik, de nem hallok a különbséget, csak annyit, hogy a mély sokkal öblösebb, dinamikusabb, meg a magas, közép tartomány dinamikusabb, szal úgymond szebben cicereg. Szal a fene se tudja.
Jobb lenne a külön láda, biztos. De erre volt keretem.
Ezért érdeklődtem, hogy megéri e állítgatni erősítőn belül. Meglestem, 60hz-n van. Meg sw mode, normal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meghát a másik dolog, a hely.
Hát, nem tudom, mert, a mélyek úgy kaptak jelet, hogy volt egy áthidaló hátul, a csatlakozón, nem a hangváltóra voltak kötve. Ez ezeknél így van gyárilag, hogyha akarja a júzer, akkor tudja külön sub erősítőre kötni.
Szóval úgymond nem a hangváltóról lettek lekötve a mélyek. Hanem csak egy áthidaló lett kivéve, vagyhát 2 hanfalanként.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Impedancia: 8ohm
Teljesítmény: 200W
Frekvencia: 30Hz - 130Hz
Torzítás: 0,05%
Méret: 190 x 190 mmEnnyi infó van az MNC oldalán. Hát nem tudom, összhatásban akkor is szebben szól így, mint amikor csak maga az erősítő hajtotta a 25cm-es mélyeket. Az, hogy a frontban lévő hangváltó mit tud, azt én sem tudom. Én csak annyit tudok, hogy hallásra sokkal úgymond dinamikusabban szól, mint amikor együtt hajtotta őket az erősítő.
Külön sub-ra nem vót péz, azért lett ilyen...
Mondhatom úgy, hogy magamnak vettem, és nem vették nekem, érted, hogy értem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért kellett, mert anélkül lényegében csak 5.0 volt a rendszer. És úgy nem volt az igazi, így meg lényegében külön subládaként dolgozik, és sokkal szebben szól, az átkötővel összekötve nem volt az igazi...
Mélyládaként szólnak.. nincs köze a 2 mélynek a közepekhez. Nincsnek rákötve a hangváltóra..
Csak a dobozban vannak benne, de mind2 hangfalban a mélyeket az MNC suberősítő hajtja, mintha külön ládám lenne, csak lényegében 2 van, nem 1.
-
sosperecek18
őstag
Na nem: annyit az erősítőre szánok:
Ezeket néztem ki 19-24k-s kategóriában:
- Pioneer A-109 2x30w
- Sony TA F117R 2x50w
- Pioneer A-333 2x50w
- Kenwood KA 1060 2x50wNekem inkább a kenwood jön be, de a sony sem rossz. Ti melyiket ajánlotok?
És az adott erősítőkhöz mi az a maximális teljesítményű hangfal amit még vinne?Tehát leginkább zenére kellene az erősítő.
-
hdmi
tag
Köszönöm a válaszodat. Egyébként, ha 100 Wattos hangfalat köt rá az ember, akkor a 100 Watt teljesítményt csak maximális hangerőnél kapja a hangfal nem, vagy rosszul tudom? Maximális hangerőre meg csak nem tekeri föl az ember a hangerőt, meg ráadásul ott gondolom már torzít elég rendesen.
-
-
cucclee
tag
Az rx-v363 amiről írtál ,az kezeli a 4 ohmos hangfalakat (gond nélkül)? Csak mert meg vagyok kavarcolva. Ez van a specifikációban[link] ,viszont az erősítő hátulján [link]. egy véletlen folytán vettem észre az eltérést. (zoommal jól látszik a speaker csatiknál)
Mondjuk ha ez nem kezeli akkor semmi ,mert ez ténleg egy alsó kategória erősítő szinten -
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk ja, ennél pl. meg lehet cserélni, de pl. a Denon-oknál szinezve van direkt, fehér-piros, szal ott nem nagyon lehet megcserélni.
Amúgy így van, ahogy mondod, a SUB is, és a Center is mono jelet kap. Mondjuk S/PDIF-en van pár erősítő, ami stereo jelet küld a SUB-ra, de ebből nincs túl sok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, na igen, csak ez azért fura, mert akitől jött a csipogó, ő mondta, hogy így 8ohm-os a hangfal, hogy 1ütt szól minden, és üzletből jöttek a hangfalak. Na sebaj
Annyit próbáltam ki, hogy bekapcsoltam a B csatornát is, és indítottam egy filmet, és világítva marad a B oldal, nem kapcsolja ki. Nem tudom, hogy ez mennyit számíthat.
Kipróbálnám, de az a baj, hogy nem a legegyszerűbb forrasztgatni a hangváltót, ezért lenne jó, ha ezt esetleg tudná, vagy próbálta volna valaki
-
csizzah
aktív tag
Ennek hatására megint teszteltem egy kicsit meg megnéztem a beállításokat de sehogy nem tudtam úgy belőni hogy menjen a mély se dts neo6, se dolby prolodzsik módokban.
Valamelyik prolodzsikban mintha jött volna mély de amikor benyúltam a mélynyomó alá nem mozgott a membrán, lehet hogy a frontok vicceltek meg, de végül is nem lényeg mert csak véletlenül futottam bele egy kétcsatornás filmbe és azért vettem csak észre hogy valami nem kerek mert nem kapcsolt be a mélynyomó a zúzós részeknél, amúgy a filmjeim 99%-a dolby digital vagy dts hanggal ellátott úgyhogy nem izgulok.
Azért köszi hogy megnézted. -
rhonin
senior tag
Én is pont ezt a Heco Victa Sub 25A-t meg a polk a. subot néztem későbbre alternatívának.
No de találtam mégegy alternatívát: JBL E CINE PACK 5.0
JBL
Csak kicsit furcsa számomra, hogy 5.0-s szettnek írják, közben meg írják, hogy jár hozzá sub láda is, mert ha adnak hozzá sub ládát akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta, de ha meg nem akkor meg túl sok pénz lenne nekem a 160k erre a szettre. Mert a hecot 90ért már megkapom 5.0s szettben szemben a 160kval ami már túl sok nekem. Nemtudom, hogy elírás-e... -
rhonin
senior tag
-
rhonin
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Egyedül a Wharfedale vardus 400-at tudtam eddig meghallgatni... Pécsi vagyok és igazán nincs olyan bolt ahol ezek mind beszerezhetőek... Dali kizárt.. A Vardusnak nem volt rossz hangja de egy sztereó Marantz hajtotta meg! 50-50% lenne a zene-film arány amire használnám és leginkább hiphop, RnB az amit hallgatok! Ezek tükrében melyik a legideálisabb? Heco, Dali, Wharfedale?
-
O_L_I
őstag
Kb én is így gondoltam, hogy vagy szól vagy nem szól de olyan nem nagyon lehet hogy nem olyan jó szól
De legalább letesztelem hogy milyen hosszú stressz után megy tönkre egy ilyen csati.
Csak kár hogy egy 10m-es kábel végén van és ha tönkremegy akkor vehetek egy új kábelt -
O_L_I
őstag
Denon 1708-al használom őket. Ha nem tudod külön bekötni akkor inkább egy de nagy keresztmetszetű kábelt használj. Nem a reklám hely de én legutóbb itt vettem és hát azt hiszem a ár mindent elmond (és jó minőségű a kábel).
Nekem mind a magyas mind a mély 4mm2-es kábellel van bekötve. A mély-mélyközép és a magas van külön.ut: nem hiszek az ilyen hiper szuper OFC, arany-kriptonit ötvözet kábelekben. (legalább is ezen a szintem nem hiszem hogy tesz bármi külöbmséget.)
-
Paulo81
aktív tag
Akkor megpróbálom elmagyarázni
A mostani sony-m 17 db-t emel ki, ennél lejjebb nem akarom adni, azért fontos, hogy hány db-t emel ki. És már megszoktam a basszus mennyiségét, sőt azt szeretem, ha elrontja a hangképet!
És szerintem próbálj ki több erősítőt egy szubládán, és meglátod mekkora különbség lesz...
Amiket már írtam is(Levegősség, szárazság, stb.) Hiába mély valami, nem mindegy, hogyan az.
-
Paulo81
aktív tag
Hehe!
Itt azért már durva dolgok és emberek vannak
Én annyiban vagyok különböző tőlük, hogy én nem egyenletes frekvenciaátvitelű hangdobozt szeretnék építeni, hanem egy olyat, ami a mélyben erősen kiemel és a mélyközép tartományban talán csillapít is
De úgy értelmeztem, hogy lehet ilyet -
törölt tag
Jaja, a honlap eléggé elnagyolt, de jópár kört lefutva egyedül ők tudtak Omnimount Cosmic 31 állványt hozni. Az eladók is olyanok, amilyennek lenniük kell, a kiszolgálás pedig első osztályú.
Érdekes, először, mikor telefonon akartam rendelni az állványt, azt mondták, nem foglalkoznak ilyennel. Csak a szerencsén múlt, hogy végül személyesen is rákérdeztem. -
-
Játékos
addikt
Eddig a Harman/Kardon AVR 132 a befutó.
Hát nem gyönyörű?! -
Komi28
senior tag
Közben nézegettem én is a hangfalakat. A jobb minőségűnek elég húzós ára van. Majd meglátom mennyi jön össze. Egyben vennék szettet ha lehet és fadobozost. De az is lehet, hogy most veszek egy szerényebb cuccot(tegnap láttam a tecsoban egy oriont kb. 17e) és később majd gyüjtök és veszek jobb minőségűt.
ilyet -
fury71
aktív tag
Nehéz házilag jóhangú hangfalat építeni. Nézegesd a DIY topicokat az AVX és AV és egyéb forumokon, mert könnyű akusztikai hulladékot építeni. pl: DIY - Do It Yourself
Jobb hangszórókból tudsz itt válogatni.
A seas és morel hangszórókon kívül még a Wifa termékek a népszerűek. -
-
Roob16
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Nem igazábol nincs ennyi pénzem rá
csak gondoltam ha a 7.1 nagyot dob rajta és sokkal jobb a hangzás akkor talán még hajlandó lennék ennyit rá szánni. De ahogy írtad is hogy "nem látod sok értelmét a 6.1nek" ... -meg egy másik fórumon is hasonló választ kaptam- Így azthiszem maradok a Yamahánál. Így legalább több pézem marad hangfalakra, jó kábelekre stb...
-
fury71
aktív tag
Én is Yamaha erősítőt használok(RX-V1800).
Tudtommal a Yamaha AVR-k a 663-fölfelé még a Z11-es is csak front oldalon kezelik a 4 Ohmos -es hangsugárzókat, a kisebb típusok a 363-563-ig csak 6-8 Ohm impedanciájú dobozokat fogadnak 4 Ohmosakat nem. Az erősítők hátoldalán a hangszóró csatlakozásoknál világosan leírják a ráköthető hangfalak ellenállását. Pl. az enyémen: Speaker Inpedance: Front 4 OMH or 8 OHM, Others 6 OHM or 8 OHM
Természetesen az lenne a legjobb ha 8 Ohmos dobozokat kapna az erősítő, mert persze van túlterhelés elleni védelem, de 8 Ohmon nem is melegszik úgy mint kisebb impedanciánál.
Tehát vagy legalább 6 Ohm, vagy javaslom a HK erősítőket amik fogadják a 4 Ohmosakat is. -
fury71
aktív tag
Azért kapcsolja ki a kijelzőt, mert az is zavarforrás lehet és befolyásolhatja a hangképet. Legalábbis a gyártók szerint.
Kérdés, hogy tényleg szükség van-e a kijelző kikapcsolására és hallható egyáltalán a különbség vagy ez is csak egy parasztvakítás.
Nekem is kikapcsol az Yami 1800-as kijelzője, de a ha megnyomom a távkapcsot ismét kigyullad rövid időre.
A pure direct amúgy nem rossz megoldás, mert javul a sztereó tér viszont egy sztereó erölködő szintjét nem éri el, még a középkategóriában sem. -
-
O_L_I
őstag
Nekem volt egy 990 szettem (110,210,990). a frontokat kicsinek találtam így eldatam őket. Aztán én is gondolkoztam a 880-on meg 1000-en is. A csúcstermékek.hu-n azt mondták hogy szinte esélytelen az 1000-es beszerzése. 880-as asszem most is van a Toshiba outletben (Lurdy), de aztán megtaláltam EZT és inkább eladtam a hátsókat is meg a centert és megvettem. Nos ebben "csak" Victa 500-van (nem kamu a 140W RMS), de mind minőségben mind hangerőben hatalmasat szól, úgyhogy hacsak nincs min 40nm-es nappalid szerintem az 500-as is bőven elég.
Ja bocsi az 500-es adatai: [L:javascript
enster('/typo3conf/ext/nx_produkte/pi1/heco_detail.php?pid=3053&L=1','Produktdetail',620,600,'yes','no')
[link][/L]
-
Termi16
őstag
Hát ezzel valószínűleg nem fogok görcsölni, mert tényleg nem lehet tudni előre, hogy hogy szólnának a hangfalak egy jobb erősítővel, úgyhogy inkább biztosra megyek, megpróbálom eladni a dvd-kombit és veszek egy normális erősítőt, hangcuccot és lejátszót. (vagy talán kipróbálom őket ismerősnél)
Megpróbálok visszaolvasni, hátha találok vmi az igényeimnek megfelelőt.
Köszi mégegyszer a segítségeteket. -
kovi831
aktív tag
Hát nemtom...ami nekem van erősítő az 5.1es(aszem) és mégis meghajtja a subládát!
A MacAudio-ba nincs erősítő, de szerintem ezt meg lehet oldani.
Autós erősítő hozzá?vagy esetleg egy stereo erősítő nemjó hozzá?
Amúgy az erősítőmet mindenre(filmre is) használom, meg zenét is inkább 5.1be hallgatok. -
jolti05
őstag
Köszönöm a válaszod.
Sajnos az apróhírdetésből csak annyi derül ki, hogy 2év garanciával, plusz a technikai adatok vannak felsorolva.
Megpróbálom megérdeklődni, hogy milyen a kicsike, ami tényleg hatalmas, de én az ilyesminek bármikor találnék helyet. Cseresznye színű, az én két frontom bükk, de ez sem érdekelne. Szeretném összerakni a Vitas szettet.
Igen, [link] 50e-ért árulták. Ha jó állapotban lenne (ezt hogy derítem ki? mármint hogy mennyit használta, milyen hangerőn, mert ugye mindenki azt mond, amit akar), 25e-ért el is vinném. Amúgy annyira nem vet fel a pénz, de ha akarnám, lenne rá keret.
Szerintem azért nem láttál, mert ugye már nem gyártják, és van egy olyan megérzésem, hogy a boltokból is elfogyott. Ez annyira nem baj, mert 50e-ért nem vennék mélynyomót addig, amíg nincs tisztes keresetem. Diákként csak 25öt adnék érte
Én ha tehetem, Vitas subot szeretnék, majd. Nagyon bejött a márka, főleg ez a széria. Az újat is meghallgattam, hát... szerintem a Vitas 500 szól úgy, mint a Victa 700...
Én sem biztos, hogy most veszek bármit is, csak feltűnt, hogy egész.."olcsó", Auchanban láttam még 50 fölött régebben.
Ha meg mégis, akkor később indul a vadászat Vitas 200 párért és centerért, lehetőleg bükk színben. -
hdcsaba87
aktív tag
Azért érdekes, mert nekem egy denaon PMA-720 am van amihez nincs távirányító.
Nálam az erősítő a számítógéphez van kötvae ==> akkor megy amikor a gép előtt ülök, de nem hallgatok állandóan zenét. Van olyan amikor fél napig megy az erősítő és semmit se hallgattam közbe.Amúgy mennyiért lehetne eladni az előbb említett erősítőt?
-
Radaconte
csendes tag
A Yamahákon általában lehet állítani a hangfalak impedanciáját, mármint, hogy milyen hangfalat csatlakoztattál hozzá. Most nem emlékszem pontosan, hogy 6-8 ohm, vagy 4-6-8 ohm közül lehet választani.
Megnéztem neten a leírásában: 6-8 ohm között lehet váltani. Kár, de azért remélem, hogy 6 ohm esetén se lesz gond a hangfalakkal.
-
jolti05
őstag
Sub25 anno egyik Auchanba ki volt pakolva, haverral sikeresen bekötöttük, kicsit hallgatóztunk és csak annyit mondtunk, h ez odab@sz. Nem hallottam még Balboa-t, nem is láttam sajna
Nekem megfelelne az alapján a Heco Sub, amit hallottam belőle.
Tudom, hogy én vagyok a hunyó, de nem tudom merre vannak a papperek
Szerintem holnap délután nekiállok komolyabban körülnézni az elpakolt dobozok mélyén is.
Amint fejlemény van, írokDassler: Szégyenld magad
-
jolti05
őstag
Egyik gomb sem reagál, elég bosszantó. Erősítőn természetesen minden működik azonnal. Ezért gondolom, h a távkapccsal lehet a gebasz.
Sőt, olyan is előfordult már nem egyszer, hogy a halkítót nyomtam, és hangosodott
Mostanra meg már odáig jutottunk, hogy alig használom, mert nincs 1-2 percem, hogy folyamatosan nyomjam azért, hogy beinduljon fél percre...
Saturnban vettem, de gondolom nem oda kellene vinnem, hogy gond van vele. Majd ránézek a garipapírra, így hirtelen nem tudom hol lehet, időm meg még nem volt keresgélni.
Mitévő legyek? -
fury71
aktív tag
Az a chip a mit említettél a 192kHz/24bit Burr-Brown digital-analóg átalakító amely az összes xx9-es Yamahában benne van (kivéve a 359), de a 361 és 461-ben már nincs csak a 661-től felfelé. Szerintem jobban jártál a 459-el, mert a Burr-Brown DAC jobb minőségű hangot produkál.
Ezért szerintem ha Yamaha AVR akkor érdemes megfontolni 661-t, 861-t, persze ha anyagilag nem megterhelő.
Ha pedig vársz egy kicsit megérkeznek az új modellek amelyek itt megtekinthetők. Az új szériák 463, 563, 663 már Burr-Brown DAC-al szereltek és a 663-tól már HD képesek. 1.3a HDMI, Dolby Digital Plus, True-HD, DTS-HD Master Audio dekóderek, Internet rádió stb.. A 663-ra 550$ írtak és ha itthon is 100e körül adják jó vétel lehet, bár az itteni árak, meg a kintiek..
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest