- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #131198 üzenetére
Köszi, igen olvastam, csak a különbséget nem látom sehol.
Egyébként 6X. Jó lenne itthonról is, ha lenne valahol 4 GB ram-os verzió.
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
válasz
nyisziati #130825 üzenetére
Ha hiszed ha nem úgy bukkantam rá, hogy elegem lett az IPS-ból és AMOLED-et akartam. És nem ugrott be semmi.
Aztán beírtam a Kimovil-ba, hogy AMOLED meg hogy jó nagy, és ne legyen túlárazott. Aztán jött ez. Persze azután eszembe jutott, hogy olvastam hírt róla a MA-n, de hát az ember feje nem káptalan. Ezért tartom a Kimovil-t a kedvenceim között. -
dlaj
őstag
Kérésre: ZTE Nubia Z11 Max (rövid) bemutató
-
dlaj
őstag
válasz
tibcsi0407 #130812 üzenetére
Így most meg az a bajom, hogy a franc se tudja melyik készít jobb képeket. A kamerateszteken jó képeket látok, aztán meg majd pont nem azt a típust kapom.
Maga a telefon nagyon tetszik, lehet rendelek egyet kíváncsiságból.Egyébként melyik az app, amivel meg lehet nézni? Most már én is kíváncsi vagyok a Z11 Max-ban mi van.
-
dlaj
őstag
válasz
tibcsi0407 #130745 üzenetére
Olvastam a tesztedet amiben írtad, hogy a 4X-ben Sony kamera szenzor van.
Csak érdekesség képen jegyzem meg, hogy a TinyDeal oldalán Samsungot írnak. Igazából én sehol máshol nem láttam ennek a telefonnak feltüntetve a kamera gyártóját, de mindegy is, úgyis a lényeg az elkészült képek minősége. -
dlaj
őstag
Tud valaki olyan dual simes telefont, ami tudja a QI (vezeték nélküli) töltést?
Az sem baj, ha jól nagy a kijelzője! -
dlaj
őstag
válasz
joy_k #123940 üzenetére
Itt is van! Nekem a héten már az ötödik Tiny német raktáras telefonom jött meg gond nélkül. 5 munkanap az átlagos szállítás további költségek nélkül.
-
dlaj
őstag
válasz
szirodroid #120698 üzenetére
Phone + Contact and Calls
vagy
PP - Dialer and Contact -
dlaj
őstag
válasz
szirodroid #120696 üzenetére
Több is van.
-
dlaj
őstag
válasz
Atomcsirke #120679 üzenetére
Igen, a színeket leszámítva nekem nagyon bejön ez a telefon. Sötét grafitban tetszene leginkább. Ahhoz viszont el kellene vinnem egy festőhöz.
-
dlaj
őstag
Terjedhetne gyorsabban is!
-
dlaj
őstag
válasz
nepszter1 #120562 üzenetére
Te jól látod. Szerintem elnézte. Összekeverhette a sima 6000-rel.
Én is így jártam először.
Ha nagy aksis kell, akkor inkább ennyi pénzért az uleFone Powert választ. Abban legalább van notiled, és a home gomb is kapott egy kis megvilágítást. -
dlaj
őstag
ezt ki tudom hozni fv-5 appal is a fényképezőnek csúfolt p70 képalkotóból
Kérlek támaszd alá, hogy külső kamera alkalmazásokkal jobb képek készíthetők!
Én kb. 15 telefonon kipróbáltam legalább 4-4 kamera app-al kb. semmiféle változást nem tapasztaltam az elkészült képek minőségét illetően.
Valószínüleg ebben megerősítenek a többi kísérletező fórumtársak. (valószínűleg)
-
dlaj
őstag
Elég sok dicséretet kap a Leagoo Shark 1.
Itt és itt lehet lehet őket olvasni 40 értékelésen keresztül. Főleg a kijelző és a kamerák amazing & wonderful, de dicsérik még a sebességét és a bőséges ram-ot is. Érdekes, hogy pont az akkumulátorról esik kevesebb szó.
Én kb 2 hónapja figyelem a telefont, már láttam róla ezt és ezt az alapos tesztet, és ugyanannak a szerzőnek a videóját is. Már csak az első felhasználói visszajelzésekre vártam.
Most meg a hónap eleji fizetésbeli erősítésre várok! -
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #120013 üzenetére
Azért ezek nem olyan rossz képek. (Leagoo Shark 1)
Valamikor én is rühelltem a kijelzőn lévő gombokat, de egy pár hetes Sony M2 használat után megkedveltem őket. Na és pozitívum, hogy nincs gond a megvilágításukkal! -
dlaj
őstag
válasz
01andris #119122 üzenetére
Köszi, részemről nem mondtál hülyeséget. Amire nekem kell arra elég is lenne, és (szerintem) igen szép telefon. A 6.5" még jobb is, viszont ezen a méreten a HD felbontás már nálam is necces. Mindenesetre nézegetek róla vidiket, és olvasom a tapasztalatokat.
(#119127) doongoo, Köszi, ezt ismerem. Az árát is.
-
dlaj
őstag
A Leagoo Shark 1-en kívül senki sem botlott bele mostanában 6"-os elfogadható (nem 1 GB ram) telefonba?
-
dlaj
őstag
válasz
Cyborg #118615 üzenetére
Én szerettem, ameddig megvolt. Az eladás oka: jobb fényképezős telefont szerettem volna.
Nekem a H1 gyengébben fényképezett mint a többi tulajdonosé a topikunkban. Illetve az enyémnek volt egy "kis" aksi/fogyasztás gondja. Csak 5 óra képernyőidőt tudott, szemben a fórumtársak 14 óra SoT idejével.
A külsejére viszont vigyázni kellet nagyon, mert a sarkairól a festék hajlamos volt kopni.
Itthon is kapható, a garancia miatt azt javasolnám. -
dlaj
őstag
OK, úgy gondoltam, a szakmai vitát, hogy fényképész szinten. (mivel nem értek hozzá)
Amiket írtál, azokon javítani én nem tudok, de reagálni rá, igen:
Nagyjából annyi, hogy mindegyik képről 4-4 felvétel készült, és én az általam vélt legjobbat választattam.Szerintem a két telefon egy kaliberű fotótudománnyal rendelkezik. Én mégis a Meizu-t választanám, a nagyobb és jobb minőségű kijelző, a gyorsabb képkészítés, és az élethűbb színvisszaadás miatt.
A Huawei mellett talán csak a jobb részletmegjelenítés szól. (szerintem) -
dlaj
őstag
Elkészült a tegnapi fényképező teszt folytatása.
(Most már nem off a téma, mert csak dual sim-es telefonok a részvevők) A Meizu M2 Note vs. Huawei P8 Lite-ról van szó.Tegnap a Huawei hardveres tuningjáról itt hadováltam. Arról van szó, hogy, amikor az első tesztet készítettem, rajta volt a hátlapon a védőfólia, amire csak a képek féltöltése, és közzététele után jöttem rá. Sajnos a fólia rálogott a fényképező "optikájára" is. Nem tudom mit befolyásolhatott a képek minőségén (biztos nem tett neki jót), de valószínűleg, attól lettek kékes árnyalatúak a képek. Ez elég ciki, a részemről, ezért bocsi.
Íme az új képek:
Most 10-10 képet rakok fel, ami többségében kültériek.Amit megjegyeznék:
- a kék labdás képből azért van kettő-kettő, mert közben kisütött a nap. (ez az árnyékon jól látható)
- a Meizu kamerája az exponálás után azonnal készíti a képet, a Huawei-nél várni kell, kb. fél-egy másodpercet.
- valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy a Huawei részletgazdagabb készet készít. Ez a kék labdás képek, labda mögötti háttereinél jól megfigyelhető.
- viszont (szerintem) a Meizu készíti a színhelyesebb képet. Ezt akkor figyeltem meg, amikor összehasonlítottam "élőben" a narancssárga labdát, és az elkészült képeket. Igaz, hogy élénkségben és fényerőben a labda a Huawei képéhez volt közelebb, de színhelyességbe, viszont a Meizuhoz.Megjegyzés: ezek mind privát és amatőr észrevételek. Szívesen hallom más megjegyzéseit/észrevételeit, de "szakmai" vitába lehetőleg ne menjünk bele.
-
dlaj
őstag
A Meizu sárgába húz a másik kékbe. Utóbbi kevésbé barátságos.
A számból vetted ki a szót. Pontosan ezt látom én is.
Holnap lesz időm kültéri fotókhoz még világosban is, és csinálok beltériket is. Már csak a két dual simes telefonnal fényképezgetek. (Meizu vs. Huawei)
A Huawei kapni fog egy kis hardveres tuningot (erről majd holnap írok a képekkel együtt) és lehet, hogy megváltozik a sorrend/véleményem. -
dlaj
őstag
Kicsit megkésve, de itt vannak az ígért fényképek.
Mindhárom telefont 4:3 képerányra állítottam, és 13MP-re. A képek autómatán készültek, és a lencsét előtte megtisztítottam. Mindegyik képből 3-3 db-ot készítettem, és a legjobbakat töltöttem fel. A képek nem a legjobban megvilágított helyeken készültek (direkt), ezért egy kicsit zajosak.Mozzarella, A Meizu-mon most Flyme4 van.
Személyes megjegyzés: Most tapasztaltam meg igazán, hogy mennyivel jobb egy fél collal nagyobb kijelzőn fényképezni, azután a fényképet visszanézni. (Nem véletlenül néztem ki most magamnak egy 6"-os masinát.) És a colokat leszámítva, a Meizu-nak van a legszebb kijelzője, és (szerintem) az készítette a legszebb képeket is.
-
dlaj
őstag
válasz
Surda- #118450 üzenetére
Hát, szerintem jobbak mint a Meizu M2 Note Mobilarénás képei.
(A tesztképeket csak este 8-9 körül tudom felrakni.)
Pár napja az öcsém átküldött egy igazolványképet a céghez, hogy nyomtassam ki. Nagyon jó volt a kép, még mondtam is magamban, hogy végre talált egy rendes fényképezőgépet, és nem mobillal fényképezte. Aztán tegnapelőtt meglepődtem, mikor kezemben volt a P8 Lite, hogy látom rajta a képet. Kérdeztem, hogy ezt meg ezzel csináltad? Mondta, hogy
Ez jutott reggel eszembe, mikor kitaláltam, hogy estére csinálok egy fényképező összehasonlítást. A versenybe benevez még tesóm bnőjének a Prestigo-ja. Nagyon el van ájulva, hogy milyen jó képeket készít, hát majd meglátjuk. Mindenesetre a kijelzője álleejtős, ami nem csoda, hiszen Super Amoled. Nyoma sincs az IPS glow-nak, amit én minden eddigi IPS-es telefonomon tapasztaltam. Na jó, az LG-ken még nem láttam.
Duliee, Grat az új rangodhoz!
-
dlaj
őstag
Ha-ha, pont ma este akarom összehasonlítani a saját Meizu-mat (tudod, hogy nekem is az van) az öcsém frissen vásárolt P8 Lite-jával.
Beltérben tudok csinálni viszonylag jól megvilágított helyen összehasonlító képeket.
Ha valaki kíváncsi rá (kérésre) felteszem ide, ha nincs jelentkező, akkor elküldöm neked privátban. -
dlaj
őstag
Erről van szó. A háttérben ott a Clean Master.
-
dlaj
őstag
Tulaj és ahol még kapható, de van itt még másik verzióban is. Egyébként én sem rendeltem meg. Itt írtam, hogy miért.
-
dlaj
őstag
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Volt egy érzésem, hogy ezt nézted ki. Már rá is akartam kérdezni, de megelőztél.
Én is nézegettem, de aztán mégsem mertem megrendelni, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gond, meg ugye ott a PayPal. De aztán mégsem. (Meg nem akartam heteket várni, és áfát fizetni, aztán itthon vettem egy használt telefont.)És talán pont az általad említett reviews miatt döntöttem úgy, hogy nem veszem meg. Ugyanis azok nagy részben csak érdeklődők kérdései, és nem vélemények a telefonról, vagy a webshopról. És az értékelés pedig hazugság.
Hogy alá is támasszam: az oldalon, amit linkeltél, megtalálod az én kérdésemet, és a rá kapott választ. Amire "adtam" én öt csillagot. Érdekes, mert én véletlenül sem csillagoztam a válaszukat, sőt, az oldalra a kérdés után még csak nem is kattintottam, ugyanis már az emailükben elolvastam a válaszukat.
Íme.
Egyébként érdekes, hogy van itt egy másik olyan telefon, egy kicsit drágában. Azt hiszem ez nem a koreai változat antennával, és talán multilang lehet. Nem tudom, mert nem hasonlítottam össze. Az biztos, hogy drágább.
Maga a LG G Pro 2 nagyon tetszik (pláne ennyiért), és lehet, hogy egyszer be is rendelem innen, vagy az ebay-ről, ha lesz kidobandó 50.000 forintom.
-
dlaj
őstag
válasz
gipsztigris #117437 üzenetére
Köszi.
Remélem a gyakorlatban is megállja a helyét.Most látom, hogy mit is írtam: (egyébként dula sim-es)
Vagyis nem is jó topikba írtam. -
dlaj
őstag
válasz
Dr. Romano #117432 üzenetére
Az oukiban legalább lesz normális notiled + (szerintem) szebb is.
-
dlaj
őstag
válasz
hevizms #117409 üzenetére
Tudtommal a PayPal a visszaküldés árát visszatéríti. Én tavaly fillérre megkaptam tőlük 5 napon belül az 5055 forint feladási díjat.
(#117408) Joeker67, Szép telefon, régebben nézegettem. Ha jól emlékszem talán notiled van benne, de a gombjai nem világítanak. Jól rémlik?
-
dlaj
őstag
válasz
Milestone2 #117284 üzenetére
Végre túlléptek az 5,5"-on. 5,9 vagy 6"-ban még érdekelne is.
-
dlaj
őstag
A Meizu-nál szerencsére a gyártó gondolt azokra, akik root-tal akarják a telefont használni, és megkönnyítette a dolgukat. Nagyon tetszik.
Ezt leszámítva már jó néhány 5.1-es telefont próbáltam rootólni a pc-n lévó programokkal (iroot, kingo root, stb) és mind failed-re futott. (Természetesen az adott program frissített verzióit használva.) Ezeknek a programoknak meg sem kottyant 4.4-ig a rootolás.
A Cubot H1-es telefonomat sem lehet a mai napig rootolni, leszámítva, hogy egy ügyes ember készített hozzá egy zip file-t, aminek a telepítése után rootólt lett a telefon.
Ha van a tarsolyodban olyan lehetőség, amivel egy 5.1-es telefonokat lehet rootólni, kérlek oszd meg velünk. -
dlaj
őstag
válasz
ZolkoW #117164 üzenetére
Hát az 5.1-es droidot nem egyszerű gyökeresíteni.
Nem is lehetetlen mondjuk, és az idő haladtával (lehet hogy majd) terjed.roKas Én már jó néhány ujjlenyomat olvasós telefon tesztet láttam, és az ujjlenyomat érzékelés után mind a home-ra vitt. Nem kell már a feloldással szöszölni.
-
dlaj
őstag
válasz
ZolkoW #117162 üzenetére
A gombok kikapcsolását próbáld meg ezzel az alkalmazással. A "pipák" kivételével állandóra ki lehet kapcsolni a világítást. (root sajnos kell hozzá)
-
dlaj
őstag
válasz
Secretknight #116364 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó!
Nyugodtabb vagyok, ha a mi kontinensünkről jön. -
dlaj
őstag
Van nálam egy VK 700 telefon, aminél se kép se hang.
Van lehetőségem életre kelteni?
Gondoltam megpróbálom SPflashtool-lal újraflashelni (már ha egy ilyen állapotú telefont egyáltalán lehetséges).
Találtam hozzá kettő romot, de egyikben sincs scatter file.Van valakinek ötlete, vagy kuka?
-
dlaj
őstag
válasz
csepelball #115035 üzenetére
Nagy a hallgatás.
Ha lenne olyan én is azt venném. -
dlaj
őstag
válasz
nimfas #114630 üzenetére
Köszi a képeket!
Szerintem a színek nagyon rendben vannak, és a képzaj is nagyon ott van. Sajnos
Ez főleg beltérben látszik, ahol kevés a fény. Kint jobb a helyzet, csak kár, hogy a napocska nem segített. A közeliek jók, de érdekes módon ez szinte minden mobilos kameráról elmondható.Az enyém szerintem még ezt a minőséget sem hozza. Íme néhány Cubot H1 fénykép.
-
dlaj
őstag
válasz
b0bcat #114579 üzenetére
Tőled megszoktuk, hogy a két "legfontosabb" dolog meglétéről/hiányáról beszámolsz.
Ezúttal ez elmaradt. Így csak sejtem, hogy ennyi pénzért notiled és a gombvill nem fért bele.Egyébként tényleg remek, hogy 20-22K-ért már lehet egy ilyen frankó telefont venni.
(#114581) Outlander, Látom, ma magas lovon ébredtél.
(#114588) doongoo, 18 ezret akartál írni, ugye?
-
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #114443 üzenetére
Látom te is kapod a chinaphonearena hírlevelét.
Nagyon jónak tartom, az meg különösen tetsztik, hogy 3GB ram alatt nem nagyon van benne hír telefonról.Én pedig akkor linkelném belőle az Doogee F5 tesztet. Talán ezek a tesztképek meggyőzik fateless fórumtársat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest