- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #77575 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is a hongmi 1s vs note kapcsán
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről
Remiel: Hát ez van, a pofátlanok most nagyon felemelték
Mobilemannél van készletről ugyanannyiért kb mintha megrendeled miniről, 61-62k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest