- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege94
tag
Umi Rome X
Mai napon végre megjött az új péklapát
Pár nap múlva írok egy pár sort a tapasztaltakról, mert még nem nagyon volt időm nyomogatni, de ami késik az nem múlik. Addig is ha van valami óhaj sóhaj, amit mindenképp próbáljak ki rajta, írjátok és igyekszem minél előbb válaszolni
-
Gege94
tag
Sziasztok!
Betörött sajna a Jiayu g4A telómnak a kijelzője és persze az osg miatt nem érzékeli az érintést, így tök használhatatlan, pedig sokat kibírt a kicsike. Ezért kéne valami gyors megoldás max 80 dodóig. Mostanában nem követtem a fórumot, de ezt a kettőt néztem ki visszaolvasva : [Cubot note S] és ez [doogee x6] . A kérdés, hogy megéri-e a vám veszélyt és a plusz 10 dollárt szerintetek a cubot vagy menjek a biztosra és vegyem meg a doogee-t, mert azzal se lövök nagyon mellé (vagy igen?, olvastam bobcat véleményét, és nem olyan rosszak) ? Használatra nem sokat várok el, alapfunkciók, net, facebook, meg max 1-2 játék. Plusz nem maradna sokáig, mert elkezdek gyűjteni egy komolyabb telóra, ami még nem tudom mi lesz, de már régóta szemezek a nubiákkal, de ez még a jövő zenéje.
-
Gege94
tag
Rég voltam itt
És most is egy jiayu g4-et nyomkodok, viszont most tanácsra van szükségem. A lényeg, hogy egy ismerősöm szeretne egy telefont és mit tudtok ajánlani? Az igények szerintem nagyon kedvezők, mivel az ár nem számít és a lényeg, hogy valamilyen szinten egyedi legyen és erős (8mag vagy snapdragon) Jó legyen a kamera és bírja az akksi is. Tepsiség se számít annyira, tehát nem lényeg, hogy 5 vagy 6 inch. Valami jó kompromisszum mentes telefont szeretne és természetesen ezért fizetne is.
-
Gege94
tag
Nem tudtok valami hasonló telefont a lenovo a660 helyett? Meghalt, gari már nincs rá, de aranyáron mérik az utolsó darabokat ~35ezer környékén. Nos nekem ennél olcsóbb kell, minimum egy tízessel és amit szeretnék, hogy maradjanak a paraméterek. Ütésálló, viszonylag kicsi kijelző és olcsó ár. Létezik ilyen most a piacon? Én nem találtam.
-
Gege94
tag
Ezekben a dolgokban a vevőnek kell választani. Szerintem összeségében mindegyik egy jó telefon, megbánni nem fogod és ha szempont az ár, akkor a THL w100 jó vétel lehet. De a G3S se rossz ahogy a ZTE sem. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Választani lassan a legnehezebb kérdés itt a topicban.
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #33986 üzenetére
üdv a klubban
-
Gege94
tag
1 giga ramos 4"-os telefon csak a v970 létezik?
-
Gege94
tag
[link]
Ára nem rossz, bár erről nem hallottam eddig
-
Gege94
tag
válasz
FalconKnight #31500 üzenetére
Meg a TFT panelért -.- Nem értem a sony-t, miért nem keress valami olyan technológiát amiben vannak színek is.
-
Gege94
tag
Valami vékonyka készülődik: [link]
-
Gege94
tag
válasz
bakkir #30595 üzenetére
Hogy megnehezítsem a dolgod van itt még egy telefon THL w100
Igaz én lenovo a820-at várok, de sokan a w100-ra esküdnek notification led és a hátsó villanó miatt. De ha ezek nem szempontok nálad és nem szereted a csúszós fehér (nőcis
) telefonokat, akkor lenovo, mert itt gumírozott a hátsó rész. Viszont szoftveres mókolás szükséges, de van sok jó leírás itt a prohardveren.
megelőzött laslie
-
-
Gege94
tag
válasz
#40993792 #30089 üzenetére
Nem becsülöm le őket, mert güriznek éjjel nappal csak azért, hogy a nyugati világ kényelmesen éljen, ezért maximum respect nekik, bár, ha választhattak volna tuti nem ezt csinálnák. Na de off vége
A lényeg, hogy szerintem az apple sokkal több időt tölt fejlesztéssel, mint bármelyik kínai cég. Így sokkal több idő jut a kijelző helyes bekalibrálására is, ezáltal én simán elképzelhetőnek tartom, hogy egy Iphone-nak sokkal szebb a képe, már csak a színhűség miatt is. De én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy apple-t felesleges ebben a topicban említeni is, mert szerintem mindenki tudja,hogy nem egy árkategória, még akkor sem ha levesszük az apple névért elkért többletet.
-
Gege94
tag
válasz
instantwater #30080 üzenetére
Képnek a színei is lényegesek és IPS technológia lévén simán elképzelem, hogy a szifon ezerszer jobban bekalibrálja a kijelzőt, mint egy Jin peking közepén. Nem védeni akarom az Apple-t, de azért a realitás határát ne lépjük át. Hiába nézzük a ppi-ket ha kétszáz valamennyinél már full felesleges, mert bármi tűéles, az felett.
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #29804 üzenetére
Lehet, hogy neked fog előbb megjönni
Nyugi megfog érkezni
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #29746 üzenetére
Ahogy nézem egész jól átnyálaztad a témát
De nekem még mindig azért nem jó, mert fehér telefont nem szeretnék elég volt fél évig egy fehér Zte Blade, az is sárgult rendesen és nagyon hülén nézet ki utána. Plusz nekem nem szempont a villanó és a notification led.
Amúgy neked már megjött?
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #29721 üzenetére
mind a 2ről olvastam hideget meleget, nem azt mondtam, hogy szar a w100, sőt szerintem is nagyon jó telefon sok igényt kielégít, de én ha választanák akkor lenovo, mert leírtam mi fontos nekem és szerintem miért jobb. Plusz, ha van valami szoftveres gebasz (nem bootol vagy vmi hasonló), akkor tudsz kérdezni, W100-nál még sajna nincs erős magyar háttér.
Dermesztő: Ha feltétel a notification és a led, akkor tényleg jobb választás
és ha persze bejön a design
-
Gege94
tag
válasz
Hintalow #28948 üzenetére
a lenovo szeret nagyon beletúrni a rendszerbe, úgyhogy valószínű ez nem a legideállísabb telefon arra, hogy ne foglalkozzanak vele mókolással. De ha találsz olyat ami rootolt és van rajta play store, akkor lehet jó választás is. Természetesen nem gond a csak 1 sim használata.
-
Gege94
tag
válasz
Depression #28901 üzenetére
facebookon olvastam a myaudio hivatalos facebooklapján.
-
Gege94
tag
HAMAROSAN! MyAudio Phone Series 4
4” IPS kijelző, Quad Core CPU, Dual SIM, Android Jelly Bean
Erről valaki hallott?
-
Gege94
tag
Google alkalmazásokat rá lehet rakni a sima stock lenovo-s romra? Mert maga a rom tetszik meg használnám, de kéne szinkronizáció a google-val, hogy a névjegyeket és appokat letudjak tölteni. Sajna lenovo-s id-m nincs és nem is szeretnék ilyenekkel vesződni. Azért is kéne, mert, ha nem akkor lehet nem lenovo-t kérek a tmallboxos sráctól.
-
Gege94
tag
válasz
Vjankovics82 #28641 üzenetére
elvileg lesz belőle, de valami miatt késik.
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #28616 üzenetére
Enyém volt a törött lenovo és készségesen felajánlották a cserét Tmallbox-osk. Én is türelmetlen voltam az elején ezzel a bolttal és tévesen én is rámondtam azt, hogy nem jó, de legalább kellemesen csalódtam, habár a 2700forintot ki kell majd csengetnem holnap a postán és várhatók 1 hónapot mire oda ér, meg küldenek egy újat.
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #28498 üzenetére
Nekem nincs panaszom a lenovo A820 kijelzőjére, szerintem nagyon szép és egyáltalán nem pixeles, ezt a hülye PPi mérősdít az apple találta ki, hogy ezáltal jobban eladja a fostos telefonjukat. Szerintem egyszerű reklámfogás, aminek csak részben van alapja.
-
Gege94
tag
válasz
DJGABI #28496 üzenetére
Most en is egy lenovo a820rol irok
Tehat nem kell vedened, en ugy kaptam, hogy stock lenovos rom van rajta es nincs google alkalmazas, ahogy magyar nyelv se. (bongeszobe a keresomotor se). Azert nem mokoltam meg mert repedt kijelzovel jott es holnap megy vissza Kinaba.
-
Gege94
tag
válasz
Vjankovics82 #28293 üzenetére
Nekem nem kell
de kétségtelen nagyon olcsó, lehet nem véletlenül?
-
Gege94
tag
válasz
bigbuda #28269 üzenetére
Markarol eddig rosszat.nem hallotam, igaz jot se sokat. Hogy a kijelzo mennyire jo vagy sem azt igy vaktaban nehez eldonteni. Azt se tudjuk, hogy milyen technologia van a kijelzoben, de valoszinu egy mezei tft, amibol van jo is meg extra gagyi. De ennyiert nagyon olcso.
-
Gege94
tag
válasz
Vjankovics82 #28258 üzenetére
lenovo a660? mobilarenan van is rola teszt iras.
-
Gege94
tag
válasz
instantwater #28244 üzenetére
Lenovo a820-as. De megy vissza Kínába kedden és várhatók minimum 1 hónapot
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #28175 üzenetére
Ez nem így megy (szerintem), mert még én nem csináltam ilyet, de aszem kell valami panaszt nyitni a paypalnál és a paypal-osok döntik el, hogy kinek van igaza. Valaki tudna nekem ebben segíteni vagy még nem érdemes, ilyenekkel foglalkoznom? Várjak még hátha válaszol vmikor?
-
Gege94
tag
Köszi a részvéteket
Hát az a baj, hogy eddig baszik vissza írni Justin
Pedig mér írtam skypera, contact menü pontra és az üzenet küldő rendszeren is a megrendelésem alá. Lehet bekéne vonni a paypal-t?
-
-
Gege94
tag
válasz
osztraksajt #28087 üzenetére
KÖSZI
Sajna nekem még nincs
Legalábbis a hölgy így tájékoztatott
-
Gege94
tag
válasz
Atomcsirke #27896 üzenetére
ezt merre találtad? lehet érdekelne.
-
Gege94
tag
válasz
Atomcsirke #27886 üzenetére
Ugyanebben a cipőben voltam én is amíg nem találtam rá a lenovo A820-ra, bár ez is a használhatósági szintet súrolja (4,5') de remélem nem lesz vele problem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest