- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
aytukabozs #78579 üzenetére
Felhasználó vagyok, nem szakmám a kütyükereskedés, tesztelés.
2x vettem Lenovot onnan, soha nem volt gond a magyarosítással, a rootolással, nem fagynak, hibátlanul működnek. Fizettem PayPallal, Simán jötta postán. Nem tudom, sokkat olcsóbb-e másutt, de még nem kavirnyáltam főzött romokkal, különböző orosz hekkerek által "optimalizált" oprendszerekkel (még PPC-s HX4700-ás koromban igen). Megvettem, használom, elégedett vagyok vele. Míg van aki hónapokig tököl, várja a csodamasinát, én már rég használom, élvezem. Nem játszok vele.
Bejött az etotalk - Lenovo kombó.
Próbáltam más kétsimes (Mediadroid vagymi) kínait, de recseg-ropog- kopik nem tetrszik. Ennyi
Láma vagyok? lehet.
De mint a statisztika mutatja, nem kell ide sem járnom sűrűn segítségért, meg rom frissitás után kajtatni... -
MucsMDR
csendes tag
válasz
Depression #77989 üzenetére
Köszön. Hát az nem megy. Pin vagy jelszó módosítást enged csak.
Ha láma is vagyok, eddig azért eljutottam... :-) -
MucsMDR
csendes tag
Szevasztok
Tudja valaki hogyan kell a telefon titkosítását feloldani? Azt hittem, csak bekapcsoláskor fogja kérni, és elegem van abból hogy mindig kell a pin ha hozzányúlok.
Lenovo A780
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest