- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
BullZeye #131844 üzenetére
Erre gondolsz vagy a nougat alapú miui developer romra?
Sajnos a telefon mi fiókhoz kötése után (fejlesztői beállítások - mi unlock állapot - fiók és eszköz hozzáadása) legalább 6 órát kell várni hogy engedje a szoftver az unlockot (legalábbis ezt írta ki). Úgyhogy csak holnap tudom megtenni, addig nincs romolás.
Amúgy van már RN4 B20 topik is, látom még nem írta be senki: [link] -
Upo
addikt
válasz
BullZeye #131814 üzenetére
Elvileg a note4 snapdragonhoz a tok ugyanaz mint a 4X tok. A mediatek note 4 tok nem jó, a kamera-fingerprint arrébb van egy fél millivel, és a tetején az infra-mikrofon totál máshol van. A 4X az aminél az infra és a mikrofon közel van, ilyen: [link]
Az előlapi üvegen is máshol vannak a rések, elvileg oda is 4X üveg kell.
note 4 mediatek tok és üveg a note4 snapdragonon:
[link]
[link]Itt egy képes összehasonlítás:
[link] -
Upo
addikt
válasz
BullZeye #131305 üzenetére
Bármelyik pillanatban beeshet. Én nagyon figyelem az értesítőt nehogy lemaradjak. A 4A kevés, 4 prime nincs B20-as, csak ráveszem magam hogy ez legyen végül, bár a 76mm szélesség nagyon nem jön be, van a fiókban 5.5" telefon, a nagy méret miatt nem használjuk. Rápróbálok, hogy van-e olyan jó a telefon, hogy elviseljem a kényelmetlenül nagy méretet, max. eladom párezer bukóval pár naposan.
Még azon törpölök hogy a fekete vagy szürke hátú legyen. Elég régóta nincs már fekete hátú telefonom, már nagyon vártam rá. De nézegetem a képeket, és már valahogy fura ez a full fekete, olyan gyászos feeling. Komolyan lehet hogy a végén a szürke-fekete lesz?
De miért nincs 5" redmi 4 prime B20? Ennyiért inkább akkorában venném én is. Látszik is hogy kintről is ezt a legnehezebb kapni (pláne feketében), és fel is van nyomva az ára. -
-
tibcsi0407
félisten
-
RVR400
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
BullZeye #124519 üzenetére
Én konkrétan egy Iphone 6S-t láttam legutoljára így összehasonlítva egy Redmi Note 3Pro-val. 120.000 pont kontra 77.000 , ott nagyjából az általad leírt különbségeket lehetett tapasztalni.
Mínusz 1 másodperc mindkét adatból.Nézd, az emberek túlnyomó többsége ezt nem +50%-nak éli meg, hanem "nem lényeges"-nek. Tapasztalat.
Plane, ha közlöd vele, hogy az a mínusz 1 mp ~200.000 forinttal többe kerül...
(de alsó hangon is minimum 100 mondjuk az SE esetén) -
válasz
BullZeye #124458 üzenetére
Én a zsebpénzéből fedezném a kijelzőcserét. Meg is mutatnám neki, hogy hogyan csinálom, hogy lássa: vigyázni kell a dolgokra, de lássa azt is, hogy számíthat rám. (főleg, hogy kollégáim törött cuccait szoktam cserélgetni... másoknak segítek, akkor neki meg méginkább) De ez már nagyon távol van a duálszim topiktól.
-
törölt tag
-
-
Do0ma
csendes tag
válasz
BullZeye #103449 üzenetére
Nem tudom, én is csináltam többször is Format All + Download-ot (még külön formáztam is azért, biztos ami biztos
) a telefonomon és nem is gondoltam volna hogy kell bármilyen mentés is, de most már jó tudni
eddig olyan bátran formázgattam meg minden, de a lényeg akárhányszor használtam az IMEI beírást amit írtam, működött. Beírtam 2x, Töltött, Újraindítottam és jó lett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BullZeye #103023 üzenetére
Tehat a hamis kartya a megoldas, nem az hogy szaműzzük a slotot a telobol...
paulkaresz: részemről okés a felhő, adj folyamatos minimum 20-40Mbps uplinket es a felvett videóim direktbe mehetnek az otthoni NAS-omra. Ja meg korlatlan adatforgalmat.
CineDOG1: köszi. De tovabbra is annak tartom ennek ellenere.
-
janaman01
addikt
válasz
BullZeye #102205 üzenetére
illetve a fényképezője
, most már használom a meizut is pár napja....kijelzőjén a fehér a jiayuhoz képest nem fehér hanem sárga
, hang egy matyif...sz....rendszer...?, van mit javitani..
be kell látni a fényképezője jobb mint a jiayué, én többet vártam tőle...
de ha rám hallgattok mindenki azt vesz amit akar...200 dodó környékén meg pláne ne keresgéljünk mostanában nagy elvárásokkal.. -
BullZeye
veterán
-
Jakuu
őstag
válasz
BullZeye #96711 üzenetére
A gps mindenkeppen jobb lesz, hiszen tobb muholdat latva fog pozicionalni, raadasul ha jol emlekszem Beidou-t is tamogatni fog, nem csak az altalad emlitetteket.
Akkor ugye ez mar 64bites adatfeldolgozast tud, a 6589hez kepest, nagyobb letoltesi speed,lte support,nagyobb kamera felbontas support 13MP vs 16MP etc
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #82319 üzenetére
Én szerintem pedig pont fordítva van kínainál! Azt csak hisszük, hogy a mi igényeink fogják a kínai gyártókat ösztönözni arra, hogy az igényeinknek megfelelő készülékek szülessenek!
Valóságban pedig az van, hogy a világ arra megy amerre Kína akarja! Így volt ez a WindowsCE-vel is. Hiába volt rá igény (a mai napig lenne igény erős WinCE céleszközökre) a kínai azt mondta, hogy sz@rik bele, az androidot kell tolni......és mindenki megszerette az androidot, mert nem hagytak más választást. Ájfont, BB-t, Nokiát nem tekintem választási lehetőségnek az android rettentő mennyiségéhez és választékához képest.
Szóval, egy dolog mozgatja a kiskínait! Az, hogy újdonságot kell kihozni. Hardveresen nem tudnak nagyot villantani, az octa core is csak erőlködés volt, rámentek a méretre. És a kicsi bruszlínek tetszik!......és bizony a legnagyobb felvásárló ebben a bizniszben KÍNA! mi pedig kullogunk utánuk és azt hisszük, hogy mi diktáljuk a divatot......szerintem!
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #82317 üzenetére
Valószínű, hogy igazat mondasz, de a potenciális vásárlók 10%-a sem rendelkezik szívlapát méretű kezekkel.
Az irány mindenesetre nem jó! Egy éve még az 5" volt a nagy méret, jövőre eljutunk oda, hogy az 5" a maga "picinységével" lesz majd unikum, mert lapostévé méretű sz@rokat fognak gyártani telefon helyett.
-
aytukabozs
addikt
válasz
BullZeye #80207 üzenetére
mindegymi csak a doogee dg150-et kerüld, jó messzire...
be is ázik,
meg törik isnem rossz egy rugged(nek látszó) telefontól
220$ körül van a huawei outdoorja (de az 1 kártyás)
200 körül lenovo s750
150 köről néha még lehet látni lenovo a660-at de az meg elavult kicsit -
válasz
BullZeye #79534 üzenetére
Nem igazán néztél utána sok mindennek.
Az általad idézett mondat szerintem helyes, hiszen megfizetik a járulékokat a készülékek után. Ha létrehoznék egy céget EU-n kívüli behozatallal, akkor ha nem "messze" akarnám magamtól a székhelyet, akkor én is Szlovákiát választanám (nagyobb méret esetén már távolabbi országot választanék).
Viszont a szlovák ÁFA nem 5-10%, hanem 27%.A készülék ára pedig azért nem annyi, hogy kinti legolcsóbb ár + ÁFA, mert a dolgozóknak is kell fizetést adni, a könyvelő, az adók és járulékok, ügyintézés, garancia, miegymás ugyancsak pénzbe kerül. Tehát az, hogy egy neked netto 24k-ba kerülő G2F náluk 37k, nem jelent túl nagy extra bevételt...
-
-
CsaBully
tag
-
hungobungo
senior tag
-
Komplikato
veterán
válasz
BullZeye #66012 üzenetére
Az a vicc, hogy inkább lenne 5Mpixel jó optikával, mint ... telefonon a fényképező szvsz arra jó, ha valamit meg kell jegyezni és nincs papír. Fényképezőnek csak igen korlátozottan használhatóak.
Anno amikor nálunk még a 320x240-es "kamera" volt a telefonban high-tech, akkor láttam olyan japán telefont, amiben az 1.3Mpixeles kamerához egy a telefon hosszában elhelyezett optikai zoom tartozott és értelmes optika. Érdekes, hogy a vékony telefon mánia miatt ez senkinek sem jutott azóta újra az eszébe. Az is igaz, hogy azt SE fényképezésre, hanem videó felvételre csinálták.
-
BullZeye
veterán
-
SSlyTR
senior tag
válasz
BullZeye #58355 üzenetére
fél centi az nem mm-re pontosan. 137 -> 141.5
Már ez a 137 mm is sok szerintem. Nem lehet egy kézzel jól kezelni. Kb 125-128 mm-ig lehet jól használni egy kézzel. Valójában a jiayu g2f lehet egy frankó telefon, de még nálunk működő 3g-s változatot nem lehet kapni.Valakinek 1-2 mm is számít valakinek meg 1 centi sem.
-
Hali1975
tag
válasz
BullZeye #58331 üzenetére
Szia,
en nem vitat nyitonak irtam,hanem kerdezett egy telot javaslatnak:-)!
en csak a sajat tapasztalatom irtam meg:-)!
Nem mindenkinek jo az 5". En is ugy voltam,hogy a 4,5-4,7 a max.
Hasznaltam mas 4,7est ,ami fizikai mereteiben mar nagyobb volt es az nem volt nekem kenyelmes.
Ez meg pont jo.
Es tudom ,hogy par mm-rol van szo ,de a napi hasznalatban ezt erzi az ember, hogy azt mar pont nem tudod egy kezzel hasznalni, nem ered at a kepernyot, stb.
Ha jol emlekszem nem irt meretet.Udv
A -
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #58201 üzenetére
Már most is van 260-ért Zopo ZP980+....és az már majdnem 200 körül van.
-
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #51487 üzenetére
Akkor ne abbol indulj ki, mert en nem magyarorszagon elek, es ha nem jelentkeznek a csomagert bizonyos idon belul, akkor visszahozzak nekem.
A paypal meg nem akkor fizet ha kiserlet tortent a kezbesitesre, hanem akkor ha kezbesitve lett. Esetemben mar volt kiserlet, de a penzemet meg nem kaptam vissza.Tovabbra is azt mondom hogy a minideal egy kibaszott szemet banda, csak annak ajanlott akinek nyomja a zsebet a penz.
-
giigz
veterán
válasz
BullZeye #48561 üzenetére
Akkor épp szerencsésen kijött a lépés
És ha a 45 napon túl (ami nem túl nehéz...) romlik el, akkor sima garanciáztatás van, és akkor is ugyanígy vissza kell küldeni, 2.800 Ft-ért? Ők meg megcsinálják, vagy cserélik, és utána küldik vissza? A gyakorlatban ez működött már valakinél?
-
tboldi
nagyúr
válasz
BullZeye #48549 üzenetére
Az enyém nem ilyen. Megmutatnám, csak nincs mivel megfelelő minőségben levideózni.
Mivel már szétszedtem, nem hinném, hogy shop kezdene is vmit vele, a paypalos 45 napon meg már bőven túl vagyok.Előzményről én nem tudok, egyszer csak ilyen lett. Nem ejtettem le, semmi extrának nem volt kitéve, csak normál használat.
Azért
-
kgymac
őstag
válasz
BullZeye #48508 üzenetére
#4-ben írt kábelt elkészíted, a leírás szerint megpróbálod kiolvasni a rom tartalmát, persze mtk6589-hez való sp flash-sel, mer a leírás idejében az ugye még nem volt. Ha siker, lehet továbbfejleszteni a módszert. Ha nem, marad a megoldás tovább keresése vagy visszaküldés gariba, belakva.
szerk: de inkább nem álj neki magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest