-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Sgr_A #140197 üzenetére
Na tegnap nagynehezen megkaptam a Nokia g10-t.
Azért 2021-ben kiadni olyan telefont amiben nincs 5 GHz wifiNem mint ha nem lennénk el nélküle de azért????
A feleségem tobzódik mert nem akar okos telefont teljesen más világban él. De a régi telefonon már nem tudtunk SMS-t fogadni és semmit nem engedett törölni, nem jelezte ki a nemfogadott számot, stb. Most szoktatom tanítom rá. Ebben a korban amiben vagyunk már nehéz az újat megszokni aki nem váltott évekkel ezelőtt. Lassan kezd belakott lenni appokal amivel neten tudunk kommunikálni ha kell, stb.
Azt a 22 K-t ami a vége lesz megérte. A dupláját már nem adtam volna érte főleg, hogy igy sem lesz kihasználna teljes mértékben. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Egy ilyen Alcatel 1S (2021) telcsi csak sima maroktelefont kiváltani, hogy esetleg neten elérhető legyen az illető és ne mobilszolgáltatóval keljen hívni?
22 x 920+ 200 Ft =24 640 FT a vége a Tkomtól.
Ez a havi 1120 Ft nem vágja földhöz az embert és gondolom bevállalható. -
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #138448 üzenetére
Ma jött e-mailben
EU Priority Line - szállítással tréfa mentes. -
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #138420 üzenetére
Köszi, de kihangosításra van két eszközöm egy BT GPS és egy kihangosító.
Ezt a pót csatit csak úgy rendeltem, hogy legyen. Mit tudni mikor kelhet.
Van egy szivargyújtóba való akármin amit a rádióhoz lehet kapcsolni de azt sem használom. Az fogad SD és USB pent is.
Na oda mehetne ez a csati. -
Beni2360
félisten
Végül is megrendeltem
Aksi - 7.55 $
Hátsó boritó- 11.40 $
Ragasztó - 1.93 $
Összesen 20.88 $
Ha nem hal meg akkor meglesz 3 év múlva is.
-----------
Ui: Az a Moto G6, már 200 $ felett van. Nem rossz én szerettem a Motot volt egy kihajtós sima telcsim, kint is Amcsiban sokan használják. -
Beni2360
félisten
A tokot megrendeltem 11.5 $-t Igaz csak fehér volt de bőrtokban van.
Az aksit meg ezt néztem ki. Még jó az aksi de ha már szétbarmoltam akkor kicserélem. És most már felrakom az üvegfóliát amit több mint 2 éve rendeltem. Még mindig a gyári van rajta vagyis minimum használat. Még nincs eldöntve mivel ragasztom vissza. Van valami fekete gumiszerű tubusban amivel volt rögzítve. 3 hónapja cseréltem kijelzőt a táblagépemen mert ráültek de nem rendeltem meg. Valami ötlet a ragasztáshoz? Na elég az offból. -
Beni2360
félisten
Hát úgy néz ki meg gyógyult és veszi a töltést már be is kapcsoltam, egy jó ideig 1-68-ig töltötte be a droidot. Most már csak egy aksi csere meg egy új hátlap és elmegy még 3 évig. Amennyit én használom évi 1x töltöm fel 3000 Ft-vel meg apróságok amit útközben évi 10 GB nettel használom. Bevállalom és össze rakom. 21.5 $
Itt is minden topiklakónak boldog karácsonyt kívánok.
-
Beni2360
félisten
Úgy néz ki, hogy az usb csai panel adta meg magát.
Lehet kapni Alin és hátlapot is meg aksit meg usb panelt is ha már szét van bombázva. csak az a fránya majd 2 hónap amíg ide érnek. Összesen a 3 db 30 dodo lenne.
Januárban lenne 3 éves.
Majd még fontolgatom az ünnepek alatt.
Köszi a tanácsokat. Boldog karácsonyt -
Beni2360
félisten
Sziasztok, kipurcant az este a mobilom.- BLUBOO XTOUCH volt.
Mit tudtok ajánlani? Csak sima telefonálásra kicsi face stb semmi játék.
Nézetem a Huawei P9 lite meg xiaomi hasonló kategóriában 5 " környékén.
Boldog karácsonyt mindenkinek. -
Beni2360
félisten
Ez most jó vételnek számít - Elephone P9000 Lite 4G DE-ből ?
-
Beni2360
félisten
válasz
juhasz406 #126421 üzenetére
Egy telefon frissítése nem hálózat függő és nem attól függ, hogy hol gyártották. Az android frissítés gyártó és készülék specifikus. Van olyan készülék amit tudnak és akarna magasabb verzióra frissíteni van amire soha nem fog a gyártótól jönni rá frissítés. Lásd THL T11 amit kiadtak kettő verzióval és aztán annyi. Rá kell a telefonodra keresni, hogy egyáltalán a gyártó adott-e ki rá bármilyen változtatást és szándékában áll-e ilyen?
És ez nem sim függő. -
Beni2360
félisten
válasz
zagloba #126383 üzenetére
Külföldi rendelések, stb oldalt kérdezd sajna én nem tudom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Milestone2 #126235 üzenetére
Na akkor hova érkezett link szerint?
-
Beni2360
félisten
válasz
citkar #126065 üzenetére
Most olvasom pontosan egyről beszélünk.
A fenti linken lejebb menve ott az ES lehetőség kb 200 $-ért.
Igaz itt sincs készleten -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Itt kerested?
Igaz ott sincs nagy mozgás. -
Beni2360
félisten
Olvastátok már? Akkor bocsi.
-
Beni2360
félisten
válasz
zoli720524 #125607 üzenetére
keresőd nem működik?
-
Beni2360
félisten
válasz
Tompkins #124584 üzenetére
Esetleg? HUAWEI Y625 WHITE 2 év magyar garival.
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
Hát jó reggel és indulok a piacra.
De hát ez BIO és nem szennyezett. Nekem is van G4 befogadó képességem de csak G3 jön. Gondolom a a kártyámmal a Royal Flush csak Blue színben jöhet össze.The END.
-
Beni2360
félisten
válasz
PainKiller13 #123571 üzenetére
messenger és dual SIM?
Milyen telefont vegyek? -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Hát ezért kérdeztem-kézhez- és a mai árfolyamon is 56900 Ft (nettó). Ez így egy ámítás.
Az én telómat - Bluboo Xtouch - meg végre sikerült úgy belőnöm, hogy nem merül le egy nap alatt. Valami nagyon zabálta de már nem tudom, hogy mit állítottam le rajta. Így már szolid használat mellett bőven kibír kettő napot. -
-
Beni2360
félisten
Esetleg egy kis olvasni való
Itt négy fajta 6735 találsz, egyiknél nem is írnak semmit -
Beni2360
félisten
Bemutatkozott a Nubia Z11 mini - ha már volt akkor bocsi.
-
Beni2360
félisten
válasz
doongoo #120347 üzenetére
pl. TV-n visszanézve és belenagyítva még élvezhető-e vagy sem
Én emlékszem amikor 6x9 fényképeket mutogattunk a családban, aztán már a színes 9x13 és a 10x15 már nagynak számító családi albumokban levő fényképek.
Szvsz egy telefonnal készült fotót nem a TV méretéhez kellene igazítani, hogy ott milyen és mekkorára lehet nagyítani. -
Beni2360
félisten
válasz
buca84 #120116 üzenetére
Szerintem a B20 és kamera nap mellé most már lehetne egy Crytek nap is.
Nem lehetne egy ilyen szép időre való tekintettel egy SÜS FEL NAP?
Más ha ennyire kell az a fránya nagy aku, akkor nem lehet egy 10.000 A -s vékony powerbankot mellé rakni egy vezetékkel oszt hagy szóljon. (Akár zsebbe, vagy táskában és ennyi.) -
Beni2360
félisten
Nekem volt egy doogee pixel és annak gond volt a mikrofonjával mert egy kis vizet kapott. Szerelő szétszedve azt észlelte, hogy nem volt forrasztás csak bele volt szorítva a helyire. Így nem csodálkoztam a recsegő mikrofonon.
-
Beni2360
félisten
Igaz, hogy off vagy mégse, de érdekes cikket találtam.
-
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
Gyerekek élvezet volt olvasni ezt az oldalt.
Egy pár hete került a kezembe az első Pannon SIM kártyáról szóló számlá ami: 24.500 Ft volt és 30 éves is elmúlt már.
Kinek mennyibe került anno az első feltöltős kártyája (dual kártya) ? -
Beni2360
félisten
válasz
Depression #118152 üzenetére
Gyorsabb a vonat mint a net ?
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander #117218 üzenetére
Segítenél nekem linkel, hogy hol húzták le ennyire és a rengeteg a bug benne, xtouch
Össze hasonlítanám az én telefonommal, hogy nálam is esetleg jelentkezik vagy még nem találkoztam vele.
Egyet észleltem, hogy lassú az ujjlenyomat olvasója. De azóta jött egy frissítés még nem próbáltam ki. Előre is köszönöm.
---------------
Na most újból beüzemeltem és pillanat alatt érzékeli az ujjamat.ez is kilőve
-
Beni2360
félisten
válasz
Viktor0610 #117197 üzenetére
Nem cserélgetem csak mivel itt azt írogatták, hogy lassan telefonálni sem fogunk tudni 3G mert nem fejlesztik ezért gondoltam, hogy kelleni fog a 4G a telefonáláshoz. Vagy nagyon félre értettem. nem is a net a lényeg. Mobil netet nagy ritkán használnék.
-
Beni2360
félisten
válasz
KamuMazsola #117195 üzenetére
Tehát földim akkor egyik kártyán 4G a másikon csak 2 G. Tehát csak a mobil netre van az egyik kártyám a másik meg döcög? Ennek így semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged