- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
klogw #114234 üzenetére
Voltak már máskor is dual sim-es készülékek szolgáltatónál, és mivel a lenovo hivatalos oldalán is dual sim-et írtak ,ezért nem furcsa, hogy ezt vártam.
Miért, te mit vártál volna egy dual sim-ként bemutatott készüléktől?
(Nem azt vártam, hogy független legyen, hanem hogy dual sim legyen, csak hogy értsd) -
punky10
addikt
válasz
klogw #114181 üzenetére
A B20 a 4-s hálózatok egyik, leginkább vidéken hasznát frekvenciája.Van akinek fontos, van akinek sokadrangú.
A SÍM foglalatba még mindig nem lehet microSD-t rakni.Illetve lehet, csak nem lesz jó...
Viszont egyre több gyártó épít be a telefonjába dual foglalatot, aminek az a lényege,hogy a felhasználó dönti el, hogy 2 SIM-mel használja a telefonját, vagy az egyik SIM helyett egy memóriakártyát tesz bele, növelve a teli mindig szűkös memóriáját. -
Terentius
őstag
Miből gondolod, hogy ha 3 akksim van akkor mindegyik ramaty?
Egy járt hozzá, de rendeltem kettőt jó áron, hogy legyen tartalék! Barátom 4 akksit vett a Thl W100-hoz biztos, ami biztos
Nagyon megtetszett a Coolpad F1, de elszomorít, hogy az OTG-t nem tudjaLaza: Ezek reálisak érte?
-
tvamos
nagyúr
Nem, kinaban ez nem jellemzo, sot, ennekem mondott olyat az ember, hogy o Shangai GM-et hasznal, mert az sokkal jobb minoseg, mint az eredeti amerikai... ami lehet, hogy igaz is. (Mondjuk, dragabb, annak ellenere, hogy helyben gyartjak.)
(#78863) mrgymisi válasza RVR400 (#78842) üzenetére
En is paranoias vagyok... nem tudok megbaratkozni ezekkel a Doogee meg mittudomen markakkal. Nagyon lassan probalok kozeledni a Xiaomi-hoz... talan... Egyenlora leragadtam a Lenovonal. -
Remiel
őstag
Most tényleg nem azért, de ha a Samsung - nak nem lenne híre, múltja, marketingje, hanem egy most piacra lépő cég lenne, akkor ez a név sem keltene bennem semmiféle musthave érzést (mondjuk így sem, hogy ismert)...
Az Oppo pl egy könnyen megjegyezhető név minden részén a világnak és hacsak nem jelenti azt valamelyik nyelven, hogy nyald ki a seggem akkor egész jó névválasztás (bár végül is akkor is az, legfeljebb ott röhögnek rajta). Egy könnyen megjegyezhető név (persze ha az arculat is stimmel), kevesebből ismertté tehető. Ami persze közel sem jelenti azt, hogy minőségi termékeket csinál valaki, az úgyis csak később derül ki.
De gondolom Kínában van kapacitás, kihoznak egy telefont Tengsiaopingfone néven a béka segge alatti árazással és eladnak belőle pár tíz- vagy százezret és huss másnaptól már Csingcsungtel néven adják el ugyan azt a fost. A Xiaomi, Oppo és ilyenek nem a gyors lehúzásra és másolásra mennek, legfeljebb egy ideig tanulni kell az idegenül hangzó neveket...
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor megbeszéltük, hogy amennyiben neked nem tetszik a nevük akkor igénytelenek mert nem alkalmazkodtak a piachoz ahova beléptek ÉS amennyiben neked tetszik a nevük akkor pedig remek marketingstratégiát alkalmaznak?
Marketingszempontból a Doogee név érdemel csillagos ötöst.
Neked meg mar lassan kéne venni telefont hogy első kézből legyen tapasztalatod. De szigoruan MTK soc-cal please.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
gipsztigris
addikt
-
citkar
addikt
Hát az Apple, Samsung, Sony, Huawei sem használ régiónként más nevet.
Vannak persze, annyira idegen nevű gyártók, hogy valóban első hangzásra nem bizalomgerjesztőek (nekünk), de azt lehet nem is nekünk gyártották, végül is csak Kínában azt hiszem több, mint másfélszer annyian laknak (de lehet közel kétszer annyian), mint Európában...nem feltétlen gondolkodnak európai piacban, megelégszenek a hazai kb. 1,3 milliárd lakosú piaccalami nem jelenti azt, hogy mindenképpen rossz. Sok belpiacos termékük lehet jobb minőségű, mint más neves gyártó nyugat felé küldött termékei.
-
aytukabozs
addikt
Nade ha a videót megnézed nem csak a rajtszám új, hanem a mez is, sőt még a versenyző ráncai is fel vannak varrva.
(#78645 ) wwenigma
Remélem lesz régebbi mtk-kra is, az eyecandy ujítások még hagyján, de ez a keresés a settings menüben pl hatalmas dolog.
van hogy 1 sörrel több a kelleténél és már el is tévedek a menürendszerben -
RVR400
veterán
Tehát egy tökéletes társadalomban élek, ahol nem lehet ilyet megoldani.
Jó tudni.
Sajnos a jelenlegi jogrendszerben még csak jó ügyvéd sem kell, és jó idegek sem. Valamint biztosan ilyen üggyel foglalkozik egy egész NAV-os nyomozócsoport, mert akkora kapacitásuk van, hogy 20 dolláros ÁFA meg nem fizetésekre is jut legalább 2 szabad ember. -
wwenigma
Jómunkásember
Ha nem szamoljuk a GPS-t, az is jo bár a fotós kitételnek nem tudom hogy megfelel-e. G4S-rol mar lattunk képeket, ez pedig ZTE v5-tel készült: [link] [link]
mod: a tapasztalatok alapjan nem fog tomahawkot navigalni , ehhez nem kell látnoknak lenni. Vagy ha igen, akkor mentem az óvóhelyre.
LámaZ: G4S design-ja pont megfelelő szvsz, a ZTE v5 meg egyenesen szép.
Biqci: ahogy irtak, önbevallasi kötelezettséged van. Szoval inkab csak utalgassatok ra mint direktbe kijelentsétek.
-
hungobungo
senior tag
nem érted: mint ahogy a multik akcióinál is (pl. akciós dinnye), van mindig néhány készülék amit minimális haszonnal adnak el, így vonzanak be több vevőt, amit aztán más készülék, kiegészítő árából majd úgyis visszakapnak..
A másik, hogy egy telefonkereskedő cégnek néha még szinte haszon nélkül is megéri továbbadni készülékeket, mert kapnak kedvezményt pl. 1000 db-tól a nagykertől.
-
Nálam 7 féle hátlap van, három még úton. Akkor melyiket kell bejelölni?
Jogos, tévesen fogalmaztam. Mikor megrendeltem az F1-et, akkor nem voltak elérhetőek a fehérek, csak kínai 3G-vel.tfalcon96: #78065
De igen, nem csak lehetséges, hanem biztos, mert időközben Justin barátunknak sikerült átírnia a 2GB/8GB-ot 1GB/4GB-ra, így végre nem téves adat szerepel fentTedThomas #78073
Az 1/4-es a kínai változat, a 2/8-as a WCDMAgipsztigris #78088
Három hete rendeltem, de még mindig nem ért ide. Szóltak, hogy átmeneti készlethiány, aztán még mindig várok... De ha megjön, tesztelem én is. -
tolvaj!
őstag
Persze, mert azt mondtad a pandák a feketét jelöljék, nekem is az van. A másik én fehéret szeretnék, de VAN telefonom. Na akkor, hogy is zajlik ez a választás? Pont úgy mint itthon....választhatsz, de csak f@s és sz@r között...
(ezeket a jelzőket nem a te szavazásodra értettem)
-
klogw
aktív tag
Eddig 26-an szavaztatok a Fekete vagy Fehér? szavazáson.
85%-os a fekete népszerűsége. Érdekes, hogy bár egy-egy készülék csop. rendelésénél szoktam látni a fehér iránti igényt, eddig 0 szavazat érkezett a "fehéret szeretnék" válaszlehetőségre.
-
Zeki
nagyúr
Hungobungóval 2x égettem meg magam, én nem ajánlanám.
1x sokkal gyengébb tabletet küldtek neki, ő meg küldte tovább, de ez visszaküldéssel rendeződött, másodiknak meg vártuk, de nem küldték el neki a rendelt tabletet. Így ő sem nekem.
Lehet sok helyről dhl-el rendelni, van egy halom webshop. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar megint marhaságot beszélsz Laza... kollegáddal egyetemben aztan szétoffolod a topikot hát nem igaz.
Marhaság hogy kiforog alóla a föld olyan értelemben, hogy az EPO file-ban benne van az összes pályaadata előre 1 hónapra kiszamolva (hogy segitse az elso fixet) illetve a telefon veszi a muholdak jelét, amik épp "felette" vannak. Tudtommal nincs blackout, azaz amikor egy sincs "látótávban"...
dethroner: nézd meg YGPS-ben hogy milyen jelerősséggel látja a holdakat, ha 20+ akkor tudnia kellene pozicionalni. Csinald végig az MTK GPS esőtáncot, pontosan követve a tánclépéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest