- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a Realme X2-m tengervízzel való találkozást követően elhalálozott.... - így most keresem az utódját:
100.000 Ft ig
- 5G
- min. 8/128
-NFC
Ezek amik fontosak lennének, + ha belefér akkor AmoledTudnátok ajánlani a fentieknek megfelelő mobilt?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Realme X2 készülékkel?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #139115 üzenetére
Vagy ebben az ársávban milyen egyéb alternatíva lenne még érdekes?
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Szerintetek egy Xiaomi Mi 9 Lite (6/128) vagy egy Realme X2 (8/128) a jobb vétel? Előbbi kb. 70000 Ft, utóbbi kb. 85000 Ft lenne...Egy Leeco LePro 3 Elit utódja lenne valamelyik a kettő közül.... - sajna az akkuja így 2 és fél év után már elég gyatra.... :/
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Adott egy LeEco LePro 3 Elite (Lex722)Tegnap este otg-n keresztül csatlakozva volt egy pendrive a telefonhoz... Közben egy zeneszámot indítottam el, aminek az lett a következménye, hogy a telefon kikapcsolt.....(csak úgy, se kép, se hang...) az akku 18 %on volt előtte, így rádugtam a töltőre és így kapcsoltam vissza....
Miután visszakapcsolt, onnantól nem működik rendesen a telefon... Nem működik az alkalmazás váltó gomb, sem a home gomb.... Világítani világítanak, de nem működnek... A gyors menü szintén elszállt... Teljesen más lehetőségek közül lehet választani, mint amitkorábban beállítottam - és ráadásul le sem gördül, hiába nyomok rá a kis ikonjára, valamint a beállításokat sem érem el innen.... Továbbá amint a fejlesztői menübe lépnék, csak ez a képernyő fogad: "ennek a felhasználónak nincs jogosultsága ezt a menüpontot használnia"
Az értesítések szintén nem látszódnak semmilyen formában.... Hallom, hogy smst, vagy emailt kaptam, de vizuális értesítés csak akkor van, ha az afott alkalmazásba belépek, egyébként a hangjelzésen kívűl más nem utal rá....
Mi lehet a gond?
A telegonon kb. 1 éve bootleggers rom (android 8.1) fut, eddig minden gond nélkül.... -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lex722 készülékem. Paranoid rendszert használok rajta, de kipróbálnék egy másikat... (Paranoid 7.1.2 -es android, a másik 6-os droid)
Hogyan tudom telepíteni úgy, hogy ha nem jönne annyira be, akkor a jelenlegi (paranoid) rendszert minden alkalmazással és beállítással adatvesztés nélkül visszaállítsam minél gyorsabban?
(Talán a twrp képes rá, csak nem használtam még ezt a funkcióját, így nem tudom hogyan működik... - kísérletezni meg nem akarok, mert munkaeszköz a telefonom, így megköszönném, ha valaki leírná, hogy pontosan mit hogyan...) -
LantosBerry8
senior tag
Vernee M5 véleményekre lennék kíváncsi....
Az asszony lassan 2 éves Vernee Thor -ját váltaná...Más hasonló árú alternatívát is szívesen meghallgatok...
-
LantosBerry8
senior tag
Mi a különbség a 18w -os és 24w-os QC 3.0 töltők között?
mennyire észrevehető a különbség?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Donki Hóte #135033 üzenetére
Köszönöm!
Rendeltem is egy ugreen-t, aminek 1 kimenete van -
LantosBerry8
senior tag
LeEco Le Pro 3 Elite -hez tudnátok ajánlani jól bevált QC 3-as töltőt?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #135003 üzenetére
A leírásban szerepel... Ezért rendeltem is egyet...
Most nagyon elbizonytalanítottál...
Pedig elvileg snapdragonos verzió -
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #135001 üzenetére
Nekem szükségem lenne a b20-ra....
Ez jól sejtem hogy a nekem való?
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html -
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134999 üzenetére
Ez 163 $-ért jó vétel?
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html
Vagy ez
https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro-3-AI-Edition-X650-4GB-64GB-Smartphone-Black-389938.html
-
LantosBerry8
senior tag
200 USD felé nem szívesen mennék....
A fentebb említett 2 lehetőségen kívül van még esetleg valami? -
LantosBerry8
senior tag
Összességében a Xiaomi Mi A1 vagy a ZTE Nubia Z17 mini lenne jobb?
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Sajnos le kell cserélnem Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kate)
telefonom....
Egyre gyakrabban jön elő a töltés hiba... (Rádugom a töltőre, jelzi, hogy tölt, majd kis idő múlva nem tölt semmit... - több töltővel próbáltam, más eszközökkel hibátlanul működnek, csak ezzel nem... :/ )Kérdésem:
200 USD ársávig mit ajánlanátok, ami legalább olyan jó, mint eddig a Xiaomim volt...?
Gearbesten most akciós a ZTE Nubia Z17 mini... (Jó alternatíva lehet?)
Egyéb ötleteket is szívesen veszek... -
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126440 üzenetére
Nem.. . Német raktárból rendeltem és onnan is jött... .
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
janakbacsi #125611 üzenetére
A dhl 6 $ volt, de lehetett volna az ingyenes sima postát választani
-
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Lehet sokaknak nem fog tetszeni a kérésem, de mivel nem kevés pénzről van szó, inkább segítséget kérek....
Szeretnék magamnak egy b20 képes Xiaomi Redmi Note 3 pro (3/32) telefont.
Abban kérnék segítséget, hogy honnan tudnám megrendelni úgy, hogy biztosan azt kapjak? - ha lehet linket is szeretnék hozzá.
Azért bizonytalanodtam el egy kicsit, mert itt a topicban visszaolvasva olyan boltokat is lehúztatok, amik a külföldi rendelések topicban ajánlott kategóriába esnek, - és ez fordítva is igaz....
(aliexpresses lehetőség nem érdekel)
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
60-70 ezer forintig milyen telefont ajánlanátok? (B20, jó kamera, jó support, jó üzemidő és max 5,5" lenne a szempont)
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
KamuMazsola #125336 üzenetére
Mióta áll fenn ez a probléma a német raktárból rendelés esetén? - Én augusztus 17.-én kaptam meg azt a telefont, amit 12.-én rendeltem és DHL volt a szállító cég (DHL mint német posta)
-
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
nimfas #125249 üzenetére
Csak szürke meg fekete, de ár/érték arányban nem sok párja van... - és egy fehér tok csodákra képes, ha már mindenképp az kell.
én innen vettem(itt volt raktáron, 5 nap alatt itt volt), de az eustocknál is szokott lenni jó áron
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
kmarci25 #124944 üzenetére
Szia!
Én innen rendeltem, ezt a telefont szombaton és ma át is vettem:
Az asszonykámnak tökéletes lesz, nagyon gyors!!
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #124801 üzenetére
Megoldódott!!!!!
Tokban volt a telefon és nem vettem észre, hogy egy kicsit kipattant a helyéről a hátlap..... Ezért nem érintkezett az antenna a jeladóval....
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
pècsimunkás #124796 üzenetére
Mindkaettőt, de egyik sem segìt...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
pècsimunkás #124790 üzenetére
Próbáltam, de nem igazán segít.... "Android GPS Provider: No fix"
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Segítségre lenne szükségem!
Adott egy Meizu m2 Note. Szoftverfrissítés óta nem akar fixálni a gps... Látja a holdakat, de nem kapcsolódik... Mi lehet a gond? Már azóta többször újratelepítettem a romot, minden lehetséges módon, a korábbival is próbáltam, de semmi.... Segítsetek légyszi, mert a munkámhoz nélkülözhetetlen a gps... -
LantosBerry8
senior tag
Ma reggel megrendeltem az eustock -tól a MeiZu M2 Note -omat
kíváncsian várom, hogy holnap valóban meg is érkezik hozzám
-
LantosBerry8
senior tag
Eldőlt!
MeiZu M2 Note lesz az áldozat
Addig meg kénytelen vagyok használni a régi, jól bevált Jiayu G3N -t....
- csak valami miatt nem hajlandó működni a mobilnet... mi lehet a gond? APN beállítások jók, a SIM kártyát visszatéve a Redmi 1S -be, tökéletesen működik a mobilnet is...Ötletek?
-
LantosBerry8
senior tag
Nos!
Szeretném mégegyszer utoljára kikérni a véleményeteket, mielőtt megrendelem valamelyiket!
Az hogy honnan rendelem, nem kérdés (Kelzsoca)....
- hogy mit, az már egy kicsit nehezebb...:- Meizu M2 Note
- Xiaomi Redmi Note2Igazából mindkettő megfelel az elvárásaimnak, azt leszámítva, hogy a Redmi gyengébb az akku időben... (Ami számomra fontos lenne, hogy itt is jól teljesítsen...)
A MeiZu zát rendszere nem tántorít el, ha tényleg megbízható és gyors...Xiaomi Redmi 1S -ről váltanék, úgy - hogy mindenképp előrelépés lesz, csak nem tudok dönteni...
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Elsősorban Kelzsocához írnék!Lehet döntőre jutok a héten és rendelek Tőled (EUSTOCK) egy MeiZu M2 Note -ot....
A kérdésem az lenne, hogy a prohardver kupunkód még mindig él az ingyen DHL szállításhoz? -
LantosBerry8
senior tag
válasz
kobipeti #111014 üzenetére
Jelenleg Redmi 1S -t használok... (kb.1,5éve már... - CM óta nincs ram kezeléssel gond)
Elfogultság alatt pedig arra gondoltam, hogy vagy nagyon istenítik, vagy pedig nagyon lehúzzák...
Azért kérdeztem itt, mert itt talán más szemmel látják a dolgot, de mindegy is...
Akkora a választék, hogy egyszerűen nem tudok dönteni.. Mindig felvetődik egy újabb lehetséges jelölt, ami elbizonytalanít... -
LantosBerry8
senior tag
Lenovo termékekről milyen vélemények vannak?
Pl.: K3 Note?
/ténylegvtöbb változata van? -
LantosBerry8
senior tag
Meizu M2 Note vagy Xiaomi Redmi Note 2 a jobb vétel?
(Tudom a Redmiben erősebb a Soc, de állítólag nem olyan jó az üzemideje....) -
LantosBerry8
senior tag
Erősen gondolkodom a Xiaomi Redmi Note 2 vásárlásán.... De!!
A topicjába beleolvasva rengetegen panaszkodnak az üzemidőre... Valaki nyugtasson meg, hogy ez csak szórványos jelenség lehet... (Azért egy 5 órás kijelzőidő elvárható lenne... A jelenleg használt Redmi 1S -em is tud közel 5 órát ideális körülmények között... Igaz nem MIUI fut rajta..)
Esetleg jó alternatíva lenne a Meizu M2 Note? (gyakorlatban mennyivel gyengébb a Redmi Note 2 -höz képest?)
-fontos, hogy hosszú távon is pontos GPS legyen a telefonban, legalább Redmi 1S szintű képeket készítsen és legyen egy elfogadható üzemideje... -
LantosBerry8
senior tag
Melyik lenne jobb vétel? /ha min. 2 évben gondolkodom/
Zopo Speed 7 / Plus, vagy Xiaomi Redmi Note 2?
-
LantosBerry8
senior tag
Minideal -nél mind kettő raktáron:
- Zopo Speed 7
- DooGee F3 proMelyiket érdemes megvenni? /naggyából ugyanaz a spec mindkettőnél/
Márkával/típussal kapcsolatban tapasztalatok? -
LantosBerry8
senior tag
válasz
KurtCobain #109736 üzenetére
Zopo Speed 7
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
banderasz77 #109550 üzenetére
Ha e három készülék közül kellene választani, melyik mellett voksolnátok?
1. Umi Iron
2. DooGee F3 pro
3. Zopo Speed 7- fő szempontok:
1. megbízhatóság
2. stabil és pontos GPS vétel
3. viszonylag jó üzemidő
4. legalább olyan jó képeket lehessen vele készíteni, mint a Xiaomi Redmi 1s -el -
LantosBerry8
senior tag
UMI Iron -ja van valakinek innen a fórumról?
Mit érdemes tudni róla? -
LantosBerry8
senior tag
Jól tudom, hogy a SOC tudja, vagy nem tudja a hálózatokat?
Adott az MTK6753 SOC
Az egyik telefont úgy hirdetik, hogy:FDD-LTE B1/B3/B7/B20
a másikat meg:
FDD-LTE B3/B7/B20
Valamelyik rossz adat, vagy tényleg van ilyen?
esetleg semmi köze ahhoz, hogy milyen SOC van benne? -
LantosBerry8
senior tag
Úgy általában milyen minőségűek a Doogee telefonok? (Érdemes F3 pro-ban gondolkodni?)
-
LantosBerry8
senior tag
A DooGee F3 pro -ról mik a vélemények?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Depression #109281 üzenetére
Akkor ajánlj egy mtk-s mobilt, amu két év múlva is vállalható, kiváló a gps-e, hozza a redmi 1s fényképkészítési minőséget, átlag feletti üzemidőt tud és max 70-80e Ft (nem baj ha olcsóbb)
-
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Depression #109254 üzenetére
Eddig Xiaomi Redmi 1s-t használtam, aminek a fényképezője számomra tökéletes. Szóval ha van olyan ebben az árkategóriában, ami legalább ennyire jó képeket csinál, akkor az már nekem elég...
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Mostanában mi a legjobb ár/érték arányú mobil 80e Ft-ig?
Ezek lennének a főbb szempontjaim:
- gyors és stabil rendszer,
- jó képeket készít,
- viszonylag jó üzemidő,
- gyors és pontos GPS,
- melegedésből adódó teljesítményproblémák minimálisak -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Viktor0610 #95961 üzenetére
Ok, de csak a csere segít? - vagy van más megoldás?
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! A feleségem Jiayu F1 telefonja a következő jelenséget produkál ja:
Egyik pillanatról a másikra nagyon gyorsan merülni kezdett, és azóta is csak merül.... Ha töltőn van akkor is... Aksi ki-be már megtörtént...
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest