- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fa4hu #140245 üzenetére
Tianma kijelzőkkel szerelték az x3nfck jó nagy részét. Már ott kiderült, hogy sok hardverhibás. Gondolom megmaradt egy jó nagy készlet, erre kidobták az x3 pro-t ugyanazzal a kijelzővel más soccal. Szted?
Ez már sajna nekem is utólag állt össze. Arról nem is beszélnék, hogy az x3 promnál 12.5-ös firmware-el fantomkodik, 12.0.x-el nem. Most asszony nfc-jére feldobom az indonéz firmware-t és arra rá custom romot, elvileg az indonézben javították a fantom érzékelést. (kérdezem én miért ott hivatalosan, mikor minden telóba szereltek ebből a sz&rból, egy rossz vicc az egész) De folytathatnám arról, hogy a miuit mikor az első és egyetlen héten használtam, a sim2 nem volt hajlandó b20ra csatlakozni, látni látta, de nem ment fel rá. Inkább egy sokkalta rosszabb térerő értékű toronyra ment, ahol haddnemondjam milyen tempó volt. Sim1-ben pöccre. Ugyanezen firmware(nem rom)-re raktam egy custom romot amivel pöccre. Szóval a bemutatkozása sem volt valami meggyőző. Jószívvel senkinek nem javaslom, de még a xiaomi márkán is erősen gondolkozom a jövőben...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fudi2002 #140234 üzenetére
Hu mármint furán írtam, szóval nem külföldi vessző, magyar marhák csinálták
És rögtön hozzátenném a fikázás közepette:
Amennyire szerettem a xiaomit, annyira rühellem most a poco márkát.
Két telefon van itthon ghost touch-al, x3 pro, x3 nfc..
Előbbit szoftveresen úgy ahogy kordában tudtam tartani, a másodikat úgyfest kijelzőcsere. -
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Luissimo #138361 üzenetére
Van más is ami tudja ezt. Ha kérsz screenshotot 3 napos 11óra sotos 1,5 éves akkus Redmi note 4ről. De igaz nem 50 volt. Nettó 40
Tudom vkinek nem fontos, nekem alap hogy 4pda és xda szarásig legyen romokkal hozzá, nagy közosségi támogatással. A redmi teljesíti, az ulefone nem. Kinek mi fontos, de van élet 50 körül, és igen márkásabb.Nem támadás, csak vélemény, kezeld úgy légyszi.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
KamuMazsola #137137 üzenetére
Note4Global. Nézd, ha valaki szerette a MIUI-t én nagyon szerettem. Kb egy éve elintult egy irány a fejlesztésüknél, egyre rosszabb. Kiszámíthatatlanul használja az erőforrásokat (néha átlövi 1400mhz-re a minfreq-et, restart oldja meg,exkm átállítás se), sok bug, összevissza üzemidő, lassú, sok memót szabadon hagy és töltögeti újra a dolgokat, ha kilövöd a memkezelését ami ezt csinálja akkuidő drasztikusan csökken. Szóval kínlódás. Crdroid baromi gyors, kihasználja a memóriát, 1+ óra SOT ugyanolyan felhasználás mellett és a felhasználói élmény pedig sokkalta jobb, folytonosabb.10% alatt ugye standard, hogy 8ból 4mag letilt, maradék 2ghzről 1,6ghzre lassít maxfreqben. Miui itt már szenved, lassú mint a tetü. Crdroidnál meg max akkor veszem észre a különbséget ha éppen egy progit telepítek. Tehát ott látszik igaziból, hogy ebből a vasból sokkal sokkal többet lehet kihozni.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
zebede #136940 üzenetére
Nem játszik, hogy rakj rá másik firmware-t? Én is meguntam a MIUI szarságokat, kapott egy Crdroidot, GCam-ot, öröm és bódottá
Más: Tegnap volt szerencsém egy Huawei Honor 7-hez, hogy az mekkora szar képeket lő, te jó ég. Az én Note4x-em gcammal körbeveri simán. Pedig azt hittem az enyém a legalja... -
fudi2002
nagyúr
Boldog karácsonyt Urak!
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130556 üzenetére
Csak fura, hogy nem hallani tw vagy spec edition példányról...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130553 üzenetére
Jól látom, hogy a tw oldalon b20at is írnak? Lesz ebből is tw edition vagy ua a hardver és a modem driver lesz más? Ha aktiválódna a b20ad akkor teszteld majd légyszi.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130028 üzenetére
Pláne, hogy még a Leeco is belátta, hogy nyitni kell. De nemcsak belátta, hanem lépett is.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130008 üzenetére
Leeco-ról tudsz valamit ilyen téren?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #129999 üzenetére
Apropó BL nyitás. Tudod esetleg, hogy pl a spemall (vagy bárki más) hogy viszonyul a BL nyitáshoz? Már a garanciára gondolok.
-
fudi2002
nagyúr
Bocs, hogy itt kérdezek, de ide járnak szakértők. Wifi elgyengülés az antenna vagy a vezérlőnek tudható be általában? Jiayu g4s, távolról nuku wifi adatforgalom.
-
fudi2002
nagyúr
Bocsánat ha triviális kérdés lenne:
QC3-as töltőfejre köthetek sima 5v-os telefont. Ugye a telefon elektronikája nem enged rá többet?
Köszi
Fudi -
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #126037 üzenetére
Jelen!
-
fudi2002
nagyúr
válasz
GIJoe #125622 üzenetére
Hehe, látni sok felrobban xiaomi eszközt. Sztem ez simán lejárató kampány, túl nagyra nőtt a cég.
Ahány ilyet láttam, sosem volt egyértelmű fénykép amiről felismerhető volt, hogy az tényleg xiaomi telefon/karóra. Ha valaki mégis látna konkrétabb fényképet, linkeljetek légyszi. -
fudi2002
nagyúr
Reményünk hal meg utoljára...
-
fudi2002
nagyúr
Talán igazak a pletykák: Xiaomi A listában ott van az a 800 mhz...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fateless #123542 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek, de:
"Valakinek szüksége van rá, mert olyan helyen lakik, olyan helyeken utazik, olyan a munkája, vagy épp szeret mindig a neten lógni és úgy érzi, elzúg mellette a világ, ha 10 percig nincs online."
És mi van, ha pl esetemben egy szempont van, bárhol bármikor ha riasztás van rá kell nézzek a kamerarendszerre. A mobilos részhez kb 50kb/s per kamera ami kell, hogy lássak valamit (ilyenkor visszakonvertálja 720p-ről nemtommekkorára). 3 kamera van jelenleg, 150-200kb/s alatt sömmi. Edge esetén még egy állóképet sem ad. Ritka eset mikor épp kellene ránéznem és ez miatt nem tudok, de ha már új mobilra adom a fejem, tuti hogy szempont lesz.
Szóval ne csak abból induljatok ki, hogy valaki utazás közben posztolni akarja, reggel mekkorát szart.
Tudom túllihegett téma, de legalább olyan, vagy még fontosabb paraméter minthogy amoled vagy ips, vagy hánymagos a tiéd... -
fudi2002
nagyúr
válasz
nyisziati #121801 üzenetére
Emlékszem p8000 idejében egy első szériából kifelejtették a notiledet. Aztán kijelző foltosodásról is olvastunk típusfüggetlenül. A másik p8000 szériának a gombok háttérvilágítását felejtették ki. Xiaominál is vannak hibák, kisebb százalékban, de ilyenekre nem emlékszem náluk. Az elephone számomra egy vicc kategóriás gyártó. Kb az Umit és társait is ennyire tartom. Komolyan mondom, előbb vennék Oukitelt, kevesebb negatívat olvastam róluk. (bár lehet mert kevesebb van belőlük mint Elephone...)
Leeco, Zuk, Xiaomi, O+O, Meizu, én ezekre voksolok.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120349 üzenetére
Igen, de a felbontása és az 5,7-es méret miatt az akkuidőtől is tartok. Elég az fhd ekkora méreten, ráadásul ez kisebb, valószínű jobbat produkál. Ha nagyjából 5 óra SOT összejön, akkor az lesz az új kompromisszumom, főleg ezek némileg gyorsabban töltődnek mint a mostani G4S-em (4,5 óra töltés
)
Szerk: ha másra nem is jó(pedig de), de az irányvonalat megrajzolják most ezek a kínai nagyok. Bízom benne, hogy elindul ezen az úton a Meizu és Xiaomi is...
-
fudi2002
nagyúr
Zuk Z2 Pro, egy újabb izmos B20-as fecske..
Csak a Xiaomi b@szik az európai igényekre... Bár sztem észbe fognak kapni, utóbb.
(#120349) tibcsi0407 Végre alakul a mezőny, őszintén szólva örülök a mainak, ugyanis a tegnap LE max2 nekem kissé méretes. Ez viszont tökéletes, valószínű lesz mögötte fejlesztői közösség is.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120291 üzenetére
A socból miért gondolod, hogy tudja? Mi5? Meizu note 3 stb... ( mtk is szokta tudni, meizuban mégsincs)
Tuti vakon vagyok, dobol egy linket?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120285 üzenetére
?
Tudom, csak eddig sehol nem láttam feltűntetve ilyet.
Értem én, de hol van infó a b20ra? Letv kínai szolgáltató, miért tenné bele? -
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120230 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy miért spóroltak a noti leden... (legalábbis a K6000-ről írta a kolléga, hogy nincs, gyanítom a kiszemelt K6000 pro-n sem, talán a premiumon?)
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Ha már a napi hittérítésnél tartunk
K6000 Pro tetszik. Van valaki itt akinek negatív "élménye" van bármilyen téren az OUKITEL márkával?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
habmalac #119270 üzenetére
Valamiért (lehet rosszul gondolom) nekem a Thl márkáról több jó jut eszembe mint a másikról. (T100s, T11 stb, voltak jó telóik, és főzött romok is rendesen hozzájuk) Én akármennyire Xiaomi párti vagyok, mivel vidéken élek és utazok naponta sokat ezért sajna kell a B20. Az utazásom kb 35-40%-nál nincs 3G. Ha már telefont cserélek, ezen az értéken próbálok változtatni. Remélem portolnak rá MIUI-t majd, aztán megvan a lelkibéke
-
fudi2002
nagyúr
Ha ez igaz, akkor Xiaomi MI5 végre tudja a béhuszat
Idézet:
Xiaomi hasn't commented on availablility outside China or cellular band compatibility, but it's expected that the Mi 5 won't be compatible with NA carriers. European users will be more lucky to see LTE compatibility although it's unlikely that we'll see support for the important Band 20.The Mi 5 seems to be compatible with most global cellular networks and thus should represent an attractive import option for many users including those in the US and Europe. -
fudi2002
nagyúr
válasz
instantwater #116640 üzenetére
A Jiayu gyárilag nem épített bele, nem elfelejtette a gombok ledjét.
Amúgy 2db G4S szolgál itthon, egyik sem foltos.Elephone még ki kell nője a gyerekbetegségeket. Addig én kerülendő kategóriának soroltam be. És nem is javallom senkinek.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
instantwater #116638 üzenetére
"Vannak apróbb dolgok, de nem olyan mint némelyik kínainál, hogy bugos a ROM, akad, megbízhatatlan, lemerül, stb..."
Mint pl a telódnál az kifelejtett noti led, illetve a középső gomb háttérvilágítása egy komplett szériánál, képernyő foltosodás több típusnál stb...
-
fudi2002
nagyúr
Coolpad Dazen Note 3-ról valaki tud valamit? (Azon kívül hogy van
)
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Terentius #111878 üzenetére
Valaki akinek van megfelelő kütyüje, mérte már hogy az elephone-okba mekkora akkukat raknak?
Aliexpressről rendeltem egy ilyen mérőkét (persze biztos nem pontos), viszont a Jiayu G4S-em akkujára mért 2930mah-t. Ha ilyesmivel valaki méricskélne telókat, kérném ossza meg itt az értékeket a nagyközönségnek. -
fudi2002
nagyúr
válasz
MythBuster #111808 üzenetére
Ha a keresőbe beírod "800" rögtön rájössz, hogy fontos a legtöbb ember szerint. Használjuk a weboldal funkcióit..
-
fudi2002
nagyúr
válasz
molnardenes #109674 üzenetére
Nekem volt pár dispute, de mindíg jól jöttem ki a dologból. Valamiért mikor az elindul, rögtön elkezdenek gyorsan intéződni a dolgok, előtte meg az időhúzás csak.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Depression #109662 üzenetére
Szintén, amúgy dispute paypal?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #108517 üzenetére
Kérdem én - nem hozzáértőként - gondolod az a szűk keresztmetszet?
Mit kell neki megcímezni amit 32bit-en nem tud?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
#32577792 #106369 üzenetére
Az hogy számodra nem volt a zte ismerős, az nem jelenti azt hogy a világ másik részén sem akkortájt.
Amúgy felőlem bizonyíthat, de nem az én pénzemen. Lehet neked nem számít 50.000-60.000 ft amiért adott esetben nem telefont hanem nagy adag szívást kapsz, nekem számít. Ezért az ilyen nevenincs de persze feltörekvő márkákat kerülöm. Te meg ha gondolod vásárolj, tesztelj, számolj be, de ne ajánlgasd pár hónap használat után, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged