-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #140192 üzenetére
Értem.
Van egy magentánk, benne összesen 5 előfizuval, mind lejárt hűséggel, de ennyiért nem veszem meg ezt a készüléket.
Várok, hátha megint lesz egy kirmelkedő ajánlat, egyébként ráérek, csak azt hittem, megint van olyan ajánlat, mint 2020 március-áprilisábsn volt, de akkor sajnos nincs -
-
-
Somatom
veterán
válasz
Beni2360 #138418 üzenetére
Ha fontos az autós üzemmód, akkor egy Z sorozatú Motorola a tuti és hozzá egy Incipio Vehicle Dock Mod.
-
nimfas
addikt
válasz
Beni2360 #138399 üzenetére
Örülök, hogy tetszik a program! Próbáltad "mountolni" programon belül? Az a helyzet hogy a Note 5-ömben jelenleg nincs SD kártya, 2 sim van benne (1 beszéd flottás és egy korlátlan netes flottás). Jelenleg elég a 64GB belső tárhely. Szóval ezzel kapcsolatban érdemben nem tudok segíteni. De elvileg működnie kéne
Szerk:
"WHAT'S NEW
2019-04-19 Ver1.98
-Improved the Write permission of SDCARD/USB media in Android 7 or higher."
Van engedélye a programnak az SD-hez? -
Ájvé
veterán
válasz
Beni2360 #137748 üzenetére
Hát én nem értek hozzá sajnos, ebben nem tudok segíteni.
(#137747) RVR400:
Ez volt a kérdés, nem néztem miről van szó pontosan és nem tudtam hogy dollárban gondolta az összeget.
Egyébként tessék, 8 mag 3/64-es 30 alatt, 97,40€-ért még arany színben is van. 97,90€-ért meg K5 Play is, igaz ez már 32k körül van és nem tudok sokat a készülékről, de nem tűnik olyan rossznak.(#137749) StLui:
Szoftver frissítés, ha úgy se jó akkor írd meg hogy hibás és küldd vissza, jobbat nem tudok. -
Ájvé
veterán
válasz
Beni2360 #137741 üzenetére
Nem, hevíteni szokták és úgy szedik le, nem kell hozzá törni.
De amúgy a noname kínait azért hagyjuk, brand telefonoknál biztos hogy megoldott és szervizben cserélik az akkut. Mondjuk sokan 2 évre vesznek mobilt, ennyit biztos kibír az akku is, utána meg a telefon is elavult lesz már. -
IldiH
tag
válasz
Beni2360 #125996 üzenetére
Tényleg jó, mert tudom, hogy te neki válaszoltál. Csak tudod abból indultam ki, hogy másnak is van annyi esze, mint nekem és végigköveti a beszélgetés folyamát, tehát felfogja, hogy neki szól ez is, a tiédet folytatva.
De ha túl sokat képzeltem a fórumtársaktól, akkor majd legközelebb óvodás szinten fogok körbeírni mindent -
törölt tag
válasz
Beni2360 #125818 üzenetére
Tegnap kaptam egy üzenetet a Google -től, hogy változik a policy, és ellenőrizzem a fiókbeállításaimat, amiben többek között azt is szabályozhatom, hogy milyen adatokat kapjon a Google a használatról. Egyszerű felület. Legalábbis, amik a next, next, OK -t követed. De, ha valóban kíváncsi vagy, és szeretnéd tudni a részleteket, akkor az almenük almenüinek véget nem érő, szövevényes hálójába kerülsz, tele kapcsolókkal, amik néhol előre aktiváltak, néhol nem. Fél óra után elfogyott a türelmem, és feladtam. Fogalmam sincs, hogy mit küld rólam a teló a Google -nek, pedig elvileg a Google naaagyon korrekten tájékoztatott, és választási lehetőségeket kínált. Na?
-
válasz
Beni2360 #125818 üzenetére
Hasonló, mint a 3 nappal korábbi...
De az egyik kommentelő jól megjegyezte az origo-n:
"ez itt egy bulvár blog nem számítástechnikai."Illetve:
"Ma már minden erről szól, minden gyártó, minden termékénél, a Win10-től kezdve a TV-n át a mobilig, stb..."Ráadásul mivel azonos tudás mellett a Xiaomi kissé olcsóbban adja a mobiljait, ezért kell valami hátráltató tényező más gyártók szemszögéből.
Szerintem... -
b0bcat
addikt
válasz
Beni2360 #123440 üzenetére
A 80 dolláros telefon 105 dollár körül megáll sarcokkal együtt is.
@KTU: Azért az X6 még bőven használható kategória, nem akkora katasztrófa a kétpontos érintő.
A Cubot Note S azonban minden szempontból jobb ajánlat nála, és ha a 4G nem feltétel, akkor még a 100 dolláros X6 Pro-nál is jobbnak gondolom.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #123440 üzenetére
ami feltétel le lett írva, és erre 100$
akkor fel kellene ébredni, és átgondolni hogy mire van szükség és ehhez képest mennyi a keret.
Így is elég szűk a "merítési" lehetőség.De szerintem evvel a kérdező tisztában van.
Lehet lentebb menni árba, csak nem érdemes.
Amit kapsz érte, pl. 2 ponton érzékelő táccspanel,, lehet mondani hogy minek, nem játszok,
csak mikor egy üzenetet nem tudsz megírni a viberen, akkor fogják földhöz vágni, nem mindegyik 2 pontos sz@r, de így nagyobb rá az esély.
stb.
Amit ajánlottam 5 ponton érzékel, 2GB ram, 16GB rom, full LTE,
soc. lehetne erősebb, kamera gyenge,
de nézz az árcédulára.
90$ -
Outlander
addikt
válasz
Beni2360 #122297 üzenetére
Hááát én rootoltam és szénné gyomláltam... nem igazán tudom elhinni a 2 napot..
Alapból az aksi is csak 1900-2000 mah körüli valós teljesítményben, legalábbis 1x%-100-ra ennyit vett fel... sosem többet, 3050-es aksi sosem volt benne.
Az hogy ébren van, az igazából nem véletlenül van, így azthiszed hogy beakadt valami és az szívja, nem az aksi a kicsi, de inkább csak a rendszer része, ha megfigyeled mindig ugyanattól 81%-tól indul el 38%-ig az állandó ébrenlét... mindig minden egyes töltés után, akkor is ha nem fut semmi.
A 1,4 amperes gyorstöltés is hamar elillan, ha nem szoftveresen nézed, hanem "usb doctorral".
Nem akarom fikázni a telefonodat, nálam csak egy hétfőtől-szombatig terjedő időszakban volt, de egy igazi átverés-bughalmaz az egész, örültem hogy eladtam.
5x adtam be a hüvelykujjlenyomatomat, elsőre soha nem nyitotta, örültem ha 3-4 alkalomra sikerült, a kamerára egyáltalán nem vagyok igényes, de még nekem is értékelhetetlen volt.
A rendszer optimalizálatlan, "erőből laggmentes"... pikk-pakk felmelegedett és kb 1 mp 1% aksi...
Lényegében én senkinek nem ajánlom a bluboo xtouchot.
-
beg
veterán
válasz
Beni2360 #122295 üzenetére
Majd várj csütörtökig és a koma cimborájának a béta teszter másodunokatestvére elmondja. A részleteket majd a hivatalos kiadás után tudod meg.
Itt 199.99 usd
Persze plusz áfa, béta, egyéb. De ez valahogy kifelejtődött a nagy teszt közben. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #120849 üzenetére
A Baterry Dr-nál csak egy rosszabb, haszontalanabb és gonoszabb appot ismerek a Clean Master-t
Battery Percent Enabler -el egyébként megoldható volt a probléma, a boothang a Silent Boot-al (root nélkül mindkettő), de a borzalmas kamera képminőségre nem találtam megoldást.
Nincsenek nagy igényeim a fényképek minőségét illetően, de az már számomra is minősíthetetlen volt, sajnos. -
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #120840 üzenetére
2x megpróbáltam, volt egy Bluboo Xtouch és egy LG G Flex 2.
Mindkettő elbukott, az LG nagy volt és nehéz, Bluboo idétlen bootsoundja és a kamerája miatt.
Ez van, ahogy öregszem egyre válogatósabb vagyok
Ja amíg el nem felejtem a Bluboo nem mutatta az aksi %-ot, és ez főbenjáró bűn -
salaud
aktív tag
válasz
Beni2360 #120766 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok én. Az összes battery doktor annyit csinál, hogy a szerinte felesleges alkalmazásokat amik a háttérben "futnak", kilövöldözgeti. De ezek az alkalmazások szépen újraindulnak ám, majd a program újra kilövi. Ez a folyamat egy végtelenített kör és a cpu-t nem engedi "mélyalvásba" menni, így hamarabb merül az akku. Optimalizálni nem tudnak, a rendszer energiakezelésébe nem tudnak belenyúlni. Viszont problémákat tudnak okozni bőven. Felesleges, mondhatni káros programok.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #119829 üzenetére
Eleinte füleseztem. Már régóta szemeztem a Huawei Talkband B2 -vel, csak elég butuska volt szegény. De, a januári szoftverfrissítés meghozta az értesítéskezelést, úgyhogy rögtön vettem egyet. Azóta ezt használom, és akkor is ezt használnám, ha lenne mikrofonom. Ezért nem hiányzik.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #119592 üzenetére
Évek óta nem használok GSM -et, csak netet (VOIP) Egy német Aldi Talk netes kártya van az egyik slotban, a másikban pedig egy hazai Telenor feltöltős. Többnyire Németországot járom, de ha máshol is kell hirtelen net, akkor aktiváltatok egy EU7M csomagot (3500Ft/1GB/hét), amivel az EU -ban bármelyik hálózatra felcsatlakozhatok.
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #119334 üzenetére
"Az alanyi adómentesség azt jelenti, hogy évi 6 millió forint nettó árbevételig választhatjuk azt, hogy nem jelentkezünk be az áfa hatálya alá. Akkor nem érdemes áfásnak lenni, ha nem lesz sok elszámolható költségünk. Vagy akkor, ha vevőink magánszemélyek. Nekik ugyanis nincs lehetőségük az áfa visszaigénylésére, ugyanakkor vállakozásunk csak áfás számlát állíthat ki nekik."
Azt jelenti nem komoly /
szélhámoskereskedő cég.
Havonta átlagban 500 ezer Ft-ra jön ki, hogy az alanyi adómentes sávba maradjon.
Tehát ebből a telefonból pl 5db-ot nem adhat el havonta átlagban, mert akkor már túlhaladta ezt a határt.
De láttad hogy mennyi mindenfélét árul az oldal.Mi következik ebből,
Jólműködő kereskedő cég (egyéni vállokozó, stb.) nem tud működni ebben a formában.
sufniadocsalóadóoptimalizálóról van szó.
Lehet hogy 2 - 3 havonta más nevén futtatja a vállalkozását.Normálisan működő kereskedő cégek ezért "költöznek" a szomszédos országokba, és onnan szolgáltatnak / kereskednek Magyarországra.
-
törölt tag
-
-
-
arfer
senior tag
válasz
Beni2360 #117191 üzenetére
Nem volt rootolva a teló? Rootolt telóknál előfordul, hogy az OTA frissítés nem megy fel, "téglázza" kissé a telefont, és utána csak SPFlashTool-lal lehet helyrerakni (vagy ha volt custom recovery, és backup, akkor egy restore kell)...
Közben látom, megoldódott
... Örülök neki!
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #116996 üzenetére
Sztem elég egyértelmű. Azok szokták használni, akik a színes, szagos, villogó, térben mozgó elemeket és effekteket szeretik a home -on. Az ilyesmik pedig mindíg erőforrásigényesek.
A Novat sem ismerem, nekem minden droidomon Apex van és nem nagyon volt még vele problémám. Még régen, egy frissítés bugos lett, de gyorsan javították. Nem vagyok design fan. Még a háttérképet is kikapcsoltam. A fekete háttér nekem tökéletesen megfelel. -
svgyula
addikt
válasz
Beni2360 #116984 üzenetére
Szia! Amit leírtál az nem a telefon hibája! Vagy luzer error
vagy valamelyik apk ügyesen futott a háttérben. A melegedés nem "magától" van hanem a maximális processzorhasználat következménye. Sajna nem igazán van még olyan telóaksi amelyik kibít 4-5 óra maximális processzor használatot. Nekem is volt ilyen ráadásul úgy hogy nem játszottam vele. Egyszerűen elkezdett melegedni aztán amikor észrevettem kikapcs-bekapcs és megoldódott. Sőt volt olyan is amikor a "gyári" apk is simán vákuumot szív az aksiba. Honor 6 egészség apk is ilyen!
-
Nerazim
őstag
válasz
Beni2360 #116757 üzenetére
Igen bevált a teló, vettem is egy ilyen Konpson battery-t bele ,de elég gyorsan merül ha netezek, a készenléti ideje cca 2 nap simán van még néha többet is ír ki egy kicsit. De lehet megpróbálkozok egy gyárival legközlebb. köszi a segítséget
#116759 csimpánz: köszi az infót
-
Nerazim
őstag
válasz
Beni2360 #116755 üzenetére
Ebben is van valami. Nekem egy THL W200C telóm van, eddigi legjobb és legmegbízhatóbb telefonom, (csak az akksi kaotikus néha) ha hozná ezt a szintet akkor semmi bajom nem lenne a kutyulival
Ui: Az akksiról jut eszembe, most ez hogy van kell-e néha csutkára meríteni vagy kifejezetten ártok vele? Van úgy, hogy sokszor 60-70% on is rárakom a töltőre, mert 50% ról is váratlanul lemerül. Ez nem árt neki? úgy értem, hogy nem "jegyzi" meg esetleg ha sűrűn 60-70% ról töltöm fel?
-
Rubensboy
csendes tag
válasz
Beni2360 #116691 üzenetére
Én alapvetően meg vagyok elégedve, remélem Te sem fogsz csalódni. Nem tökéletes, van még mit csiszolni, de jönnek a frissítések, remélem még javulni fog a fényképező, akkuidő, de nem vészes így sem. Még előrendelésben 150 $ volt kínából, szerencsére "egyéb" költségek nem voltak
-
IldiH
tag
válasz
Beni2360 #116176 üzenetére
THL 4400, de tudtam előre, hogy nem jó benne a GPS, ezért vettem hozzá a külső bluetooth-ost. Ez a K4000 talán még pontosabban mutatja, mint a külső vevős. Az iránytű megjelenítés nélkül meg tudok élni ilyen pontosság mellett (amúgy is van nálam mindig a térképpel együtt
).
(#116177) RVR400: Nem tudom mennyit bír igazából az aksi, ezt még nem gyötörtem meg igazán. Nekem főleg azért fontos a nagy aksi, hogy az erdőben ne merüljön le (és ne cipeljek magammal töltőt), esetleg tudjam tölteni belőle a fejlámpát, akármit.
(#116179) hevizms: ha jól emlékszem, akkor a szoftveres hibák még tavaly voltak és javították. Legalábbis én már azokkal nem találkoztam, most jött rá megint egy frissítés. A törés meg kb szerencse kérdése, én is le szoktam ejteni telefonokat és eddig mindig megúsztam. A férjem viszont mindent összetör: telefon, tab, psp, strapafon, most akkor a készülékek a rosszak?
Én úgy éreztem, hogy ennyiért muszáj megvenni, kevesebbért 2x olyan jó, mint az előző, a hazai forgalomban lévő neves márkák árához képest ajándék. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Beni2360 #115762 üzenetére
Nekem nem kell B20.
Ez egyéni preferencia kérdése.
Először ragaszkodtam hozzá, akkor megvettem a Mlais M7-et. Jó kis telefon, de menet közben rájöttem, hogy nem nagyon használom a mobilnetet, max itt Nyíregyházán. Itt pedig nem csak B20 van.
Aztán eldöntöttem, hogy lecserélem LeTV Le 1s-re. Majd pár hét használat után írok róla egy kis logout összefoglalót. -
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Beni2360 #115556 üzenetére
ebben bízom én is. Szerintem csak simán bugos a weblapjuk, de ezt akkor most már tudják is
Mindenesetre nagyon pozitív a tapasztalatom velük eddig! Pedig nem rég nagyon megszívtam az egyik ázsiai shoppal(GB), ami rendesen megrengette a bizalmam mind a PP-ben mind az ázsiaiakban....
-
beg
veterán
válasz
Beni2360 #115357 üzenetére
Jó téged látni. Elmagyaráznád ezt?
Kicsit furán érint, hogy ilyenek miatt ítélnek meg minket, külföldről telefonokat és egyebeket vásárlókat. Meg úgy általában nem ildomos így lejáratni honfitársaidat.
Bocs az offért
-
Outlander
addikt
válasz
Beni2360 #115357 üzenetére
Sim tálcás... Oldalt van, kis tűvel benyomsz a likon, kiugrik a tálca.
2 Micro sim vagy 1 sim+sd..., a 32 es tárhely miatt nem zavar h nem fér majd be az sd. Annyi nekem elég.#115360) viralmind
Köszi, jó hallani... Sokat filoztam rajta, még a bluboo xtouch és a ulefone power volt a tarsolyban.
Remélem nem bánom meg, a videókban nagyon jól teljesít,talán a való életben is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged