- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
axwel18 #50036 üzenetére
Nem is annyira a mélyre....inkább szépen szólljon!Sub-om van...Magnat tetszik,de nem kéne,mert nemigen dícsérik!A HECO már más,azon már gondolkodtam,de azok meg drágábbak lennének...Erösítő egy Yamaha RX-V371,de idövel(majd meglátjuk,hogy engedi a pénztárcám) szeretnék egy Denon AVR-1912-est...
ginola:Esetleg te tudnál mondani többet róla?Köszi!
-
törölt tag
válasz
axwel18 #49990 üzenetére
ITT a szoba azon (jobb) sarka, ahová a hangfal esedékes lenne.
Látható, hogy a szoba középen el kéményszerűséggel van megspékelve, erre lett a TV felhegesztve.
A sarokrészbe pedig belenyílik az ajtó.
Testes ember lévén, így is néha elakadok ki-be járáskor, ha még egy hangfalat bepasszírozok, biztosan összetörök előbb-utóbb valamit
Az általad ajánlott hangfal talán jó lenne, ám kissé drága, illetve én használtban gondolkodom, de mindenképpen rákeresek ebayon. -
fenix
csendes tag
válasz
axwel18 #49976 üzenetére
majd ha már hallottad rendesen akkor írd le hogy nem jó a hangzás világa a Vardustól sem szálltam el mmben de lehet ha jól be van állítva akkor azt mondom hogy jó ez olyan dolog amit a boltba hallasz az semmi az nulla szerintem meg a Jamo nem vitte fel 190000 az árát egy nagyon jó vétel volt de 50000 ft nem ér többet az biztos de amikor 130000-140000 körül volt akkor jó vétel volt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
axwel18 #49942 üzenetére
hja,meg jó nehéz is,tehát biztosan jó.
későbbi viták elkerülése végett kérlek ennyi alapján ne ajánl.v tedd hozzá,hogy szerintem jó,de hallani még nem hallottam.vagy ha hallottad,akkor milyen köritéssel.mert igy félrevezeted az embereket. és asszem ez mindannyiunkra igaz...
-
ginola
addikt
válasz
axwel18 #49953 üzenetére
Nem vitték el, tudod sok az ígérgetős ember, aki nem veszi át pl. az erősítőt a postán, szabit veszek ki, hogy jön hallgatózni, de baromira nem jön, nem egy ilyen volt, meguntam.
Nagy csalódás ez az emberekben, de ez van.
Ma szedem szét a cuccot, és alvó üzemmódba helyezem.
axwell egy vmit hadd kérdezzek, az Amber formára mitől különbözik egy téglatesttől, főleg védővel az elején, hogy annyira bejön??
-
ginola
addikt
válasz
axwel18 #49950 üzenetére
Nekem formára is nagyon tetszik.
Olyan mint a többi doboz formára, téglatest, semmi extra. A saját hangfalaid, még az enyémek is jobb kidolgozásúak, tetszetősebbek, mint az Amber. Mondjuk számomra a kinézet sose számított, de úgy látom sokan csak azt nézik.....sajnos.
Úgy néz ki a régi cuccaim szekrénybe kerülnek pihenni
Sebaj, jó nekem a sztereó cuccom -
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
válasz
axwel18 #48791 üzenetére
És egy VR-200-nak mennyivel van gyengébb mélye? Nekem még kisebb szobába lenne valamivel. Nem arról van szó, meg lesz hajtva filmeknél, csak jó volna tudni kb. mire számítsak. Persze nem minőségben, de egy Z-5500 mélyhez képest mennyire tud dübörögni filmek alatt egy 200-as?
üdv.
-
T-Tboy
tag
válasz
axwel18 #48543 üzenetére
Ez nem feltétlenül baj, mert ha vmi jó akkor nem is kell feltétlenül telepakolni kütyükkel.
Végül is, egy aktív subra mi kell? Hangerő állítás, frekvencia állítás és esetleg fázisforgatási lehetőség (jó ha ez is fokozatmentesen állítható).
A PSW 110-re azt írják, hogy sokféle rendszerbe illeszthető. -
T-Tboy
tag
válasz
axwel18 #48535 üzenetére
Ezért lenne jó, ha czky meg tudná hallgatni vásárlás előtt a PSW110-et és a Roth-ot is.
Lehet, hogy meghallgatás után azt mondaná, hogy "mégiscsak megpróbálom összeszedni még azt a +13eFt-ot és megveszem a Polk-ot".
Persze, az is lehet, hogy meghallgatás után nyugodtabb szívvel teszi magáévá a Roth subját. -
MaTTeS
senior tag
-
2o1i
senior tag
válasz
axwel18 #48506 üzenetére
Uhh nem semmi!
De egy kb 3,5x5 méteres szobába nem lenne túlzás?Amúgy ezen az oldalon láttam ezt. Megér ennyit, vagy már őskövületnek számít?
-
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #48394 üzenetére
Az szép
Nálam ez a felállás:
Bal Front 0dB
Jobb Front +1 dB
Center +8dB
Bal Rear +5dB
Jobb Rear +4 dB
Sub -7 dBA YPAO lőtte be így. Jó mondjuk annyit változtattam rajta, hogy a center +7dB-re állította ő, én felvettem 8ra, meg a Subot is -9dB-re állította és én arra toltam egy picit
Mondjuk nálam is csak némelyik filmnél olyan, mintha halkabb lenne a centerben a beszéd.Jah és a filmeket DD-ben -30, -35-ön nézem, a DTS-t meg -40, az esti órákban -45-ön, a szomszédokra való tekintet miatt
, nah meg az asszony miatt is
-
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #48388 üzenetére
Értem.
Én mondjuk inkább filmekre használom. Zene csak a háttérben reggelente a munkába készülődve a rádióMax mp3, nah meg lehet, hogy FLAC is lesz majd néha, mert itt rászoktattatok
Ezekre nekem is jó jelenleg az rendszer.
Mondjuk a center néha olyan, mintha halkabb lenne, pedig +8dB-n van.
Majd elmegyek a Hifibarlangba és megnézem az Eltax Silverstone center, hogy jobban szól-e, mint a Millenium center, mert ugye a Frontok is Silverstone-ok nálam, és azokn meg a center már kapott rendes kábelt (2,5mm Inakusztik Star-t)
Jelenleg erre lenne lé, persze a meglévő centert eladnám majd -
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #48385 üzenetére
Elhiszem.
Mondjuk már egy párszor leírtam, hogy én a mostaniakkal is megvagyok elégedve.
Csak érdeklődés képen kérdezgetek itt sok hülyeségetHogy ha eljön az idő akkor mivel és hogy tudnék előrelépni. Mit érné meg változtatnom, erősítőt vagy hangfalakat?
De ha nem vettem volna meg novemberben a mostani Eltaxokat, akkor lehet, hogy vevő lennék a tiédremert egy bögréktől azért szerintem sokkal jobban szólnak.
Nah meg ide hozzánk a kb 20 nm-re (amibe a konyha is beletartozik) bőven elég lenneGondolom te is azért adod el, mert fentebb szeretnél lépni?
-
Arcus77
csendes tag
válasz
axwel18 #48168 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a H/K erősítőket eddig nem is néztem, és ennek az az oka - és most előre elnézést kérek a H/K tulajoktól
- de szerintem egyszerűen csúnyák.
Igaz, hogy nem ez a fő szempont erősítővásárlásnál, de mivel minden nap fogom nézni, nekem az is számít, hogy jól nézzen ki -
BBéci
legenda
válasz
axwel18 #46952 üzenetére
Amikor 1200-as Ladám volt, nem tűnt rossznak. Csak addig, amíg be nem ültem egy Hondába, a pontos típusára már nem emlékszem, 25 éve történt.
(#46956) Szabikaa20
Százszor leírtuk: ZENÉRE NEM KELL SZUB!(#46955) raycoon
Falhoz tolva a darabonként ötmilliós hangdoboz is pocsékul fog szólni, ezt vedd figyelembe! -
BBéci
legenda
válasz
axwel18 #46919 üzenetére
Hallottad valamelyiket a kettő közül?
Azért kérdezem, mert a Velodyne szubok a legjobbak közé tartoznak, mást nem is gyárt a cég, nekem is SPL van itthon, igaz csak hosszas tesztelésre, a Jamo meg a gagyi kategória jeles képviselője.(#46923) Zanik
Hosszan tudnám sorolni azoknak a használt, 4-6 éves erősítőknek a típusait, amiket ha megláttam volna a karácsonyfa alatt, még most is verném a seggem a földhöz örömömben. -
ginola
addikt
válasz
axwel18 #46859 üzenetére
Szerintem a három említett közül kinézetre a valdus a legkarakteresebb, leszedett porvédő esetében, nem mintha ez nekem számítana is hangfal vásárlása esetén.
A kérdés az, hogy mennyiért jutnál hozzá egyik vagy másik szetthez, főleg úgy, ha mondjuk újat szeretnél.
Szerintem meg kell hallgatni, crystalt, valdust hallottál?
A Valdus rockon egyértelműen jobb a másik kettőnél, gitárok is jól szólnak rajta......
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest