-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
törölt tag
válasz
MrChef #131031 üzenetére
Hát...mit is mondjak....
Nagyon elszomorít, hogy elég sokan semmire sem tartják az elephone-t. Igen, persze van némi igazság abban, hogy támogatás, meg kamera meg szoftver....
De én mindezek ellenére azt mondom, lehet h. csak a küllem miatt: ezt a jelenleg 1 db eu- raktáras darabot megvenném....
-
-
salaud
aktív tag
válasz
MrChef #130896 üzenetére
Lassan két hete jött meg egy családtagnak rendelt Doogee T5s és van benne működő iránytű. Nekem tetszett a készülék, ami tinydeal eu raktárból 32000-ért jött meg.
-
b0bcat
addikt
válasz
MrChef #127689 üzenetére
Én alapvetően Cubot-párti vagyok, de a legutóbbi két modellel (Note S és Dinosaur) nem voltam kibékülve szoftveresen (az egyik 5.1-es, a másik 6-os Androidot futtatott).
A készenléti fogyasztásuk pedig botrányosan magas volt.
Persze ettől még lehetnek jók az újabbak, de nekem ez nagy csalódás volt.
-
viktorhu
veterán
válasz
MrChef #122657 üzenetére
Böngészd a fórumokat, mert sok a rossz iránytű. Ha bekapcsolod, és jobbra-balra forgolódik, nem sokra mész vele, és a navit is megöli ezzel - akinek nem létfontosságú, az biztosabb úton jár az iránytű nélküli telefon választásával mondjuk autós navihoz; ha kell, akkor pedig érdemes utánaolvasni, hogy használható-e, ami benne van.
-
Milestone2
nagyúr
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MrChef #118735 üzenetére
Persze, a minőséget egy percig sem vitatom soha. ( persze a dokumentumfilm alapján egy jó nagy elfenekelést érdemelne az Apple és az összes bérgyártója)
Viszont ez is azt mutatja, hogy lehet ott minőséget is letenni az asztalra. Sajnos ez a sztereotípia, hogy a kínai=gagyi nem akar kikopni a köztudatból. -
válasz
MrChef #118727 üzenetére
Mazdát sokan vesznek, persze Toyotát többen.., nem igazán passzol össze a kettő.
A Huawei meg odaért szerintem, csak még mindig sokan azzal a berögződéssel küzdenek, hogy ez akkor is csak egy kínai...
A Samsung meg csak egy koreai volt... Szóval tökmindegy... A piac majd eldönti.
Én pl nem vennék se Samsungot, se iPhone-t, de mondjuk van pénzem.. Mit vegyek? Na, ez egy piaci rés is lehetne... Nem tudom hányan vannak pl ezzel így
Nézzük a piacot, legyen prémium , nézzen ki jól, használható UI-t kínáljon, de azért mégse ismeretlen gyártó cucca legyen...
KB ennyi, én ezen logika mentén a Huawei, vagy az LG palettájára jutok... Vannak még így páran hidd el..
/ és direkt nem említem a Xiaomi-t most, mert mondjuk szempont minden lefedése...
-
válasz
MrChef #118725 üzenetére
A Huawei fentebb pozicionálja magát már egy ideje.
Felsőkategóriára fognak gyúrni, esetleg lesz egykét jó ajánlata.
A Honor veszi át a márkán belüli jó ár-értékű cuccok szerepét, és a jövőben tőlük lesznek majd ilyen termékek.
Ez a jelenlegi cél a cégnél. / hiteles forrásból.
-
Demolator
tag
válasz
MrChef #118636 üzenetére
Köszi , most már világosabb a helyzet a cubotokkal kapcsolatban, én is 5,5-est akarok ezért csak a h1 és az x11 jön szóba... a H1 5200-as akkuja igen nyerő lenne csak a hardver nemtudom emnnyire lehet jó csak 4 magos bár ez nem biztos hogy baj... kamerája lenne jó az lenne a faja. X11 nagyon szép jó kamerával de az meg csak 3G
-
Seraf723
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
MrChef #118582 üzenetére
Ne is mond banyek!
A fiam kedvence a Villám Mekkvín , van is ilyen Gameloft-os játék, ám ahhoz hogy ne más autókkal, hanem a kedvencével versenyezhessen, meg kellene vennem egy halom zsetont, potom 2xxx Ft-ért.
Mondtam neki felejtse el, ennyiért az Xboxra veszek komplett játékot, ami Villám Mekkvín, és nem csak 1db autót. Épp tegnap kapott is egy 120Ft-os Verdás játékot az Xboxra, és a Cars2 játékot 990Ft-ért csak azért nem, mert az már megvolt. Mindez legálisan az Xbox áruházból.
Szóval pofátlan rablás az, ami ezekben a droidos játékokban megy. Ha meg nem vagy lerabolva, akkor meg szó szerint kurvahangos reklámok jönnek bele az arcodba váratlanul. -
Milestone2
nagyúr
válasz
MrChef #118421 üzenetére
Is it possibile have the black phone????
Regards
PaoloDoogee Mobile
Thank you for your mail.
DOOGEE F7 Pro phone have black color.Igen durva lesz, ha nem csak egy nagy kamu, mert csak egyre távolabb csúszik a megjelenés.
-
rjg
őstag
válasz
MrChef #118407 üzenetére
Gyalogos navigációnál lehet fontos. Amikor N5-ről P70-re váltottam (iránytűvel szerelt vs nélküli eszköz) és először használtam a Google Térképet, megdöbbentem, hogy az utcán elindulva mennyivel rosszabbul - nagyobb késéssel - mutatja, hogy merre induljak, indultam el. Kocsiban használva szerintem nincs jelentősége.
-
han_lev
senior tag
válasz
MrChef #118409 üzenetére
En most Xiaomi RN 3 prot szereztem be magamnak. A B20 ezen is problémás, de egyébként nagyon megszerettem. A Rom amivel jött, eddig nagyobb lag, probléma nélkül teszi acdolgát, 90 százaléban magyar. Zárt a Bl, ezért mókás romok egyelőre nem nagxon vannak rá, de majd. Ezek nélkül is egy kiváló alternatíva, szerintem!
-
svgyula
addikt
válasz
MrChef #118407 üzenetére
Szia! Semmilyen hatással nincs a navigációra. Mivel azokat "elméletben" célhardverral is csak a "műhódak-tól" való távolság alapján számítja ki a pozíciót. A telefonban meg ahol nem képesek megfelelő antennát belebuherálni, ott van A-GPS vagyis mobil hálózat alapján segít magára találni.Amelyik meg végképp "gagyi" az pedig csak akkor indul el ha van WIFI és először tud pozicionálni. Találkoztam ilyennel! WIFI mellet pozicionálni utána lehetett használni amíg célba ért. Aztán ha a visszaúton induláskor nem volt WIFI a kezdőrúgásnak, akkor kezdő szívás volt.
-
kmarci25
veterán
válasz
MrChef #118405 üzenetére
Én most ezen gondolkodom: Doogee F5. Feleségemnek venném, kicsit halott az itteni fóruma, de van benne B20. Itt pedig azt írják, hogy van benne e-compass, jelentsen ez bármit is.
Egyébként a navigálást az iránytű hiánya semmiben sem befolyásolja, legalábbis én még nem tapasztaltam. Főleg, hogy általában mikor navigálsz, akkor a telefont nem fektetve használod...
-
törölt tag
válasz
MrChef #118363 üzenetére
Ma vettem egy ilyen Samsung pendrive -ot. Netto 119GB. Az egyik vége USB3, a másik meg mikro USB. A telóm kapásból lekezelte. Tök pici az egész. Szvsz ha van OTG, akkor nem olyan nagy katasztrófa a "mikroSD, vagy dual SIM" konstrukció.
-
-
-
Joeker67
aktív tag
válasz
MrChef #118265 üzenetére
Itt egy rövid leírás az első tapasztalatokról, ami azóta csak megerősíteni tudok. Ezért a pénzért nagyon jó telefon ez annak, aki telefonálásra, netre, levelezésre és némi fényképezésre használja a telefonját. Ami kiemelendő, az a zenehalgatás fülessel! Nem tudom milyen chip van benne, ami a zenéért felel, de egy audiofil barátom is igen jo véleménnyel volt róla, miután egy drágább AKG fejhalgatóval kipróbálta.
-
Joeker67
aktív tag
-
domedee
senior tag
válasz
MrChef #105971 üzenetére
Nekem az előző telóm is egy Umi X2 volt. Azzal sem volt semmmi baj. 2 évig szolgált becsülettel. Egy ideig anno még a gyári rom is volt frissítve rendszeresen.
Két apróság volt vele:
-GPS, lassúcska volt a pozíció megtalálása. Viszont eléggé programfüggő is volt. Pl. Google Maps alatt gyorsan talált pozíciót, de könnyebben rakott át másik útra, mert nem tudta olyan pontosan tartani. Míg Igo alatt meg pont a fordítottja. Rohadt lassan talált jelet, de utána stabilan tartotta. A Nokia Here valahol középen volt a kettőhöz viszonyítva.
-BT: én használok Sony Smartwatch-ot (még az első verziót), és hajlamos volt elfelejteni a párosítást. Illetve BT-fülesnél is hasonló. Bár ez is eléggé sokban függött a rom-tól is. Másképp volt gyári rom-on, MIUIV5, V6-on is.De vissza az Emax-hoz: Mivel a TO2C.com-tól vettem, a spanyol részüktől, így nem volt vám, de cserébe 20-30$-ral drágább. (néha van 10$-os akcióféléjük) Azt néztem, hogy így biztos drágább, de még olcsóbb, mintha a 170*1,3=221$ lenne, ha elkapja a vám. Amire ma már elég nagy az esély.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
MrChef #103822 üzenetére
"Ősbaromság pl. 29ezer Ft-ot kiadni egy 512 MB RAM-os telóért, amikor 1 GB-osat kapni 35ezerért."
Ez igaz, de tapasztalatom szerint az okosteló vásárlók vajmi kis százaléka hoz racionális döntést. Ahogy észrevettem, a többségnek megtetszik egy-két telefon, amit LÁT, és a pénztárcájához mérten hozza a döntést.
.
Ezért (is) tudnak gyenge hardverrel, de erős marketinggel kaszálni nagy cégek.
.
Ja, és továbbgondolva a dolgot, ez nemcsak az okosteló-vásárlókra igaz. -
válasz
MrChef #103822 üzenetére
Nekem alapvetően pont ez a bajom a droiddal. Amíg a Windows egy asztali gépen ugyanazon hardverrel lassúcska egy Linuxhoz képest, addig mobilon fordított a helyzet. Azért ettől ez még nem a Linuxot minősíti mobilon (tudom, csak egy távoli unokatestvér-fork), hisz hivatalosan max az Ubuntu van mobilra (+openmoko)... A Win pedig mobilon - úgy tűnik - jobbat alkotott?
Nekem ez kicsit olyan asztali gépes elvindózosodás érzetét kelti. Lehet rám nyugodtan verbális köveket dobálni.
Azt viszont nem szabad elfeledni, hogy ez a rendszer mégis szabadabb világ (bár itt-ott azért nyirbáltak már belőle)
Így egy felől ilyen érzés, másik oldalról meg kicsit savanyú a szőlő. -
törölt tag
válasz
MrChef #102069 üzenetére
Jo lenne a vedelem a mindenapokban. Mondok 3 eletszeru peldat
- makonyosan kinezed a falat, zippzar le kibillensz az egyensulybol telefon koppan levizeled
- ugyan ez csak lehanyod
- rohansz farzsebbol ki fajanszban koppan ratolsz egy barnat
azert jo az 5' nal nagyobb azt nem tudod leobliteni a gyorsoblitovel, toi-toi ban meg megette a fene .... -
zolipapa66
tag
-
válasz
MrChef #92280 üzenetére
Tizenöt éve én is úgy gondoltam, hogy tőlem aztán ne vegyék el a vezetés élményét.
Mára már sokat megadnék azért, ha lenne önműködő autó és a vezetéssel eltöltött idő nem esne ki az életemből, hanem ki tudnám azt is használni, a vezetés élményét pedig megtartanám azokra az esetekre, amikor ahhoz van kedvem. -
KamuMazsola
őstag
válasz
MrChef #92248 üzenetére
Én nem használok vodát, de ezeknek ez az egyik buktatója, hogy 850 és 2100 MHz-en működnek, nem lehet a softot módosítani, mert ez hardveres dolog. Vannak olyan készülékek kétkártyásban is amik tudják a 900 MHz-et is. Pl. az asus zenfon mind a négy wcdma frekvenciát tudja, a xiaomik között is van ami tudja, nekem thl van, az is tudja, direkt olyat vettem, hogyha vodára váltanék ne legyen gondom.
-
maczera
aktív tag
válasz
MrChef #92156 üzenetére
Nemcsak a magok számában van differencia, hanem a CPU frekvenciában is. Emiatt mindkét említett Cubot telefon felemás lett egy kicsit.
Ha engem megkérdeztek volna,
akkor a Cubot X6-ba kerül a 2 GB RAM, s akkor az egy jó készülék lenne, az S308 pedig 1GB RAM-mal valahol a Jiayu G2F és Xiaomi Red Rice (nem 1S!) közé pozicionálódott volna. De nem kérdeztek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest