- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
De, akkor most nem az a baj, hogy a qrvákat fel tudják hívni a lopott telefonnal?
-
Mercutio_
félisten
válasz
SzekeresPeti #140016 üzenetére
Veszel egy ilyen telót, és nem kell agyalni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
SzekeresPeti #139977 üzenetére
Ha tudsz állj el a vásárlástól és keress olyan telefont ami alkalmas arra amire használni szeretnéd.
-
Mercutio_
félisten
válasz
KisSarkany #139861 üzenetére
Arra érdemesebb valami teclas tabletet venni, a teló képarányú kevésbé optimális pdf-hez
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
KamuMazsola #137269 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
fa4hu #137267 üzenetére
Jaja, gondolkodom a Redmi Note 5 "downgrade"-en, és ez az egyetlen teló ami eddig képbe került.
Saját UI mennyire áll kézre, fluid működés, futó alkalmazásokat mennyire lövi ki (főleg böngésző, viber, whatsUp), üzenetek megjönnek-e rendesen, müködési idő mennyi, esetleges hülyeségei a telónak? -
Mercutio_
félisten
válasz
Somatom #137122 üzenetére
Vannak ám már jóideje 64 bites windowsok is
szerk.: KamuMazsola: Csupasz droid alatt lehet, hogy elég a 3GB, de MIUI esetében nekem note4 és note5-ön is rendszeresen újratölti a régebben nem használt (de egyébként "futó") app-okat, ami különösen a böngésző ű(dolphin, de mással is csinálta) alatt zavaró.
-
Mercutio_
félisten
Már a Note 4 is határeset méretben, és megszoktam az 1080p-s felbontást, nagy akkut.
A Note 5-ből csak a 4/64-es lenne érdekes, de annyit nem szánok mobilra, akkor inkább várok egy még garis hibátlan 4/64-es Note 4 felbukkanására aprón. (Vagy megrendelem a kijelzőt a megreccsent saját note4-re) -
Mercutio_
félisten
Az eredeti hsz-ből nem derült ki milyen navigációs programról van szó, az arra adott egyik válaszban volt említve a waze, de ez nekem mellékszállnak tűnt.
-
Mercutio_
félisten
Jaja, de sajnos sikerült bereccsentenem a Redmi Note 4 kijelzőjét, most meg gondban vagyok mit vegyek hasonló árban ami nem nagyobb (149mm) és hasonló tudású/üzemidejű és a kamerája is legalább tud annyit.
szerk.: Tovább nehezíti a dolgot, hogy elsősorban eustock-tól kellene beszerezni, de ez csak opció, nem kötelező.
-
Mercutio_
félisten
válasz
tibcsi0407 #132998 üzenetére
Hm, ennek akkor utánanézek, Lenovo A820-am volt utoljára, azt szerettem
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
atee_13 #132968 üzenetére
Ezt a kérdést már 2 hete feltetted, és kaptál is rá választ....
Sziasztok, majd 1 év után újra próbálkozom
Xiaomi Mi 4C-t (2/16 és 3/32 is van) mire lenne érdemes lecserélni?
Szempontok:
- ~5" (méretben ne legyen nagyobb mint a mostani)
- Hosszabb kijelzőidő (nagyobb akku?)
- Azonos, vagy jobb kamera (vaku nélküli képek esetén)
- Jó memóriakezelés (Miui nemgyerebe, 8-10 böngészőtab, whatsup, viber, Here fusson anélkül, hogy kilőné a rendszer valamelyiket)
- Bugmentesség
- Értesítő led
- max. 50k körüli ár és nem noname lutri gyártóJó lenne, de nem kötelező: fizikai gombok, infra, nfc, B20
Nem játszom, így az Mi 4C feleslegesen erős, annál lehet gyengébb a proci, ha egyébként nincs röccenés használat során.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Milestone2 #117290 üzenetére
+Viktor0610:
Pár hónapja még a zenfon ajánlott és dicsért volt
MÁS: Továbbra sincs a ZTE V5 2G/8G-hez hasonló 5"-os bestbuy teló, B20 4G-vel, normális kamerával, és nem ismeretlen gyártótól?
-
Mercutio_
félisten
Urak, csak nekem fura az ár, és a szegényes 4G?
Vagy mi a trükk -
Mercutio_
félisten
válasz
mézespálinka #114559 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ilyen gyakori, hogy egyszerre csörög mindkettő
-
Mercutio_
félisten
válasz
mézespálinka #114555 üzenetére
Ha beállítja mindkét sim-en, hogy ha nem elérhető automatikusan atiranyitsa a hívást a másikra ugyanúgy bejelez az épp elérhető sim, hogy hivasa van és válthat a 2 hívás között.
-
Mercutio_
félisten
Nagyon egyszerű a válasz: Arra próbáltam rávilágítani, hogy az általad írtak - főleg ha laikus olvassa - eléggé félreérthetőek. Konkrétan ez a megfogalmazás:
"4G nélkül nem kerek a világ, fel lehet ülni erre a vonatra, de én még mindig a telefon hardveres részét nézem először, utána a többi "extrát", mert 4G támogatás még mindig sokszor extra."
Nem bactatás, vagy kötözködés, szimplán próbálok rávilágítani arra, hogy rövidebb, érthetőbb mondatokra bontva és olyan formában megfogalmazva, hogy a laikus(abb) olvasók is értsék könnyeben átmegy az "üzenet" és a felesleges viták, "de én nem ezt mondtam" jellegű hsz-ek tetemes része is megspórolható.
-
Mercutio_
félisten
Tehát a 4G szerinted nem a telefon hw-s részének függvénye, hanem sw feature?
"EU piacra nem nagyon készítenek dual simes telefonokat, mivel jellemzően szolgáltatótól veszik az emberek a telefont."
Ööööö....némi összemosást érzek. Dual-simes telefont a legritkább esetben vesznek szolgáltatótól a 'zemberek. Kimondottan EU-piacra egyszerűen a - többihez képesti - kis méret miatt nem csinálnak egyes cégek. -
Mercutio_
félisten
Sajnos az utóbbi időben rengeteg a meló, egyáltalán nem követem a dual-sim piacot, azért is kérdeztem, hátha nyár óta (amikor utoljára érdeklődtem) az új MTK-generációval vagy újabb középkategóriás sznapival szerelve kijött valami és bővült a választék/csökkentek az árak. Eszerint semmi
Redmi 2 kijelzője é ram méretben is visszalépés lenne, proci teljesítményben is kb. azonos csak talán takarékosabb ezekért nem kárpótolna a B20
-
Mercutio_
félisten
válasz
tibcsi0407 #113850 üzenetére
Jah OK, akkor stornó
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
B20-t tudó normálisabb márka (nem kutya, ülep, és hasonló nevű izé, hanem legalább xiaomi, ZTE, Lenovo, egyéb ismertebb cucc) 5" kijelzővel (lehet 5,5" is ha nem nagyobb egy ZTE V5-nél) még mindig nem létezik 50k-ig?
-
Mercutio_
félisten
válasz
aytukabozs #112034 üzenetére
Ez az "alá" ilyen szakzsargon, ami pont a fordítottját jelenti, mint ami
Igaz, hogy matematikailag fölé nem engedjük, de mivel az egy-per (1/...) részt senki nem nézi, (hisz minden emberi záridő 1/1-nél rövidebb), így olyan, mintha csak a tört nevezője érdekelne, azt pedig "alá" nem engedjük egy bizonyos értéknek.Olyan ez csak fordítva, mint az obi kezdő rekeszértéke, ami minnél nagyobb érték annál rosszabb nekünk, és minél nagyobbra állítjuk, annál kevesebb lesz a fény
De, szerintem zárjuk le ezt még így OFF-ban is, mielőtt kitoloncolnak minket a fotós topic(ok)ba
-
Mercutio_
félisten
Az bizony a kici kínai másnak hívja mint ami valójában esete.
Az AGPS valójában GPS+szoftveres okosság.
Ha nincs GPS, akkor amit AGPS-ként akar eladni az egy GPS-funkciót emuláló sw, olyan mint az olcsó kompakt fényképezőgépeknél amikor nincs benne valódi (optikai) stabilizátor és ezt a hiányosságot (nagyobb a bemozdulás esélye ezáltal több az elmosódott, használhatatlan fotó) azzal próbálják leplezni, hogy a záridőt nem engedi a szoftver bizonyos értek alá, ésezt elnevezik "Intelligens képstabilizátor"-nak. Mivel a lencse fenyértéke adott és a záridő is csak az ISO-t lehet növelni, hogy elegendő fény jusson a szenzorra, a magasabb ISO miatt viszont romlik a kép minősége , több a kepzaj -
Mercutio_
félisten
Tipikus, hogy a sok fórumtroll mind nyugger
(70)
-
Mercutio_
félisten
válasz
Viktor0610 #111199 üzenetére
Jó, hát honnan tudhatnám, hogy nem csak vicc a nickje?
500 hsz és még mindig nincs mire lecserélnem a ZTE V5-öt, ha nem akarok nagyobb és rosszabb telót, nem mondanék le a B20-ról és 50k körüli árnál maradnék
-
Mercutio_
félisten
Gondolom nem véletlen, hogy 1$-ért szórták 2 év előfizuval már tavaly is, hiába jó a vas. Idén lényegében meg is szűnt és a támogatása is esélytelen.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Depression #109161 üzenetére
Konkrétan mire lenne érdemes a V5-öt lecserélni ami nem nagyobb és max ~55k-ból megvan és nem Mlais és hasonló másod / harmadvonal?
-
Mercutio_
félisten
válasz
bul07 #109117 üzenetére
Amennyire olcsón viszik el a 17"-ost ugyanúgy alig többért kapsz 19-21"-osat...
Nézegettem ezt a redmi 2 pro-t, ZTE V5 2/8GB -hez képest lenne-e és ha igen miben visszalépés?
Illetve aki 5"-ról 4,7-re visszaváltott mennyire volt nehéz megszokni? -
Mercutio_
félisten
válasz
BaginZe #108288 üzenetére
Jelentsd a csalókat topicban is épp dicsérik ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest