Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
aytukabozs #78579 üzenetére
Felhasználó vagyok, nem szakmám a kütyükereskedés, tesztelés.
2x vettem Lenovot onnan, soha nem volt gond a magyarosítással, a rootolással, nem fagynak, hibátlanul működnek. Fizettem PayPallal, Simán jötta postán. Nem tudom, sokkat olcsóbb-e másutt, de még nem kavirnyáltam főzött romokkal, különböző orosz hekkerek által "optimalizált" oprendszerekkel (még PPC-s HX4700-ás koromban igen). Megvettem, használom, elégedett vagyok vele. Míg van aki hónapokig tököl, várja a csodamasinát, én már rég használom, élvezem. Nem játszok vele.
Bejött az etotalk - Lenovo kombó.
Próbáltam más kétsimes (Mediadroid vagymi) kínait, de recseg-ropog- kopik nem tetrszik. Ennyi
Láma vagyok? lehet.
De mint a statisztika mutatja, nem kell ide sem járnom sűrűn segítségért, meg rom frissitás után kajtatni... -
MucsMDR
csendes tag
válasz
Depression #77989 üzenetére
Köszön. Hát az nem megy. Pin vagy jelszó módosítást enged csak.
Ha láma is vagyok, eddig azért eljutottam... :-) -
MucsMDR
csendes tag
Szevasztok
Tudja valaki hogyan kell a telefon titkosítását feloldani? Azt hittem, csak bekapcsoláskor fogja kérni, és elegem van abból hogy mindig kell a pin ha hozzányúlok.
Lenovo A780
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest