- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Tény nekem is nagyon bejön kinézetre az emui 5.1 , a 4.1 eléggé miui másolat volt , felépítésében ,és kinézetében, bár p9 liteon 2gb ram cefett kevés volt így el is adtam.
Most ha lenne pénzem flagshipre akkor p10 lenne valszeg a választás droid fronton . -
batai15
félisten
válasz
SamiCsillag #132378 üzenetére
Mi6.
Miui és a valószínűleg később kialakuló közösségi támogatás miatt.
Egyébként egyikkel sem tudsz szvsz mellé nyúlni, talán a honor kamerába ill out of box jobb, a miuinak lehet kell pár Update hogy bug mentes legyen -
batai15
félisten
Most kaptam meg a meizu m5-öt, nem rossz kis telefon, a flyme is átgondolt eddig , és valóban fluid.
írok róla többet ha lesz több tapasztalatom a telefonnal. -
batai15
félisten
válasz
aytukabozs #131649 üzenetére
én a y200 valencia óta közelükbe nem mentem, de nem is fogok még egy darabig.
pedig kinézetbe van egy két tetsző telefonjuk. -
batai15
félisten
válasz
aytukabozs #131644 üzenetére
ékes példa arra hogy mennyire kerülendő ez a márka.
Nekem is csak rossz tapasztalatom van vele. -
batai15
félisten
Na berendeltem a meizu m5-öt.
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
hackeeeee #131593 üzenetére
Nem kell szakmai szemmel nézni, én azt mondom az átlag user aki meg nem ért hozzá ugyan annyira fontos hogy véleményt formálnjon mint a kocka ,mert az éremnek is két oldala van. Én sem kizárólag csak a specifikációt nézem meg a hardvert. Nincs azzal se bajom ha valami gyengébb de például jó a felülete ,vagy csak szimplán jó használni.
Látod sokkal erősebb telefonom van, mégis agyalok egy meizun. -
batai15
félisten
válasz
hackeeeee #131586 üzenetére
pedig eddig pont azt írták aki próbálta hogy nagyon jó ez fajta vezérlés.
Sebességre , ram kezelésre és a flyme-re vagyok kíváncsi.ja és a képek minőségére.
Igazából arra vagyok kíváncsi hogy a snapi 430-as redmivel tud e pariba lenni, ill van a flymenak idegesítő nyavajája, mert igazából ha azt nézzük a mostani galaxyk, a tavalyiak meg pláne gyengébbek, de mégis egészen használhatóak.
Viszont nem akarom magam tökön szúrni a flymeval, csak akkor ha biztos vagyok benne hogy jó lesz nekem -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
Dhampir #131540 üzenetére
Hát még épp ez az hogy sehol. akárhogy is nézem ,de a kenzot még nem tudom lecserélni, igaz hogy 5.5 meg hátul van az fp, de ha azt akarom hogy 5 collban ne legyen rosszabb telefonom olyan egyszerűen nem létezik, olyan árban amit szánok(kenzo használt ára meg némi pótlás)
Egyenlőre redmi 4-en gondolkozom ha lesz 3/32gb hely
valamint ha találnék mi4c-t szintén ebben a kiszerelésben de ritka mint a fehér holló
plusz, akkuba viszont erős vissza lépés lenne, meg ugye fp- miatt is, bár lehet nélküle is élni, de ezért nem szeretném elhagyni csak végső esetbenSzóval megy a malom még, kíváncsi vagyok a mi6-ra is, bár az is igaz hogy a flagship xiaomik árában , azért ithol is lenne már alternatíva nekem.
Szóval elég nehéz helyzetben vagyok azt hiszem .
Kínaiból, meg úgy döntöttem csak xiaomi, stable miui, közösség , custom romok miatt . -
batai15
félisten
Kedves urak! közbe kiderült hogy b20 nem létszükséglet , viszont így is gondolkodom a kenzo eladásán .
Kritériumok : 3gb ram, 32gb / vagy sd bővítés ,de 16 gb minimum-
5 coll max, fingerprint elől, és úgy azért a normálisabb gyártóktól.
Ár: kenzo kb 45 ér, meg max 10kt dobok rá.
Jöhet használt tipp apróról, és spemall v kinai rendelés is .
Köszi! -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131419 üzenetére
ennyiért ithol is kapok telefont ami megfelelő lenne.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131415 üzenetére
Az nem 5 collos nem?Na meg mennyi is az magyar forintba ?A sima z2 60 felett van.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131413 üzenetére
Pedig kezdtem meg örülni..
Nincs olyan telefon jelenleg a kínai telefonok közül ami nekem jó lenne, azért ez gáz nem kicsit..
-5 coll
-b20
-3gb ram
-jó akku, kamera
-fp elől
-A brand gyártja (meizu xiaomi stb) annak minden hozományával ... (os, össze szerelés, közösség)
-(opcionális az usb type c lenne )
Ezek mindegyike olyan amiből nem fogok engedni, de csak a drágább szegmensbe európai gyártóknak van..
Pl galaxy a5 2017.Hiába jó lenne a mi5 is ha vodásként a b20 sokszor meg szivatna
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131411 üzenetére
De amúgy nézem, tényleg gyenge ez a p10, hiába nem játszom, fele annyit se tud mint a kenzo
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131407 üzenetére
mint írtam , jobban is tetszik
Amúgy is egyenlőre a kenzo után mondom ezt hogy elől nekem jobb lenne.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131405 üzenetére
Fp mindenképpen, előlapi is , jobban is tetszik , meg kocsiba is jobb lenne .
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131403 üzenetére
csak sajnos vodás leszek, kellene a b20, na meg az 5.5 is még midíg sok , játszani nem játszom, viszont az fp és 3gb ram kell mindenképpen.
Sajnos redmi 4-be nincs b20 , így ezért is gondolkodom rajta.
Na meg minimális bukóval tudnék át mászni meizura. -
batai15
félisten
Eustockon van b20 képes m5 meizu, elég jó árba. Gondolkodom rajta hogyel kellene adni a kenzot , és venni egyet
-
batai15
félisten
válasz
Zsiráfnyál #131130 üzenetére
Aliexpress eBay.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131126 üzenetére
Tudod , kenzom van, így pont tudom hogy nekem nem kell hátulra.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131124 üzenetére
Ha elől lesz az fp akklr jöhet.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131122 üzenetére
Nekem a p10 jön be nagyon, hátha esetleg lesz honor verziója olcsóbban, ha nem akkor jövőre xiaomi lesz ismét.
-
batai15
félisten
Köszi srácok ! Egyébként ballagási ajándék lenne, egy gen1 Galaxy a3-at váltana, szerintetek érdemes váltani ,vagy nem igazán lenne érdemi előrelépés , és inkább fűzzem a csajt hogy adjuk el az a3-at , és forgassuk bele egy jobb telefonba ? Bár úgy gondoltam ha pénz maradna neki amit félre tehetne.
De ha esetleg bele forgatná a keretbe ,akkor b20 5 coll körül van valami jobb teló? -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131089 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni:
Párom hugának akarunk venni egy redmit 4A-t .
B20 kellene, és 2/16 elég neki akkor ez kell igaz ? :[link] -
batai15
félisten
válasz
aytukabozs #131067 üzenetére
meg lehet nézni hogy a xiaomi topikok mennyire mennek.. még a mi2 topik is el éldegél , pedig az se most volt.
-
batai15
félisten
sziasztok! mik vannak mostanság ár érték arányban(és lehetőleg b20-al) 5 coll körüli telefonok, a normálisabb gyártóktól? írjatok már pár ilyen telefont köszi!
-
batai15
félisten
legalább rootolni tudnám.. mivel lehetne ?
-
batai15
félisten
sziasztok! sokat kerestem sikertelenül a neten.
Következő lenne: sógorom kellően olcsón be szerzett egy ILIke x5 pro ( kinézetre full xiaomi mi5 )
csodát, vicces áron . Ezzel nem is lenne gond, android 6.0 van rajta , de a következő a hiba :
telefonról mikor google fiókhoz csatlakozna akkor azt írja hogy nem tud csatlakozni a google szerverhez.
Próbáltam play servicet , play storet is felrakni stb sikertelenül.
Tudnátok segíteni? annyit birtam kideríteni hogy akai a fő brandje . Előre is köszi! -
batai15
félisten
sziasztok! [link]
ennek a telefonnak mennyi lenne a vám mentes(eu express szerű szolgáltatás) végára szállítással? köszi! -
batai15
félisten
üdv! milyen lehetőségek vannak ha a kritériumok :
5 coll körül(5.5 már sok)
stock droid, lehetőleg nougatra updatelhető
3 gb ram min
fp
snapi 6x széria körüli kraftal
és b20!!
Lehet céges kártyára váltok, oda viszont vodásként kellene a b20, nem akarok mindenhol 3g-vel menni.,
Előre is köszönöm!
viszont ha csak 5.5 ből van ilyen akkor az is jöhet, bár igen élből ott a kate verziós note ami tökéletes lenne, bár a tok készlet hiány miatt, na meg már unom a kenzo kinézetét így valami mást keresnék. -
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #127216 üzenetére
Na pont írni akartam neki hogy mi újság van.
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #127184 üzenetére
csak kinek minek? cerka kellene.
Nem csúnya amúgy -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #127174 üzenetére
Köszönöm!kíváncsi voltam már rá ,vagyis egy tesztről a telefonról.
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #127145 üzenetére
+1
-
batai15
félisten
ÜDv! SEgítséget kérnék .
60 (kicsivel felette , alatta mehet)
Keresek telefont .Huawei p9 van kinézve, de ha esetleg nem jön össze , akkor az ajánlások alapján veszek valamit újonnan vagy használtan , ehez kérnék telefon ajánlásokat.
-lehetőleg valami normálisabb brand, mert a doogde arra volt jó számomra hogy soha többet ilyet, és a thl t6s se volt éppen a legjobb.
-Méret mindegy, lehet 5 coll és 5.5
-valami jobb akku idő bele, tehát 3000 miliamperes akku és felfele
-hardver valami snapdragon 617-el meg eggyező, vagy felette lévő mtk soc, 2 lehetőleg 3gb rammal
-usb otg , valami sd támogatás
-5.1 droid, esetleg frissülve 6.0-ra , vagy eleve 6.0
-fingeprint, ha belefér a keretbe és nem valami vacak. Ha nem fér bele a keretbe , akkor se baj
-Jó rendszer optimalizáció
-illetve a fórumon legyen pár tulaj , nehogy én legyek az eggyetlen user.
-normális, használható kamera.
-Valamint annyi lenne még hogy szintén opcionális a b20, illetve az ár mindennel eggyütt értetendő lenne/sarc, áfa stb esetleg eu raktárból)
-ja és magyar nyelv.
-Felület mindegy , csak ne egybloatware cucc halmaz legyen.nagyon bejönne a meizu m3 note, de a 30k helio p10 eredménye elriaszt engem nagyon.
Néha azért játszogatnék is azért.
esetleg asusok, vagy valami más?
Előre is köszi a kimerítő segítséget! -
batai15
félisten
üdv! honor 5cről van már valami konkrétabb infó? honor telefonokat honnan érdemes rendelni?
-
batai15
félisten
Üdv, ismerős keres jó ár érték arányban ip67es telefont. 2gb ram, valamint valami frisebb droidosat.
-
batai15
félisten
egyébként ha innen linkelem (tinydeal) akkor annyiba fog kerülni a telefon mint ami ki van írva igaz?
german raktárból azthiszem .
Nincs vám meg áfa igaz? -
batai15
félisten
Nincs fél éve hogy vettem ezt a retek Lumiát. De alkalmatlan minden feladatra amire nekem kellene.drágább telefont azért nem akarok mert jövőre egy s7et szeretnék, de ha nem cserélem le a Lumiat akkor hamar kalapács alatt végzi majd .
Az haggyan hogy lassú, és mindenre hr kellene ,amire par játék után nem fogok nyomni , de masre se jo mert olyan gyengék az appok . -
batai15
félisten
És nem gyengébb mint a pro? mert 12k antutut ír a kép plusnál.. ha nem akkor nekem most elég lenne, ideiglenesen azért nem akarok sokkal drágábbat
plusz a miui nem szempont nekem. -
batai15
félisten
Sziasztok! Egyre nehezebben birom a lumiaval. Most meló tarsak ajánlották a k3 note-ot, van ebben az arsavban hasonló ajánlott készülék? 2gb ram,5.1droid, normálisabb akku, 5-5.5" méretben, illetve otg fontos. Külföldi rendelés lenne persze. Köszönöm előre is!
-
batai15
félisten
Szerintetek a meizu felsőbb kategóriás telefonok miért nincsenek elterjedve? vagy úgy álatalában? forumon is rengetek china telefon van, de meizu alig . Mi lehet az oka?
-
batai15
félisten
Ezek az umi telefonok egyébként mennyire ajánlottak=vagy nem?
-
batai15
félisten
válasz
HerbertSobel #117628 üzenetére
Nem volna ez rossz, de a thl szoftveresen nem nagyon van képben, főleg úgy hogy 5.1el indul a szoft, es t6sből kiindulva lehet egy értelmes 6.0 nem jön nekik össze már ha kap egyáltalán .
-
batai15
félisten
válasz
WOT-H-A-C #116817 üzenetére
a o2 + nagyon jó lenne, de ahogy látom az oxy os nem a legjobb, a hydro meg nem jön be.
Emelett sajnos custom rom támogatás se annyira veszett jó, legalábbis a topik nagyja oxy os-t tolja.
Aszem custom rom alatt nincs lézeres auto focus.
Meizu is jó, bár ott vannak google féle anomáliák. -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #116814 üzenetére
örülök neki hogy tetszik
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #116809 üzenetére
veszett ronda, meg a Le szolgáltatások sem jönnek be.
Innos d6000? Mondom nem zs brandet keresek.
egyébként sem felel meg a kritériumoknak . -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #116807 üzenetére
Na ettől az euitól az insten óvjon meg mindenkit inkább, szóval vagy miui , vagy stock droid alapú, de ez az eui , köszi de nagyon nem.
-
batai15
félisten
Üdv! Egyenlőre csak érdeklődőm telefon után .
-5.5 coll, ha lehet egy kezes móddal.
-3gb ram, fingerprintel, lehetőleg pure droid, 6.0 várható időn belül.
Helio x10vs615 snapdragon.
3k akku, full hd , valamit normális kamera (ez alatt nem a legjobbat,hanem azért normális minőségét kell tudjon, ne a nagyon ótvar kategória)
50-100 között. A redmi note 3 ugyan nem pure,de jó lenne, viszont a bl mizéria miatt kilőve most.
Előre is köszi a tanácsokat. Annyi hogy lehetőleg ne b brand gyártó legyen,hanem az ajánlott gyártók. -
batai15
félisten
válasz
Depression #104794 üzenetére
gondolom trollkodás a 2 . hsz-re válaszolni..
2011-08-18 02:00:06
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest