-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám ezt a Xiaomi-t venné magának.
A Kingtellel kapcsolatban mi a véleményetek? -
MrChef
aktív tag
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Csak megakadt a szemem az Asus Pegasus 2 Plus telón.
Ha most vennék, ilyet vennék. -
MrChef
aktív tag
válasz
Dave Crank #131057 üzenetére
Próbáld a UC Browser-t! Én sok böngészőt próbáltam már, de nekem ez jött be legjobban. Rendesen meg van tervezve, nem laggol, nem zabál.
-
MrChef
aktív tag
Az én telómban is 3 GB RAM van. Én sem akarom gyengébbre cserélni, teljesen jó a teljesítménye.
Most az UMI kezdett árban kilőni, csak tudnám, mirefel, hol van már a Roma fantázianevű promótelefonjuk...Az a baj, hogy a különböző fícsörök különböző telefonokban vannak meg. Egyet sem találok normális áron, amiben mind benne lenne: 5.5" HD kijelző, 3 vagy 4 GB RAM, gyorstöltés funkció, három nyílás (2 sim kártya, 1 micro sd), iránytű (a qvaanyjuk hogy ezt már kispórolják), esetleg giroszkóp és gravitációs szenzor, hátha megjön a kedvem a VR-ezéshez.
Ha létezik ilyen, akkor vagy drága, vagy bűnronda, vagy mindkettő. -
MrChef
aktív tag
válasz
fateless #131038 üzenetére
Dodge Charger.
Viszont sokat eszik. Aztán lehet, hogy csak hurrikán-és árvízkárosult autót kínálnak diszkont áron, de egy pár évest megkapsz 2-3 millióért. Mármint ott kerül ennyibe, ha ott élsz. Nevetséges, hogy egy ilyen autó 7 évesen annyiba kerül, mint nálunk egy 5 éves fapad Skoda Fabia. -
MrChef
aktív tag
válasz
#73959936 #131035 üzenetére
Elephone, Ulefone, UMI...stb, felsorolni is nehéz.
Nekem most Doogee F5 van. Ezt a gyártót is hátra sorolják, pedig jó teló, specifikációiban megállja a helyét.
Mondom, lehet, hogy a támogatást felejtsük el, azt úgyis csak a legnagyobb gyártók legdrágább termékeit érinti, 200.000+ Ft-os telók, kit érdekel, drágán bárki tud telót venni.
2 évig elvagyunk az aktuális androiddal, aztán csere. Én ezen az alapon nem veszek telefont 45ezernél többért, mert minek. -
MrChef
aktív tag
Találtam egy ütőset: Cubot Cheetah 2
5,5 HD kijelző, három foglalat (2 sim és 1 sd kártya), szerintem gyönyörű külső; a Cubot jónak számít
valami villámakció keretében lehet, hogy lecsapok rá (mint most volt ilyen akció a Coolicool-nál) -
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Az Outkitel U15s telóról van vkinek tapasztalata?
Lázasan keresek olyan telót a max 150 dolcsis ársávban, amiben van iránytű és működik is. Qrvára kellene nekem, elég sokszor, de a drágább telókban is alig akad.
-
MrChef
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #129638 üzenetére
Köszi, igen, egyébként pont most jutottam el az Eustock oldalára.
Akkor arra várok. Gondolom az eredeti csomagot adják ők is, amiben van keménytok és tempered glass? -
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
A Geekbuying-tól megvehető a Xiaomi Redmi 4A, nemzetközi verzió.
Mondjuk azt nem hiszem, hogy már csak 5 órán keresztül tart az akció. A kis hamisok. :-)
Érdemes megvenni szerintetek?
-
MrChef
aktív tag
Szia! Szerintem a Cubot Manito jó befutó!
-
MrChef
aktív tag
A Cubot jónak mondott telefon. A Cubot Manito is jónak tűnik, ráadásul 100 dolcsiért elcsíphető bizonyos eladóknál. Pl. nem oldalsó választható tálcás a SIM-tartója, hanem a jól bevált, lepattintható hátlapos, ráadásul cserélhető akksival. 3 GB RAM-mal van a telefon, és úgy tűnik, e köré építették, de ettől még jó lehet. Tudja a hazai B20-at.
A fenti telóval kapcsolatban örömmel várom a szakértők véleményét. -
MrChef
aktív tag
válasz
petrosilov #124334 üzenetére
Szia!
Szerintem Lenovo, Xiaomi...Cubot, Doogee. Meg van még pár jobb márka.
Tapasztalatból tudom, hogy nem érdemes sokat filózni, processzor minkrosebességeket összemérni, mert mire végzel vele, kijön egy újabb, szebb, arányaiban olcsóbb. Azt nézd meg, mire kell. Pl. kell-e 5,5-ös kijelző, vagy az 5-ös elég. Mekkora felbontású kell? (kép, videó, játék) Mekkora RAM elég? A 2 GB is jó játékra, a 3 GB még jobb. A Cubot nekem nagyon szimpatikus, de pár feature miatt inkább most Doogee F5-öst vettem. Ebből meg hiányzik az iránytű, ami párszor már kellett volna, de egye fene, minden másban tökjó, és 2 évre vettem. -
MrChef
aktív tag
válasz
Turbobacsi #123619 üzenetére
Olyan logót nyomtatnak, rajzolnak, amilyet csak akarnak. Mint a piacon a logós cipők, pólók.
-
MrChef
aktív tag
Helló!
A telóba épített iránytű léte/nemléte felől szerintetek minden esetben adnak tájékoztatást a webshopok, vagy böngészni kell fórumokat, hogy kiderüljön? Az előző telómban volt iránytű, a mostaniban vmi miatt nincs, a következőben kell, hogy legyen. Nekem fontos. -
MrChef
aktív tag
-
MrChef
aktív tag
válasz
Cyborg #118801 üzenetére
Már kapható a mágneses töltő. Mondjuk nemtom, mekkora ampert tol át a telóra, mert nem mindegy...
-
MrChef
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #118734 üzenetére
Maga a cucc és fejlesztés amerikai, a gyártás Kínában történik, komoly minőségi háttérrel - és jó sok alulfizetett munkással.
De a sznobnak hiába mondasz bármit. -
MrChef
aktív tag
válasz
Graphics #118729 üzenetére
Szerintem is simán odaért a Huawei. Ráadásul állatul is néznek ki a csúcstelefonjai. Aki olyat mond, hogy "ez csak kínai", az ne vegyen ilyet, ráadásul a kínaiakat degradáló kijelentés. Az android rendszer olyan, mint egy svájci bicska, de ápolgatni és ismerni kell, különben akármilyen telefont teleszemetelnek és lassítanak az appok. Egyszerűségre és gyorsaságra vágyó felhasználóknak kicsit inkább Windows vagy iOS való, meg aki nem tud/akar machinálni.
-
MrChef
aktív tag
válasz
#79335424 #118717 üzenetére
Az EU-s pénztárca az a luxemburgi, vagy a magyar?
A Huawei számomra árban már régen elszállt, a Xiaomi jobb cuccai szintúgy, a Zopo phabletjei 300 dolcsinál járnak. (tehát a jobb készülékeikre gondolok).
Viszont nem is fórumoznék itt, ha 300magyar guriga meg se kottyanna. -
MrChef
aktív tag
válasz
Demolator #118676 üzenetére
Az én Doogee F5-öm már vmelyik bp-i postán van, a héten megjön hozzám. Kicsit belakom, utána be tudok róla számolni. Nagyobb a kijelző felbontása és talán más specifikációkban is erősebb, mint a THL T7.
Aztán már az egyéni ízlés dönt, külsőleg nekem az F5 jobban bejön. Nekem most úgy tűnik, hogy a Doogee-ra több fórum van, jobban meglódult maga a gyártó. -
MrChef
aktív tag
válasz
habmalac #118669 üzenetére
Szia!
Nekem THL W200S volt, feleségemnek THL T6S van, mindkét készülék tökjól bevált. Ez a T7-es erős gép, de nekem spec nem tetszik a külseje. A THL egy ideje nem nagyon mozdult el a korábbi állapotáról, talán a T7-től várják a haladást. Szerintem a T7-tel nem lehet nagyon mellényúlni, de a szakértők majd válaszolnak. -
MrChef
aktív tag
válasz
Depression #118653 üzenetére
Vagy ponthogy nem low-end, hanem komolyabb készülék, amiből a gyártó nem hagyta ki a B20-at.
Másrészt nem tudom, mennyivel nagyobb élmény 4G-n netezni. Nekem 3G-vel nem volt sose bajom. Aztán pedig, lehet, hogy a vodafon akár jövőre kiépíti a többi sávot a 4G-jéhez, dehát erre alapozni...Jó a mottód. :-D Erről van szó.
-
MrChef
aktív tag
válasz
Demolator #118642 üzenetére
A Cubot H1 szerintem szép képeket készít. Érdemes megnézni a külföldi teszteket, viszont nagy a szórás, mert van, akinek semmilyen fotó nem megfelelő. Ez egy jó teszt. Döntsd el, hogy neked jó-e adott telefon képessége a fotók terén. A nagyon megörökítendő élményekhez használj fényképezőt. Egy 20ezer Ft-os Canon is sokkal jobban teljesít, mint bármelyik okostelefon. Nekem 10 éve van Nikon D50-esem, és soha nem kellett jobb, mert ez célszerszám.
Én most úgy voltam vele, hogy egy 150 és egy 200 dolcsis teló is ugyanúgy 2-3 évig megfelelő, akkor meg minek költsek többet. Fogyóeszközök, fél évente jobb készülékek jelennek meg, 2 év múlva pedig kevesebbért/ugyanannyiért sokkal jobbat kapsz. -
MrChef
aktív tag
válasz
#32577792 #118639 üzenetére
Én is már sok kis kütyüt rendeltem tőlük, mindig minden megérkezett és rendesen kommunikálnak.
Gondolom, 6 hónapon belül kiderül egy telóról, milyen gyári hibája van. Aztán persze ha megviccel téged a teló, 11 hónap 30 naposan döglik be rajta vmi...
Érdemes lenne megnézni, milyen kínaiteló szervizek vannak Magyarországon. Tegnap például a Váci úton láttam egy ilyet. (Bp) -
MrChef
aktív tag
válasz
Demolator #118608 üzenetére
Nekem személy szerint nagyon bejönnek a Cubot telók. Pl. ez az oldal dióhéjban bemutatja, melyik készülékük "mire jó".
Ha most nem 5,5-ös, hanem 5"-os telót vettem volna, simán Cubot-ot veszek.***
evriván...
Bocsi az egymás alatti hsz-ekért. Hol és mire kell kattintani, hogy több hsz-re válaszolhassak 1 db hsz-ben? -
MrChef
aktív tag
válasz
zolipapa66 #118606 üzenetére
Igen, ez a tálcás qrvaanyját sztem az Apple vezette be, mert mekkora fícsör. De a furcsán csomagolt, kábeles akksit attól még ki lehet cseréltetni egy kínai telószervizben, akár itthon is, nem?
-
MrChef
aktív tag
válasz
batai15 #118591 üzenetére
Igen, így van! Bizonyos termékeknél alig vmivel drágább a német raktárból, mint Kínából. Cserébe nincs idegeskedés, várakozás, meg az, hogy a világ vmely szegletében vki bal lábal kelt fel, és te emiatt szopórollerre kerülnél. Vannak persze webshopok, ahol jóval drágább az EU-s raktárból érkező cucc, dehát ami ide az EU-ba került, azt nagyjából ők már kifizették.
Lekopogom, nekem eddig minden értékesebb cuccom megjött Kínából (tablet 2011-ben, két teló 2013-ban és egy teló 2014-ben). A megbízható kínai webshopnak érdeke, hogy megkapd és azt kapd, amit kifizettél. -
MrChef
aktív tag
Köszi, igen, a REKLÁMokat kifelejtettem. :-D Az sok alkalmazásnál is befigyel. Alul-felül sávban reklám. Qrvaanyjukat. A retroérzés miatt játszottam a Dungeon Keeper-rel. Ideig-óráig megy, de aztán lehetetlenség előrejutni, HACSAK nem vásárolsz X ezer Ft-ért drágakövet. Pff...
-
MrChef
aktív tag
válasz
Kornel #118580 üzenetére
A mobilos játékokról szigorúan szubjektíven: kb. 1998 óta játszom a PC-n, azóta jópár gépet vettem, az utóbbit pont egy éve. De ami az androidra készített játékokat illeti, lehangoló a mezőny: 70% félkész, gagyi fos, 25% fizetős (fejőstehénnek hisznek), 5% elmegy. Úgy 15 percig élvezetes, aztán unalmas.
Sokat böngésztem és próbáltam androidra írt játékokat, de mindig arra jutok, hogy e célra marad a PC.
Másrészt az ember csak beleőrül a paraméterek összehasonlításába, mivel úgyis havonta kijön X új telefon, sosem tudod megvenni a legjobbat, legfeljebb adott pénzért, de fél év múlva lefutott dolog. -
MrChef
aktív tag
válasz
GIJoe #118557 üzenetére
A kijelző felbontása maradt a régi, de ettől még nem hiszem, hogy zavaró lenne. A töltőnyílás a teló aljára került, nálam sokkal jobban beváltak azok a telók, amiknek fent van (pl. íróasztalnál előny).
Egyébként a telefon külseje baromi szép. Az újabb Cubot-ok szépek és jók. -
MrChef
aktív tag
válasz
kmarci25 #118408 üzenetére
Szia!
Most én is megálltam a Doogee F5-nél. Az e-iránytű valami nagy okos cucc.
Maga a teló kicsit szögletes nekem, de ezen az áron mindent tud, ami nekem kell, és a Doogee nem fiókcég.
Most hajlandó lennék kicsit magasabb áron megvenni EU raktárból, csak ne kelljen utána az adóhatósággal papírozni. -
MrChef
aktív tag
válasz
Milestone2 #118412 üzenetére
Ja, olvasom, az elég brutál. Ha esetleg én is kivárom, remélem lesz pl. feketében, mert ilyen cicamica színű telefonnal nem rohangálnék.
-
MrChef
aktív tag
-
MrChef
aktív tag
válasz
vlevi #118404 üzenetére
Igen, ezt szívás. Igazából hol ez, hol az hiányzik egy-egy telefonból.
Szeretném, hogy hamár van vodás mobilnetem, akkor 4G-zzek a következő 2 évben. Csak akkor meg arra kell építenem, hogy jelenleg milyen frekvencián sugároznak, és nem lehet tudni, hogy X hónap múlva hol tart úri kedvük.
A másik telóban nincs iránytű, baze, 50 Ft-os alkatrész.
Amelyik pedig jó lenne, abban halovány az akksi / ronda a telefon / senkinek nincs itthon. -
MrChef
aktív tag
Bocsi, hogy ekkora az izgalom, de kb. 2 évre akarok telót venni.
Az UMI Touch is a jelöltek közt van. Az UMI-ról hallottam jót is, kevésbé jót is.
-
MrChef
aktív tag
A Cubot X15 sajnos kiesni látszik nálam a pixisből, mert nincs benne iránytű. :-( Márpedig nálam alapvető a térkép és a navigáció. Nem kis baki...
Egy okostelónak milyen szenzorok szükségesek a Google-féle VR szemüveg használatához?
Gondolom, pl. gravitációs szenzor?A Lenovo K3 note tűnik most jónak. Szerintetek?
-
MrChef
aktív tag
Tényleg, hogy ennyire spúrok legyenek... VAGY két simkártya, VAGY 1 simkártya és 1 micro SD.
Pedig minden más stimmel rajta, jó az ára és állatul néz ki a Cubot X 15. -
MrChef
aktív tag
válasz
Viktor0610 #118312 üzenetére
Most nem tudok márkásabbra költeni, de a Xiaomi Redmi Note 2 tetszik, az viszont elvileg nem tudja a hazai vodafon 4G-t. (kifutó darab, de havonta megjelenik 20 új telefon, úgyhogy ez most nem lényeg)
A Cubot H1 igen jónak tűnik nekem továbbra is. -
MrChef
aktív tag
Az Infocus V5 milyen teló? A többi készülékeiről nem olvastam rosszat.
Már majdnem akkora a kijelzője, amilyet akarok (5,5 helyett 5,2), csak az alapkérdés, hogy a hazai 4g vodkafonnak jó-e?
-
MrChef
aktív tag
Még egy kérdés: az UMI Rome nagy csali, vagy érdemes vele foglalkozni?
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly novemberben Windows telóra álltam át (Lumia 535). A teló jó, a rendszer jó, de az alkalmazások és a választék...zárójel bezár.
Viszont már most hiányzik nekem az android. A tabletemen az fut, és igazi "svájci bicska", vagyis amire szükségem van. Már tudom, hogyan kell ápolni, hogy ne essen szét darabokra, ne szemetelje tele magát a rendszer.Úgyhogy lehet, újból veszek androidos telót. Árban kb. 140 dollárig mennék el. Megnéztem a választékot: van, ami az egyik telóban jó, az a másikban hiányzik - nyilván, ezen az árszínvonalon kompromisszumot kell kötni.
Feltételek:
5,5 " kijelző
Android 5.1
2 GB RAM
4G, olyan frekvencián, amin itthon működik a Vodafone mobilnet
a kijelző, ha lehet, 1920 x 1090, de nemtom, mennyivel kevésbé élvezetes egy 1280 x 720-as
processzorban 4 vagy 8 magos...mennyire számít? Látom, hogy újonnan megjelenő telókban is vannak 4 magos procikLehetséges jelöltek:
Xiaomi Redmi Note 2 (itt vmi machináció van a 4G kapcsán?)
Lenovo K3 note
Cubot H1
THL T7
Asus Zenfone Maxés a többi, amiket még nem láttam.
Köszi előre is a segítséget.
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a kínai okostelókat, de hamarosan aktuális lesz a váltás a mostani telómról.
Jelenleg melyik a legjobb ár/értékarányú gyártó? A Xiaomi kicsit kilőtt az árban, a Huawei-ről nem is beszélve, ezért Jiayu, Cubot, Lenovo...stb. esetleg megint THL lehet majd nálam a befutó. Van olyan, hogy egy gyártó mindegyik készüléke megbízható, vagy nagyok a hullámvölgyek? -
MrChef
aktív tag
válasz
Atomcsirke #106785 üzenetére
Ez a marketing-lépcső most érthetetlen. Lenne 2500 yüanom a 32 gigásra, de már nincs 2900 yüanom a 64 gigásra?!
-
-
MrChef
aktív tag
Szerintem akinek nem mindegy, mennyi pénzt költ telefonra, az lőjön be egy árat és azon belül válassza ki a legjobb értékelést kapott, leginkább támogatott telefont. Felesleges azon gondolkodni, hogy a 4589-es processzor helyett a 4591-es processzorral ellátott telót érdemes megvenni, és csak 5000 Ft-tal drágább, mert hónapok alatt eltűnnek a különbségek. Mindig jön az újabb, gyorsabb, szebb, olcsóbb...
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #104374 üzenetére
Ha van is ennyi dollárom és azzal fizetnék, akkor sem járok jól, hiszen forintra váltva leesik az állam...
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103823 üzenetére
Tudom, rendben, én csak továbbfűztem a saját meglátásommal.
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103804 üzenetére
Ősbaromság pl. 29ezer Ft-ot kiadni egy 512 MB RAM-os telóért, amikor 1 GB-osat kapni 35ezerért. Persze sok minden egyéb specifikáció és a gyártó is számít. (a magyar mobilszolgáltatók választékát és mediamarkt-ot nem is említem, az itt gondolom elég OFFtopic)
A Windows jól fut 512 MB-tal, az Android viszont döcög hozzá, ez evidens.
(zárójel zárójele: az ájfonnak 4-nek is elég volt 512 MB RAM, de hát annak ugye mindene prémium. :-P Még mindig árusítják azt a 6 éves telefont, most épp valami 60ezerért) -
MrChef
aktív tag
válasz
zolipapa66 #102064 üzenetére
Hja, elég friss. (viszont ez a törés-és vízállóság nettó baromság. Aki ennyire nem tud vigyázni a telójára, az menjen vissza az óvodába legózni) Csak azért érdekel engem, hogy az UMI mennyire fejlődik, illetve vajon mennyire fog elszállni 2 év múlva az áraival.
-
MrChef
aktív tag
Hetente jelennek meg új telók, viszont a nevesebb kínai gyártók szépen elszálltak az árakkal, mint pl. a Huawei... A 2 GB RAM már szinte alap. A UMI Hammer-ről véleményetek? [link]
-
MrChef
aktív tag
Alakul, milyen telefonom lesz kb. 1,5 év múlva...
[link] -
-
MrChef
aktív tag
ájfon6 klón [link]
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok! A Laude jön fel, mint a talajvíz? A Laude Cyber X8-ról mit tudtok? [link]
-
MrChef
aktív tag
Óh, hát persze, mondják a kis burzsujok, akik életükben 5 percet sem dolgoztak.
Majd nyilván vásárolok 300.000 Ft-ért telefont, sőt, tartok külön mobil-lakájt, aki tálcán hordozza mellettem a telefont, ha pedig kijött hozzá a legújabb szoftver (amit bőrfoteles, csúszdás, nyalókaautomatás irodákban írtak), azonnal elviszi nekem telepíttetni a prémium ügyfeleknek fenntartott, parfümillatú bolt-szervizbe. 1 óra múlva újból az ezüsttálcán van a készülékem.
... Nekem meg virág nő a seggemből. -
MrChef
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Egyik román ismerősömtől kérdeztem, hogy megy a román gazdaság. "Nem rossz, de mehetne jobban is".
Máshonnan is hallom, látom, hogy fejlődnek rendesen... -
MrChef
aktív tag
A DIGI elég jó szolgáltatást ad. Szóltam, hogy "nincs nyet", és már itt is voltak 2 óra múlva, holott csak vmi 48 órán belül kötelesek kijönni. A TV-Internet-Telefon kombó ára kicsit feljebb ment 3 év alatt (nekem most 5800 Ft / hó), de az új akciók sem sokkal okosabbak, hiába váltanák.
-
MrChef
aktív tag
Mielőtt a PayPal OK gombra nyomnék, szerintetek akkor a THL T6Pro-t vagy a Cubot S308-ast érdemes megvennem? (tekintettel a vodafone-os 3G frenvenciatartományra)
-
MrChef
aktív tag
válasz
#79335424 #92277 üzenetére
Egy japán tervező mondta nemrég, hogy szerinte az emberek imádni fogják, amikor kommunikálhatnak az autójukkal. Ez olyan irány, mint az okos WC-papír és a többi szörnyszülött.
Szerintem meg kapják be. Más se hiányzik, minthogy az autó helyettem vezessen, ráadásul fizessem is meg az autóba lapátolt elektronika felárát. -
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola #92250 üzenetére
A THL W200S telómnál meg sem néztem a frekvenciát, ami 850 és 2100 Mhz. Balatonalmádiban megyeget, Káptalanfüreden csak a kertben.
Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen.
-
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola #92247 üzenetére
Hű basszus, jó tudni... Erre nem gondoltam.
Azt írják vhol, hogy a Vodafone-nak csak a nagyobb városokban van 2100 Mhz-es 3G-je. -
MrChef
aktív tag
Sziasztok! Olvastam a tesztet a Cubot X6-ról. [link]
A ComeBuy-on most 105 USD Németországból, memóriakártyát és tartozék-szettet is adnak hozzá.
Szerintetek a Cubot S308-hoz (160 USD) képest milyen? -
MrChef
aktív tag
Bocsi az infóözönért, de hátha vki más is hasznosnak tartja.
Német mobiltesztelő oldal, alul infó, hol lehet megvenni adott telót. [link] -
MrChef
aktív tag
A Cubot S308-as (" GB RAM-mal) még 10 percig 130 dollár: [link]
persze csak ha hinni lehet az akciózásnak, de ezt a telót Kínából szállítják.
Az oldalról rendesen válaszoltak nekem email-ben, hogy a Cubot S222-est EU-s raktárból szállítják, a szállításon kívül nincs rajta más költség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest