- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Depression
veterán
válasz
Brain75 #62823 üzenetére
Tehát van itt 2 kép, amiből az egyik 1980x1080-as (2MP) elmosódott kövekkel, meg van egy 1707x1280 (???)-as. Nekem az egyik kutya, másik eb, nem jók ezek a képek sem.
És aki készítette az általam említett képeket, az a cég tulajdonosa, tényleg nem tud fényképezni. Illetve de!!! Ráirányította, és megnyomta a gombot. Ez lenne a cél, nem? Amiket én láttam, azok egy gyáron belül készültek, szürke, sötét környezetben. Itt egy kompakt még csak-csak tud értékelhető képeket csinálni, ahol a mobilok teljesen elhalnak.
Végülis nem az s3 fikázása volt a cél, hanem leírtam a saját tapasztalataimat, melyből én azt következtettem ki, hogy mindegy milyen telefon, a minőség nagyon halovány. -
Depression
veterán
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A héten kellett s3-mal készült képeket néznem munka miatt. Nagyon elcsodálkoztam azokon a teljesen elmosódott képeken, a felén nemhogy részletek nem voltak, de még azt sem lehetett felismerni, hogy mi van rajta. Teljesen le voltam döbbenve.
Szóval innentől kezdve engem nem fog izgatni egyetlen kínai telefon szidása sem, minden telefon alkalmatlan képek készítésére.
-
balazs1022
őstag
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A video 1. felének tényleg nincs sok értelme. És S3 felhasználóként sztem is meg kellett vna törölni a lencsét. De én direkt a tesztelős részt emeltem ki. Valóban sok gyártónak ilyen alapossággal kéne telefont gyártani. (amúgy sztem már nagyon közelítenek kamerába a nagyokhoz a kínaiak, egyre többen használják a sony, omnivision modulokat )
(#62812) RVR400. Erre a tesztre kíváncsi lennék. Remélem megosztod majd velünk.
-
gps76
őstag
válasz
Brain75 #62546 üzenetére
Tudod miért enged fel ugyanolyan IMEI számmal több telefont is? Mert nem tudja a rendszer melyik az igazi készülék ami nincs letiltva,aminek eredeti a száma,és ha egy nem problémásat letiltanának nagy botrány lenne belőle.
A kétkártyás kínaiaknak meg egy tunerjuk van azért van egy számuk általában. -
tihibaby
senior tag
-
-
-
citkar
addikt
válasz
Brain75 #62480 üzenetére
Ami bonyolítja a dolgot, ha Eu-n kívül vásárol magánszemély természetesen bruttó árért, ami tartalmazza az eladó országának az ÁFA-ját, amint belép az Eu-ba, pl kis hazánkba Magyarországra (vagy más Eu-s ország a saját előírt nagyságú) ÁFA-t ismét meg kell fizetni (a vám mellett, amennyiben ÁFA és vám köteles).
De a litván üzlet Eu-n belül van, így ha magánszemélyként vásárolsz, kifizeted a bruttó árat (amiben benne van a litván ÁFA) és kész. No ezt az ÁFA-t valaki "megúszhatja", amit elég lazán kezelnek, amíg nincs ellenőrzés és esetleges bírság.
-
-
válasz
Brain75 #57577 üzenetére
Tedd fel a cpuz vagy cpuspy programot, és indítsd el az antutu-t.
Utána nézd meg, hogy a cpu figyelő progik mit mutatnak.
Ha túl alacsony lenne, akkor tedd fel a nofrills-cput, és azzal próbáld meg visszaállítani. -
svgyula
addikt
válasz
Brain75 #57577 üzenetére
Szia!
Marad egy nem túl hízelgő ill. kettő lehetőség. Az egyik a gyári állapot visszaállítása! Ha ez sem segít akkor recovery-ben újraindítani és factori reset meg a két "vipe" opciot végigfuttatni és a gyári értékre áll vissza! Persze lehet minden újra rakni de a tanulópénzmár megvan!
-
válasz
Brain75 #55149 üzenetére
Belépsz factory mode-ba (ha van, talán még recovery-ben is lehet, de nem minden esetben)
Az MTKDroidtools-zal szerzel root jogot.
Ott elindítod az adb-t.
adb pull /system/biulp.prop c:\<ahova akarod>
Módosítod ahogy akarod - vigyázz milyen szövegszerkesztőt használsz, ha windows-t használsz!
ha kész vagy, akkor visszarakod a telefonra:
adb push c:\<módosított fálj helye>\build.prop /system/build.prop
adb shell
Ezzel beléptél a telefonodra
su -
chmod 0644 /system/build.prop
reboot
Ha minden jól megy, akkor működik.Ha nem fogadja el a root jogosultságot, akkor kellhet egy ilyen:
adb remountA másik telefonról CWM-mel is át tudod tenni a szoftvert, csak a cél készüléken kizárólag a /system-et szabad visszaállítani (backup and restore -> advanced restore -> system), különben lesz két ugyanolyan imei-s telefonod, aztán az hálózati tiltást eredményezhet.
-
EG0
aktív tag
válasz
Brain75 #50328 üzenetére
62.99 USD lesz a ZTE V889S + 3-4 USD SG shipping, van még kérdés? :-)
(igen, coupon code-dal 75 USD-ért szállítással együtt meg van Lenovo A390-es, de nekem még nincs egyikről sem személyes tapasztalatom) -
GIJoe
addikt
-
Lovi24
senior tag
válasz
Brain75 #49684 üzenetére
Érdemes lehet tiszta alkohollal átmosni,de kérdéses,hogy a folyadéktól nem szállt-e el az egész alaplap. Jártam már én is hasonlóan ,csak nekem wc-be esett a teló
,öblítés után . Akksi rögtön ki,1 napig be sem kapcsoltam, Próbáltam a munkahelyen minimális hőfokon hőlégfúvóval (nem ipari,műszerész) a vizet "kitaszítani" belőle,aztán bátor módon bekapcsoltam és működött (szét nem volt szedve). Kicsit be volt párásodva az egyik sarka,de a hőléggel finoman eltűntettem. Nálam 1 évig még működött.
-
válasz
Brain75 #49684 üzenetére
Ha a fürdés után azonnal szétszedte volna és alkohollal kimosta volna, akkor egyet értenék, de mint olvashattuk, azóta már be is lett kapcsolva, nem most történt esetről van szó.
Meg lehet próbálni, de én nem fektetnék pénzt bele - ez a személyes vélemény. (Persze ha az enyémmel történne ilyen, akkor a leírt módon cselekednék, így nem aggódnék annyira)
Az a necces benne, hogy lehet, hogy vesz egy digitizer-t (ami olcsóbb), aztán semmi baj nem lesz, megy az érintőkijelző is. De lehet, hogy hamarosan ez, majd az nem fog működni. Nem lehet tudni előre, de az eddigi késlekedés mindenképp ártott neki... -
kunasgabi
tag
válasz
Brain75 #49476 üzenetére
Asszonynak vettem Geekbuying-ról egy MPAI S720 telefont. Azt kell mondjam nagyon korrekt cucc. Kijelzője sima tft. Bár a betekintési szög felülről nem valami fényes,de egyébként teljesen rendben van. A felbontás is elegendő a képernyő méretéhez. Két aksit adnak hozzá ami papíron 2500mah de szerintem kamu. 1 napig simán bírja normál használattal(főleg mérges madarak,böngészés,telefonálás). A telefon egyébként meglepően gyors.A menüben lépkedés akadásmentes, a programok indítása, böngészőben ablaknyitás nagyítas pillanat alatt megtörténik. Egyedül a facebook alkalmazás lassította be nagyon,de ezt egy gyors törléssel orvosoltam. Antutu-ban 8487 pontot mértem, már ha ez számít valamit. A kamera olyan amilyen, nem kell tőle csodát várni. Gps-t még nem próbáltam. Kb 2hét használat után maximálisan meg vagyok (vagyunk) elégedve vele. Igaz kicsit HTC kicsit Lenovo (főleg a gombok szimbólumai) de összességében szép telefon. 97 dolcsiért simán megérte. Ja és ajándékba adták azt az átlátszó tokot ami a videón is szerepel.
-
Bogyoka
csendes tag
válasz
Brain75 #49476 üzenetére
Mpai S720
Lányomnak vettem ilyet csak rózsaszínben semmi gond vele bár a gps-t nem próbáltam.
Nem kellett semmi mókolás hozzá tökéletesen tud magyarul bekapcsolás után azonnal használható play telepítve nem volt rajta semmi kínai alkalmazás.Érzésre gyorsabb mint az én lenovo a800-am. 2 db aksit adnak hozzá 2500 mh van ráírva szerintem olyan1600-1800 körül lehet inkább.Hátránya: nem IPS kijelzö, kamera pocsék (de legalább van elöl is), hátsó hangszóró kicsit halk
Ja még volt hozzá rápattintós tok és egy védöfólia is.
Amennyibe akkor került (75 USD) szerintem korrekt nem nyekereg nem akar szétesni
Egyébként Lenovo s720 másolat
-
KTU
addikt
válasz
Brain75 #49476 üzenetére
Szerintem inkább lenovo A390, romot igaz nem találtam még hozzá, de TWRP van, gyári rom használható, factory reset után is marad a root, csak TWRP-böl csináld!!!!
Van hozzá normális szilikontok. vettem hozzá plusz 2db akkut fali töltővel, tizenpár USD.
Viber, voip működik!Ami nem tetszik benne fixfókuszos kamera.
-
-
-
tomatos
aktív tag
válasz
Brain75 #47452 üzenetére
Egyébként ez más telónál is így van, most így hirtelen nem emlékszem de azt hiszem a Battery Monitor Widget is ilyen, csak akkor van widget ha a belső memóriában van, SD kártyára áthelyezve nincsenek widgetek. Xperia arc-on használtam még és a play-be írta a készítő ezt a hibát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged