- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
Surda- #118450 üzenetére
Hát, szerintem jobbak mint a Meizu M2 Note Mobilarénás képei.
(A tesztképeket csak este 8-9 körül tudom felrakni.)
Pár napja az öcsém átküldött egy igazolványképet a céghez, hogy nyomtassam ki. Nagyon jó volt a kép, még mondtam is magamban, hogy végre talált egy rendes fényképezőgépet, és nem mobillal fényképezte. Aztán tegnapelőtt meglepődtem, mikor kezemben volt a P8 Lite, hogy látom rajta a képet. Kérdeztem, hogy ezt meg ezzel csináltad? Mondta, hogy
Ez jutott reggel eszembe, mikor kitaláltam, hogy estére csinálok egy fényképező összehasonlítást. A versenybe benevez még tesóm bnőjének a Prestigo-ja. Nagyon el van ájulva, hogy milyen jó képeket készít, hát majd meglátjuk. Mindenesetre a kijelzője álleejtős, ami nem csoda, hiszen Super Amoled. Nyoma sincs az IPS glow-nak, amit én minden eddigi IPS-es telefonomon tapasztaltam. Na jó, az LG-ken még nem láttam.
Duliee, Grat az új rangodhoz!
-
-
Hali1975
tag
válasz
Surda- #118263 üzenetére
Sziasztok!
Redmi 3
Csak jelzem:
spemallos rendeles kolleganonek megerkezett 161volt eu-s szallitassal.
MInden OK vele.
De: a google play nem volt rajta es csak angol es kinai.
A google szolgaltatasokat ra lehet varazsolni.
Ezutan mar rendesen uzemel.
Igaz a magyar nyelvu rom nem tudom mikor erkezik ra es azt is csak a BL feloldasa utan lehet ratenni.Amugy a telo rendben van , jo a minoseg es sztem eleg sokat bir az az akku.
Igaz meg csak csutortok ota hasznalja napi szinten ,ezert errol meg nincs konkret tapasztalat.Remelem azert ez hasznos info volt
Udv
-
Blizzardking
őstag
válasz
Surda- #118177 üzenetére
Tökéletesen kimeríted a destruktív kritika fogalmát azzal amit hetek óta művelsz kamera kérdésben.
Mivel megnevezted hogy számodra melyik az egyedüli elfogadható, onnantól kezdve az összes fikázó hozzászólásod nem szól másról, mint a lehetőségeid határairól, mégis rendre elvárod a többiektől, hogy újabb és újabb kamerákat hozzanak a színed elé, amiket jól lefikázhatsz. -
RVR400
veterán
válasz
Surda- #117800 üzenetére
Valójában nyilván való, hogy mindenki hülye, csak Te vagy normális.
(#117810) hevizms: A jó tényleg nem létezik, mivel alapból a DSLR-hez hasonlítják még a gyártók is. Innentőll kezdve az értelmezési kérdés az, hogy kevésbé szar, vagy jobban szar, de semmiképp sem lesz jó, mivel a telefonokról beszélünk, és azt kezdjük el hasonlítani egy-egy DSLR gép fényképéhez. Ha teleofnos körökben maradunk, igen, van olyan, ami rossz, és van ,ami jó, és van, ami ezek között a legjobb. De a legjobb sem jó azzal mércével, amivel elkezdtük. Vagy aztán az lett a mérce, hoyg az Iphone jó, és egyik sem annyira jó, de akkor megint ugyanott vagyunk. Igen, a legjobbhoz képest sosem lesz a többi ugyanolyan jó. A Trabant sem lesz olyan jó, mint egy VW Polo, még akkor sem, ha a Polo 20 éves. Pedig német is, autó is, de akkor vajon miért?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #117800 üzenetére
Ilyenkor mindíg elszoktam gondolkodni, hogy velem van a gond, vagy mindenki mással körülöttem!
Akkor mgpróbálom érthetően leírni, hogy ne legyen gondod belőle! Egyik gyártó sem alkotott csodát az elmúlt pár hónapban és nem is fog! Csodák nincsenek! Vannak telefonok amiknek jobbak a kamerás képességei és vannak amiknek nem annyira. Pontosan nem fogunk egyik típushoz sem irányítani, mert a "jó" kamera kb. mindenkinek mást jelent! Ez majdnem olyan, mint " Melyik a bestbuy telefon mostanság.." kérdés!
Itt vagyok én, nekem a Jiayu F1 kamerája is "jó" volt! Miért? Mert 60$ ért vettem és azt hoza amit elvártam tőle! Most egy z2 pro-m van és annak is "jó" a kamerája!
Pro tipp 1: Már írtam, kersgélj felső kategriában és valószínűleg találsz majd valamit.
Illetve megkérlek mellőzzed, a kollégák zrikálását a " szövegértési problémáid vannak" megjegyzésekkel.
Van itt elég olyan kolléga nagy tudással és tapasztalattal, akinek még a segítségére szorulhatsz egyszer!
Protipp 2 : Vegyél egy jó Iphone-t és problem solved!Viszont erre meg már van megfelelő topik!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #117795 üzenetére
Nos, ott kezdődőtt a dolog, hogy "150 dodo" környékén keresel telefont!
Azóta volt, xiaomi,UMI, Letv,Asus meg mittudomén mi terítéken. A gond az, hogy alapjába véve a középkategória alján keresgélsz árban, de kamerában meg I6s minőség kellene. Utoljára ilyen, emlékeim szerint az általad is birtokolt mtk-s hongmi volt. Meg rémlik valamelyik Blackview vagy mi, aminek árához képest kimagaslóan jó volt ezen képessége.
Próbálj keresgélni a 300$ és 300$+ os kategóriában, hátha találsz valamit ami megfelel.
-
törölt tag
válasz
Surda- #117788 üzenetére
Tévedsz. Ez nem egy telós topik, hanem egy dual SIM telós topik. Az Iphone pedig nem az. Nem is értem az összehasonlítást. Vegyek egy Iphone -t, ha jó kamerát szeretnék? Ez nagy hiba lenne, mert ahhoz fényképezőgépet kell venni. Hogy az egy célhardver? Szerintem az Iphone is az. Konkrétan egy beviteli eszköz egy I-Tunes nevű keretrendszerhez. Ugyanis, semmilyen általános szabványt sem ismer. Elkészítem a "csodaképet", aztán mi lesz? Rádugok egy pendrive -ot? Indítok egy FTP szervert? Hagyjuk már! Általános használatra az Iphone alkalmatlan, mert buta, mint a főd.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Surda- #117782 üzenetére
"az említett xiaomihoz képest,hanem azt,hogy azért vannak jó kamerás gépek, nem lehetetlen dolgot kérek."
Ezen a helyen nem tud neked segíteni senki sem! Hugo Barranak írj, hogy ne f@s kamerát tegyenek a telefonba, hanem sz@rt és akkor elégedett leszel.
Egyébként amit csinálsz, nem más mint trollkodás! Mármint az, hogy "miénemtudnaknormáliskameráttenniazolcsókínaitelefonba?" "merthaolyanlennemintazájfonnégyakkorjólenne!", stb.
Ezzel itt be is fejeztem a dolgot, mert úgy látom nem ugyanazt a követ fújjuk.
-
RVR400
veterán
válasz
Surda- #117782 üzenetére
Én látom a különbséget, csak az nem ér meg plusz 100e Ft-ot. De amúgy akkor megvan a megoldás, aki jó kamerát akar, az vesz egy Iphone-t, és ennyi. Tisztában kellene vele lenni, hogy ha egy kínai teló 75-80e Ft-ba kerül, akkor az sosem lesz olyan, mint egy ismert gyártó 180-250 e Ft-os telefonja. Különben miért venné meg bárki is a drágábbat?
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Surda- #117758 üzenetére
Van a családban!..... ugyanolyan sz@r, mint a többi! Illetve mondjuk úgy, hogy az ájfon nem rossz, de a jó nem ilyen!
Hagyjuk már ezeket a baromságokat, hogy abnormális elvárások legyenek egy mobil kamerájával szemben! Egyátalán az már eredmény, hogy eddig eljutottak a fejlesztők, de aki látott már fényképet az tudja miről beszélek!
-
GIJoe
addikt
válasz
Surda- #117752 üzenetére
Azért pont az említett villantott marketinget, + új stabilizáló techet, de később a Huawei fog villantani...
dReFiX: Én úgy tudom hogy kitkattól felfelé van automata ki bekacsolás, legalábbis MTK chipéknél... Kirin 620 most látom...
Surda: Ezt akartam még én is írni, hogy körömhegy méretű szenzortól most mit szeretnél, de nem akartam flamet generálni, egyébként a Samsung, majd kezdi teríteni az új isocelljeit...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Surda- #115518 üzenetére
Ha nekem kellene, akkor a 110 dollárhoz - de amúgy sincs nekik raktáron -, hozzáadnék még 10 dollárt amiért már telefont is lehet venni. Akinek kell annak ebben az árfekvésben (20-22) ez a két készülék ami szerintem vállalható... Volt euból is 69dollárért mindkettő, csak éppen most nincs...
-
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115471 üzenetére
A többi csájnafone-hoz képest szerintem kimagasló de kinek mi számít jónak. Én is más szemmel nézek egy mobilos képet,a PH-is más szemmel nézi a tesztekben (pl amire Ők azt mondják hogy jó az nekem a köpedelem kategória,néhány kivételtől eltekintve...) Volt Samu Xcover3-am aminek az 5mpx-es kameráját a PH ajnározta,sajnos az én szemembe egy f@s volt amit az csinált,de ez csak egy példa. A lenovo A7000 képei szintén a köpedelem kategória a szemebe (lehet nekik az is isten sőt a tesztbe egész jónak mondják,csak én látok benne semmi jót...)
Szóval mindenki mást lát vagy mást akar látni egy fotóban.Nekem az Mlais kamja jobban bejön mint a Lenovo vagy az XC3 kamja. Természetesen egyiket se lehet egy tükörreflexes NIKON mellé tenni ez(ek) telefon(ok)
Vagy akkor vegyél Samu GS6-t esetleg egy szifon 6S-t
Azzal biztos megleszel elégedve (vagy azzal sem
)
-
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115462 üzenetére
Tessék eredetiben az Mlais M4 képek: [link]
Halkan megjegyzem,hogy nemrég hozzájutottam egy zsír új Lenovo A7000-hez ami a 8 magjával ami szintén 64 Bites történet azaz kb a duplája teljesítményre,a fasorba sincs az Mlais M4-hez képest! se gyorsaságra (néha akad a rendszer,hiába a dupla erőforrás) a kamerája meg egyenesen köpedelem (8Mpx)
Egyedül az akksi jobb azt kifújt mindezt 59900Ft a MM-ban
-
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115434 üzenetére
MLAIS Note 4! 13Mpx kamera,és teljesen vállalható a képe! Gyönyörű és erős kijelző (HD) gombsor világítás 4G (800Mhz) Dual SIM+SD 2Gb Ram 16Gb Rom 1.5Ghz 4 magos 64 BIT-es proci,kib@szott gyors és akadásmentes rendszer,fém keret! Egyetlen negatívum az akksi ami egy napot tud,legfeljebb 1.5-et.
(2db is van a családban,úgyhogy nem légből kapott infó)
-
válasz
Surda- #115440 üzenetére
A Hongmiból a kamera, azon belül a képek színei, és a szuper jó minőségű makrók hiányoznak.
Kár, hogy a visszajelzések alapján "túl jól" sikerült, és semelyik utód (1s, 2, 2 Pro) nem hozta ezt a szintet már...
A 3 képeire kíváncsi leszek! Bár most egy iPhone 5c-vel "csalom" épp' az Androidot, de továbbra is érdekelnek a jó kamerás olcsó készülékek. -
Outlander
addikt
válasz
Surda- #115434 üzenetére
Most erről beszélünk nem?
Legendásan rossz memória kezeléssel (bár október óta már jobb egy picit) és gyorsan merülő aksival. 4x1,5ghz / 1 Gb ram...
A kamerája sose volt jó, ilyen van bnőm hugának is, meg a szomszédnak is.
Ha erről beszélünk, akkor gyakorlatilag szószerint belinkelhetek neked bármit ....
Bármit veszel nem nyúlsz mellé...
-
Terentius
őstag
válasz
Surda- #115020 üzenetére
Nekem a Giztopról küldött 7.00.66.00 Stable verzió van fent és nekem megjönnek a messenger értesítések. Nem tartom rossz ROM-nak. Felnyomtam rá egy TWRP-t meg volt egy root, mert az nincs benne és most azt mondom rendben van. Akkut eszi, de olyan 4-5 óra kijelzőidő megvan folyamatos használattal. Antutu 53000.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #115017 üzenetére
A xiaomi-t mondanám esetleg 1+, Lenovo sem lenne rossz, ha nem csak azokra a telefonokra koncentrálnának, amikből annyit adnak el amiből lakótelepet lehet építeni. Bár nem kínai, de az ASUS remekel a support terén. Jiayu kb felejtős ilyen téren. Doogee,cubot,elephone,ulefone- ról sokat nem tudok mondani. Most doogeee x5pro és F5 volt nálam egy rövid ideig, az alatt mindketőre jött frissítés.
-
Outlander
addikt
válasz
Surda- #114839 üzenetére
Igen, én is ezért adtam el 4 nap után a Ulefone Be touch 2-t....
van hozzá egy! custom rom, amivel úgy ahogy jó lett, de még úgy sem ütötte meg a szintet..
Umi-val kb egyenértékű gyártó (szvsz), tehát vagy optimalizált jó lesz a rom, vagy nem és ennyi.... pl az umi iron az ilyen szempontból jó volt... azzal találkoztam élőben.. bár nem sokáig, de az alatt jónak tűnt.
-
Outlander
addikt
válasz
Surda- #114837 üzenetére
Umi-nál nincs kamu frissítés.... ki jön egyel, meg talán jön rá még kb egy gyári és ennyi... needromon sem az a hú de felkapott... de működik a rom.
Szaal ha a xiaomi már "ránevelt" h ha kell ha nem, minden héten kell romot frissíteni, akkor ne vedd meg... itt ilyen nincs, de lehet használni.
-
GIJoe
addikt
válasz
Surda- #112209 üzenetére
Nem vagyok hozzáértő, csak felételezem hogy, HK gyorsabban ér ide a telefon, elvégre régi gyarmati mi volta miatt fejlettebb infrastruktúra, talán. Meizu M2, jó ajánlom, de ha neki mind1, és esetleg spórolna Cubot X12, az is elég jó pláne annyiért (eu bangood)
nimfas Itthon Alcatel néven forgalmazzák, a hardver szerintem jó, már bocs de ha egy csajnak ennyire sok elvárásod van, kvázi tökéletes telefon, esetleg Apple 5/5S?
-
Ájvé
veterán
válasz
Surda- #111057 üzenetére
Durván 37-re jön ki az ára, inkább innen venném a helyedben kicsit drágábban, de már 2/16-os legalább aminek nincsen memória problémája sem. Alapba legalább MIUIHU van rajta, vagyis nem kell ezt se feltenned, mint egy külföldi telefon esetén (amin vagy global vagy kínai ROM van, tele sok felesleges programmal és kínai MIUI esetén magyar nyelv se lesz rajta).
-
dlaj
őstag
válasz
Surda- #110939 üzenetére
Erről van szó. (élőben sokkal jobban néz ki)
Az elsőt magamnak rendeltem 1,5 hónappal ezelőtt. Annyira megtetszett az egyik kollegámnak, hogy egyből megvette, aztán másoknak is kellett. Ami ma délelőtt jött meg az volt az ötödik.
Minden tulajdonos nagyon elégedett, azóta mind előre köszön.A telefon tényleg szuper, az IPS kijelzője különösen jó, mind színhűségben, fényerőben és betekintési szögben.
Magamnak csak azért nem kell, mert nincs gomb világítása. Saját részre ezt néztem ki, jövő héten rendelem meg. Remélem ez az a telefon lesz, ami megmarad legalább 2 hónapig. -
Ájvé
veterán
válasz
Surda- #110918 üzenetére
Mint már írtam fals az információ!
Ez a helyes információ.
Egyébként 900-as a jó.
Redmi 2 1/8 GB-os verzióból tudomásom szerint csak egy típus van, nem gyárt a Xiaomi más piacra más modellt, csak egy típust. Pro tud kicsivel többet, de az 2/16GB-os vagyis nem erről van szó.
Mellesleg a Redmi Pro 145€, megéri a különbséget. -
-
-
-
válasz
Surda- #110573 üzenetére
Hiába készít jó fotót, a facebookra feltöltött fényképek minőségén ront a frászbuk.
Ha a középső árszegmens mindenben kiemelkedőt nyújtana, akkor nem vennének az emberek más telefonokat, azt már felsőkategóriásnak hívnák
Pénz beszél, ez ilyen.
Ott van a Redmi Note 2-es, vagy pl a Meizu M2 Note ,esetleg a most kijött Mi4C is ígéeretes, vagy ZTE V5 Pro-ot érdemes megnézni, mert eléggé ár alatt megy most.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Surda- #110415 üzenetére
Majd kiderül.
A külhoni fórumok alapján az első ROM-okkal voltak wifi gondok, amik azóta megoldódtak néhány frissítés után. Egyébként ahogy olvasom még a frissítéseket is elég hatékonyan nyomja a LeTv, illetve egy olasz srác rendesen kézbevette a multilang romot. Azt hiszem talán a Tinideal is az Ő romjával küldi a telót, ahogy az annak idején az A820-nál is történt Cappa72 segedelmével ( áldassék a neve!
).
-
smithsys
aktív tag
válasz
Surda- #110394 üzenetére
Hét elején postázta kici kínai a LeTv X600-at. Ha megjön megosztom a tapasztalatokat. Egyébként azt írják róla az olaszok, hogy jó kis készülék ( hdblog.it ). Kicsit tartok a méretétől mert ez lesz az első 5,5"-os cuccom. A G4S, de még a Lenovo X2-höz képest is elég batár. No majd kiderül.
Egyébként nem cseréltem volna a Lenovot mert tökéletesen elégedett vagyok vele, csak párom elkommunizálta. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Surda- #109901 üzenetére
A Minideal régi nagy kedvencem volt, az első rendeléseim tőlük voltak a régi, szép ÁFA-mentes időkben
. Én korrekt, megbízható shopnak tartom az akkori tapasztalatok (tucatnyi telefon) után. Mondjuk EU-s raktáruk elég gyengusz.
Más: helyreállt a világbéke, megoldódott a partner vs. csengőhang küzdelem. Ott a pont, aki a SIM-en tárolt telefonszámot említette kizáró okként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged