- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Lac-coo #50427 üzenetére
Hello!
Én konkrétan innen vettem ezt....De ha nem elég a 130W RMS akkor itt van ez!
Nekem kb 24000FT volt futárral együtt.... -
Szabikaa20
őstag
Értem....Egy szak üzletben javíttatom,ahol csak ilyenekkel foglalkoznak.És az én hibámból égettem ki,nem azért égett ki mert magától romlott volan el.Értem...hát ettől féltem én is...
geri788:Hát 50ért nem adnám oda!...
Amúgy gyönyörű hangja van!1hónapig használtam mielőtt kiégettem...
-
Szabikaa20
őstag
Értem....
És arra sem tudnál válaszolni,hogy kb. mennyiért tudnám eladni ha ennyi az új???Persze úgy,hogy már szervizelve lesz...
-
Szabikaa20
őstag
Erre valaki valamit???
-
Szabikaa20
őstag
Jó reggelt!Erre valaki valamit?
Van egy Crown 660A-s erősítőm,amit sikerült kiégenem kb. 1-1,5 évig állt.Aztán a múlt héten elvittem megjavíttatni,mert egy 300k FT-os erősítő (nálunk 1300euró az új) azért ennyit megérdemel!Javítás után mennyit kérhetek érte?Milyen kategóriát képvisel?Ezt is a H/K gyártja mint a JBL-t stb.Elvileg ez nem zene hallgatásra teremtett jószág.Mozik stb. használják meg olyan helyeken ahol 100V-os távoli hangfalakat használnak.6x60W a teljesítménye 4Ohm-on. -
Szabikaa20
őstag
Van egy Crown 660A-s erősítőm,amit sikerült kiégenem kb. 1-1,5 évig állt.Aztán a múlt héten elvittem megjavíttatni,mert egy 300k FT-os erősítő (nálunk 1300euró az új) azért ennyit megérdemel!Javítás után mennyit kérhetek érte?Milyen kategóriát képvisel?Ezt is a H/K gyártja mint a JBL-t stb.Elvileg ez nem zene hallgatásra teremtett jószág.Mozik stb. használják meg olyan helyeken ahol 100V-os távoli hangfalakat használnak.6x60W a teljesítménye 4Ohm-on.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Warter #50056 üzenetére
Hát sajnos se MM se Saturn nem jött szembe mivel Szlovákiában nincs egyik se!!!
(főleg azt se tudom mi az,de témával adódóan gondolom valami elektronikai üzletek lehetnek) És amúgy nálunk jártam olyan üzletben hogy NAY (ez kb olyan lehet mint nállatok az Euronics) és ott néztem egy Onkyo 509-es erősítővel egy Yamaha NS-777 és NS-555-öt,de azok pocsékok voltak!A JAMO-k meg alapból nem érdekeltek!
Pedig kértem hogy tegyen be valami CD-t,mert csak rádió szólt,de úgy se ájultam el se a hideg nem rázott!
Mostmár elhiszed?! (Amúgy készülök BP-re kb márciusban,addig eldöntöm mit szeretnék)
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Csak nekem esett ki a PH! pár percre???
-
Szabikaa20
őstag
válasz
zolaas #50045 üzenetére
Azért kérdezgetek,mert nemigen van lehetőségem "hallgatózni" járni,mivel családos apa vagyok így nem császkálhatok napokat hangfalat keresve,meg nem szánhatok rá annyi időt amennyit szeretnék!Meg nem tehetem meg azt,hogy pl BP-en lakom és 1 napot rászánok arra,hogy körbejárom az egész várost hangfalat keresve és minden jobb üzletbe betérjek hallgatózni.Azért kédzek ennyit,mert mindenki mást mond és amikor eldöntöttem,hogy most ez jó lenne,akkor jön valaki aki lebeszél róla és mást ajánl!És igen szánok rá,annyit amennyibe ez (pl. a VR-400) kerülnek(70-80k ujonnan),de jelenleg a használtakat nézem.Pont hogy egyáltalán nem tudok róluk semmit,ezért kérdezek!Hogy mire keresek,azt már nem 1x nem 2x leírtam,sőt ott van az aláírásomban is,hogy jelenleg milyen "cuccaim" vannak.És hogy te nem igazán látod át a dolgot az már csak a te problémád!És neked nem mind1,hogy én miért érdeklődöm.És mi van ha valami ismerősöm kért meg,hogy tudjak meg neki valamit erről meg amarról?!És most nem sértődésből írom ezeket!Senki ne értse félre!Kinek nem inge ne vegye magára!
Aki akar úgy is segít és elmondja a véleményét,ha rossz vagy jó,aki meg nem az se baj!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #50042 üzenetére
Akkor mondjál te nekem valami róla...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
axwel18 #50036 üzenetére
Nem is annyira a mélyre....inkább szépen szólljon!Sub-om van...Magnat tetszik,de nem kéne,mert nemigen dícsérik!A HECO már más,azon már gondolkodtam,de azok meg drágábbak lennének...Erösítő egy Yamaha RX-V371,de idövel(majd meglátjuk,hogy engedi a pénztárcám) szeretnék egy Denon AVR-1912-est...
ginola:Esetleg te tudnál mondani többet róla?Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
A Wharfedale Vardus VR-400 hangfalak jók?Valakinek volna esetleg?
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ginola #49854 üzenetére
Mert írtam azt is hogy szeretném lecserélni ehy Denon AVR-1912-re...És gondolok a jövöre is!
Ja,mert én értettem el!És utána kapcsoltam,hogy te a másikra válaszoltál és mindjárt javítottam!Bocs ha esetleg megsértettelek valamivel!Nem volt szándékos!
Akkor az a különbség hogy 1.4 viszi a 3D-is???Akkor nekem elég a 1.3 nem?
pitepeti71: Össze!
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Talaltam a netem egy rossz Denon 1507-est...Azt irja az eladó,hogy aramkimaradas utan mar nem szol,de minden muködik rajta!Fölismeri ha radugnak valamit stb.....Nem érné meg megvenni és megjavíttatni?Mi baja lehet?
-
Szabikaa20
őstag
Mondjuk nemek nincs nagyon mihez hasonlítani...
Az én JBL Control 5-hez hasonlítottam!
Meg nézegettem az asztali médialejátszókat...milyenek a jobbak?Popcorn,Asus o!play,Dune HD....stb. -
Szabikaa20
őstag
Na hali....
Ma kicsit csavarogtam,és bementem ide oda....Sikerült meghallgatnom egy ONKYO TX-NR509-es erősítővel egy Yamaha NS-777-et és 555-öt!Hát hogy is fogalmazzak!Sz@r!!!
Lehet én vagyok süket,de ekkora ....... még nem hallottam!Igaz elöször csak valami rádió szólt,de aztan megkértem az eladót hogy mutassa már meg mit tud.Erre hozott egy audio-cd es berakta egy Pioneer DVD lejátszóba.....Egyáltalán nem voltam tőle elájulva,pedig nemigen hallgattam rendszereket előtte!És 50-ig feltekerte és még recsegett is!Aztán lehet más baj volt.Lehet közben játszott még hogy elég nagy teremben voltunk az is!Utána megkértem hogy mutassa meg nekem az NS-555-ket.Nem tudom miért,de ezek jobban szóltak pedig jóval kisebbek voltak!Aztán lehet közben játszott még hogy elég nagy teremben voltunk az is!Meg volt ott pár Jamo hangfal is,de azokra nem voltam kíváncsi... -
Szabikaa20
őstag
válasz
ginola #49644 üzenetére
Ez a Crown olyan H/K mint a JBL-is....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ricsik #49625 üzenetére
Ez nem a gyártóé...ez szerintem mindenkibe benne van!
BBéci:Ez jóóó,ennyi pénzért?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ricsik #49622 üzenetére
Hát pont ez van benne....Megvettél valamit de a jövö héten látsz jobbat valamivel dragabban es mar az kell!Erre eladod amid van es megveszed!De 1 hónap múlva megint találsz jobbat....és ez így mehetne a végtelenségig!
python1:Azért ha több pénzem lenne,akkor se vennék nemtudom milyen drágát....akkor már valami jó kocsit vennék!Bár kinek a pap...........
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#48613632 #49613 üzenetére
Hát igen van benne valami!
Amúgy 450Euró-ra gondoltam!De ezt csak az erősítőre...Hát igen...Ez már egy kocsi ára!De határ a csillagos ég!!!(persze annak aki megteheti,én csak egy egyszerű felhasználó vagyok...)
Tamoo:Hát igen ha lenne rá nekem is több,akkor én se sajnálnám rá!
Ennyim van ennyiböl tudok gazdalkodni!
Dorian:Ott a pont!Nem mind1 hogy Trabantal teszel meg 1000km vagy egy S osztályos Mercivel!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ginola #49602 üzenetére
Legyen rajta HDMI,optikai bemenet....ezt igy pontosannem tudom megfogalmazni.Jelen esetben van egy Yamaha RX-V371-em,de ahany hangfalat akartam hozza,mindre azt mondtak hogy az erösitö keves hozza stb...Ezert szeretnem masikat..En egy Denon AVR-1612 vagy 1912-ben gondolkozom.Kb. 400-450E lenne rá!Csak az erösítöre persze!Mármint milyen idöre gondolsz?Per pillanat vagy ugy erted hogy mikor szeretnem megvenni?
Tobee:Én ugyis csak szemelyesen venném meg!Futarral vagy postaval nem kell!!!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ed Parker #49555 üzenetére
Hát ez az!De ezt ne nekem mond!Nem én mondtam ezt:"Új erősítőt csak az újgazdagok vesznek, legyen mivel villogni az ismerősök előtt."
Én se azért veszem,mert villogni szeretnék....Amugymeg nem tudom mi ebben a villogas,mikor minden 3 embernek ilyen van söt sokkal-sokkal jobb!!!
Na mind1....befejeztem ezt a témát!Inkább mondjatok valami újat!
-
-
Szabikaa20
őstag
Találtam Denon 1912-est 427Euroert(125600FT) és 1612-est pedig 317Euro(93200FT)..Vadi ujak uzletböl!Ezek jo arak nem???
-
Szabikaa20
őstag
Nekem tetszik mindkettő!!!
-
Szabikaa20
őstag
Na de nem az van hogy az erösitö árához 2x drágább hangfal kellene?Erösitö 60K körül ezek meg 120k körül a pár!
Zanik:Nekem is tetszik!
-
Szabikaa20
őstag
Igen...Most irt vissza az eladó hogy párban van nagyon jó,újszerü állapotban!
És a Yamaha NS-777???Erröl még senki nem írt!
-
Szabikaa20
őstag
Értem...Hát kár...
És a Polkaudio TSi 300 mi a vélemény???Tudnák 200Euró-ért!
Vagy a Yamaha NS-777 röl??? -
Szabikaa20
őstag
Értem....Én is áttérek a FLAC-re....
Idáig MP3-at gyujtöttem...igyekeztem 320kbps-eket gyujteni.Es ha egy ilyen MP3-ast átcsinálok FLAC-re akkor az már nem ugyan az?Mármit ott már van veszteség nem?
-
Szabikaa20
őstag
Közben sikerült!!!Tiszta happy vagyok!
Már nem PCM-et ír ki az erösitö hanem Dolby Digital....Köszi a segitseget!Sajnos most nem tudom kipróbálni,mert elaludt a kisfiam...
És közben lenne még 1 kérdésem!
Ti milyen formátumú zenét hallgattok?Audio CD,WAV,FLAC,MP3 vagy valami mást? -
Szabikaa20
őstag
Azt szeretném kérdezni,ha nincs forrás(DVD vagy Blue-ray lejátszó,de multimédiás lejátszó se),akkor nem tudok 5.1-es hangot varazsolni?Marmint ugy ertem hogy ravan kötve a TV-re egy hordozhato HDD es azon van FullHD-s film 5.1-es BDRIP,akkor azt hogy tudom megnezni 5.1-be.Ezek a ki/be menetek vannak a TV-n!Ja és optikai kábellel van jelenleg összekötve!Tudtommal az csak stereot tud!
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is Yamaha 371-em van.En megvagyok vele elegedve!De mar bennem is motoszkal...
jo lenne egy Denon 1912-es...
Egyebkent Yamaha NS-777 vagy 555 van itt valakinek?
-
Szabikaa20
őstag
Én pl. most is telefonról írok,es hányszor a T9 teljesen más szót ír és nem veszem észre!
Az már szerintem nagyon unatkozik aki ezt nézi! -
Szabikaa20
őstag
Nálam is ez van...van hogy be se tölti az oldalt.Vagy előbb is másik szobában két háztól írtam a tudtom nélkül.Minta előbb. Beci...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Patice #49089 üzenetére
Ezeket a méreteket a program adta meg...Ha állítok az atmerőn akkor automatikusan kidobja a hosszát.A Hz pedig le van zárva úgyhogy ahhoz a 35hz hez képest írja a méreteket.
Azért kérdezem mert csak annyit mondtak hogy ne legyen 8cm-nél kisebb.Egyébként ha kisebbet írok be akkor pirossal ír olyan valamit hogy a meretekhez képest nem lehetséges.De ha beírom hogy 2db reflexcso legyen akkor állíthatok kisebbet.A doboz is akkora amennyi litert számolt ki a progi. -
Szabikaa20
őstag
válasz
Patice #49081 üzenetére
Fontos!Mert minél nagyobb átmérőjű a reflexcso annál hosszabb kell... 10 cm nél ez kb 50-60 cm....ha rövidebb akkor nem 35 Hz lesz hanem 40 vagy 45hz...ezért kell kisebb átmérőjű.de mm csak elirtam.De nem abban az esetben lesz portzajos ha csak 1db kisebb átmérőjű van benne?
-
Szabikaa20
őstag
Kérdés...Most megyek venni reflexcsovet a sub-hoz...Az mondták hogy 8cm nél vekonyabbat ne vegyek mert portzajos lesz,de ha 2db vekonyat veszek akkor is? Pl. 8cm átmérőjű-ből kellene 269mm-es 35Hz-re hangolva...vagy 2db 5cm átmérőjű 216cm-es...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
T-Tboy #48964 üzenetére
Igen jelenleg zárt állapotú!Jaratgatom hát...
Hat úgy volt hogy ismerős hozzá be,de csak húsvétra jönne addig meg nem várok...
Úgy szereztem meg,hogy ő München-be lakik oda rendelte meg es ő küldte nekem haza.Hát 80€ az olyan ~24000FT... 59€ az erölködö,5€ hogy kiküldték München-be,17€ hogy futárral hazahoztak München-böl.
-
Szabikaa20
őstag
És itt a majdnem kész Subwooferem...A'la Szabi módra...
Már csak a reflexcsö hianyzik,mert meg nem erkezett meg!És az erösitö.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #48886 üzenetére
Nekem nem szólalt meg...csak ha az erositettet kötöttem ra,de úgy meg nem jo.
-
Szabikaa20
őstag
Erre valaki valamit???
-
Szabikaa20
őstag
Lenne egy kerdesem....Megcsinaltam a subwooferem.És ilyen erösitö van benne.Sajnos meg nincs Y RCA kábelem(rendelés alatt van) és kiszeretném valahogy próbálni.Hogyan próbálhatnám ki???Ezek a lehetöségeim vannak amiket a képen láthattok!Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
Ismeri valaki a Monacor hangszórókat???T/s adatainak mennyire lehet hinni?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#09634560 #48294 üzenetére
Ja tenyleg!Most vettem csak eszre!
Ennek a pioneernek is jo ara van! -
Szabikaa20
őstag
Ez mi akar lenni???Miert lehet ilyen olcso?
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest