- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
#39868659 #130577 üzenetére
Kicsinek találom az akkut. 1300as akku meg ha nincs is nagy kinelzo benne, akkor sem hiszem, hogy 2-3 napnal tovabb birna. Koszo om a tippet azert!
ggeleven: Nem hangzik rosszul. Ekkora akkuval ellehet egy jo darabig. Koszi a tippet!
Barmi mas otlet johet nyugodtan. Tobbol konnyebb valasztani.
Koszonom!
-
misa479
csendes tag
válasz
#39868659 #130508 üzenetére
Korábban a redmi 3s-t néztem ki magamnak. Jó ár/érték aránya miatt.(3/32 és jó nagy aksi). Nekem nincs szükségem semmilyen speciális képességre, csak egy viszonylag nagy üzemidőt lehetővé tevő aksira és egy viszonylag stabil telefonra.
A redmi 3s-t már nem tudom olyan feltételekkel megvenni, ezért elkezdtem keresni, és a nagy aksit valamint a viszonylag normális belsőt itt találtam meg. Ha valaki tud hasonló árban ezekre a paraméterekre másik telefont ajánlani azt szívesen fogadom. -
klarkzone
tag
válasz
#39868659 #127785 üzenetére
Látszik, hogy állami cég...
Bár ha belegondolok azt írják, hogy így alapból követhető lesz a csomag, most meg az "ajánlott" címkével kerül többe a csomag. Inkább ne legyen szükség a magyar posta szolgáltatásaira soha... -
svgyula
addikt
-
törölt tag
válasz
#39868659 #125560 üzenetére
Nem is itt van a kutya elásva: hanem az ali is drága, mert ugyanúgy fizetsz mindent, amit kell, mintha az ebay-ről veszel pl. vagy pár napos/1 hetes dhl szállítás és itthoni sarc, vagy végtelen türelemmel várakozás talán vagy 2 hónapot, és reménykedés h. itthon átcsusszan....
de pont, mert már off lesz nagyon
-
válasz
#39868659 #124436 üzenetére
Vegre kiszenvedte magabol a jiayu az s4-et
Hat az igert 4,7" helyett amiert vartam, lett 5,5
Egyrészt ideje volt már, de az 5,5' miatt-t érdemel.
Azbeszt'....
Épp ma beszéltem a JY fan kollégámmal, hogy ezek biztos beadták a kulcsot. Kár volt a g4s gyatra GPS-e miatt. Azóta sincs olyan ár/tudás/érték arányú telefon a maga kategóriájában. Sokat vártunk erre az s4-re, oszt' mégse' érte meg? Ez így nem járja. -
Outlander
addikt
válasz
#39868659 #123551 üzenetére
Én olvasok, értelmezek és írok is, de nálad bajok vannak.
Egyrészt a messenger privát üzenet küldő, így nem nagyon van hozzá közöd h ki mit ír, ha meg mégis akkor az neked ismerősöd/barátod.
Másrészről meg én a maradék 20-ba sem tartozom, így nem tudom h ki a gyökér?!. -
b0bcat
addikt
válasz
#39868659 #123158 üzenetére
Az 5.1-es (stock) Android is jól kezeli a memóriát.
Alap dolgokra tapasztalataim szerint elég az 1 giga RAM, hiszen a fele ilyenkor még szabad. Persze rögtön kevés lehet a memória, ha néhány memóriazabáló app-ot akarunk párhuzamosan futtatni, de aki ilyet tervez, az alapból gondolkozzon 2 giga memóriában.
-
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #122645 üzenetére
Valamit mindig éppen szidnak. Lehetetlen minden igényt kívánság szerint kielégíteni. A webshopnál ez halmozottan igaz, mivel a valódi kommunikáció nincs meg, azt pedig tudjuk, hogy mindenki póverkedik neten keresztül, ha valami nem úgy van, ahogy ő kívánja, és nem lesz közös nevező.
-
-
svgyula
addikt
válasz
#39868659 #122100 üzenetére
Nem jól írod! A 11 éves gyerek kezének paraméterei gyorsulásban, a telefonnal meghaladják, a gravitációs vonzást sebességét. Időben is és térben is. A telefon amortizációs ideje pedig erősen tendál a "0" irányába.
A befektetés költsége>időarányos használat. Ez lehet akár többszörös érték is! -
törölt tag
válasz
#39868659 #115547 üzenetére
Később ezt is cáfolják, mert másnál rootolt telón is működik. Utána azt boncolgatják, hogy ROM -függő. Ez egyben azt is jelenti, hogy készülékfüggő. Akkor viszont tovább bonyolódik a dolog, mert a Google késlekedése miatt, nincs egységes dual SIM kezelés. A gyártók oldották meg a Google helyett a saját módszereikkel. De, ha alapvetően működőképes a dolog, akkor sztem rövidesen meglesz a szoftveres háttere is és biztosan lesznek microSD -k, nano SIM adapteres kialakítással.
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #112717 üzenetére
Mondjuk én megelégedéssel használom az S3-at, meg szerintem még rajtam kívül jó páran, annak ellenére, hogy elmondásod szerint biztosan fika.
Másrészt, amit kifelejtettem, és megint csak nem jó összehasonlítási alap, hogy a +80 USD-ért -0.5" kijelzőméreted is van.Egy Xiaomi Redmi Note 2-vel még megértettem volna, bár ott sem egyértelmű a döntés, de talán a Helio a Xiaomi malmára hajta a vizet.
Ezen kívül továbbra is kérdés, hogy miért lett olyan nagy név az egymegegy, és miért lett a ZUK is aránytalanul drága? Szóval ezek olyan érthetetlen dolgok számomra, és mindig előkerülnek összehasonlításképpen egyáltalán nem hasonló árú, de akár márkásabb vagy éppen hasonlóan márkás termékekkel.Az S4 meg vagy lesz, vagy nem. Ha nekik megéri később kiadni, akkor megéri. Ha Te nem veszed meg, az már legyen az ő problémájuk. Nyilván 1 éve nem 100 USD lett volna ez a teló, és névtelenebb gyártóknál is van hasonló konfig 120-140 USD kategóriában is jelenleg.
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #112705 üzenetére
Speciel az Oneplus X és a Jiayu S3 között 80 USD különbség van azonos helyeken nézve, ha az S4 pedig tényleg 100 USD áron alakul, akkor viszont arra nem lehet szerintem senkinek rossz szava. Az alsó kategóriás Jiayu-król meg anno is megvolt a véleményem, ahogy a sima F1-et sem úgy ezt sem venném meg.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#39868659 #109790 üzenetére
OK. Nyilván vannak alternatív lehetőségek. De eddig ez alapban benne volt a ROM-ban a KitKat-tal bezárólag.
Nem hinném, hogy ez olyan extra "fícsör", amit csak kiváltságos esetben biztosítanak.(#109789) cappa72: Ilyet én nem találtam, a saját készülékemen (Thl 5000) sincs. Gondolom ezek a "skin"-ek is egyfajta extrák egy adott ROM-ban. Vagy külön telepíthetők.
-
v-man
őstag
válasz
#39868659 #109329 üzenetére
Köszi, nekem már van ebben a kategóriában egy telefonom (Ulefone Be Pro), most egy ismerős készül venni és neki próbálok összegyűjteni pár lehetséges jelöltet, ami hiánytalanul lefedi az itthoni 3G és 4G sávot.
(#109331) tibcsi0407: igen, erősebb, bár külsőre meg valóban a Bendegúz által linkelttel hasonlít.
-
Upo
addikt
válasz
#39868659 #108738 üzenetére
Nálam megy. Próbáld EZT.
Szerk: Előkapartam az internet explorer-t, szerintem soha nem volt még az ali felé, de azon is megy (bejelentkezés nélkül).
Somatom: Nem a tok miatt raktam fel, az csak ott volt a középrész, szalagkábelek és usb aljzat között, hanem a szervizes cuccok miatt.
-
unskillful
aktív tag
válasz
#39868659 #107231 üzenetére
Hát egyenlőre csak 1 dual display telefon van a piacon a yotaphone... azt meg 250 ezer ft alatt még nem láttam... ahhoz képest a Siswoo R9 Darkmoon 300 $ körüli ára baráti... de sajnos úgy érzem hogy 400-500 $ között lesz inkább a nyitóár... persze még akkor is el fogok gondolkodni rajta :-)
-
janaman01
addikt
válasz
#39868659 #106948 üzenetére
Igen ez igy van , de mi vannha a teló 2 honap mulva bexarik, mint az enyém is (jiayu s3) chigontól , majd 2 hónap levelezés után( a végén csak részemről volt levelezés) nagy ivben xartak a fejemre , úgyhogy magmnak kellett megoldanom..szóval ennyit chigonékról, régen lehet jók voltak ...
-
Linda1
aktív tag
válasz
#39868659 #106410 üzenetére
Hát igen, gyerekkori barátok, szomszédok is, amúgy őt ismerve, biztos tudatában volt a dolognak.
Én a seggébe dugnám, a mérnökúrnak. Németországban dolgozik egy ideje, lehet onnan szerválta.
Fudi2002 Ha megmondta volna, mi a szitu, semmi, de kihasználni a másik tudatlanságát, hozzá nem értését, gerinctelen dolog, pláne, hogy nem ajándék volt. -
fotosjani
aktív tag
válasz
#39868659 #105974 üzenetére
Mondandómban nem a chigon volt a lényeg
Hanem, hogy az olcsó ($140-$150) de ennek ellenére igen ígéretesTCL 3S M3G
még mindenütt presale, de az aliexpressen egy Portugál srác 3x2db-ot meg tudott venni belőle.
Csak azért linkeltem mert láthatóak a konkrét vásárlók és az értékeléseik is az adott vásárlásról.#105958 fateless
Nekem is gyanús, de egy rutinos VIP-es vevő csak nem zárja le a vásárlást értékeléssel, ha még nem kapta meg a készüléket. -
nimfas
addikt
válasz
#39868659 #105974 üzenetére
Én voltam a delikvens... Kaptam egy telefonszámot Hungo-hoz, de én lüke privát üzenetet írtam neki... Ma néztem hogy JANUÁR 15-én volt fent utoljára.... Holnap meg próbálom elérni telefonon. (régebben volt vele dolgom tudom mennyi eséllyel...) Most hogy ennyire leszállt a Forint Dollár esés mindent vámolnak itthon nézek telefont 2 év garival.
-
asdf_
veterán
-
-
-
madrac
senior tag
válasz
#39868659 #105136 üzenetére
A Huawei P8 lite-ról van szó? Átfutottam a 2 logout írást, és a 2 fórum témát, de mindenhol csak az áradozást láttam róla hogy milyen gyors és hogy abszolút nem akad... Hol lehet akadásról olvasni?
(ha jól látom azon már Lollerpop android verzió van, a Honor 4x egyelőre csak 4.4.2...)(#105138) CineDOG1: nem tudtam. úgy gondoltam, hogy a friss, mondjuk tavalyi sim kártyák már mind tudják az lte-t. mindenesetre ma ki is cseréltettem és most már megy a 4G rajta mint az ágyba szarás. H+-ra nem is vált vissza, de ez persze Bp belvárost jelent helyileg.
-
nyisziati
veterán
válasz
#39868659 #105136 üzenetére
THL T6 PRO-n nem szaggat. Se a Firefox, se az Asphalt 8, se a Viber, Skype, Google térkép, Navigator stb.
(ja és én az EREDETI Facebook klienst használom, nem a könnyített verziót)
Wifin kb. 3 mp. alatt elindul és be is tölti a hírfolyamot.
Hát igen, ahogy b0bcat is mondta a nyolcmagos MTK-k elkényeztetik a tulajdonost... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
#39868659 #105027 üzenetére
Feliratkoztam a gearbest RSS-ére , kb. napi 3 kütyü (néha teafőző rézcsészealakú biciklicsengettyű
)
jelenik meg ebben a feedben és ott tegnap az utolsó ez a P8-Lite volt és azt írjaCOUPON : P8LITE
Price:206.99De 80-ért azonnal Edigi-től jobb tán emígy is különösen a 2év gari miatt és ha rÁfázik a kintről vásárló ( GB-töl: Br.74E ha zérópostadíj)
-
aytukabozs
addikt
válasz
#39868659 #104852 üzenetére
Ettől még nem lett kevésbé jó teló, csak kiderült egy olyan hibája ami azokban az időkben mikor épp sláger volt, egyszerűen még nem volt -mert nem is lehetett- ismert.
Az meg a másik fele hogy 2-3 mm-es foltokról beszélünk, amik kizárólag csak akkor látszanak ha a kijelző egyöntetűen tiszta fehér, vagy hasonlóan világos.
Namost normál használat mellett ez kb a kijelzőidő ~ 1%-a...
Simán együtt lehet élni vele keserű szájíz nélkül, egyszerűen vannak emberek akiket idegesít hogy nem tökéletes a telójuk
(Nekik ugyaninnen sok sikert kívánok a fehér holló üldözéséhez)
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
#39868659 #104388 üzenetére
Ezek a LeTV-k, ezek kvázi Lenovok.
Olyan kb mint a ZTE meg a Nubia, vagy a Huawei meg a Honor.
Csak ebben egy nagyobb kör van.
A Lenovo elkezdett okostévéket gyártani ezen a néven, kiegészítve tartalomszolgáltatással, és ahogy rájöttek hogy az emberek már pont annyi tartalmat fogyasztanak telefonokon mint otthon, gondolták legyen akkor okosteló is a termékpalettán. -
Ájvé
veterán
válasz
#39868659 #104283 üzenetére
Áfa a vámeljárás része, mert van vámteher is csak annyira kicsi az értéke, hogy nem kell fizetned (értékhatár alatt van). Ha behoznál egy raklapnyi telefont akkor már ez is jelentős lenne, meg ügye az se mindegy, hogy magán személy vagy nem, de ez már tényleg lényegtelen. A lényeg hogy áfa is vámteher, mivel behozod az országba és kifizeted az általános forgalmi adót érte (mint minden árura amit itthon forgalomba hoznak).
(#104284) Duliee:
Kiskapu mivel kínai cégről veszed nem angliaitól, de legális. -
robi1979
aktív tag
válasz
#39868659 #104280 üzenetére
Backi! Mikor Kolumbusz annó véletlenül elindult hajókázni mert a török elzárta a kereskedelmi útvonalakat, és felfedezte véletlenül Emerikát és egy csomó mindent behozott Európába vajon mennyi vámot fizetett? És vajon milyen szellemben hozta be kintről egy csomó mindent aminek Európa csak hasznát látta?!
Ha tudta volna annó hogy pár évtized múlva már semmit sem vehetsz más földrészről vám nélkül - meg anélkül hogy a halálba adóztatnának minden xarral - szerintem el sem indult volna sehová. Ezen ott van minden egyéb költség, hiszen kínából általában free shipping van, itt meg ott a 16$-os shipping.
Erre a kérdésemre kellne nekem válasz hogy mit írjak Chigonéknak hogy feladás előtt bontsák e a csomagot vagy sem? Ti hogyan szoktátok? Kibontatjátok hogy le tudják ellenőrizni vagy mindig origi csomagot kértek?
""4. nem doboz nélkül, meg gyári doboz a kérdés, hanem hogy kibonthatják-e.?
ha full origi dobozt akarsz akkor nem nyúlnak bele, de akkor csak nálad derül ki ha bibi van."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erre ti mit szoktatok írni? Ki szoktátok bontatni hogy le tudják ellenőrizni hogy minden OK a telóval? Szerintetek bontassam ki? Vagy ti hogyan szoktátok?" -
Ájvé
veterán
válasz
#39868659 #104280 üzenetére
Vámmal tisztába voltam, te nem érted mit írtam.
EU store kezdett elterjedni miután áfát nem lehetett elcsalni (vámolás során majdnem minden csomagot megfognak), ez jellemzően olyan országokba van ahol alacsonyabb az áfa. Angliai megoldásról nem hallottam eddig, görög spanyol volt a jellemző. Nem írták a képen honnan jön az árú, csak hogy EU-ban nincs további költség.(#104279) WOT-H-A-C:
Ez bizony kiskapu, mivel az itthon magas áfát kerülöd meg ezzel, nem angliából veszed a portékát hanem kínából, ez egy áfa kerülés, attól még legális persze.(#104281) Duliee:
Én még akkor vettem Thl-t minidealről és nem volt áfa fizetés. Ismertem ezeket a megoldásokat, csak képen nem volt feltüntetve az EU store, mindegy angol megoldást nem ismertem.Kár ezen tovább lovagolnotok, mind jól beolvastatok már nekem, ennyi.
-
janaman01
addikt
válasz
#39868659 #103990 üzenetére
sok sikert
nem mondod hohy neked is a chigon csapattal van gondod?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest