- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #50042 üzenetére
Nem gyanusítgatlak én a tapasztalataimat irtam le a Heco victa 2 501-esnek szerintem a mélyei kicist előtérbe vannak és a közép, magas nem a legszebb. A Magnat supreme 800 kb ugyanaz csak itt még rosszab a helyzet az ének hangok oylanok mintha a néni vagy bácsi a pincéböl énekelne. Nekem a 3-om közül a Vardusnak tünt a legtermészetesebbnek a hangja persze bejáródás után minden más.
-
axwel18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #50035 üzenetére
A mélye az több a vr-400-nak abban biztos vagyok. De szerintem ha a mélyre mész inkább heco-t vagy magnat-ot vegyél azokon lényegesen több a mély persze ott a közép és a magas nem valami szép. Persze fontos hogy milyen erősítőre mennének a hangfalak.
-
axwel18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #50032 üzenetére
Nekem Vr-300-asom van és megvagyok elégedve vele. Persze mindenkinek más tetszik. Nekem ami tetszik benne az az hogy nem a mélyet helyezi előtérbe hanem inkább részletezőbb a hangja.
-
axwel18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #49968 üzenetére
Hát a Vardus szerintem nagyon jóra sikerült hangfal lett.
-
axwel18
senior tag
válasz
xtremetuning #49962 üzenetére
Az is rontja a hangzást ?
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #49960 üzenetére
Értem akkor többet nem lessz ilyen.
-
axwel18
senior tag
Egyébként az erősítőknek is van bejáródási ideje és ha igen akkor az kb mennyi idő ?
-
axwel18
senior tag
válasz
ginola #49956 üzenetére
A Valdus se rossz formára de nekem a Vardus formája jön be legjobban nem tudom miért de valahogy nagyon megfogott ez a forma biztos hogy van ennél szebb hangú hangfal de formára nem nagyon láttam olyat ami nekem jobban tetszik. És ami fontos hogy ezekhez nagyon jó áron jutottam hozzá.
-
axwel18
senior tag
válasz
priusz #49945 üzenetére
"A Knight 2 testes polchangfalhoz a legszebb erezetű vágott falemezek hangsugárzó páronként kerülnek kiválasztásra, a végeredmény önmagáért beszél. A dobozokban a normál fém helyett koherensebb hangot produláló soft-dome magassugárzók vannak, melyek az innovatív aluminium-magú hangtekercsek alkalmazásával messze nagyobb hangátvitelt adnak normál fém tekercses társaiknál, lenyügöző hangot produlálva."
Ez azért engem meggyőzött én meghallgatnám. És igyis merem ajánlani. -
axwel18
senior tag
válasz
priusz #49941 üzenetére
Hát az én fülemnek a Heco-k nagyon nem tetszenek a victa 2 501-es szettet hallotam nekem az nagyon nem tetszett. A Castle-t nem hallotam de azért hamár valódi fábol csinálja a hangfalait akkor szerintem rossz nem lehet viszont azt olvastam róla hogy meglepően szépen szol, természetes lágy hangja van tehát nem disco zenére való hangfalak.
-
axwel18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #49902 üzenetére
Wharfedale Vardus VR-300 egyenlőre 2 álló van csak.
-
axwel18
senior tag
Megvan az új erősítőm. Nem a kiszemelt Denon AVR-1611 lett mert elvitték
Helyette lett egy Denon AVR-1312 de nem bánom hogy megvettem nagyon tiszta hangja van előző Harman/kardon AVR-142-esemhez viszonyítva sokkal tisztább hangja van és természetesebb.
-
axwel18
senior tag
Holnap megyek az új erősítőmért végül a Denon AVR-1611 mellett döntöttem remélem jól járok vele.
-
axwel18
senior tag
válasz
ginola #49043 üzenetére
Az a baj hogy erre nincs lehetőségem max Székesfehérvárra tudok menni Media Marktba ott a DenonAVR-1611-et tudnám meghallgatni. De marantz sehol nincs a közelbe ezért kérdeztem. Mert a marantzokrol nem tudok semmitse pl azt se hogy zenére mennyire használható erősítők.
-
axwel18
senior tag
Szerintetek a Denon avr-1611-es vagy marantz nr 1501-es esetleg harman/kardon avr-156-os lenen jó választás egyenlőre Wharfedale Vardus 300-assal használnám stereoba kb 80%zene 20 Film lenne az arány.
-
axwel18
senior tag
válasz
ginola #48995 üzenetére
Azt tudom de viszont mint írtam néha szimfónikus zenét is hallgatok meg mostanába még jazzt is és egyébként volt már nekem jamo s426-os szettem is meg az eltax universe 5.0-ám elötte volt system fidelity 3050-es szettem is meg magnat supreme 800-as szett is volt tesztelésre sőt pár éve 2 valdus 400-as állót is teszteltünk havernál eddig ennek jön be legjobban a hangja, megjelentek olyan részletek is a zenékben amiket eddig nem hallotam.
-
-
axwel18
senior tag
Sziasztok lenne megint egy házimozi erősítős kérdésem. Lehte hogy elviszik a mostani erősítőm és nézegettem pár erősítőt egy Denon avr-1611,1312 Harman/Kardon avr-156,158, esetleg pioneer vsx-321, és végül egy Marantz nr 1501, Onkyot semmiféleképpen nem akarok és ami fontos hogy kb 70% zene 30% film lenne az arány.
-
axwel18
senior tag
Nagyon felmentek a hangfal árak
-
axwel18
senior tag
válasz
spiky03 #48387 üzenetére
Hát mostanába ráálltam a szimfónikus zenékre és oda azért komolyabb hangfalak kellenének rock zenén viszont kifejezettem szeretem az Eltaxok hangját és mostanába nézegettem neten róla infókat és kiderült hogy öntvénykosaras hangszórók vannak a szettbe amin meglepődtem.
-
axwel18
senior tag
Ma unokabáttyám uj házimoziját tesztelgettük picit. Egy Onkyo TX-NR609 és egy Jamo s606hcs3-om. Hát az valami borzalmas összeállítás. A magas bántja az ember fülét a mély az ha kell hanem ott van és a középnek nyoma sincs. Szimfónikus zenén förtelmes volt hallgatni és 10 perc után megfájdult a fejem a folyamatos mélytöl.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest