- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz
tboy93 #91952 üzenetére
Amennyiben nem nagyon játszik a barátnőd húga, akkor észre sem fogja venni a különbséget. Pont ebben a pillanatban adtam el egy MT6582M-es procis (Blackview JK450 - 4,5", 848*480, 1/4GB) telefont és az Iron Knights nevű igen szép 3D-s hack 'n slash gammát lazán vitte. Nem mellesleg az M-es SoC kevesebb erőforrást igényel.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tboy93 #91254 üzenetére
Na! Én is megcsináltam azt, hogy Format után lerántottam az USB-ét: ugyanaz lett mint nálad, ismeretlen eszköz. Szóval nem ment akárcsak neked. Megoldás: Meta módban kellett indítanom a kapcsolódást. A lenovo P780 esetében a hangerő le gomb a meta mód előhívó. Szóval, 1. akku ki, 2. hangerő le gomb nyomvatart és akku be, 3. hangerő le gomb elenged. ezután már megy is a preloader vcom port.
-
RVR400
veterán
válasz
tboy93 #91250 üzenetére
Az eszköz azonosítója is Unknown device, vagy az normális? Töltsd le ezt, és kerestesd ki a drivert automatikusan a könyvtárból. Azt hiszem, hogy így már nem Preloader lesz, hanem sima MTK Serial Port, de attól még menni fog.
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tboy93 #91235 üzenetére
Ilyennel még soha nem találtam szembe magam, hogy a felírás közben megáll a folyamat. A most flesselt és betallózott scatterban és ami a "nem tetszik rom" scatterban levő partíciók kezdőcíme megegyezik?
Drbonci! A megkérdezettek pedig a kérdésben szereplő telefont nem ismerik. Telefon neve, anyja neve, stb.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tboy93 #91230 üzenetére
Ha van MTK Droid Tools-os mentés, akkor az visszaállítható, viszont nem egy az egyben. Úgy valóban nem lehet sikerrel járni. Előbb azt a Flash Tool számára "ehetővé" kell tenni így.
Elég sp flash toolsal csak az "android" nevű részt állítom vissza aztán tolok egy factory resetet?
Igen elég, ha a két firmware partíciókiosztásai, méreteik, megegyeznek. (Na meg ne legyen az egyik JB a másik KK. Bár ebben az esetben a system partíciók hossza eltérő lenne.) Ekkor a Download opcióval lehetséges (DA DL All with check kipipálni mindig!). -
válasz
tboy93 #91133 üzenetére
A partíciók méretezgetése nem veszélytelen, mint azt látod.
Lehet teljesen specifikus is, nem biztos, hogy minden azonos SOC-nál ugyanaz. Ezért nem feltétlenül jó általános programmal csinálni.
itt a háttere
És javaslom, hogy ne gyári, hanem valamilyen módosított recovery-vel próbálkozz. (CWM, TWRP, stb...)
Csak a saját telefonodra átírt ebr1 ebr2-t használd. -
-
tahepa
senior tag
-
törölt tag
válasz
tboy93 #88000 üzenetére
Itt vannak mind a 10-en akik rendelkeznek ilyen készülékkel
Bocs magas labda volt, nem tudtam nem leütni -
KTU
addikt
válasz
tboy93 #85271 üzenetére
Memóriakártyáról senki nem beszélt
tudom lehet particionálni, stb.
Ha valaki keres X paraméterrel telefont, szerintem nem x/2-t kell ajánlani
.......... menüje is kicsit csajos (háttérképek stb.) .......
Aki ez alapján vesz telefontLenovo A820-rol váltottam volna, a THL T5S nem hozta azt a szintet, nekem
-
Maximum1
őstag
válasz
tboy93 #80780 üzenetére
Sajna én is találkoztam ezzel "DRAM_FAIL (4032)"
Még karácsonykor egy Feiteng H9500 "csodával"volt, sokra nem emlékszem, de cwm-ből minden rom felmegy, csak a flashtolszal nem akart szóba állni.
Egyedül ezzel ment, ennyi maradt meg.
Remélem egy pár kereső szót a googlénak legalább adtam a problémádra.
"DRAM_FAIL (4032)"
"unbrick"
" preloader" -
törölt tag
válasz
tboy93 #80600 üzenetére
Ööö... Hogyhogy nem tud mit csinálni? Én rendeltem többször is Alin, DHL -lel. Feladás után a kereskedő küldte a tracking number -t. Ha felhívtam a Magyar DHL -t és bediktáltam a számot, akkor azonnal mondták, hogy pontosan hol tartózkodik a küldeményem. Sztem itt sem a DHL a ludas a késésért. Leginkább a kereskedő csúszik meg a feladással.
-
-
válasz
tboy93 #80508 üzenetére
Első teendő egy flashtool readback (kiolvasás a telefonról).
Ha van esetleg factory mode, és adb elérés és root, akkor MTKDroidtools-os mentés.
Minden más csak utána.Mit értesz az alatt, hogy nincs recovery?
sp flash tools alól egyszerűen nem megy fel rá semmi
Ezt bővebben kellene kifejteni, mert így csak annyit lehet, mondani, hogy flashtool-lal kutya kötelessége felmenni egy gyári romnak.Fastbootal se tudtam felrakni rá recoveryt.
Persze, mert nincs ilyen mód.Mik a lehetőségeim?
Részletesen leírni, hogy miért lett ilyen a telefon, mit próbáltál, mivel próbáltad, hogyan próbáltad.
Ezek nélkül nehéz segíteni. -
RVR400
veterán
-
ggg1
aktív tag
válasz
tboy93 #73785 üzenetére
Igen, én is úgy látom. A jelenlegiben 512 MB van, azzal is boldogulok, de nagyobb programok, ill. böngésző összeomlik, ha kicsit több lapot megnyitok. Játék egyáltalán nem lesz, csak internet, kommunikációs dolgok, irodai dolgok, szóval én is az 1 GB-ot lőttem be.
Teamviewer, VNC, meg hasonlók erősen lesznek, így minden kis tized inch a képernyőn az segíti a munkámat. :-D
Az erős CPU azért nem kell, mert játék és erősebb multimédiás igénybevétel egyáltalán nem kell. -
aytukabozs
addikt
válasz
tboy93 #72706 üzenetére
Azért mertem írni mert a vovney-val teljesen elégedett 1 kollega itt és a p7mini-t (meg a mlais mx28) az ugyanez a telefon.
az elephone sztem oem cég és azért mert az egyik tipusukkal van gond, még nem jelenti hogy a másik esetleg más gyárban készült termékük ugyanúgy sz@r...
az f1 minőségibb gyártótól jön ez tény, de ott meg a ram lehet a szűk keresztmetszett deklaráltan játszós telefonnál.
-
gyuszito
senior tag
válasz
tboy93 #72214 üzenetére
Igazából meglennék nélküle is, de kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban előnyösebb-e. Mert a csodajó űűűűberkirály gyors fényképezésnek az nálam hátránya volt, hogy mikor ráböktem ha finoman ha erőszakosabban a fényképező gombra, akkor biz elmosódott... rengetegszer jártam így sajnos.. nagyon nagyon finoman kell nyomni, és akkor okés. Viszont tartok a fizikai gombtól, mert ha az kattan, akkor egy bizonyos rezgést okoz, ami baj lehet, nem is beszélve a 2 támaszú tartó szindrómás súlypontos ha lenyomom szöget vesz fel elképzelésemről. De ez mind csak elképzelés, lehet, hogy vajfinom a gomb, és akkor viszont csak a napi 6 kv-tól elszenvedett kézremegés vághatja oda a képet.. De ez talán off most =/
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tboy93 #72133 üzenetére
Ne viccelj már átlag felhasználók vagyunk!! Egyébként meg csak annyit mondtam hogy a topkjában nem panaszkodnak rá!! Az egyik srác most írta lakásban 1 perc alatt mindenféle állítgatás stb nélkül 8-10 holdat lát fixen 12-14 m pontossággal...szerintem ez jó. Persze lehet más a mércénk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest