- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Submarine #137996 üzenetére
Lehet bug is.A Doogee X5 Pro-nál pl minden második telefon esetén hiába állítottál be bármilyen csengőhangot,az visszaállt default-hangra.Roottal kitöröltük az összes gyári csengőhangot,de akkor sem maradt meg az egyéni csengőhang.Közben pedig volt olyan telefon is,amiben nem lépett fel ez a bug.
-
punky10
addikt
válasz
robi1979 #137715 üzenetére
Én biztos nem az Ulefone-t venném a kettő közzül...
AGM volt egy ismerősömnek,rég nem találkoztunk,de úgy hallottam,még mindíg azt használja.
Blackview,AGM...Nálam ezek játszanának a rugged-vonalon.
A másik megoldás:veszel egy régebbi flagship telót,és veszel hozzá egy brutál tokot(pl Love Mei...)igaz a funkciókban kompromisszumot kell kötnöd.... -
punky10
addikt
válasz
Somatom #137682 üzenetére
De ha megkettőzök egy alkalmazást,két különböző beállítással,akkor azt nem tudnám Robottal szabályozni,hogy pl otthoni wifi hatósugarában pl Alkalmazás1 kikapcsol,Alkalmazás kettő pedig be,majd elhagyva a wifi hatósugarát,Alkalmazás2 ki,Alkamazás1 pedig bekapcsol?Vagy ugyanezt időponthoz kötni?
Az új telóm még nem rootolt,és a Robotot sem tettem még fel,meg amúgy is:ebben(meg a kamionod fülkéjében...)Te vagy otthon...
-
punky10
addikt
válasz
v.attis #137675 üzenetére
Az Atomgeszi által ajánlott módszerrel lehetséges az,amit leírtál.Csak a Huaweinél nem klónozott,hanem iker-alkalmazásnak hívják.
De pont erre való...Egy autómatizálüval még egyszerűbbé teheted.Nem kell,hogy érts hozzá,letöltöd pl a Robotot,felteszed ide a kérdésed,és a mikulás már irja is,hogy mit hogyan kell beállítani.
Feltéve,ha nem a böhöm kamionját vezeti...
/OFF]
-
punky10
addikt
válasz
osztszoroz #137524 üzenetére
Mindkettő jó választás lehet.
Kivéve ha vidéken is használná,mert a "falusi 4G" hiány néha zavaró lehet...Nem akarok vitát indítani,csak megjegyeztem,mert van akinek fontos...Igaz,azt az Alis Honor sem tudja... -
-
punky10
addikt
Az EMUI-val egy bajom van csupán:nagyon sok widget nem frissül rendesen.Az alkalmazásokat nem zárja be,csak a widgeteket nem engedi rendesen frissülni.Ez főleg a naptár-,és hírolvasówidgetekre érvényes.Természetesen külső appok widgetjeiről beszélek,a gyáriakkal semmi baj.
-
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #137276 üzenetére
Ne új töltővel(ami egyébként tápegység)próbáld,mert abban van egy szabályzó elektronika.Próbáld meg egy nagyon régi,nehéz töltővel,aminek levágod a végét,és összekötöd egy usb-s kábellal.Régi ősi Nokia,Simens,Ericsson töltők,amiknek súlyuk is van,azok vissza tudják hozni,ha még egyáltalán lehetséges...
-
punky10
addikt
Mi ez a nyugdíjasklub?Nem soká előjön,hogy:bezzeg az én időmben,mikor még morse jelekkel adtuk le a rendelést...
De legalább valahol fiatalnak érzem magam... Teen 72... -
punky10
addikt
válasz
Turtlelboy #137160 üzenetére
Nem lassul.Ha van aktív hívásod,akkor nincs net(kivéve talán ,ha 4G-n netezel,és VoLTE hívás van...)ha pedig netezel,és közben jön hívás,akkor a hívás fog felkapcsolódni,a net szünetel.Kivéve talán a már említett esetet...
-
punky10
addikt
válasz
Turtlelboy #137157 üzenetére
A hanghívás elsőbbséget kap az internettel szemben,így ha net közben jön hívás,az autómatikusan bejelentkezik.
Ez sokaknak probléma,ha a netes kártyát VOIP-telefonálásra is használják,de az általad vázolt esetben ez nem lesz probléma.Habár a Viber és a Messenger is elterjedőben van az idősek között is... -
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
attiati #136962 üzenetére
1db Redmi 4A,2 db Redmi 3S Prime,2 db Redmi Note 4,2 db Redmi 4X van a rokonságba,plusz egyik munkatársamnak egy Redmi Note 5A.Ezek közül a munkatársam 5A-ja,és az egyik 4X lett hibás.
Mindkettőnek betört a kijelzője...
Ez nem valószínű,hogy a telefon hibája,úgyhogy részemről a Xiaomi rendben van.Plussz pont,hogy gariztatásnál sem hisztiznek olyan dolgokon,mint pl a nyitott bootloader,vagy módosított ROM.
-
punky10
addikt
válasz
atomchicken #136633 üzenetére
Amit Te keresel,az nem launcher,hanem egy olyan tárcsázó és telefonkönyv alkalmazás,ami kezeli a dual-simet.Ebben nem tudok segíteni,általában 1 simmel használom,de ha kettő van benne,a második akkor is csak netre kell.
A felső értesítési sáv témával módosítható.Töltsd le a BlackRus nevű témát,és a témaszerkesztőben az állapotsornál jelõld ki.
Ehez lehet,hogy a beállításoknál régiót kell választanod. -
-
punky10
addikt
válasz
paolinho #136372 üzenetére
Oukitel,Blackview nálam is rendben.Az első haveri körben van 2,problémamentesen.A BV volt nekem is,meg rokonságban is,bár az enyém már elhalálozott,de az nem a teló hibája volt.Úgyhogy nálam a Blackview is ajánlott.De a rokonságban volt 4 db Doogee is,na az mind nálam van,ha egyszer ráérek,akkor a 4 X5 pro-ból hátha összedobok egy használhatót...De még nem érek rá...
Úgyhogy saját tapasztalatom alapján a Doogee (már) nem ajánlott! -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136221 üzenetére
Szimpatikus készülékei vannak. Csak az ára nem szimpatikus.
Tudom, hogy összességében jó árban van, de nekem kb 50 ezer forint alatt van az ingerküszöböm. Ennél többet nem adok egy telefonért. -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136218 üzenetére
Ütős.
Ha valaha áldoznék ennyi pénzt egy telefonra, akkor lehet, hogy ez kellene. -
punky10
addikt
Esetleg 60 alatt egy Xiaomi Redmi Note 4 a 4/64-es verzióban?
Ez természetesen magyar garanciával értendő. De ebben az ársávban bőven van választékAzért ajánlom ezt, mert nálam bevált.... Nagyon....
-
punky10
addikt
válasz
Depression #136165 üzenetére
Olvasási gyakorlat...?
Én is a Mi Max-ot ajánlottam...
Igen, állítólag már van Global verzió belőle.Szerkesztés:nem jóm, nincs (vagy még nem találtam) belőle B20b-as. A Global csak a szoftverre vonatkozik...
-
punky10
addikt
válasz
Depression #136159 üzenetére
Xiaomi Mi Max2-nek van B20-as variánsa. Nem a felsőkategória, de nem is olyan az árazása sem.
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #136147 üzenetére
Remélem a Nokiákon volt dupla SIM-es hátlap, különben nagyon off...
Bár a HTC-k, meg a Sharpok sem valoszínű, hogy dualosok lettek volna... -
punky10
addikt
válasz
fateless #136111 üzenetére
Szerintem is a Samu tájékán kellene nézelődni. Olyan telefon, amit szeretni, tudomásom szerint nincs. Ha valamiből lejjebb adna, akkor a Samu kínálatából:
-kicsit drágában a Samsung S7 Dual
-kicsit nagyobb méretben a Samsung A5 dual 2017
-csak 2 gigás RAM-mal Samsung A3 dual
Sajnos olyat, ami megfelel a kritériumoknak nen tudok, csak a részemről nem ajánlott kategóriából.Arra meg keressen rá Ő... -
punky10
addikt
válasz
ANOka #136099 üzenetére
A kinézet ízlés kérdése. A kialakításnak nem látom értelmét. Ugyanakkora mindkét kijelző, tehát kinyitva csak a fizikai gombok nyújtanak többet. Ezt csúszkás megoldással is meg lehetett volna oldani, a megmaradt kijelző árából, és helyére pedig egy combosabb akku is mehetett volna. A chip alapműveletekre elegendő, de nem a legfrissebb SOC(finoman fogalmazva...) Kb 300 dodót biztos nem adnék egy 6737-esért.
Összegezve:parasztvakító két kijelző, sovány akksi, vastag ár... -
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #136093 üzenetére
Az nem működik,hogy a rezgéskeltő eszköz egy,vagy össze van kõtve,mindegy.A 2 rezgés ritkán van szinkronban,ilyenkor viszont kioltják egymást,a jobb és a bal oldal egymás ellen dolgozna.
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #136091 üzenetére
2 tekercs +egy membrán,sztereó működés...?
Nem működne! -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136009 üzenetére
A Honor 8 nem volt dual actív?Nem vagyok képben(2 SIM-es telefonokat használok jópár éve,de 1 SIM-mel),csak régebben azt hittem,a Honorok dualok...
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136007 üzenetére
Vagy ha tudták is,nem érte meg nekik azt a felárat.Legalábbis többségüknek..
A "maradék" felhasznàlók pedig maradtak "rétegigény"státuszban,amibe a penzügyi világ nagyon óvatosan (általában sehogy)fektet be. -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #135906 üzenetére
És kékben még jól is néz ki.Az,hogy mihez hasonlít,nem érdekel.Viszont egy FHD+ jobb lett volna...
-
punky10
addikt
Nincs semmi baj a 18:9-es kijelzőkkelNemcsak a hasznos felület nő,de nem lesznek olyan problémák,hogy a telefonról lespórolják a nyomógombok háttérvilágítását.
-
punky10
addikt
válasz
peestike #135490 üzenetére
Ha a MIUI-hoz már hozzászoktál(és tetszik)és a kamera nem fontos,akkor az A1 kiesik.A Note4 és az 5 plussz között (szerintem...)a legfőbb különbség,hogy az 5-ös nagyobb kijelzőt kapott,de ezen vannak a navigációs gombok.Ez a legtöbbször előny,de vannak,akiknem szeretik.
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #135362 üzenetére
"A probléma csak az, hogy a stock droid hívei azt mondják, a stock azért jó, mert úgy jó, ahogy van"
Nem.A stock droidot azért kedvelik,mert nincs telepakolva mindenféle alkalmazással,csak épp annyi van,ami a Google szerint kell.Ha kell valami plussz,akkor azt Neked kell feltenni.Sajnos a stock tárcsázó és telefonköny(mindegy hogy mi az aktuális neve)sok embernek kevés.Nekem is. Ezért használok évek óta külső alkalmazást a gyári helyett.Pedig a MIUI alapból többet nyújt,de nekem az sem elég
Telhetetlen vagyok... -
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #135123 üzenetére
O.K.,benéztem...
Csak volt itt emlegetve a nagyobb kijelző miatt a Note 5A,és bezavart... -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #134906 üzenetére
+1ajánlás a részemről is.Két strapatelót is szervizelt már,problémamentesen működnek.Az egyik vízállóságát is teszteltük már,az is megfelelt.Sajnos a másik ujra leesett,és tört a kijelző,de ez nem a szerelésből eredt.Csak "amióta Newton felfedezte a gravitációt,minden lefele esik..."
-
punky10
addikt
válasz
citkar #134857 üzenetére
Bv6000-es van unokatestvéremnek is,már egyszer cserélve lett a kijelző(kb 60 cm-ről ráesett egy üres üveg)az öccse vette meg tőlem a Bv5000-est.Neki nem volt szerencséje,egyszer már cseréltük a kijelzőt,de megint repedt kijelzővel használja.Az 5000-es legnagyobb problémája,mint írtam,a kijelzőt boritó üveg.Mivel perem nélküli,igy nagy az esély,hogy a kijelző ér először talajt.
-
punky10
addikt
válasz
benceman00 #134836 üzenetére
Az Oukitel telefonokhoz még nem volt szerencsém,de jókat olvastam róluk.Ez is jónak tünik,a fentebb említett Bv5000-nél mindenképpen jobb.Nem csak a nagyobb akksi és a nagyobb kijelző miatt,hanem az Oikitel legalább nem követi a mostani divatot:2,5d kijelző...Egy strapatelefonon...
A nálunk lévő Bv5000-nek ez lett a veszte.Ez az Oiukitel stabilabbnak tünik.
-
punky10
addikt
válasz
nyisziati #133389 üzenetére
Én is most nézem az S8-at(ma vettem a fiamnak, de élek a hűbéri jogokkal: az első éjszaka az enyém...) de ez a méret a keret-nélkúliséggel ennyi. Nekem például zavaró az oldalsó káva hiánya. Ha ott lenne még plusz 1/1mm, attól még jó arányú lenne a készülék, de számomra használhatóbb lenne. És strapabíróbb...
-
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #133362 üzenetére
Az ütődéstől kilazulhatott egy byte a kijelző drájveréből.Megoldás,hogy a telefon másik oldalát addig kell kocogtatni gumikalapáccsal,amíg a kimozdult byte a helyére nem csúszik. Ezt nagyon óvatosan kell, nehogy a többi, még a helyén lévő byte kimozduljon. Ezért javasolt ezt inkább szakemberre bízni...
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #132950 üzenetére
Persze,de Te egy bazi nagy Volvóval(vagy Mannal,vagy Scaniaval...stb) cipelteted a telefonod.De mi, egyszerű gyalogok, nyári, könnyed ruhatárunkban kell hogy cipeljük.Sokzsebes nadrágokat favorizálok, de még azokban is tud kényelmetlenséget okozni.Az övre fűzhető tokoknak is van egy természetes határa(bár egy gyalásó tokjában sok minden elférne...) Igy akinek nem egy svéd monstrum a telefontartója, az jobban meggondolja a méretet...
-
punky10
addikt
válasz
DarknessHope #132935 üzenetére
A 8 ediigi strapatelefonom közül csak a két Sony(Active és Go)rendelkezett normál csatival.A többi(egyébként mind kinai)telefonnak hosszitott USB kellett.
-
punky10
addikt
válasz
WOT-H-A-C #132237 üzenetére
Simán elég.Én bemásoltam a linkből az angol szöveget, a "phone"szó elé írtam, hogy Xiaomi, és elfogadta...
Gondolom nem hetente 1-2 kérelem fut át a rendszeren, simán elöfordulhat, hogy valaki ugyanazt írja, mint egy másik illető, tőle többszáz kilométerről.És 5 perc alatt megjött a visszaigazolás... -
punky10
addikt
válasz
nepszter1 #131148 üzenetére
Nekem egy ilyen tok van a telefonomon, leejteni szerencsére még nem sikerült, de van ré esély, hogy túlélné.A sarkain nagy gumivastagítás, ha netán arra esne, sokat tompítana.A hátlapon egy műanyag erősítés, itt van egyébként a gyenge pontja is:a kitámasztó.Nem sokat használom, bár egy-két alkalommal hasznos volt, de ez a lap nem olyan stabil kinézetű, mint maga a tok.Gondolom nem akarták még vastagabbra készíteni a hátlapot.Szerencsére stabilan ül a helyén, nem zavaró.A hátulján,a szürke részen lévő dudorok brutálisak, mint egy endúró motor gumija...
Kesztyűben sem csúszik ki a kezemből.A bal alsó sarkában nyakpántnak van lyuk kialakítva, ez is ritka mostanában.Egy fényképező-tok karpántját füzem bele,így van egy plusz védelem a kiesés ellen, illetve bárhova fel tudom akasztani meló közben.Nem irodában dolgozom...
-
punky10
addikt
válasz
Zsiráfnyál #131136 üzenetére
Nekem 2 hasonló(nem ilyen) tokom van, egyikben sem melegszik.Belül nagyon jó höelvezető csatornák vannak kialakítva.Szerintem nyugodtan vegyél....
-
punky10
addikt
O.K. Ezt benéztem...
Azt hittem a Redmi 3S topicban vagyok... -
punky10
addikt
válasz
aytukabozs #130995 üzenetére
Bocs, nagyon hajnal volt, és úgy látom ideje megint törölni a Swype adatait...
Ez lett volna: ütésállóságban porig alázta a "majmos üveget".
Most látom, már az első mondatban is van "rosszra javítás"...Upo:így van.A Swype egy ideig jól működik, de kb 1 hónap alatt összeszed egy csomó ismeretlen szót, és olyan szavakat ajánl fel, amiket szerintem nem is használok.Rejtély, hogy honnan szedi...
-
punky10
addikt
válasz
RVR400 #130989 üzenetére
Ilyen videó keszü szinte az összes strapatelefonról.Eddig a Sony-Ericsson Xperia Active nálam a győztes, miután az elhagyott USB-takaró miatt beázott, és kimúlt, megnéztem mit tud a DragonTrail üveg.Nos, ütésre porig séta a majmos üveget.Ütöttem üvegező kalapáccsal(nem a fokával dobáltam betonra, vágtam hozzá 12-es csavaranyát, meg se kottyant neki.Az Xperia Go kijelzője ripityára tört egy nagy erővel nekicsapódó fél colos csőtől(a cső vége középen kapta el a telefont), az Evolveo Q4-esemen megkapartattam egy Swift első kerekével, ami kb 4 méterre repítette el, de csak 2 karc maradt az esetből(másoknál ez a típus a szőnyege esésről ripityára ment...).A telefon egy haveroknál azóta is működik.A Bv5000-et eladtam, mert a konstrukcióban láttam sötét jövőjét.Ruggedphone ne divatoljon,a 2.5 d kijelzőt tartsa meg a divat-telefon....Eséskor 50 százalék, hogy az üveg ér először talajt..
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #130816 üzenetére
Nemcsak a Xiaominál.A Sonynál is.
Ezért van az, hogy Sony szenzorral majdcsak mindegyik gyártó telefonja jobb képet csinál, mint a legtöbb Sony... -
punky10
addikt
Döntsétek már el,hogy mi van ma:"B20-nap","GPS-hétvége" vagy "foto-wikend"...
Csak azért,nehogy off legyen a következó hozzászolásom is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest