- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
RVR400
veterán
válasz
csampei #118806 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ennél még az Antutu Battery Test is nagyságrendekkel hitelesebb, de már leszoktam róla, hogy belinkeljem az általam tesztelt telók eredményét, mert csak oltást kapok, pedig gyakorlatilag az általam ténylegesen használt telefonok átlagos használati üzemidejét 5%-os eltéréssel tudja hozni, ergo a legvalósabb teszt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csampei #118806 üzenetére
Ha véleményezted, akkor bizonyára el is olvastad, hogy milyen beállításokkal tesztelnek minden telefont.
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
nyisziati
veterán
válasz
csampei #112650 üzenetére
NOD 32 figyelmeztető ablakot dobott fel a linkedre és blokkolta a letöltést.
"Potentially unwanted content found
This page is identified as potentially unwanted. Show URL
This web page is on the list of websites with dubious reputation or websites with potentially unwanted content.
▪ Report an incorrectly blocked page
Proceed to the site
Go Back
Open ESET Knowledgebase | www.eset.com" -
RVR400
veterán
válasz
csampei #112643 üzenetére
Ez alapján látszik igazán, hogy a kamera minősége mennyire relatív, mivel a készült képek minősége az itt "elfogadott" alatt van jócskán, mégis van, aki már ennek is úgy örül, mintha egy tükrös Canonnal meg egy fix 50-es F1.8-as obival készült volna a kép.
Amúgy szerintem vedd vissza 8 MP-re, mert erősen interpolált, és tényleg nem az igazi a kép. -
-
-
RVR400
veterán
válasz
csampei #83106 üzenetére
Nos, visszatérve a kamera kérdésre. Megvilágosodtam, és értem a kiemelkedő jelzőt. Nálam van javításra egy Xperia SP. Kipróbáltam a kameráját most bent a szobában, mesterséges fénynél. Jelzőket inkább nem mondok a képminőségre, vagyis inkább annak teljes hiányára (igazán még fókuszálni sem tud), de egy Utime G7 porig alázza, nem beszélve a Coolpad 7320-ról...
-
RVR400
veterán
válasz
csampei #83129 üzenetére
A DHL-t nem néztem, az SG viszont tényleg egy 20-as náluk.
A 967S kamerája mondjuk elég gyatra, a Runbo nem az én pénztárcámhoz való, de a strapatelefonoknál valamiért nem kalkulálják bele a jó kamerát, pedig szerintem akkora árnál már az a plusz 15-20 USD sok vizet nem zavarna. Az Xcover2 pedig végképp a funkcionalitásba halt bele, ahogy a specifikációkat nézem, viszont olcsóbb, mint a Caterpillar, így érthető.
Szóval a lényeg, hogy nem rossz a teló, de 120-as árral nézve már tényleg bővebb a paletta, és lehet válogatni más telókból is, akár ugye 5.5"-osok is vannak már ilyen áron.
Ami fura, hogy volt nálam Ulefone U5, és annak ellenére, hogy csak qHD, nem éreztem azt, hogy bántaná a szememet. Persze én sosem voltam ppi-péniszkirály. -
RVR400
veterán
válasz
csampei #83112 üzenetére
100+20 USD SGP Post, ami minden máshol ingyenes....
Láttam, hogy verőfényes napsütésban tud olyan képet csinálni, mint az átlagos 8 MP-es kínaiak (ez kb 25-30 különböző típus kipróbálása utáni tapasztalat), nyilván itt átlagosnak a 2-5 MP közötti 60-70 USD-s telefonokat gondolják. De pl ugyanilyen képet lehet lőni egy UTime G7-tel is, vagy ami meglepő volt, a baziolcsó 2magos Pulid F11-el is.
-
pulpi
csendes tag
válasz
csampei #82021 üzenetére
"Aki tárhely gondokkal küzd,unja a natív App2SD-t vagy a Link2SD-t annak erősen ajánlott app EBRTweak
Ezzel a kis appal viszonylag biztonságosan át lehet méretezni a belső memóriát a DATA,és az SD (belső) partíciók között.
Figyelem! Maga a művelet elég hardcore ha valami balul sül el,vagy nem tudod egyértelműen mit csinálsz a készülék téglásodhat!!!
Mellesleg teszteltem 4.4.2,és 4.2.2 romoknál is és működik!"
Szia érdekelne hogy MUI-nál is müködik vagy azt senki nem próbálta még?
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
csampei #80863 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor ezt a ziccert egyik gyártó sem hagyná ki....szerintem.
Mert ugyebár a Runbot sem úgy ismerjük, mint egy nagyhatalmas fejlesztői gárdával felvértezett gyártót, aki meg tudta vásárolni a summa cum laude-vel végzett legjobb mérnököket ."UI:én nem fikáztalak tudtommal,se téged se a telódat,se azt hogy mit meg hogyan!Te állítottál valamit,én kulturáltan megcáfoltam"
Tudod, amilyen az AdjonIsten......
Az volt a reakciód, hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?" Mintha egy olyasmit állítottam volna, hogy a fű nem is zöld hanem kék.
Ha azt válaszoltad volna, hogy "Azért vannak kivételek" és említetted volna az általad ismert KETTŐ készüléket, akkor lehet nem ilyen reakcióm lenne.
Remélem megértesz! -
PREM1Z
tag
válasz
csampei #79668 üzenetére
Pont ugyanezt a RILJ gondot keresem enis miert wakelockol egyfolytaba.... Eddig ugy nez ki legalabbis nalam ha be van kapcsolva a telon a net, akkor indul el sokszor, de ezeket talaltam a temaban:
Here's how you turn Background Location Reporting off.
1. Go to System Settings
2. Under accounts, select Google/Maps and Latitude
3. Maps will fire up and it should show the Location Settings screen.
4. On the top tap Location Reporting and select Do not update your location.Illetve a helymeghatarozas->hely wifi es mobilhalozat alapjan pipa ki.
A kovetkezo pedig, kapcsold be repulo uzemmodba a telefont, kapcsold ki, vedd ki az akksit par percre, utana bekapcs es repulo ki.
Megjegyzem eddig nekem egyik se hasznalt, de neked hatha segit. -
csampei
senior tag
válasz
csampei #78806 üzenetére
De csodás kis telefon eddig!Bár egy link2SD kellett neki (vagy én voltam balfasz) de 100dodo+ 27 DHL szerintem nem rossz érte.És MUI támogatás vagy mi a bánat 4.4.2 droiddal.Minden esetre nagyon látványos a rendszere.Minden pörög forog,nagyon bejön!Lehet a Runbo megy a háztól?
-
válasz
csampei #71849 üzenetére
Konkrétan a "WCDMA: 2100MHz" mit is jelent?Hogy csak nagyvárosokban lesz 3G net?
Nem.
Ez azt jelentin, hogy ahol elérhető a 2,1GHz-es 3G műdorszórás, ott lesz 3G, egyébként pedig 2G lesz.
Ez szolgáltatófüggő.A Voda 3G-t 900MHz-en is sugároz, ezt viszont a "csak 2100-as" telefon nem fogja tudni használni , tehát 2G-n fog menni.
-
kgymac
őstag
válasz
csampei #70108 üzenetére
Ennyire biztos nem gyors. Paypalt megvárják, vásárlást követő munkanapon adták fel nekem.Vasárnap éjjeli vásárlás, kedden élő dhl tr, szerdán késő éjszaka mo-n, csütörtök vám (2x sikeres vám sms dhl-től
), péntek délelőtti szállítás (márciusi rendelés). Fa volt, de akkor már szinte mindenen volt. Nem kiemelt üf, kb 600$ vásárlással.
A többiektől bocs az offért, de a "milyen telefont vegyek" kérdések mellett talán elfér.
-
vapega
tag
válasz
csampei #70111 üzenetére
Akadozás (ala nyamnyung feeling) nincs.
Tárcsázóra várni nem kell.
3G Telenor (nem mint néhány mostanában sláger telcsi) hasít.
Facebook.....na az nekem nincs nyilatkozni nem tudok róla.
Aksi idő nemtom igazán mert minden este automatikusan töltőre dobom, egyszer volt egy várakozós (kb 3-3,5 óra) mobilnetes böngészéses, játékos délutánom akkor 80-ról 26%-ra lement annyi idő alatt.
GPS holdakat kb 10s alatt talál, 3betűs navival nem teszi magát egy utcával arrébb, nem megy tovább egyenesen amikor már befordultam, tehát penge.Itt egy kép ami most készült ellenfényben:
Ennyit tud, fotózni egy Canon 60D-vel fotózok, nekem előkapósnak jó ez.........
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csampei #70108 üzenetére
Csak nehogy cumira,vágja az intel lapka.Egy időbe gondolkodtam rajta én is aztán találtam egy magyar videót róla tyúbon abban is azt mondta a gyerek hogy elég problémás volt neki a rom csere...amiket én láttam abban pl. se magyar nyelv se gapps nem volt ráadásul itt a srácok sem ajánlották mivel támogatottság 0!
-
kgymac
őstag
válasz
csampei #70106 üzenetére
Mini március első hetében szállított dhl-lel, aksival jött (thl w100). Most is kiválasztható a dhl (16usd).
Banggood áprilisban is (hdmi stick+powerbank, sajna kábelek nélkül, de legalább megjött).szerk: mini eddig mindent úgy küldött, ahogy rendeltem. Úgy emlékszem, neked hagyott le egy 5-10usd-s tokot az eto, majd 30usd-t kért a plusz postázásért
-
-
-
válasz
csampei #70049 üzenetére
csampei:
Khm.Röviden: szuper készülék, az akkumulátor lehetne erősebb, de nekem simán bírja az egy napot, szóval nekem az is megfelelő.
Hiba, amivel én találkoztam: beszélgetéskor néha nem kapcsolja vissza a kijelzőt, mikor elveszed a füledtől a telefont.
Hiba, amivel más találkozott: a videofelvétel hangja recseg.kmarci25:
Gyakorlott fórumozók, ha találkoznak. -
vapega
tag
válasz
csampei #69689 üzenetére
Ez a készülék egy kártyás.
Röccenés nélkül visz mindent, de én nem játszom. Állítólag nem minden játék indul el rajta az Intel proci miatt.
Amit belinkeltél ott nincs egy ideje, viszont a Minideal-en van nagyon jó áron.
Itt egy fórumtárs tesztje. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest