- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Elfelejtettem, hogy van hozzá egy Yamaha YST-SW315 mélynyomó is.
Ez 50.000 volt kb. 5 éve a két Jamo meg 100.000 Ft. Miért találod gyengének a Jamo-m, légyszi indokold? Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Erre valaki esetleg?
-
Anubis_9
addikt
Hello!
Közeljövőben lecserélném Yamaha RX-V540RDS-es erősítőm egy újra. (Amúgy mennyiért lehetne eladni, ha tökéletes állapotban van?) Ezt néztem ki: Pioneer VSX-921. Eisa díjas.
(European HT Receiver 2011-2012 - Pioneer VSX-921). LG BD lejátszó és LG LED tévé mellé kellene.
Szerintetek jó döntés? Van más ajánlott erősítő, ami nem drágább ennél, de jobb?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
LG BD570-es BD lejátszót használok LG 42LE5500-as TV-vel. HDMI-vel vannak összekötve. Akinek ilyen lejátszója van, attól azt kérdezném, hogy neki nem tűnt-e fel, hogy jóval szemcsésebb a kép, mintha szg-ről nézné (ugyan csak HDMI-vel kötve) ugyan azt a BD filmet, vagy akár MKV-t. Szinte már-már mosottnak tűnik.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
benvolio #42607 üzenetére
A Sony árából tegnap vettem egy Philips 3850-es játékost. Elmondhatom, hogy az összes DivX-et (3, 4, 5) és Xvid-ed olvassa és szépen lejátsza felirattal együtt, akár CD-ről, DVD-ről vagy pendrive-ról van szó. A menüje elég egyszerű, de nem számít.
-
Anubis_9
addikt
válasz
benvolio #42580 üzenetére
Visszavittem az Euronics-be, szó nélkül visszaadták a pénzem.
Ki akartam próbálni egy Philips-et (3850), de azt mondták nem igen szoktak próbálgatni játékosokat vásárlókkal a boltban, mivel van 3 napos gari. Megköszöntem és sarkon fordultam. Nem igen vásárlóbarát hozzáállás...
-
Anubis_9
addikt
Tegnap vásárolt Sony DVP-SR150-es lejátszóm teszteltem ma: DVD-re kiírtam (8x-osan) egy AVI tesztcsomagot, amiből a következőket szűrtem le.
A készülék semmilyen DIVX kódolású AVI-t nem képes lejátszani, legyen az 3-as, 4-es vagy 5-ös számú! Emellett az XVID-ekkel szépen boldogul. Viszem vissza a boltba... Mivel magyarázható ez?
Ugye jól tudom, hogy a DIVX ugyan úgy MPEG-4 alá tartozik, mint az XVID? -
Anubis_9
addikt
Azt hiszem, erre gondolsz. Van belőle 2,5-es is, de nekem sztem elég a szettemhez 1,5-es is.
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
Vettem tegnap 2x1,5mm-es hangfalkábelt a két hátsónak és a centernek az OBI-ban, 290 Ft/m volt.
Amivel jelenleg van kötve, az a hagyományos piros-fekete és szerintem 0,75-ös, mert elég vékony, bár nincs ráírva, hogy milyen a vastagsága. Megszámoltam, a piros-feketében 20 szál van egy érben, az újonnan vettben 25 szál, ráadásul szemmel láthatóan vastagabbnak tűnik az új kábel szálvastagsága. Remélem, tényleg 0,75-ös volt a piros-fekete és nem potyára vettem az újat.
-
Anubis_9
addikt
Most lehet kérdezek egy hülyeséget: ha 10 m-es hosszúságról beszélünk, halkabban szólhatnak-e a hangfalak, ha csak 0,75 mm-es kábellel vannak kötve az erősítőhöz, mintha 1,5 mm-essel lennének csatlakoztatva? Miben mutatkozik meg az, hogy jobb a vastagabb kábel a jobb hangminőségen kívül?
-
Anubis_9
addikt
válasz
Gál István #35011 üzenetére
Felhívtam egy veszprémi elektronikai kereskedést: 200 Ft a métere a 2x1,5 mm-es hangfalkábelnek, fehér színű. Szerintetek jó lesz ez a hátsó hangszóróknak, vagy inkább vegyek kb. 2x ennyiért Jamo 2x1,5 mm-est? Kb. 2x9 m kellene.
-
Anubis_9
addikt
válasz
TazLeacher #35004 üzenetére
Beszéltem velük: centernek a Jamo C 60 CEN-t, surround-nak a Jamo C 601-et javasolták. Vélemény?
Valamint szerintük a hátsókhoz elég a 1,5 mm-es kábel, a centerhez pedig jobb a 2,5 mm-es.
-
Anubis_9
addikt
válasz
TazLeacher #35004 üzenetére
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
TazLeacher #35002 üzenetére
Semmiképp sem szeretném eladni a frontokat. "ehhez a szetthez tartozót vegyél", igen, azt szeretném tudni, hogy melyek ezek a Jamo tipusok. Néztem egy centert és surround-ot tegnap a Jamo oldalán, de azt mondta a fórumtárs, hogy szánalmasan gagyi.
-
Anubis_9
addikt
Szia!
A mélynyomóm: Yamaha YST-SW215.
Frontok: Jamo Cornet 195 (mint már írtam).
Szeretnék kérni 2-3 típust center és surround hangsugárzókra, amikből válogathatnék, ugyanis szeretném lecserélni a Technics SB–CSS250 hangfalaimat.Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Erről mi a véleményetek:
- S 60 CEN Center Speaker
- S 602 Bookshelf Speaker (kb. 16.000 Ft/db)S 60 CEN-re sajnos nem találok árat forintban (de euroban látok ilyet, és 140 körül van), de gondolom ez sem lehet vészes. Árban ez beleférne nekem... Kérdés, hogy mennének-e a Jamo Cornet 195-ösömhoz?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Miért van az, hogy akárhogy keresem a Jamo hivatalos oldalán a Cornet 195-ösről az infókat, olyan mintha sosem létezett volna? Még a kifutó termékek közt sincs. 2001-es a kicsike.
Más: 4 Ohm-osak a Cornet 195-ösek és szeretnék új Jamokat venni, centernek és sorroundnak, de a Jamo kínálatában egyet sem találok ilyenből, mind 6 Ohm-os. Mi a teendő ilyenkor?
-
Anubis_9
addikt
Hello!
Jelenleg Yamaha RX-V540-es erősítőm van. A Dolby TrueHD hangasáv normál Dolby D. 5.1-ként szólal meg, a DTS HD Master Audio pedig normál DTS-ként. LPCM 5.1-et pedig csak sztereoként adja le, mivel nincs rajt HDMI bemenet. Szerintetek mennyivel lennék előrébb (hangminőség tekintetében), ha lecserélném egy RX-V567-esre? Vagy ajánljatok jobbat, elsőre ez volt szimpatikus. Szívesen maradnék a aYamahánál, mert nagyon megszerettem ezt a márkát.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Vagy egy BD filmem, amelyen van egy "English LPCM 5.1"-es hang. Ezt a Yamaha RX-V540 erősítőm nem ismeri fel 5.1-nek. Szól, de csak sztereóban. A BD lejátszóm LG BD570-es. Mi lehet a baj? Optikai kábellel viszem a hangot.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
Ego007 #32637 üzenetére
BD video esetében mindig elég volt 16-18%, hogy eltűnjenek a csíkok, ami véleményem szerint nem vészes. A jelenetek többségében nincs fontos képi információ a képernyő két szélén, tehát szerintem nem maradok le lényeges dolgokról a nagyítás által.
Kb. 4 m-ről nézem a 42 colos LG LED TV-m, és kijelenthetem, hogy így is csodaszép a képe (jelét sem látom a minőségromlásnak), még ha 720p-s MKV-t is húzok fel nagyobbra, számítógépről.
A másik érvem, hogy ha kitölti a tévét a film, sokkal nagyobbnak hat a TV, mintha felül és alul lenne egy széles fekete sáv...
De ez az én véleményem, gondolom a többség nem ért velem egyet most. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
LG BD570-es lejátszóm van és az a kérdésem a többi tulajtól, hogy nem sikerült-e kiküszöbölni valakinek a zoom hiányát MKV file-ok esetén. Ugyanis azt szeretném elérni, hogy mint BD videok esetén, úgy lehessen nagyítani a képet, hogy eltűnjön a fekete sáv.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Két típus közt kellene döntenem.
LG 42LE5500
Samsung UE40C6500UWXXHSzeretnék tanácsot kérni! Számítógéphez lenne kötve.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Melyik most a legjobb, legkedveltebb BD lejátszó? Én ezzel szemezek. LG BD570. Ebben az árkategóriában érdekelne esetleg más megoldás is. Fontos, hogy ne válogasson a HDD-ről lejátszható fileformátumok közt. Legyen mindenevő.
És amit lejátszik abban minőségi legyen.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Egyik boltban Samsung BD-P1600 Blu-ray lejátszó 19.990 Ft. Kifutott termék, de akkor is jó áron van és sok mindent tud. Szerintetek jó vétel?
-
Anubis_9
addikt
Hello!
Lehet, hogy még korai a kérdés, de sosem lehet tudni...
Szerintetek Yamaha RX-V540-es erősítőm mit fog tudni kezdeni a két új Blu-ray-es hangormátummal:
- DTS-HD Master Audio
- Dolby TrueHDKöszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest