-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
megint én #76161 üzenetére
Szia! Az autóhoz lehet kapni USB-s töltőt és amíg navigál simán tölti is a telefont! Amúgy meg futni úgy sem vagy képes egy napot
Szerintem 2-3 óra alatt elérsz a célig! DE futás közben meg szerintem nem a kijelzőt figyeled
Ha lekapcsolod a kijelzőt a navigáció nem áll le legalább is az én telómnál ki kell lépni a programból!! Volt is meglepetésem amikor a zsebemben a biciklin megszólalt a hülye p.csa
"menj 300métert a körforgalomig"
-
-
válasz
megint én #72077 üzenetére
Kupon nélkül, olcsón, válogass
-
-
nemethsza
tag
válasz
megint én #68766 üzenetére
Hali,
lassan egy hónapja használom, 'eredeti' rommal, semmi mókolás, megy. Nekem elég gyors, nem dobálja a hálózatot, wifiben már nem acélos, de elfogadható. GPS-e gyorsan talál holdat. Fotóban kb. közepes, bár azért értelmezhető képet csinál, de nem arra vettem. Videót nem próbáltam. Röviden ennyi. -
ctibor
senior tag
válasz
megint én #43661 üzenetére
megint én @
Szia, jó a beszámolód a P780-ról, köszi! Egy kérdésem lenne: milyen anyagból van a telefon? A netes ismertetések nem egyértelműek, van, ahol alumíniumot említenek, máshol meg éppen azt írják, hogy a K900-al ellentétben ez sajnos plasztik.
Ez mintha a Te tesztedből sem derülne ki. Ha mégis, csak én voltam figyelmetlen, akkor bocsi.
-
válasz
megint én #43549 üzenetére
Ha logiutot linkeltél be, akkor még várnod kell kb egy hetet, hogy nyilvános legyen, addig nem lehet külsősnek elérni. Ha addig is olvashatóvá akarod tenni, akkor töltsd fel pl google drivera és onnan oszd meg egy link ide történő beillesztésével, úgy el tudjuk olvasni.
-
lipike008
csendes tag
válasz
megint én #43436 üzenetére
Nekem még nem sikerült telón jól működő panorámát lőni. Próbáld ki, hogy körbefényképezel magadon, amennyire tudsz, vízszintben, majd PC-re letöltöd a HUGIN nevű progit. Az összefűzi neked, csak ki kell jelölnöd a képeket. Ez a legjobb - illetve én ennél jobbat nem tudok.
-
anonym1s
őstag
válasz
megint én #42681 üzenetére
Hali.
Szerintem a rendeles meg kulso nem fontos, mert mindenki onnan rendeli ami szimpatikus, a kulso meg latszik a fotokon.
Ami a nagytobbseget erdekli szerintem az a:
2G, 3G, es wifi terero (sokakat erdekel a bt is, en 6-szor hasznalatam miota bt kepes telefonom van)
kijelzo nezesi szoge, szinei, fekete szintje, es erzekenysege erintesre
akkuido normal es gyepalt hasznalattal
szabad ram es rom elso bekapcsolas utan es belakva
GPS (mennyi ido alatt fog fixet es birja e tartani)
kamera (mennyire homalyos, beegett, jok a szinei, stb. )
recseg, ropog, csuszik, ujjlenyomatgyujto e, es hany ameres a toltoje.
Kezreall es konnyu kezelni vagy a kijelzomerthez kepest tul nagy a gep. -
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én #42681 üzenetére
Szia!
Ide is nyugodtan leírhatod de a telónak is van külön topikja
Én nagyon megköszönném ha leírnád részletesen a telefonról alkotott véleményed.(pozitívumokat és negatívumokat is egyaránt ha van persze
)
Személy szerint ezt a készüléket néztem ki magamnak ,nagyon megtetszett a 4000mHa-s akksi benne
.
Előre is köszönöm a Lenovo P780ról alkotott teszted
!
Üdv.: AsusBoy
-
-
chab7
addikt
válasz
megint én #42504 üzenetére
Bizony, mtk chipes telóknál ez alap. Sajna ebben a lenovo sem lesz jobb, hisz a bele ugyanaz mint a többinek, de jó eséllyel ha megvan a fix utána már viszonylag majd jól navigál.
Csak viszonylag, mert ugye ezek arról híresek hogy egy gyors irányváltásnál le fog maradni, de remélhetőleg ezen kívül más hibája nem lesz. (Hiba, vagy valamiben gyengeség meg minden telóban van, csak nem mindegy egy, vagy sok)Ja, és ettől még marad a p780 a favorit (nálam)
és remélem azzal hogy neked van, és használni is fogod nem fogod kideríteni hogy mégsem olyan jó
DJGABI: Naná, hisz elsőre kínában keresi magát
-
DJGABI
addikt
válasz
megint én #42501 üzenetére
GPS beállításoknál amint lehet kapcsolj be, wifin/mobilneten legyen, szabadba menj ki, először inkább GMaps-ot indíts. ~1 percen belül találnia kell, bekapcsolás után első indításnál mindig sz*r, de ha egyszer bepozicionált utána már gyorsabb, külsős alkalmazásoknál is. A820nál legalábbis ezt tapasztaltam, így mindenféle buhera nélkül működött elsőre is.
-
chab7
addikt
válasz
megint én #42313 üzenetére
Nekem is már csak év vége felé lesz így esélyes mert útban a sony (meg nincs is most lóvém
más kiadásokra kellett, ezt meg 24x1500 ideadták) de örülök hogy van valaki akinek már van. Én azt mondom nem kell arra fólia. Végülis GG kell legyen az meg ha csak nem brutál használod akkor bírja.
Nagyon irigyellek a jó teló miatt. Ha nem ez a fránya pénz akkor én akartam volna lenni az első P780 tulaj(végre valamiben első)
De ha nagyon letesztelsz benne mindent és nincs semmi hiányossága akkor lehet meg is válok minden telómtól gyorsan és beforgatom egy P780-ba
-
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én #42313 üzenetére
Gyári fólia az gondolom ilyen lehúzható csak ,hogy a szállítás illetve amíg a vevő kezébe nem ér a telefon ne legyen ujjlenyomatos vagy karcos vagy ilyenek.
Ha simán lehúzható akkor vedd le és tedd rá a kifejezetten arra készített kijelzővédő fóliát .
Biztos ,hogy más anyagból készül egy "screen protectro" mint egy gyári fólia.Amúgy te honnan rendelted ,mert nekem nagyon bejön ez a 4000mHa
-
-
válasz
megint én #42283 üzenetére
Majd karácsonyra meglepem magam vele, ha nem fog tetszeni a W200 üzemideje
Addig lemegy $230 ra, meg kifogynak a gyerekbetegséges darabok
Áh, addigra jön új.... Addigra lesz TCL IDOL occsóéé
Tetszik az a telefon
Áh, de nem vezsek, mert baloldalt van a visszagomb.
Marad a w200 örökre -
andatti
senior tag
válasz
megint én #41771 üzenetére
Telenornál van olyan, hogy 5 Ft/Mb, bár épp az ő netjük az egyik leggyengébb, de kis (kevés) net felhasználáskor talán még jó lehet. főleg, ha Telenor által normálisan lefedett helyen vagy. /100 Mb 500 Ft/
Vagy maradnak az előfizus konstrukciók amikor a havidíjban van benne foglalt forgalom... -
kisskerko
tag
válasz
megint én #41771 üzenetére
sajnálom, de havi 500 ft-ért nem kapsz normális mobilnetet, azok inkább 2000-től kezdődnek, ebben a legolcsóbb a digi, 2090ft-ért adnak 1 GB adatforgalmat
mondjuk a trémobilnak most olyan akciója van, hogy 500mb 2 hónapig 500 ft-ért, aztán meg 2000-ért van.. max 2 hónap után felmondod -
válasz
megint én #41764 üzenetére
Nincs benne 2100 as 2G. Az nem gáz?
3G:TD-SCDMA 1900/2100
Note:GSM is available for worldwide,TD-SCDMA is available for China only.Hogy a fenébe lenne már china only amikor 2100 nálunk is van 3Gn?
Ilyenem sem lesz.... Nem tetszik
Keretgyárosokat elkldeném vissza halászni... -
-
válasz
megint én #41178 üzenetére
A Nexus 7-et az ár miatt írtam, hogy nem lehetetlen - bár hihetetlen az S1 árazása.
anonym1s:
Őnáluk mindig minden van... elméletileg.
Javaslom, ne próbálj meg onnan rendelni, mert könnyen pórul járhatsz.
Pl bár azt íják, de Paypal-lal nem fizethetsz - próbáld meg nyugodtan.
Csak akkor engedik meg, ha egy már bejáratott készülékről van szó, ami véletlenül épp van nekik. -
válasz
megint én #41173 üzenetére
Az a lényeg, hogy maradjon meg ez a 300 dodó körüli ár. Amikor először beszéltek róla és azt mondták, hogy 200USD körüli áron jön ki a gyárból, akkor kezdtem el reménykedni, hogy 300-ért talán elérhető lesz. Ha ez valóban 270-ért jelenne meg, az megölné a magasabb árfekvésű mobilokat, de legalábbis megszorongatná őket, mindenképp átrendezné a piacot. Persze ha az Új Nexus 7 árát nézzük, akkor ez nincs kizárva...
-
válasz
megint én #41169 üzenetére
Elképzelni nem tudod, mennyire várom már ezt a telefont (csak legyen feketében vagy szürkében is).
Qualcomm proci, azaz remélhetőleg rendes GPS chip lesz benne, Erős minden tekintetben, elegendően keskeny a kijelzőhöz képest, Sony kamera, NFC (boltban praktikus, itt van tőlünk 200m-re az Interspar, nincs bankkártyázás).
Ezt kifejezetten nekem gyártják majd -
Cyborg
őstag
válasz
megint én #40488 üzenetére
Nekem ez is nagyon tetszik:
Huawei Ascend D2
...de nálam nagyon is játszik az árBuccer:
A simmel nem volt, de a Vodafonos 3G miatt majdnem lukra futottam a G4-el
Az volt a szerencsém, hogy a GPS is problémás benne, így könnyebb volt "szakítani" vele. -
GIJoe
addikt
-
-
Groovebaby
tag
-
gaben1117
senior tag
válasz
megint én #40157 üzenetére
De pont ez az, hogy mivel légből kapott számok, így leírni is fölösleges ilyet.
Se alátámasztani, se cáfolni nem tudod.
Egyik kollega nemrég írt róla, hogy a THL W200-as dobozból kivéve már be sem kapcsolt. Ami azért elég ajánlott márka itt. De a Cubot hibákra rákeresve pl. egyetlen találat sincs itt a fórumon. Szóval szerintem ugyanolyan zsákbamacska, akármelyiket veszed. -
gaben1117
senior tag
válasz
megint én #40139 üzenetére
Hát szerintem meg annyira mindegy. Ha gond van bármelyikkel is, ugyanúgy Kínába kell visszaküldeni. Egyik sem egy csúcsminőség, aki ilyet rendel az ezzel nagyon is tisztában van. 30-35 ezer forintokért nem várhat csodát az ember. Talán az tényleg pozitívum, hogy sok embernek van Lenovo itt a fórumon is.
-
DJGABI
addikt
válasz
megint én #40148 üzenetére
lefelé flip-es [1] [2] oldalra [1]
más: helyi tecsó újságban láttam aTab 4 - 29k [link] mondom ránézek használtpiacon, tesónak 25 körül pont jó lenne, de ahogy olvasom nagyon új még, épp csak megjelent? az akksi mondjuk harmatosnak tűnik. pedig ekkora méretben, itthoni garival (báár atab5-nél ezzel azért voltak gondok) sokaknak esélyes lehet azt hiszem
-
426os
őstag
válasz
megint én #40062 üzenetére
Szia!
Köszönöm a rövid összefoglalót, hirtelen rá is izgultam az a820-ra, egészen ameddig meg nem láttam a méreteit. Nekem ez egyszerűen túl nagy. Az android buherálástól nem félek, régen a SonyEricsson buherálásbólis kivettem részem, ha az ment, ezzel sem lesz gond, csak sokat kell olvasnom. A Paypal fizetés alap, a postázással is tisztában vagyok. Attól kicsit parázok, hogy ha esetleg a vámosok lehúznak még egy kis pénzzel, akkor arra is kell tartalékolnom picit.kmisi99: Néztem azt is, tulajdonképpen nincs vele problémám, hogy kicsit strapabíróbb, de nem tudom van-e erre szükségem. Amikor lenne, olyankor úgy sem lesz nálam, erre a célra megmarad a régi Nokia.
CineDOG1: A p700i valóban van feketében, most már látom, de készleten nem nagyon van sehol.
Kezdek elhajlani a ZTE v970 felé, egyetlen problémám csak vele, hogy oldalt van az usb csati, de azt hiszem ennyi kompromisszum még belefér. Keresgélek tovább, aztán kiderül mi lesz.
-
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39913 üzenetére
Nem értem hogy nem vitte az 1080p videókat (nekem MTK6589M-es processzor van a telefonomba, de nem Lenovom van hanem Thl W100), én innen töltöttem le a sample videókat és a x264_1080p@9.7Mbps.mkv videót még tökéletesen vitte (killer sample már akad, lassú a videó és hang is elmegy, de azért még azt is viszi). MX Player alatt ment és nem is állítgattam rajta.
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39740 üzenetére
Na csak mert pl indiában is kiadták, és az ottani lenovos gyártói oldal pl nem írja hogy gorilla lenne
Na és akkor egy kis lenovo újdonság: Spy photo: Lenovo K6 is a dual SIM, Snapdragon 800 flagship smartphone!
-
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39737 üzenetére
Azért az orosz fórumon nem azt írják, hogy gorilla lenne, hanem csak feltételezik.
Почему все утверждают что здесь Gorilla Glass? На официальном сайте ничего нету. На сайте Gorilla Glass тоже.
Это не совсем верно. На китайской версии сайта указано "Corning 2nd generation glass". Детальнее тут. То что информации нету на сайте Corning - ничего не значит, так как они сами указывают что список не полный. Почему нету информации на русском сайте неизвестно. Пока опровержений нет, считаем что на устройстве Gorilla Glass.Jó lenne majd azért ha valmi pontos infó kiderülne erről, csak hát még olyan új és alig van valakinek. Itt pl még senkinek sincs.
Na és akkor a jiayu hívőknek: Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset
(#39739) instantwater: Működik még a kód? Csak mert még 285$ korában jött ki. Azóta ment le kód nélküli 275$-ra. Szerintem már nem működik hozzá, bár én nem vittem végig a vásárlást, de aki igen majd megmondja.
-
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39674 üzenetére
Nem haragszom
de 3800mah es 4000mah kozott igen elenyeszo a kulonbseg, foleg akkor, ha figyelembe vesszuk, hogy egy akksicsere ujrainditassal egyutt is kb egyetlen perc, mig egy 4000mah akksi toltese minimum 3 ora ha van konnektor a kozelben. De mi van ha nincs? En akkor sem maradok telefon nelkul, de te igen.
Amugy nekem is jobban tetszik a p780 kulsore, de az emlitett dolgok miatt megis az n9599+ vegzett az elso helyen. Masodik a dakele big cola2, harmadik a neo n003 2gb/32gb 6589T verzioja, es csak ezutan jon a p780. -
válasz
megint én #39643 üzenetére
Nem ellene, hanem őhozzá kapcsolódóan mondtam mindezt.
A válasz gombot nem feltétlenül úgy értelmezem, hogy ki "ellen" beszélek...
De igen, írhattam volna a másikra válaszolva is.Én csak azért nem rendeltem meg még a P780-at, mert nem tudtam megindokolni magamnak, miért venném azt a P770-nel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged