- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BullZeye
veterán
Nagyon alap dolog, driver az istenért nem megy fel Xiaomi Redmi Note 4-hez, feleségem gépén tökéletesen megy minden, sőt az én gépemen is tökéletes volt még 2 hete, aztán mos rádugtam volna és ez fogad:
Sajnos csak ma tudok vele foglalkozni, így boldog lennék, ha végre tudnám normálisan használni a telefonomat.
Futott már bele valki ilyesmibe? Google nem barát, és vagy 4 féle drivert telepítettem, köztül mi suite, meg me mi flash, és hiába törlöm a drivert, nem fogadja el a linkelt drivereket a Windows 10. (megkövetelt aláírt drivert már kikapcsoltam réges rég, Jiayu S3 megy is rendesen)
-
BullZeye
veterán
Utálom a Xiaomit
Hogy tudok keresni Xiaomi Redmi Note 4-hez tokot, ami az Eustockon fut?
Vagy van valaki okos, aki megmondja, hogy van e egyáltalán fizikailag külsőleg különbség Xiaomi Redmi Note 4-ek között?
-
-
BullZeye
veterán
Xiaomi Redmi Note 4 3/32 okostelefon (EU)
Ez már kapható volt, csak most out of stock, vagy még meg sem jelent? Nem tudom már követni Xiaomit. Van valami hír esetleg újabb redmi note-ról?
-
BullZeye
veterán
válasz
aytukabozs #130862 üzenetére
Mert a Jiayu-é milyen volt?
Amúgy ahogy nézem 2916-ig maradnak biztos. Szóval ennyit a honlapról, 8 hónap alatt nem javították ki a hibát
14/07/2916
The BQ Aquaris X5 Plus will go on sale the 14th of JulyDe majd meglátjuk, nekem csak jó, ha több az alternatíva.
-
BullZeye
veterán
válasz
tibcsi0407 #130725 üzenetére
Vagy inkább várjon még 1-2 hetet, és jön ebből az international verzió B20-al, ha jól olvastam előző oldalon.
De már elég nagy a kavar note4 terén, szóval nem tudom követni, hogy mi mit tud.Mert ahogy most nézem neten a 4X-nél is azt írják van B20, máshol azt írják nincs. Szóval ebben most van B20 vagy nincs?
-
BullZeye
veterán
válasz
tibcsi0407 #130478 üzenetére
Jók a középkategóriásai? Most jöttek ki a Note 4 új verziójával abban sincs B20...lassan fél éve várok, és nézem naponta a külföldi oldalakat, mert tetszik külsőre.
-
BullZeye
veterán
válasz
tibcsi0407 #127349 üzenetére
Kolléga Galaxy Note 6-jánál ha ráteszi nem veszi be, vagy nem mindig, emiatt rászokott a húzásra.
-
BullZeye
veterán
Tetszetős, de mi a baja? Túl szép, hogy igaz legyen...
- Normális gombok és nem a fél képernyőt foglalja el
- Érintős ujjlenyomatolvasó
- Van Aux
- 4k Ah akksi
- Fém ház, mégsem túl nehéz, csak picit
- Magyar gari, B20Rossz a kamerája? Vagy melegedik? Rossz a hangminőség beszélgetés közben?
Amit találtam eddig:
- nem középen van a töltő csatlakozó, így wireless charging macerás, meg a samsung autós tartó nem játszik.
- Notification ledre elég sok topic van, hogy nem működik.AH MEGVAN
Nincs rajta USB-C -
BullZeye
veterán
Rokon venne Umi Super-t és ha jól emlékszem volt valahol ÁFA biztosítással aliexpressen, tudja valaki esetleg az eladót?
-
BullZeye
veterán
Van valami gyűjtő oldal az újdonságokról amik az elmúlt fél évben jöttek ki, és érdemes rájuk nézni?
-
BullZeye
veterán
válasz
PainKiller13 #123755 üzenetére
1-2 hete 179 dollár volt, és +8 dollárért vámmentes. Annyit még megért volna. De nincs benne NFC, és vagy 2 sim, vagy 1 sim + SD.
-
BullZeye
veterán
Mikorra várhatóak az új generációs telefonok? Lassan cserélni szeretném Jiayu S3s-emet, viszont nem nagyon találok semmi újdonságot, csak ugyanazokat mint tavaly...
(hozzáférhető akksi, usb-C, dedikált SD kártya)
-
BullZeye
veterán
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
És ez mennyire hiteles? Ha a telefon megfogja a maximum 1A-es erősségnél, akkor nem mind1 milyen a kábel? Vagy ez valami csodacucc, és kijátssza ezt az indokolt védelmet, és saját maga figyeli hőszenzorral és kamerával, hogy mikor robban az akksi ha 2At ad neki hosszabb ideig?
-
BullZeye
veterán
válasz
wwenigma #103022 üzenetére
Miért is? Ebayen vettem Samsung kártyát, még csak nem is olcsón, kb egy áfával és artisjussal olcsóbban. Ehhez képest 4-5 hónap alatt meghalt, gondoltam megnézem samsungosoknál, hátha garis, hát kiderült, hogy hamisítvány. Samsungos papírral, bontatlan eredetinek tűnő csomagolással, és még a micro SD kártya is 100%ig hasonlított rá, csak hát a rajta lévő szám alapján hamisítvány volt.
Ehhez képest a még olcsóbb hamisítványoknál aki nem ért hozzá és vesz 32 gigásat, betellik a 8gb, és szidja atelefont amiért nem menti el a képeket.
Teljesen logikusnak tűnik a lépés, hogy kiszűrjék ezt, és az idióta nyafogásokat, hogy miért nem működik rendesen a telefon.
-
BullZeye
veterán
Jiayu S3-hoz képest van jelenleg piacon jobb telefon $200 áron?
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Chingon vagy Coolicool megbízhatóbb, ha pénzvisszafizetésről van szó, ha esetleg gyári hibás egy termék? Minidealnél paypal dispute pár pár hét alatt megvolt, mikor egy be sem kapcsoló telefont küldtek, de most minidealt "érthető" okokból kerülném, és igyekeznék Európából beszerezni telefont.
Vagy ezeken kívül van másik paypalos, európán keresztül jövős telefon?
-
BullZeye
veterán
válasz
cappa72 #101552 üzenetére
Köszi, nem csodálom, hogy kutya sem készít backupot ...
szerk.:
Na jó, a fele se egyértelmű, úgyhogy azt hiszem inkább jó lesz az alap rom amíg nem csinál valaki valami kipróbált dolgot.
Gondoltam csak valami progival pár kattal lementem az egész memória képet bitről bitre, de nem így működik, úgyhogy ráér ez.. -
BullZeye
veterán
Romolgatni szeretnék, de előtte backupot mindenről, miket kell lementeni mindenképpen, és hogyan?
Gondolok itt ha az IMEI eltűnik ne legyek bajban, legyen backup róla. Vagy ha nem tetszik az új rom, vissza tudjam rakni. Jelenleg ott tartok, hogy rootolva van a teló, de minden más gyári (nincs fent se CWM se TWRP) -
BullZeye
veterán
Erre tudtok valamit esetleg? KitKat akksi ikon és letöltés mérőt szeretném eltüntetni.
-
BullZeye
veterán
Vannak még nem lehúzós csoportos rendelések? Régen szinte beszerzési áron lehetett venni csoportosan, most viszont elég durva felárakkal találok csak.
-
BullZeye
veterán
MTK6589-es telómmal az a bajom, hogy Wazze alatt nagyon szopja az akksit (kb 2 óra alatt 100ról nullára), és rettentően melegszik. Az új MTK6752 chipnél ez jobb/rosszabb? Vagy ez abszolút telefonfüggő?
-
BullZeye
veterán
Ha nem játszom a telefonon, és csak általánosan használom, akkor miben profitálok egy MT6589-hez képest majd az új MT6752-vel?
Tovább bírja azonos akksival? Kevésbé melegszik? Észrevehetően gyorsabbak az alkalmazások?
Legfontosabb lemaradt, ahogy nézem GLONASS képes az MT6752, ezek szerint stabilabb, jobb lesz a GPS elérés? Mostani is működik, de városon belül főleg a belvárosban gyakran félrepozícionál, és ugrál 50 métereket.
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #88895 üzenetére
Menet nem csak a csavar külsején van, hanem amibe belemegy a csavar abban is (fémről beszélünk).
úgyhogy belülre is kell vágni menetet, és ahhoz furatot, vagy tévedek?
-
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #84599 üzenetére
aha Xiaomi MI3
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #82318 üzenetére
Páromnak pici kezei vannak, de 5" alatt ő se venne (igaz felette se), de 5" alatt maximum telefonálásra jó a telefon, mert ülő helyzetben ölből egy 4"-on netezni kényelmetlen (Huawei G300). Nagy telefonnál egyetlen hátrányt tudok felsorakoztatni a megnövekedett súlyt, mert nem mind1, hogy egy nyári nadrágban 140 vagy 240grammm húzza az ember zsebét. De ez meg ahogy nézem az idei trendeket a tavalyihoz képest azért csökken.
De THL W7s utódját még nem leltem meg, hiába adnék ki rá szívesen több pénzt.
Amúgy kereslet-kínálat, ha valamire van kereslet, akkor azt veszik, ha nem vinnék mint a cukrot az 5->6" telókat, akkor nem is gyártanák. De azért az 5" termékpaletta még mindig 5x akkora mint az 5.5->6"-é, legnagyobb bánatomra.
Nem mellesleg elég jól lehet promótálni egy 6" telefonnal a kínai csodákat, mert kiteszem asztalra, és méretéből adódóan rögtön mindenki észreveszi és kérdezi ez milyen telefon? És már rögtön lehet reklámozni a kínai telefonokat, hogy milyen olcsó milyen jó stb stb.
-
BullZeye
veterán
válasz
nimfas #81691 üzenetére
Pesti webshop rendel 1000 egységet, siófoki rendel 10 egységet, pesti sokkal nagyobb engedményt fog kapni, mert arányaiban több pénzt hoz sok engedménnyel is a nagykernek, míg egy siófoki nem igazán, na meg a siófokinak hetente fel kell mennie Budapestre az árúért.
1000 egységnél ha csak 5% haszna van nagykernek az is 50, míg siófokinál 10 egységnél 3 haszna van csak 30%-os haszonnal.
-
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #80948 üzenetére
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #80404 üzenetére
Azért a nekem kedvező GPS vevőtől eljutottam hamar a Wireless Charger-ig
Éljen a google....
-
BullZeye
veterán
válasz
pinterto #80348 üzenetére
Sajna a BT vevőkkel az a baj, hogy BT 1 sávon működik csak, azaz nem tudom az autó kihangosítóját használni, ha megy a BT GPS. Nem beszélve, hogy ordenáré módon tud kinézni mikor 4es elosztó van már az autó szivargyújtójában, mert tölteni kell a telefont, a GPS-t, gyerek tabletét....
Olyan megoldás lenne az igazi, ami micro USB GPS + kihangosító + Töltő egyben, és a kábel antennaként funkcionál. Gondolom létezik ilyen, kérdés mennyiért.
-
BullZeye
veterán
Olcsó, strapabíró (por ütés cseppálló) telefon kéne párom húgának, Samsung S5230-at váltana ki, szóval nem kell a 8 mag és 2gb memória.
Van erre a leírásra valami favorit?
-
BullZeye
veterán
"telefonok hivatalos értékesítési csatornánk keresztül érkeznek az Európai Unió, így az ország területére is, mely minden esetben a VÁM és ÁFA fizetési kötelezettséggel jár."
Erre meg ÁSZF-ben
"székhelye: Sk-943 65 Szlovákia Bajtava 201, cégjegyzékszám: 47 730 662 , adószáma: SK202 408 51 40,"Úgyhogy jah, áfát szépen elsunnyogják itthon, mert külföldi a cég. 27 helyett fizetnek 5-10%ot
Szóval továbbra se értem a logikát, hogy miért kerül 2x annyiba mint kintről -
BullZeye
veterán
Minideal mennyire nevezhető hitelesnek mikor a súly/méreteket írják? Vannak olyantelefonok, amik ránézésre nagyobbak mint a másik, mégis kisebbnek írják...
-
BullZeye
veterán
Esetleg tudtok valami infót, hogy melyik gyárakkal érdemes felvenni a kontaktot, ha saját telefont akarok csináltatni? Saját logóval, és módosított (pl más kamera) belsővel? Kezdetnek egy 10ezres darabszámban?
-
BullZeye
veterán
Próbált már valaki telefonba kamerát cserélni? Vagy driver problémák adódnának?
Csak azért kérdem ha kicserélem kínai telómba kamerát valami komolyabb cuccra pár ezer forintért ebayről, az jó lesz nekem?
-
BullZeye
veterán
válasz
CsaBully #72023 üzenetére
Hol milyen? Mert nekem THL W7Snél 4.2.2-nél nincs. Vagyis van ilyen, hogy Társítás Sim kártyához, ami arra jó, hogy ne az alapértelmezett sim-et használja, hanem feldob egy választót...hiába állítom be rá Sim 2-t kidobja, hogy melyiken akarom hívni...
tudnál feldobni pár képet a beállításodról?
-
BullZeye
veterán
Komolyan nincs semmi hack, hogy páromat automatikusan SIM 2-vel tudjam hívni, és mindenki mást pedig SIM 1-el?
2014-et írunk annyira egyszerű dolog de kiborít, hogy naponta 5x kell +2-t kattintanom tök fölöslegesen, ha páromat hívom, és néha félrekattintok, és emiatt rossz simről megy a hívás... -
BullZeye
veterán
válasz
sfbukfenc #68065 üzenetére
Mégsem ez az, pár napig teszteltem, és az új számok amik nincsenek betéve a névjegyekbe azoknál automatikusan hívja a beállítottat SIM2-vel, ez a része jól működik.
Viszont beállítottam, hogy a meglévő névjegyek mind a régi SIM1-el hívjon, de ilyenkor szimplán feldobja a sim választót, hogy melyikkel hívjon SIM1/SIM2.
Na most ez zavar, nekem az kéne, hogy amiket beállítottam "Partner társítása" a SIM1-nek azt SIM1-el hívjon, és minden mást SIM2-vel.Ez a része miért nem működik?
-
BullZeye
veterán
Vagy milliószor kérdezték, és számtalanszor olvastam is, viszont rákeresve meg van millió találat is a dual sim topicban a dual sim szóra, és mivel eddig nem kellett ignoráltam minden ilyet
De most végre megvan a 2 sim kártya, viszont minden hívásnál megkérdezi, hogy melyik simmel hívja a számot. Milyen programokat érdemes a dual sim-hez telepíteni, amikkel mindenféle okosságokat lehet beállítani köztük azt is, hogy X kontaktokat SIM1 és Y kontaktokat SIM2.
Másik pedig, hogy androidnál van valami widget amivel lehet ki-be kapcsolni a tiltott számként hívást?
-
BullZeye
veterán
Lassan 1 éve van dual sim telóm, de csak most lenne bele 2 sim
Szóval Dual Sim az annyit tesz, hogy vagy SIM1 vagy SIM2 aktív, egyszerre nem lehet mindkettő ugye? Szóval nem fogadhatok hívásokat mindkettőről, csak arról amit aktívvá teszek?
-
BullZeye
veterán
válasz
janakbacsi #66416 üzenetére
Amelyiknél elsőre felrakta buborék és porszem mentesen!
-
BullZeye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest