- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
cs.zs. #137706 üzenetére
az a baj hogy "nem tudom mire vágyok". /elvárások vannak vele kapcsolatba/. a jelenlegi telómmal (honor 3c) meg vagyok elégedve. csak szegény már 4 éves.és néha csinál fura dolgokat. ha váltanék legalább dupla tudásút vennék. és ismételten hosszabb távra tervezek vele kapcsolatba. Honor, Huawei, xiaomi is szóba jöhet.
-
válasz
cs.zs. #119192 üzenetére
Tényleg így van. Korábban leegyszerűsítve úgy működött, hogy megvetted ÁFA nélkül, és csak ha eladásra került, akkor kellett intézkedni, ameddig a cégben maradt, nem volt vele gond. Most előbb be kell fizetni az ÁFA-t, aztán visszaigényelni.
Nekem legalábbis így mondta el a könyvelő, ezért is nem vettem így telefont, mert nem ért ennyit a pepecselés. -
kmarci25
veterán
válasz
cs.zs. #119113 üzenetére
És én nem ezt írtam? Szerintem egy átlagjúzernek tök mindegy, hogy mi hogy szóródik és melyik frekvencia milyen terepviszonyok mellett ajánlott, illetve hogy melyik szolgáltató hogyan helyezkedett és milyen frekvenciákat nyert meg. A lényeg, hogy ha vodafone-os kártya van a telefonban, akkor nem lesz 4G elérés (kivéve 1-2 várost az országban). És tök mindegy, hogy van 3G és lehet az is ugyanolyan jó, a kérdés a 4G-re irányult. És továbbra is tartom, hogy félrevezető a "falusi 4G" elnevezés a B20-ra.
-
berobi78
tag
válasz
cs.zs. #117948 üzenetére
Köszi, ezt is olvastam. Ez már egy picit túl lóg azon az áron, amit kiadnék egy telefonért.
Az a baj, hogy nagy a kinálat, és mellette elég nagy a minőségi szórás is.
Nekem most pl az új info, hogy a Meizu-t feljebb pozicionáljátok mint a többi számomra nevenincs kinai márkákat.
Kéne egy "népitélet"-szerűség a totalcar-os használt autók mintájára, összeszedni a tapasztalatokat.
De akkor visszajövök konkrétumokkal, már most is kaptam egy két tippet, köszi
Szerk.: Még annyi kérdésem lenne, hogy a tinydeal-en kivül, még van olyan kinai webshop, ahonnan európából is szállitanak?
-
Crytek
nagyúr
-
-
norbeerto
csendes tag
válasz
cs.zs. #116629 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Jogos, kifelejtettem, hogy Android. Volt WinP, de köszönöm szépen, nem kérem.
Az ajánlottak közül az A7000 és a Vibe P1m között mi a lényegi különbség átlaguser (hívás, email, appok, játék nem) tekintetében?
++ Látom az Elephone M3 is szóba került velünk párhuzamban, neked mi a véleményed róla? B20 a leírás szerint van benne.
-
IldiH
tag
válasz
cs.zs. #116053 üzenetére
Most még a THL 4400-at használom, de már meg van az Oukitel K4000, illetve utazik ebből egy K6000 is. Ja, a 15 éves lányomnak meg egy fekete THL T6C van, több cuki tokkal és elégedett vele, a barátnőinek is bejön.
Igazából kereskedői véna kell, mindent el lehet adni jó szöveggel -
Cyborg
őstag
válasz
cs.zs. #115045 üzenetére
Én már 60-70ezerre is felemetem a keretet, de semmi.
Az 5,5coll nekem is nagy, még nem állok rá készen. Egyébként azokat is néztem, de csak az Elephone P8000-ig jututtam, bár véleményem szerint az 5,5coll full HD-ra a 4000mAh-s akksi sem kiemelkedő, egy 5coll HD 3500mAh kombónak sokkal jobban örülnék. -
Outlander
addikt
válasz
cs.zs. #115045 üzenetére
Szintén....
Én eddig a Bluboo Xtouchot illetve a majdnem ugyanez Bluboo X9-et találtam, ezen kritériumokkal..
Sajnos egyiket most kezdték el osztogatni, alig van revjuh, a másik meg presale... meg az egész blubooról nincs sok infó.
Még a doogee X5-ön is gondolkodtam kicsit, a jó ára miatt, de az már 5,5-es... viszont akkor meg az Ulefone Power -t is megvárhatom és akkor talán az üzemidő is jó lehet ...
Talán még a kínai új év vagy a tavasz fesztivál környékén lehet valami nagyobb akció és/vagy új típus.
-
nimfas
addikt
válasz
cs.zs. #114878 üzenetére
Ennyit még nem szívtam telefonnal, szóval ennyi tanács, próba után nem hinném hogy a szolgáltató meg tudná oldani a dolgot. Holnap vasárnap, szóval ha csak nem mazohisták szerintem hétfőnél előbb nem nyitnak ki....
A telefon Kínából jött, már írtam a boltnak, hogy mizu, várom a reakciót.
Aztán kérek egy címet hogy hova küldjem vissza, veszek itthon egy Xiomi Note 2-t az asszonynak, ennek az árát meg utalják vissza a kártyámra. -
-
b0bcat
addikt
válasz
cs.zs. #114704 üzenetére
Pl. 30-35 ezer között a Mlais MX Base egy borzasztó ütős ajánlat. Nem pehelykönnyű, az tény, de cserébe nagyon acélos az üzemideje.
Az 50 ezres kategóriában nem vagyok annyira ismerős.
Kivéve Lenovo A6000, ami a nejemnek van, és amit ezért - tapasztalatból - nem tudok ajánlani.
-
b0bcat
addikt
válasz
cs.zs. #114699 üzenetére
A Lenovo A6000-et nem tudom jó szívvel ajánlani.
A gyári (teleszemetelt) ROM-mal legalábbis lassú, és hamar megtelik a háttértár, mert hiába állítod arra, hogy SD-re mentsen, mindent a belső memóriára ment el. A képernyője és az akkuja rendben van, de annyi pénzért, amibe ez kerül, sokkal jobb ajánlatok is vannak. Ez a telefon is elketyegne 1 giga RAM-mal egy stock Androiddal, de a Lenovo-féle oprendszernek 2 giga kellene.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
cs.zs. #104895 üzenetére
Rendes boltban - kártyafüggetlenül - inkább 55-60 ezer, nem 40...
Annyit meg nem ér egy Snapi 410-es telefon. Szerintem.
Más: Ma megjött a Xiaomi hosszabbító-elosztó-USB-töltöm. (Ő lenne az.) Jópofa. Kétségtelenül minőségi benyomást kelt.
Éppen tesztelem, hogy mit tud, ha egyszerre három telefont kell tölteni. Beszámolok majd még róla, ha van valami érdekesség vele kapcsolatban.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
cs.zs. #103507 üzenetére
egyrészt ezt talán a tulajtól kellene megkérdezned, mert nekem halvány lila phinggom sincs
Másrészt amikor rendelve lett még nem volt az EU raktárakban...
(coolicool(=efox) elérhetőséget ajánlgattuk korábban is annak akinek ez a perverziója hogy kalapáccsal telefonál) -
RVR400
veterán
-
papeti01
senior tag
válasz
cs.zs. #101310 üzenetére
Nem szívok én mellre semmit!
Remélem jól írtam
Amúgy pedig, ide küldtek érdeklődni egy másik topikból, hogy ha kínából szeretnék rendelni telefont itt érdeklődjek. A "németországba" pedig gondoltam, hogy helyes és egyértelmű, ha a mondatban van a Xiaomi is, azaz a tárgy, amit máshonnan nagyon nem is lehet beszerezni, illetve maga a topik is -bár nem olvastam vissza az egészet- arról szól, hogy melyik kínai oldalak vállnak be dual simes, illetve egyéb kínai telók beszerzésével kapcsolatban.
Egyébként egyetemet végeztem, bár a nyelvtan sohasem volt az erősségemPísz!
-
ovika
tag
válasz
cs.zs. #101280 üzenetére
Oké.
Led érzékelő, jó akksi. A fő kritérium nála. 5"-os ips kijelző nem kell dualsim. Játék semmi,max szókereső. A fb messnger menjen (nagyon fontos ám) Viber és társai ne akadjanak. Hang jól érthető legyen mindkét félnek. Képeket min. y300 minőségben tudjon készíteni. Tényleg semmi extra 90%-ban telefonlására használná. Böngészés akadásmentesen menjen. Szerintem kutyafutában ennyi. Esetleg összehasonlító oldalakat tudnál ajánlani?
-
svgyula
addikt
-
törölt tag
válasz
cs.zs. #101189 üzenetére
Erre a "csajos" válasz ugrik be.
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen.
Figyelem a topikot, tudom, hogy van az erőnek egy másik oldala, ami szerint az 5" is nagy, úgyhogy értem az aggodalmadat. De én a másik oldal híve vagyok, ezért vettem tepsit és így, használat közben úgy érzem, hogy a 6-6,5" -t is símán tudnám kezelni. Úgyhogy engem nem zavar, hogy a tok kb. 5mm -rel növeli a méretet. -
törölt tag
válasz
cs.zs. #101186 üzenetére
Igen. Én is egy gyári, szilikonos flipet rendeltem. Az enyém ablakos, a teló felismeri és csukott állapotban az ablakhoz igazítja az óra widgetet, az események megjelenítését, a hívásjelzést és a zeneátszó kezelőfelületét. Ezek kinyitás nélkül, az ablakon keresztül is kezelhetök. Így pl. egy bejövő hívásnál ki sem kell nyitni a tokot. Nem is értem, hogy csinálja, mert nem egy vékony fólia az ablak. Plusz, ha tokban van, akkor deaktiválja az elcsúsztatós lockot. Így nyitáskor egyből home -on vagyok. De számomra a leglényegesebb feature, amiért ezt a megoldást választottam, az, hogy a szilikon keret ebben nem ragasztott, hanem kibillenthető, ezáltal a nyitott tokkal, egy asztalon, döntött pozícióban tudom használni a telót. Szvsz. a szilikon hátlapos flip tok hasznos cucc.
-
GIJoe
addikt
válasz
cs.zs. #100426 üzenetére
Tizenéve vásárolok a netről, de mindig jön egy valaki aki megmondja a tutit
Elmondom hogy vásárolok, OTP webkártyám van, az alin vásárolgatok vele
vagy nagy ritkán Paypalon. Az itt található táblázat, utolsó oszlopának jelen esetben a legalsó sorában található árfolyamon vonja le a pénzt a bank.
Minden héten vásárolok, és csak annyit von le amit kalkulálok... Jelen esetben:284,90 Ft/$
Paypalom jól van beállítva... -
válasz
cs.zs. #100324 üzenetére
Tudom.
Igazából megkérdeztem itt kint Barcelonában egy IT-s kollégámat és rögtön az Amazon-t mondta, hogy ő minden ilyet onnan vesz, ott a legolcsóbb. Ezen kívül említett még 2 nagy kínai elektronikai boltot az "Arc de Triomf"-nál. Lehet elugrok megnézni majd.
Amúgy most, hogy a HUF/USD ennyire rossz és közeledik a HUF/EUR-hoz, így tényleg jobban megéri Huawei Honor 6 EUR-ban Amazon-ról rendelve, mint USD-ban:
- Bambuy 337$ (mindenestül), ami kb 96.000 Ft
- Amazon 321€, ami kb. 98.500 Ft
És ez itt van 3-4 nap alatt.
Üdv,
Sopi -
kmisi99
addikt
válasz
cs.zs. #100231 üzenetére
Ja így már más akkor mindkettő egész jó teló le lehet szögezni. Nekem a sok gari annyira nem fontos, én pár havonta cserélgetem a telefonokat.
s4tch Nagyon kevés tapasztalatom van akksi terén, de az a kevés is azt mutatja, hogy estére biztos fog enni kérni. Ami még feltűnt, hogy lassan tölt, szerintem max 500mah vesz fel az elektronikája, de ez is hátha beáll majd.
Pár tesztfotó, tulajdonképpen ha a hátlapon a kamera csak egy matrica lenne akkor se lenne különösebb gond, az is jobb képet csinálna. [link]
[link]
[link]Komolyan az első kamerás telefonom 9 éve jobb fotót csinált vga kamerával
-
Dhampir
félisten
válasz
cs.zs. #100224 üzenetére
Vajon itt miért nem szerepel a kínálatban?
-
Jakuu
őstag
válasz
cs.zs. #100190 üzenetére
Semmi kulonos csak az amerikaiak nyomast gyakorolnak az EU-ra, hogy letrejojjon a kereskedelmi egyezseg.
Nem tudsz vele mit kezdeni, ugy erosittik a vilagbankok a dollar arfolyamt , mindennel szemben. A csunya csak az ebben, hogy ez igy is marad majd kesobb is, hiaba lesz olajar emeles, vagy az egyezmeny megkotese. -
tutis
őstag
válasz
cs.zs. #99483 üzenetére
Én még akkor annyit kérdeznék mert a sok infó között elvesztem, hogy az Ulefone Be Pro-nak akkor CTIA vagy OMTP jackje van? Mert van egy fülesem amin jack-et kellene cserélni a szalagkábel miatt (nem érintkezik rendesen), vennék akkor jacket hozzá, csak jó lenne tudni milyen fajtát kell vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest