- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136999 üzenetére
Tudom hallottam, egy fecske ügye még nem csinál nyarat, de kezdetnek mondjuk hogy jó. Xiaomi például beszállítókat használ, nem saját maga forgalmaz mint a Huawei és Samsung, ez lenne inkább az első lépés hogy ténylegesen komolyan versenybe szállhasson Európába. Mondjuk még a Redmi széria képzi a bevételek nagy részét addig felesleges is erről beszélnünk hiszen nem felső kategóriában versenyez. Persze nálunk kelet Európában simán sikeres lehet ezzel, de korábban a felső kategóriáról volt szó, az ide kevés lesz.
-
Pzoli2
tag
válasz
Depression #136648 üzenetére
Nekem is jól jött .
Kipróbáltam és tetszik .
Szerintem is csatlakozik ehhez a topichoz. -
glacious
addikt
válasz
Depression #136273 üzenetére
X25-ös SoC elég gáz.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #136175 üzenetére
Szóval a befutó Elephone S8 lett. Furcsa, hogy nincs egyetlen hsz sem itt erről a telefonról.
-
keszo
őstag
válasz
Depression #136159 üzenetére
Esetleg Lenovo
-
punky10
addikt
válasz
Depression #136165 üzenetére
Olvasási gyakorlat...?
Én is a Mi Max-ot ajánlottam...
Igen, állítólag már van Global verzió belőle.Szerkesztés:nem jóm, nincs (vagy még nem találtam) belőle B20b-as. A Global csak a szoftverre vonatkozik...
-
Somatom
veterán
válasz
Depression #136165 üzenetére
"Az esetek 90%-ban elfordítva használom a telefont,"
Na, végre valaki! Nem egyedül vagyok ilyen elvetemült, hogy a landscape az alapértelmezett nézetem.
-
punky10
addikt
válasz
Xiaomi Mi Max2-nek van B20-as variánsa. Nem a felsőkategória, de nem is olyan az árazása sem.
-
Ájvé
veterán
válasz
De akkor jól írtam, kevés a 6" 18:9-es képaránnyal.
Viszont elég kevés lehetőség van így is, B20 sajnos több készülékben nincs azok közül ami szóba jöhetne. Asus Zenfone 5-öt esetleg nézheted, mondjuk nekem ez az iPhone copy bevágott kijelző nem jön be, de mindenkinek más az ízlése. -
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136155 üzenetére
Mindkettő 6"-os 18:9-es kijelzővel. Mondjuk Mi Mix 2 LCD, bocs ezt nem néztem. Viszont Oneplus 5T mindennek megfelel. Vagy vehetsz Samsung Note 8-at, az 6,3"-os már.
Felső határ amúgy csak a baj, meg hogy AMOLED. LCD-be kínai telefonok sokasága van ennyiért -
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136153 üzenetére
Kicsit sokat vársz ennyiért. Amúgy Oneplus 5T megfelel a leírtaknak, vagy Xiaomi Mi Mix 2 is, csak 100-ért sem kapod meg ezeket se.
-
sexymusprime
tag
válasz
Depression #118946 üzenetére
LG V10ről jókat hallottam :x (bár semmit tapasztalatom vele)
-
válasz
Depression #118946 üzenetére
A Mate S szerintem nem olyan rossz, mint a teszt hozta, Amoled kijelző, bár csak 5,5"
Ez persze nem felel meg a kritériumoknak.A Samsung A8 jó lehet számodra, de azért vedd szemügyre a Note 5-öt is élőben.
-
Demolator
tag
válasz
Depression #118679 üzenetére
Ezekszerint igen, bár negem nem érdkelne ha csak 10 mp is lenne de jó optika nagyobb senzorral sokkal jobb képeket tudnának csinálni.. attól hogy 20 mp nem lesz szebb csak több helyet foglal meg jobban látod az optika hiányosságait szerintem
-
MrChef
aktív tag
válasz
Depression #118653 üzenetére
Vagy ponthogy nem low-end, hanem komolyabb készülék, amiből a gyártó nem hagyta ki a B20-at.
Másrészt nem tudom, mennyivel nagyobb élmény 4G-n netezni. Nekem 3G-vel nem volt sose bajom. Aztán pedig, lehet, hogy a vodafon akár jövőre kiépíti a többi sávot a 4G-jéhez, dehát erre alapozni...Jó a mottód. :-D Erről van szó.
-
molnardenes
tag
válasz
Depression #118152 üzenetére
Na, ja, mégis mindenki B20-azik, nem pedig lefedettségezik! Mert ha utóbbi lenne a szempont, akkor itt mindenki arra buzdítaná a többieket, hogy váltson a piros szolgáltatóra, és akkor (98%-ban) mindenhol lesz elfogadható mobilnete, a másik kettő vagy szupergyors - vagy tetűlassú netével szemben. Ehelyett jönnek a buta jótanácsok, hogy "B20 nélkül nehogy vegyél telefont!".
-
RVR400
veterán
válasz
Atyaúristen! Egy egész negyed órát? Kibírod valahogy? Tiszta dráma!
-
Beni2360
félisten
válasz
Gyorsabb a vonat mint a net ?
-
Kornel
veterán
válasz
Es b20 van ott?
Vagy csak ugy gondolod, hogy van? -
Roli5
tag
válasz
Depression #116306 üzenetére
Fél perc akadást max. a ZTE Blade-től néztem el.De amúgy én elégedett vagyok, nem én kérdeztem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Depression #116231 üzenetére
Lenovo Vibe P1 ?
Ugyan nem amoled hanem IPS , de 5,5" , dual-sim, minden hazai LTE , 100 körül szóródik... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Depression #116236 üzenetére
Ha lemondasz az amoled-ről, akkor ott Lenovo K920.
-
Goot69
újonc
válasz
Depression #116246 üzenetére
Bocs de nem egészen értem a válaszodat, Apple, Ausztrália? Meg persze előtte jó lenne tudni hogy ez valamilyen valóban garanciálsi probléma, vagy a kínai piacra szánt telefon európai hálozattal nem teljesen kompatibilis, ezért is írtam ide a fórumba. Azért Kínába garival visszaküldeni se nem egyszerű, se nem olcsó, se nem rövid határidejű dolog, így ez végső megoldás lehet...
-
ZolkoW
őstag
válasz
valami Samu nincs ilyen paraméterekkel? nem ismerem őket, de ilyen A7 féleség, ha van duálban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
-
RVR400
veterán
válasz
Az amoleddel kilőtted a telefonok 90%-át.
-
ctibor
senior tag
válasz
Depression #113520 üzenetére
A Lenovo -- ahogy itt már kifejtettem -- több változatban gyártja a telefonjait. Ha Kínából veszed a Vibe P1-et, akkor SEMMIKÉPP NEM LESZ BENNE B20! Ha Európából, akkor lesz. Így a nálunk kapható P1-ben is VAN B20! (800 MHz).
-
dlaj
őstag
válasz
Igen, igen. Miután elküldtem a lelkes hsz-t, utána vettem én is észre.
Arra a fórumtársra hagyatkoztam, aki felhívta a telefonra a figyelmünket. Így B20 nélkül már tényleg drága, legyen akármilyen telefon. -
kodmen
aktív tag
válasz
Köszönöm az eddigieket!
A Moto-n elgondolkozok, de az üzeidőnek még utána kell járjak, gsmarena-n írta valaki, hogy nem bírt egy napot...
A Lenovo P1 tetszene, de nincs valóban B20. Az L70-nél azt írják ugyanitt, hogy data only... ezt nem értem, tesztben nem olvastam ilyesmit. PEdig 5" jobb lenne, mint 5,5"...
Zenfone 2 -ből a ZE551ML a kiszemelt, már ha jól tudom, hogy ez a csúcs, 4GB + 64GB-os verzió. A dual active (vagy dual call?) is pozitívum.
DE az LG G!-ben van INFRA!(nem mintha sokat használnám, de mégis...)
-
b0bcat
addikt
válasz
Depression #113251 üzenetére
Nyilván 3,5 GB-ra gondoltam.
-
beg
veterán
válasz
Depression #113251 üzenetére
De igen, de csak egy képet
3,5 GB-ra gondolt a kolléga.
-
atala
addikt
válasz
Depression #112833 üzenetére
-
Surda-
őstag
válasz
Depression #110059 üzenetére
Pont az?
Lassan két éve vettem meg a redmit és pár kis hibáját leszámítva kifejezetten jó telefon.
Az egyik gyenge pont a videoja (a fényképei teljesen rendben vannak,pedig háklis vagyok rá) ,de az a baj,hogy a középkategóriás telefonok kamerája 90%ban hulladék, pláne a kínaiaknak.
Ezen kívül néha belassul picit, de egyrészt nem zavar annyira, másrészt tartok tőle,hogy ilyen bármelyik telefonnal előfordulhat.
A GPS-e lehetne gyorsabb. Jól navigál,csak olykor eltart pár percig mire kitalálja hol van.
A rendszer jó,maradnék Xiaominál,de Redmi Note 2 kameráját nem dicsérik.
A Xiaomi i4i jöhetne még szóba, a fényképező része tökjó,videoja átlagos és ezért a kis plusszért fáj a szívem kiadni 230$. -
silver10
aktív tag
válasz
Depression #110025 üzenetére
Ja igen ráadásul a Samu Exynosa mióta grafikus chip.
Dulee:
Azt még nem is modelleztem le... -
Sanyesz.
őstag
válasz
Depression #109906 üzenetére
OK, de ez a SIM most került át egy Nokia N73-ból az Y100 Pro-ba.
-
Dzsemman
csendes tag
válasz
Depression #109847 üzenetére
A kategoriat 5,2"-5,5", jobb akksi, elfogadhato kamera(A4es jegyzeteket elfogadhatonal kicsit jobban tudja fenykepezni), es min kozepes hardver kore lonem be. Eleg hosszutavra tervezek vele, min 2, inkabb 3 evre.
-
válasz
Depression #109847 üzenetére
Nem nagyon van konkurens, be kell vallani
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Depression #109662 üzenetére
Szintén, amúgy dispute paypal?
-
medica
senior tag
válasz
Depression #109448 üzenetére
[link] jön a dekakór
-
RVR400
veterán
válasz
Depression #109436 üzenetére
+1
-
Surda-
őstag
válasz
Depression #109436 üzenetére
Najó,de te vaksi vagy
Egyébként mi ez a sok presale mindenhol?
Valami új divat?
A Note 2-ről is augusztus eleje óta írnak, de abból is presale a 32gigás.
Doogee f3 pro detto -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Depression #109281 üzenetére
Akkor ajánlj egy mtk-s mobilt, amu két év múlva is vállalható, kiváló a gps-e, hozza a redmi 1s fényképkészítési minőséget, átlag feletti üzemidőt tud és max 70-80e Ft (nem baj ha olcsóbb)
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Depression #109254 üzenetére
Eddig Xiaomi Redmi 1s-t használtam, aminek a fényképezője számomra tökéletes. Szóval ha van olyan ebben az árkategóriában, ami legalább ennyire jó képeket csinál, akkor az már nekem elég...
-
slezakimi
senior tag
válasz
Depression #109254 üzenetére
Kinek mi a jó.
Azért a Honor6 nem csinál rossz képet, és kijön annyiból,
Valóban nem egy DSLR, de olyan teló nincs. -
Lecs@
addikt
válasz
Depression #109235 üzenetére
Gondokat olvasok róla...
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression #109152 üzenetére
Ennyi pénzből már öt "sima" dual-simest veszel...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Depression #109161 üzenetére
Konkrétan mire lenne érdemes a V5-öt lecserélni ami nem nagyobb és max ~55k-ból megvan és nem Mlais és hasonló másod / harmadvonal?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Depression #108703 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: hasonló méret 5,5" és ár: 150$. 2sim és android.
Lehetőleg jó nagy aksival. -
bb71
őstag
válasz
Depression #104794 üzenetére
nem baj, hogy janaman01 nem ezt keresi?
-
törölt tag
válasz
Hat ha mikrofont keresett volna akkor ott lett volna
-
batai15
félisten
válasz
gondolom trollkodás a 2 . hsz-re válaszolni..
2011-08-18 02:00:06 -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Depression #104052 üzenetére
Így van... Most már TW-t árul a bolt. Ezt ma írtam is. Akkor amikor a leírást készítettem akkor még volt nekik WW verzió.
Jelen pillanatban én csak Amazon.it-ről rendelnék.
"az olasz meg ki sem írja, hogy mit árul."
Ezt nem értem!!!
Amazon.it:
"Marca Asus
Modello ZE551ML-6J162WW
Peso articolo 168 g
Dimensioni prodotto 16,2 x 8,8 x 6,2 cm
Pile: 1 Litio Ioni pile necessarie. (incluse)
Numero modello articolo ZE551ML-6J162WW
Anno modello 2015
Numero articolo ZE551ML-6J162WW
Capacità di memoria 32 GB
Capacità memoria digitale 32 GB
Sistema operativo Android Lollipop 5.0
Velocità processore 2.3 MHz
Numero modello processore Intel Atom Z3580 Quad-Core
" -
5423r
tag
válasz
Depression #104036 üzenetére
Szia.
XDA-n ezt írják.
4G
FDD-LTE: (TW) 2100MHz(1), 1900MHz(2), 1800MHz(3), 1700MHz. AWS(4) 850MHz(5), 900MHz(8), 700MHz(28).
FDD-LTE: (WW) 2100MHz(1), 1900MHz(2), 1800MHz(3), 1700MHz. AWS(4) 850MHz(5), 2600MHz(7), 900MHz(8), 800MHz(20).
FDD-LTE: (US) 2100MHz(1), 1900MHz(2), 1800MHz(3), 1700MHz. AWS(4) 850MHz(5), 2600MHz(7), 900MHz(8), 700MHz(17), 800MHz(20).
FDD-LTE: (CN/IN) 2100MHz(1), 1800MHz(3).Sajnos ahogy látom a fórumon senki nem árul csak CN vagy TW verziót, és néhol WW van feltüntetve.
Szóval akinek fontos a 800MHz, annak WW, US vagy EU verzió kell. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Janaman01: Így van... a mai napig nagyon jó telefonok, csak kipergették őket, sajnos. Coolpadot még tudtam szerezni 2 hete de most már az sincs, ahogy a kolléga mondja 1/4 es V5 még lelhető, de 2/8-as ....
-
válasz
Lassan lesz tesztje is MA-n de a romos dolgok kerdesesek egyelore.
Inteles cuccokat nem tudom mennyire konnyen lehet romvarialni
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #79642 üzenetére
Nekem volt! Nokia n95 durvított akkuval
. Már nem emlékszem, hogy 3000 vagy 3200 mAh ás volt, azt tudom hogy a készülék az új hátlappal szó szerint kétszer olyan vastag volt mint a gyári. De nem érdekelt mert kárpótolt a több napos üzemidő a gyári 800 -as akksi helyet
-
citkar
addikt
válasz
Depression #79618 üzenetére
A Dakele-től nem újdonság, ő szeret ismert neveket (szavakat) választani, pl Cola, de ha már lúd, legyen kövér, azaz Big Cola, aztán felismerték, hogy nem akar mindneki tepsit és jött a Small Cola. Rossz szavad nem lehet, követik az igényeket
-
csampei
senior tag
válasz
Depression #78504 üzenetére
Szerencsére nem miattam,és nem tőlem
Azt megoldják a "ki ha én nem" de qrva okos olvass vissza szakértők
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
Depression #77989 üzenetére
Köszön. Hát az nem megy. Pin vagy jelszó módosítást enged csak.
Ha láma is vagyok, eddig azért eljutottam... :-) -
aytukabozs
addikt
válasz
Depression #77772 üzenetére
Az nem az x3 (nyócmag) volt véletlen amit lehúztak?
Nem értem ezt a nagy 'ellenhájpot' az umikkal szemben,
ez a umi/voto x2 nekem tökszimpi, főleg ezen az áron.. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tipik csájnafón, jó hardver és max community SW support...
-
klogw
aktív tag
válasz
pedig logout-cikkben jó vételnek írták
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #77575 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is a hongmi 1s vs note kapcsán
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről
Remiel: Hát ez van, a pofátlanok most nagyon felemelték
Mobilemannél van készletről ugyanannyiért kb mintha megrendeled miniről, 61-62k.
-
Malamute
tag
válasz
Depression #77196 üzenetére
Úgy hogy ez egy telefon....
-
7Sony7
addikt
válasz
Depression #76658 üzenetére
Google fordító. Tudod, profi
-
Laza...
addikt
válasz
Depression #76441 üzenetére
Én kijelzőt még nem törtem (kopp-kopp), a telóm meg a középső légbeömlőre van szerelve, picit megnyitva + a klíma megy. Szerinted mennyire tud melegedni?
(#76442) klogw
Mert nő a profit
Egy cég fizetett reklámarca a fő-fő magyar ember, mit gondolsz, a két szép szeméért tették ki a weboldalra?
-
krisi047
senior tag
válasz
Depression #76427 üzenetére
Mellé nyomtam kcsa-nak ment volna a kérdés.
-
Laza...
addikt
válasz
Depression #76424 üzenetére
A GPS miatt melegednek a telefonok? Én ezt miért nem tapasztalom?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Évek óta ezt szajkózom, hogy ha egyébként egy telefon jó, hardveresen és küllemre megfelelő, de a gps sz@r, nem feltétlenül kell másik telefon után nézni, hanem egy BT GPS vevő, osztjónapot. 3 ezerért már hozzá lehet jutni, és akár kesselni is lehet vele menni.
És nem beszélve arról, hogy BT üzemben sokkal tovább bírja a telefon akkumulátora is.
-
krisi047
senior tag
válasz
Ha a GPS-től eltekintünk, írnál róla pár szót, hogy miért nem az igazi?
-
terra052
őstag
válasz
Depression #76396 üzenetére
Akkor mire használod?? Csak nem telefonálásra???
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Depression #76259 üzenetére
Minőség, terméktámogatási gondolom jobb a Redmi-nek? meg most csoportosba még olcsóbb is mint a Jiayu, ami azért szerintem elég jó dolog, de javítsatok ki ha tévedek...
-
Laza...
addikt
válasz
Depression #76001 üzenetére
Akkor ez mégis jobb. iNEW v3-at már 5x feltöltött
Már látom, indul a flame, hogy abban kicsi az akksi
De akkor is jó GPS-nek. Rá lehet tenni az iránytűt
-
Bertiee
senior tag
válasz
Depression #75882 üzenetére
Erre is rájöhet még az áfa, úgyhogy a te linked jobbnak tűnik. Köszi!
-
Bertiee
senior tag
válasz
Depression #75878 üzenetére
Maga a készülék ár/tudás arányban jó, vagy ebben az árban lenne jobb vétel? Ha igen, elfogadnék 1-2 tippet!
Köszi!
-
Tharkoul
tag
válasz
Depression #75827 üzenetére
Rendben, köszönöm. Amúgy ha mégis azt mondanám, hogy külföldről rendelem be (mert visszaolvastam amúgy posztolás előtt, és tudom amúgy is, hogy jóval olcsóbban is be lehet szerezni a telefonokat), akkor ha pl. ettől a minidealtől rendelek, akkor tőlük is van garancia? Illetve lesz meglepetés díj a határon, vagy az már fix összeg lesz?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Depression #75670 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
#klogw Nem vagyok gyerek, és én is tisztában vagyok azzal amit mondtál. Viszont ez semmit nem változtat azon, hogy lehurrogsz, és egyetlen kiragadott mondat miatt sértegetni próbálsz. Annyi az egész, hogy nem vagyok a saját pénzem ellensége, ha van lehetőség olcsóbban is, akkor kihasználom.
-
hevizms
addikt
válasz
Depression #75681 üzenetére
A paypal-en keresztül kinek fizet aki részt vesz ilyenben?A csoportos rendelést intézőnek vagy magának a boltnak ahonnan rendeli a telefont aki ezt szervezi?
Mert azért ez elég lényeges szerintem,ha netalán gáz van.Az első esetben nem hinném hogy egyáltalán van dispute lehetőség,hisz csak egy egyszerű átutalás történik egyik paypal számláról a másikra.(#75682) Somatom
Csak úgy hasraütésszerűen irtam a különbséget,de nem is lényeges a nagysága a hsz-t illetően
Már ha érted mire irányult elsősorban a hsz. -
hevizms
addikt
válasz
Depression #75670 üzenetére
Üdv.
Nekem van egy kis aggodalmam ezzel a csoportos rendeléssel.
Nem látom biztositva a pénzem.
Mi van ha összejön mondjuk 20 ember,az cirka 1 millió ft.
Azért az nem kis összeg.Na és akkor még lehet keveset is irtamNem trollkodásból kérdezem,ne értse félre senki,csak lépten nyomon óvatosságra intik az embert hogy merő spórolásból,csak azért mert 20-30$-al kevesebb ne utalgasson bizonytalan,ismeretlen helyekre.
Itt meg divat lett ez a csoportos rendelés és az emberek boldogan utalják az 50-80000 ft-okat számukra totál ismeretleneknek úgy,hogy csak egy ph-s nicknevük van arra az esetre ha az illető mondjuk felszivódna innen a lóvéval a zsebben. -
-Faceless-
őstag
válasz
Depression #75660 üzenetére
Ez a csoportos rendelés, hogy hogy ilyen olcsó?
Más országban lép be az eu-ba, vagy a csoportos rendelés miatt ennyit engednének?De különben igen nyugodtabb lennék egy eu-s garanciával, de ha egy bő 20 ezerrel olcsóbb is lehet, akkor az úgy már igen csak megfontolandó.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Depression #73334 üzenetére
Keresd meg hungobungót, én tőle vettem T200C-t, korrekt fickó nagy választékkal.
-
citkar
addikt
válasz
Ha esetleg egy Iocean X8-t bevállalnál szólj, nálam tervben van, de várok még kicsit, mik lesznek a tapasztalatok és hátha mérséklődik kicsit az ára is.
-
Dominó85
addikt
válasz
Vegyél phabletet.
Amúgy headsettel használva nem, de fejhez emelve egy 6-7"-os phablettel telefonálni igen röhejes.
-
válasz
Ugy latszik Magyarorszagon keves lapatkezu dual sim orult van
-
gyuszito
senior tag
válasz
Depression #68353 üzenetére
Köszönöm válaszod, erre számítottam. Gépészet iparban tanulok (eszterga, maró, köszörūk..)kérdésem a következo: [Ez]a speaker lehet az, amire én gondolok? Legutolsó hamgszóró amit láttam (K550i) nem os hasonlított rá..
-
svgyula
addikt
válasz
Depression #66260 üzenetére
Szia!
Hát itt a csavar a dologban mert adják az USB kábelt ami csak telóhoz jó
Ezt a cuccot feltölteni már egy autós töltő kell! A tablet-ben 10000mA akksi van de 3A-es a töltő és kínlódik vele a töltés kezdetén rendesen melegszikAbból látom hogy feltöltött, hogy megfogom a töltőt és hideg
-
Brain75
senior tag
válasz
Depression #62861 üzenetére
Azért ekkorák a képek mert a PH csak ekkora képeket enged feltölteni.
Az első képnél még jó hogy elmosódottak a kövek mivel a rákollóra volt fókuszálva és nem a kövekre.
A második képen azt hiszem igen csak vannak részletek.De mind1 nem vitatkozom.
-
Brain75
senior tag
válasz
Depression #62821 üzenetére
-
válasz
Depression #59455 üzenetére
6577 eseten realis, de nekem elotte dob hibauzenetet hogy a telep tulmelegedett es kapcsoljam le a fogyasztot( vagy valami ilyesmi volt).
-
válasz
Depression #59455 üzenetére
Mármint a telefon SOC-ja a GPS használat közben túlmelegszik és kilövi a telefont?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Depression #42523 üzenetére
"A kijelző már megrepedt" Azt ne mond hogy magától ,mert befosok rögtön!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Aztarohadt!
-
megint én
őstag
válasz
-
BullZeye
veterán
válasz
Depression #34806 üzenetére
Huawei G300nál eléggé piskóta módon át lehetett írni, hogy a Play Store egy mezei Desire HDnek ismerje fel. Úgyhogy elméleti akadálya nincs
-
BullZeye
veterán
válasz
Depression #34801 üzenetére
Nem egy méret, így nem igazán, és nincs is rajta samsung felirat. De amúgy Note2-höz hasonlít a legjobban kinézetre főleg a mérete miatt.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Depression #29069 üzenetére
Real racing 3 ban sem? o.O ezesetben kezdõdhet a fej falbaverése
-
Gege94
tag
válasz
Depression #28901 üzenetére
facebookon olvastam a myaudio hivatalos facebooklapján.
-
válasz
Depression #28501 üzenetére
erős túlzás, hogy pixeles
-
gipsztigris
addikt
válasz
Depression #28501 üzenetére
Most nem a kötözködés kedvéért, de akkor hogyan játszol mondjuk egy asztali PC-n, ahol egy FullHD-s 22"-os monitor is csupán 100,13 PPI.
Ott aztán nagyon látod a pixeleket.
Aki esetleg számolgatni akar annak itt egy DPI/PPI calculator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged