-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
slezakimi #124067 üzenetére
Nem érted. 4:3-as a képérzékelőd, ha abból levág alul-felül hogy 16:9-es legyen akkor azok a pixelek hiányozni fognak, annyival kevesebb lesz! Azt hittem hogy rajzolnom kell, de találtam képet, a ráírt felbontásokat ne nézd, mert másik telefonhoz tartozik:A piros keret alatti és feletti rész, ami X megapixel, az hiányozni fog a 16:9-es képedről, annyival kevesebb megapixel lesz. 16:9-ben annyi lesz a felbontás amennyit az opencamera vagy a gyári kamera vagy akármelyik kamera app enged.
Ha fixen be tudnád fogni a telefont, és készítenél egy képet 16:9 max felbontásban és 4:3 max felbontásban, akkor látszana rajta, hogy melyik részt vágja ki a 4:3 képből, hogy 16:9 képed legyen, és mik azok amik 16:9-ben lemaradnak a képről.
A 4:3 kép több információt tartalmaz, ezért több megapixeles, a 16:9 módban kevesebb kerül a képre. Ha 16:9-es képet akarsz, akkor így azonnal meglesz alacsonyabb felbontáson, vagy fényképezel teljes felbontásban 4:3-ban, és utána úgy vágod körbe ahogy akarod 16-re, de ez utómunka. Eldöntöd, hogy akarod használni, de a felbontás annyi amennyi. -
-
svgyula
addikt
válasz
slezakimi #119088 üzenetére
Szia! Azért annak igen rendesen utána kellene nézni, hogy hány verziót sikerült belőle kiadni? Mert nincs kizárva, hogy a legyártott sorozatokban eltérő hardver volt. Olyanra gondolok mint LCD, kamera, egyéb érzékelő szenzor (ha?) volt benne. Két évvel ezelőtt igen gyakori volt az, hogy a nagy keresletre való tekintettel sokáig gyártották csak ugye az első szériás alapanyag elfogyott és akkor az éppen elérhető occó ment bele. Ilyenkor szokott az android szám is "ugrani"
-
Sanyesz.
őstag
válasz
slezakimi #72191 üzenetére
Nekem volt a közelmúltban Hongmi, iNew V3, Umi X1 Pro, T11 és T100s, hogy a G4S és G4C-ről ne is beszéljünk.
A véleményem ennyi készülék után: nem érdekel a kamera. Nekem telefon kellett. Na erre varrjanak gombot a kamera analizálók.tboy93: A 3310 nem érintőképernyős.
-
Laza...
addikt
-
forzaroma
tag
válasz
slezakimi #72163 üzenetére
Perfetto - mondaná a művelt orosz! :-)
Köszi, ez meggyőzött!
Anyagminőségre, összeszerelésre is jó minőségű?
Azt olvastam valahol, hogy a GPS-el nincs baj. A végső döntés a THL T11 és a Hongmi között lesz, de most az előbbi felé hajlok, és nem csak az erősebb hardware hanem a külcsín miatt is.:-) -
-
válasz
slezakimi #72146 üzenetére
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Egy szóval nem mondtam, hogy szarok ezek a telefonok.
Ár-érték arányban igenis jók. Ezért rendeltem én is Kínából telefont, nem pedig azért, mert az hű de jó minőség. Mert nem az. Ezek a telefonok tökéletes kompromisszumok. Olcsó (bár áfával már nem annyira), mégis gyors hardverek, relatív friss szoftverrel. Viszont a szoftver sok esetben bugos, gari nuku, anyaghasználat legtöbb esetben maximum elfogadható.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
- Amoi N821, folyamatos exchange server bug, kurva idegesítő, ezért is cseréltem le tegnap a ROM-ot
- THL W7+-om GPS borzalom volt
- Inew 2000 nem hallotta a másik fél a telefonban a beszédet
- Elephone bugos, szar lassú ROM, gesture sensing se jóHa el tudja az ember fogadni a kompromisszumokat, netalántán még fel is tud rakni egy bugfixelt romot cmw-ből, akkor lehet egy olcsó, használható telefonja.
Nem vagyok hard user, még csak másodéves vagyok a ELTE-n, majd ha végzek, akkor leszek hard user!
Egyenlőre még csak karistolgatom az android nevezetű dolog tetejét
de ne itt offoljunk, ha valami problémád van velem, akkor PM
-
tgyurcy
csendes tag
válasz
slezakimi #72010 üzenetére
Pedig a gyártó oldaláról töltöttem. Nem volt vele bajom, csak gondoltam ami újabb az jobb is.
-
Laza...
addikt
válasz
slezakimi #71468 üzenetére
Erős paprika volt a levesben?
De érzékenyek vagyunk... Elnézésed kérem ha a lelkivilágodba gázoltam volna páros lábbal, nem volt szándékomban.
Nem flegma vagyok, hanem tényekről beszélek, amit a mellékelt screenshot bizonyít is. A ThL-ben másfélszer nagyobb akksi van, (még jó hogy képes többet elmenni egy töltéssel, de a különbség nem szignifikáns) és van a ThL-nek egy nyűgje, pl. akinek fontos az iránytű, az vagy működik, vagy nem. Nincs értesítő led, és akárhogy javítgatod, lófüttyöt nem ér a TCL-hez képest, ami ugyan csak fehér, de az bazi erős, a ThL-é meg olyan mintha oda lenne ragasztva egy halvány piros pötty. A kamerája meg a 2 telónak nagyon más, a ThL jobban elmossa a részleteket, + napfényben fátyolos képeket hajlamos lőni. Ez is tapasztalat. És az is, hogy a Hongmi kamerája minden kínai mást lemos alaphangon. (bocs, de csak kb 50 típussal volt szerencsém közelebbről ismerkedni)
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
slezakimi #69283 üzenetére
Nem ertem a problemat. Van egy termek, nekem, mint vevonek er 20 ezret. Te, mint elado, adni akarod 50-ert. Nem tiszteletlenseg, ha megkerdezem, adod-e 20-ert. Abbol sincs sertodes, ha mondod, hogy NEM. oszt jovan! Mindenki megy a dolgara. Vagy megegyezunk 38-ban, vagy akarmi.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64638 üzenetére
A Jiayu G3 kamerája azért lett legendásan xar, mert a drága PH Lapcsalád tesztelői egy karcos, lehasznált Jiayu G3-mat teszteltek anno. Részemről ott megbukott az a teszt. Ja és jóval az illető felajánlása előtt szóltam a PH-nak, hogy adom a telefonom tesztre, ha kérik. A PH-n minden xar, ami nem hazai-kínai vagy Apple, Sony, Samsung fizetett teszt... Ennyi. Nyílt titok.
Én is csupán hobbi fotós vagyok és abból sem a legjobbak közé tartozó.
Teljesen random lövöm a képeket és nagy ritkán bűvészkedek a telefonok gyári beállításain kívül.
junkpod
Szerinted a fentebb felrakott 2db Hongmi kép xar? És a Nokia 41MPixeles gépé is? Nem beszélve a Samsung S4, iPhone 5-ről vagy épp az LG és a Sony pár telefonjáról... Nagyon ritkán előfordul, hogy mind az optika, mind a szoftver passzol egymáshoz. -
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64632 üzenetére
Sajnos nem veszed észre a lényeget. Nekem nem az iNew-val van bajom. Nem azt választottam és kész. Tisztában voltam a Hongmi-nál fellépő kompromisszumokkal is és az iNew V3 kompromisszumaival is. Konkrétan a kolléga pofázása nem tetszik. Olyan nyugodt és békés topik volt ez egészen addig, míg be nem toppant ide. A hongmi-t amúgy nem kell hájpolni, ahogyan az iNew V3-mat sem. Konkrétan a Top 5 legkeresettebb 4 magos telók listájába tartoznak már hónapok óta. Te is tudsz érvelni, ezért is írok neked teljesen normálisan.
Viszont vannak olyanok, akiket a helyükre kell tenni, mert azt hiszik a szavuk szent. Ha te is és ő is elolvasta volna amit az iNew V3-ról írtam, láthattátok volna, hogy igenis tetszik a telefont. Szoftveresen viszont rengeteg baj van velük. Többek között a kamerát is ott szúrták el. De ha nagyon szeretnénk dűlőre jutni, akkor fussunk össze és fotózzunk azonos témát a két telefonnal. Ezt azért mondom, mert amíg az iNew V3-ban nem javítják a kamera szoftverét, addig ne zengjünk róla ódákat, mert egyáltalán nem átlag feletti.
kymco
Részemről befejeztem. A te szavadra adok, mert már letettél valamit az asztalra. -
moy01
csendes tag
válasz
slezakimi #56872 üzenetére
Hátha valakit érdekel .
HAIER W910
COUPON : usd30offHaierW910
149.99$
Ma kaptam az üzeneteim közzé :"Hello everyone,
Sorry to bother you. How are your holiday, guys? It is Nancy, Admin of Pandawill forum. If you still remember the forum and Nancy, I will be very honored.
The letter is a late notification. We have 20 Haier W910 smart phone available with great discount. It is only open for 24 hrs and ONLY FOR Forum Members. I am afraid you may miss it and so send this letter. (Of course, if you haven’t any shopping plan at this time, it is totally OK to ignore it.)
View details, please click below link:
http://www.pandawillforum.com/showthread.php?24180-30off-Haier-W910-Retina-IPS-Gorillas-720P-Display-Catch-the-opportunity!
Thanks for your time. Welcome to see and go around pandawill forum any time!
XOXO and Happy Holidays,
Pandawill Forum
Nancy"
-
Zeki
nagyúr
válasz
slezakimi #56533 üzenetére
Nem, apeelme romja van fent, xperia launcherrel.
Van egy halom oldal, ezeket sem tudom törölni, hiába kattintok fent a kis x-re.
Tököm bele!
Már az egyik oldalra visszahoztam névjegyzéket, hívásnaplót, stb, de ezek nem jelennek meg mindegyik oldalon, mint régen.
Lehet visszaállítom, mert ezt könnyebb elbaszni 2 kisgyereknek, mint nekem visszaállítani. -
kunasgabi
tag
-
laslie92
senior tag
válasz
slezakimi #30526 üzenetére
Lehet én kaptam rossz példányt de a zenelejátszóba elég halk a mikrofon a kijelzőt meg nem azt mondtam,hogy nem jó hanem h Jiayunak szebb volt a képe persze ez csak én véleményem!
Jah a és a Subway Surfers a te W100 adon elindul? nekem nem
a H920 szerintem nem ugyan az!
Se BSI kamera se GG és se 16 millio szín!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #28449 üzenetére
Lehúzás nem szokott lenni (legalább is minidealnél nem tartom valószínűnek), csak nem követhető olyan jól. Más is volt, aki így rendelt és talán pont az volt a gondja, hogy nem érkezett meg az igazoló mail a rendeléséről. Aztán ilyenkor ez elég ciki, mert ugye nem tudhatod, hogy most akkor mi van, vgay mire hivatkozz ha érdeklődni akarsz.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #28446 üzenetére
Lehetni lehet, főleg ha sikerült neki
Csak szerintem azért mégis jobb beregisztrálni. Úgy vissza tudod nézni a rendelésed. Jobban követhető stb. Mert ha mondjuk nem kapsz meg egy értesítő mailt, akkor az szívás. De ha be tudsz jelentkezni, akkor meg tudod nézni pl a rendelésed állapotát.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
slezakimi #20048 üzenetére
Az Aliexpress-ről vásárolhatsz nyugodtan.A pénzed az ECROW-hoz megy nem a kereskedőhöz.Olyantól rendeld meg akinek már sok megrendelése volt,és nagyon jók a vélemények.Mondjuk 95% felett több ezer megrendelésből.
Pl: Itt van ez : 15000 megrendelésből 98% (nagyon sz@r nem lehet)
http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G2-smart-phone-Android-4-0-MTK6575-GPS-WIFI-4-0-inch-multi-touch-screen/605871267.html
Elvileg 10 nap alatt postára adja,és SG postával is küldi.
Írj neki bátran,kérdezd meg,hogy mikór tudja postára adni,és küldje Neked SG postával. (..egyébként mind hazudik)
Nem mondom,hogy ettől rendelj,mert ez a Te döntésed!Esetleg az oldal alján megnézed,ott látszik,hogy a 19.-én rendelt fazon már boldogan használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged