- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Peaceliker #137320 üzenetére
Az teljesen jó akkor.
De miből van? Megköt, mint a ragasztó?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Mostanában az üvegfóliákhoz adnak valami folyékony izét, amivel a szélét kell körbekenni. Ez mi amúgy? Valami ragasztó, vagy kitöltő, vagy mi? Átlátszó, mint a víz, de kissé olajos tapintású.
-
7Sony7
addikt
válasz
Mercutio_ #137084 üzenetére
Na, én aztán nem lebeszélni akarom, a piacon sztem az egyik legjobb ajánlat a redmi. Viszont 5 teló közül csak ennek van gondja az igoval, és ha már 8gy belemerültünk, a Sygicel is. Az a baj, hogy a munkámhoz kellő több ezer poi évek óta igora van. És sehogysem sikerült megoldanom, hogy náshol lássam. Kivéve a maps.me nevűt, de abba meg nem tudok poi ra keresni. Patthelyzet.
-
7Sony7
addikt
A kérdező Gps használatát is említi. Sok embernek ez Igot jelent, pl nekem is. Nekem az eddigi 4 androidos telómból csak ezzel van gond az igoval, azért írtam, hogy ne utána menjen a fikázás, ha megvette, és nem jó. Egyébként nagyon jó teló, de ez sajnos (nemzetközileg) ismert hiba.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #137010 üzenetére
Köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #137008 üzenetére
Csuhaj! És hogyan kell azt keresni? Kicsit törni angol...
-
7Sony7
addikt
Srácok, létezik olyan, hogy matt üvegfólia?
-
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
fateless #135566 üzenetére
Köszi, elvan. Most is arról írok. Van egy céges két kártyásom, (huawei y3ll, de borzasztó vacak) viszont itthon még a haier-el netezek. Még most is jobb, mint az a vacak.
Nem nekem kell, ém egy 4x et néztem ki, majd, ha "fussa"
Az asszony Lg telójában az 1Gb ram nagyon kevés már neki. Minden nap hallgatom: már megint nem reagál ez a sz@r! Úgyhogy jövő hónapban szerintem beújítok neki egy 5A-t. -
7Sony7
addikt
Srácok, itthonról vennék Redmi 5a rose gold készüléket. Melyik olcsó bolt megbízható?
-
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #135465 üzenetére
Affene. Na mindegy, úgyis túl széles lett volna...
Én valami Xperia billentyűzetet használok, de hogy biztonságos-e?punky10:
Befejeztem, mert kiteszik a szűröm.
-
7Sony7
addikt
Az engedélyekhez nem értek, frissebb rendszerem meg akkor lessz, ha Mazsola nekemadja a Note-ot. Bár ez szerintem Kamu.
-
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #135458 üzenetére
Nekeem! Nekeeem! Èn! Èn! Itt vagyok!
Aprókaróka87: magyarul csak odafigyeléssel előzhető meg az ilyesmi.?
-
7Sony7
addikt
válasz
tibcsi0407 #135454 üzenetére
A tudatosság rendben, de úgy értem, hogy anélkül hogy letöltenék pl ismeretlen apk-kat, lehet-e probléma pl böngészésből. Úgy értem, pl olvastam hogy valamelyik filmnézős oldal kryptobányászik a géppel, míg megy a film. Jó, filmet pont nem nézek rajta, ez csak egy példa.
-
7Sony7
addikt
válasz
tibcsi0407 #135452 üzenetére
Ha már ennyire a biztonságnál tartunk, nekem 5.1 es telóm van, nem tudok frissíteni jelenkeg. Mivel tudom megvédeni az adataimat? Jennifer Lawlence képeim (sajnos
nincsenek, a többi aktuális.
-
7Sony7
addikt
válasz
krizantém #134767 üzenetére
Y3ll van, céges, de nem szeretem. Agybajt kapok tőle. A kijelző fényerő jó, de a kontraszt nagyon gyenge. Ha az asztalon van előtted a teló, akkor már olvashatatlan a szöveg. Ha befejezek egy hívást, a fülemtől elvéve a másik fél már rég letette, mire feléled a kijelző. A kamera rosszabb képeket csinál, mint a 4 éves Haier telóm. Egyébként az üzemidő, hangminőség, strapabírás elég jó.
-
7Sony7
addikt
válasz
osztszoroz #134475 üzenetére
Ja, a tesztben nem láttam, de lehet hogy csak elsiklottam felette. Köszi.
Rjg: ja, olyan is van? ( mármint hogy kapható külön) -
7Sony7
addikt
Srácok, vannak ezek a jack aljzat nélküli telók ( pl: a fentebb említett Leeco le3). Ezeket csak speckó csatlakozós fülessel, és bluetooth-ossal lehet használni?
-
7Sony7
addikt
Ha már szóba jött a Redmi Note 4; személyes véleményetek szerint melyik a jobb teló általános felhasználásra: Note4, P9 lite, P9 lite mini?
Elolvastam a teszteket, de szubjektív véleményekre is kíváncsi lennék. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Olvastam az összefoglalót, de csak hogy tisztán lássak:
Van egy dual simes telóm (Huawei y3 ll) , amiben (céges) Telekom kártya van. Nálunk rossz a térerő, sokszor előfordul, hogy ugyanott van, aztán meg nincs.
Ha vennék egy Telenor kártyát konkrétan Telenor MyMinute csomaggal, ebbe a telóba, akkor meg tudnám azt csinálni, hogy, ha nincs térerő a Telekomon, akkor automatikusan a Telenor kártyán keresztül kicsörögjön a Telekomra indított hívás?Légyszi válaszoljon, aki biztosan tudja, fontos lenne.
A másik: Olvastam, hogy szolgáltatós dual simes telók nem mind függetlenek. Ez elvileg az, de hogyan tudnám ezt kideríteni, anélkül, hogy tennék bele?
Köszi.
-
7Sony7
addikt
Srácok, erről a ZoJi ról tudunk valamit?
-
7Sony7
addikt
pluhm és SaGa59: Köszönöm. Mindkét verzió hasznos.
-
7Sony7
addikt
Srácok be lehet állítani valahogy, hogy az egyik kártyát ne használja adat letöltésre? A cégesen van valamennyi ingyen, ezért csak azt használná.
-
7Sony7
addikt
válasz
Szállító76 #125056 üzenetére
Nincs mit. Sajnos ajánlani nem tudok neked, mert írtad, hogy fontos a 4g, én meg ez alapján nem is kerestem. Ha nem kéne a 4g, akkor a Xiaomikat ajánlanám, de ífy hátha lesz valakinek javaslata.
Viszont, ha eddig elég volt az 1 Gb ram, akkor lehet, hogy ezután is elég lesz, de ezt nem tudhatom. (Én, ha tehetném, min 2Gb ramosat vennék). -
7Sony7
addikt
válasz
Szállító76 #125043 üzenetére
Volt a kezemben kb 10 percig, míg beállítottam a gazdájának. 2 sim + microSD. 5 colhoz képest nem tűnik nagynak, egész kellemes. Sima, gördülékeny rendszer (Bár egy vadi új készüléktől mit várjunk). Akku kapacitását kissé keveslem, erősen csak sacc, de wifi és mobilnet nélkül kb 5 óra SOT ra tippelek. Ez mobilnettel kb 3 óra. Csak tipp!
Az 1Gb ram a szűk keresztmetszet szerintem. Alapjában véve tetszett, de ennyi pénzért én inkább kínait vennék.
Fényképező 2-3 kép alapján elfogadható. -
7Sony7
addikt
válasz
pècsimunkás #124796 üzenetére
Hát akkor passzolok. Nálam az nem tudott semmit kezdeni vele...
-
7Sony7
addikt
válasz
LantosBerry8 #124794 üzenetére
Na de melyiket próbáltad? Van egy olyan, hogy: Faster Gps. Az ikonja egy térkép és egy óra. Nekem ez segített.
-
7Sony7
addikt
Bocsi srácok, hol is találom az akku teszt táblázatot?
-
7Sony7
addikt
válasz
Wolfskin #112424 üzenetére
Az előttem szólókoz még annyit: Sajnos nem tájékozódtál vásárlás előtt. Noname készülék, könnyen lehet, hogy gyárilag tettek bele kémprogramot. Ezen csak a csavarhúzó, satu, balta segíthet. Esetleg rom csere. Erre viszont nagyon kicsi az esély, hogy van megbízható. Vedd tanulópénznek. Használd zenelejátszónak, ébresztőórának, stb, és vegyél egy normálisat. A családban 5 kínai android van, mind rendben van, viszont utánajártam a választásnak.
-
7Sony7
addikt
Köszönöm mindenkinek ak hozzászólt.
Mr.Csizmás
-
7Sony7
addikt
válasz
RVR400 #112388 üzenetére
Szia. "Snapi 400-at manapság már nem ajánlunk, ahogy 6582-t és 6580-at sem igazán kellene, a 6572-t meg már rég el kellett volna felejteni."
Erre reagálva szeretném kérdezni, hogy a mostani új SoC -okkal szemben gyakorlati hátránya is van ezeknek, vagy csak "már van újabb ugyanennyiért" ?
Elég kicsi a tapasztalatom, de én egy snapi S4Plus-t használok (majdnem) teljes megelégedéssel, a nejem pedig egy 6582 est, Aminek a legnagyobb hibája az, hogy nem 10000mAh -az akkuja.
-
-
7Sony7
addikt
Bocs az offért, de nem tudom, hol máshol kérdezhetném: Tükrös fóliát használ valaki? Mennyire csökkenti a fényerőt, és a betekintési szöget?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Redmi 2, 2/16 powerbankról veszi a töltést, szivargyújtóról és laptop usb-ről viszont nem. Mi lehet a gond?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Bocsi az offért, de hátha láttatok már ilyet:
Üdv! Nemrég vettem észre, hogy jobb fent, ahol az óra szokott lenni, kissé sárgás a kijelző. járt már így valaki? Mitől van ez? -
7Sony7
addikt
Jaj, gyerekek, olyan jót röhögtem. Rég volt már ilyen.
Nekem is ilyen kell, de 5 év magyar garival.
-
7Sony7
addikt
válasz
Liberator24 #102196 üzenetére
Kb 1 hét alatt itt volt.
-
7Sony7
addikt
Srácok, létezik még ez a 3 rétegű, kemény, erősebb fajta kijelzővédő fólia? Cubot S168-ra keresnék (ebay), de nem találok.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Cubot S168 fóliát hol lehet venni?
-
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A telón a gyári akkukijelzés vacak. 20-25% tól bármelyik pillanatban kikapcsolhat, mert jóval kevesebb van benne, csak ennyit mutat. ( Cubot S168) Lehet ezen valahogy segíteni?
más: 4.4 rendszer. Viberen küldenék képet, de nem látja az egyik tárhelyet. (belsőt v. az SD-t, most nem tudom) Be lehet állítani hogy lássa?
Na még egy:
PC-vel összedugom usb-n, csak a telót látja, az SD-t nem. Erre van valami egyszerű megoldás?
-
7Sony7
addikt
válasz
Hawaii2249 #99822 üzenetére
Cubot s168 van a banggod nál
-
7Sony7
addikt
válasz
Atomcsirke #99713 üzenetére
960*540 5" nál kb 10 cm ről látom a pixeleket, ha meresztem a szemem, de ez elég életszerűtlen, hogy valaki így nézze a telót. Sztem engem nem zavarna 5,5" on a HD.
-
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #99477 üzenetére
Még nem, de más telóval jó. megnézem majd.
-
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #99468 üzenetére
Köszi, megvan a menüpont, de szürke, ha összedugom is. Nem aktív. Ehhez is kell root?
-
7Sony7
addikt
Üdv! 4.4 alatt ha összedugom a géppel a telót nem történik semmi. Mit kell csinálni, hogy lássam, mint adattárotó? ( Cubot S168)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Cubot S 168 at honnan, mennyiért lehet most legolcsóbban megszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged