- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
silver10 #138917 üzenetére
Nem szándékozom ilyen telefont venni, de nekem is bejönnek a kis szériás különlegességek (ki is néztem egyet, csak még nem kapható), úgyhogy tisztelem mások dilijét. Itt az ár mögött a környezettudatosság van. Meg aztán mikor hallottunk utóljára kivehető akkus telóról, ami dual SIM + mikroSD, és jack is van rajta?
Egyébként nálam még működik a ZP999.
Az sem volt népteló.
-
Somatom
veterán
válasz
silver10 #138915 üzenetére
Olvass utána, hogy hogyan! A Fixit nemrég szétszedte és 10/10 -re értékelte a szerelhetőségét.
-
törölt tag
válasz
silver10 #136183 üzenetére
Bárcsak ennyire félnének az emberek amikor ismeretlen forrásból származó programokat telepítenek az androidos mobiljukra, vagy amikor jailbreakelik az iphonejukat isten tudja milyen programokkal aminek a müködésüket sem értik vagy amikor windows-t használnak internetes eléréssel vírusírtó nélkül.
Reméljük egyszer nem csak fényvisszaverő mellényt vesznek fel az esti közlekedéshez mert félnek a sötétben, hanem mondjuk nem mennek át ebben a mellényben az autópályán éjszaka keresztben. -
válasz
silver10 #135602 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en)
Abszolúte kizárt, hogy én m.tinydeal oldalt linkeltem volna!!!!!! Az a mobilos nézet, én PC-ről linkeltem, ha neked m. előtaggal jelenik meg, akkor te mobilról nézegeted, de hsz-ben lévő link nem az.
Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes?
Nem biztos! Ha az adott telefonnál kiválasztod a "Shipping from" résznél, hogy China, akkor ÁFÁ-s lesz, ha azt választod, hogy Europe, akkor lesz ÁFA mentes. Vagyis nem az számít, hogy a tinydeal melyik oldaláról rendeled, hanem az számít, hogy melyik raktárból jön a cucc (néha az EU warehouse-ban hirdetett telefonnál előfordul, nincs is Europe forrás).
Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
Ez az adott telefonnál van megjelölve, az ott írtak a mérvadóak, de általában a készülékre 6 hónap garancia van, az akkura 3 hónap garancia van, a tartozékokra 1 hónap garancia van. A garanciáztatást neked kell intézni, amibe a kiküldés is beletartozik, általában Kínába.
A 4. kérdésedre nem tudok választ adni.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
silver10 #126364 üzenetére
Itt ahogy a képeket nézem van magyar nyelv. 193$-ra kijönne szállítással együtt. Csak alis (alipay) teló rendeléstől parázok még (180 nap védelem hiánya és az esetleges visszaküldés nem fizetése) .
B20 amúgy jó lenne persze, vidéki vagyok (ráadásul falusi), de már megszoktam a B20 a mostani R2P-mba.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik legyen. -
-
törölt tag
válasz
silver10 #108411 üzenetére
Én csak a fejlesztéseket, frissítéseket és egyéb kommunikációt (gyári fórum) értettem support alatt. Ezek hiányától nem dőlök a kardomba. A két év EU gari megszűnése az más tészta. Sztem az még jogilag sem kerek, mivel nem XY shop volt, hanem a Zopo a nevét adta hozzá. Tehát, a Zopo vállalt rá két év EU garit. Az meg nem szűnt meg. Az értékesítést befejezheti, de akkor is maradnak kötelezettségei. Az a minimum, hogy egy EU -s címen keresztül történjen a garis ügyintézés.
-
törölt tag
válasz
silver10 #108404 üzenetére
Milyen support hiányzik? Marsapa megcsinálta a V4 -et az utolsó, értelmes, gyári frissítésből. Szoftveresen működik minden. A Lolli nekem csak szívást jelentene. Remélem, hogy a következő telóm már nem Androidos lesz. Addig meg teljesen jó ez a KK. Amit akarok, azt össze tudom hozni. Amit nem, azt meg Lollin se lehetne.
-
gyűrű
addikt
válasz
silver10 #107014 üzenetére
Ez így van.. az ép zp999-em is csak egy imeit mutat, de tökéletes mind a pannon, mind a westel hálózaton.
Amúgy.... pár hét használat után, ajánlott vétel a Blackview Alife S1 ami nagyon jól működik, olcsó, minden 4G megy rajta, nincs kinai appokkal teleszórva,kicsi, könnyű, kamerája tuti, gps-e is jó....(nem fizetett hirdetés..)
-
szaszab
aktív tag
-
b0bcat
addikt
válasz
silver10 #103904 üzenetére
Mint írtam, pont a Zopo-val nem volt gond a hangminőség terén.
És maximálisan egyetértek: jó lenne tudni, hogy mi a fene okozhat ilyen hangminőségbeli problémákat, mert elég gáz, pláne, hogy hálózaton belül tapasztaljuk.
U.i.: Nem tartom kizártnak, hogy egy A-szériás Lenovo (az 50+ ezer forintos árcédula ellenére) hangminősége kicsit gyengébb, mint a drágább szériás testvéreié.
-
törölt tag
válasz
silver10 #102657 üzenetére
Én számítottam ilyesmire, de a képminőség nálam nem volt lényeges szempont (mármint ennyire kihegyezetten). Én a videózást kedvelem és csalódott vagyok a beállítási lehetőségeket illetően. Hobbiból jópár éve videózgatok. Nekem ne azt írja, hogy kicsi, közepes, vagy nagy, meg durva és fínom. Ez nem szifon, "retina kijelzővel" (az is egy vicc). Van felbontás, bitráta, képerány, PAL, NTSC, stb. A "lassított felvételtől" meg falra tudok mászni. Csak fps van! Olyan nincs, hogy lassított felvétel. Legfeljebb lassított lejátszás, amikor a lejátszás alacsonyabb fps értéken történik, mint a rögzítés. Nem akarom leterhelni a vágó szoftvert és a lejátszót fölöslegesen fullHD -val és indokolatlan bitrátával. Ráadásul egy másik forrásból is van anyagom és fullHD -ban sokkal sötétebb lenne a felvétel. Miért nem tudok beállítani egy nyomorult, 720p, 60fps -t? Totál általános, videós formátum, még a kulcstartós kamerám is tudja.
-
dokee78
félisten
válasz
silver10 #102657 üzenetére
Nekem az A Better Camera jobban bejött,annyira,hogy meg is vettem..
Van ingyenes is. -
Peaceliker
addikt
válasz
silver10 #101858 üzenetére
Sajna nekem nem langyos, hanem marha meleg. Dh5 nel is ugyan úgy, mint bmi játéknál. :-\
Most is csak itt olvasgatok és kamera olyan 40fokos, ha nem több.Bár többen írták, hogy nekik is meleg. Lehet neked vastag a bőr a kezeden és neked nem tűnik fel xD
Amúgy nagyon relatív, hogy kinek ami a langyos és mi meleg...Milyen rom van neked fent?
-
válasz
silver10 #101542 üzenetére
Anno (mikor barátom még a NNG-nál dolgozott sok éve, ő volt többek között Pest megyéért a felelős), csak ők használták a TopMap térképeit. Kédöbb más cégek is megvásárolták a TopMap alapot, amire építettek, illetve a NNG már felvásárolta a TopMap-et.
Mivel anno az iGo alapult csak a legpontosabb térképen, ezért volt annak idején a legjobb. Ez rögzült a fejekben.
Ha lesz megint NNG normál módon, főleg, ha ingyenes lesz, tuti sokan letöltik. In app purchase pedig jó bevételi forrást jelenthet. -
Fitzgerald
veterán
válasz
silver10 #98791 üzenetére
Nem is tudtam hogy 2 evet adnak.
Igen, a support is egyre dinamikusabban fejlodik.
Az angoltudasuk is egyre jobb, manapsag mar nem ritkan elsore megertik a my friendek, hogy mit szeretnek.
Van egy olyan erzesem, hogy par even belul eleg nagyot fog fordulni a piac, es ezek a kisebb kinai gyartok igen komoly konkurenciat fognak jelenteni a nagyobb, ismertebb gyartoknak + az atlagember fejeben is atalakul a kep a meg mindig szeles korben lenezett kinai keszulekekkel kapcsolatosan.
Nyilvan van alapja a dolognak. Azert pl. ezelott 5 evvel meg tenyleg hurkale volt a kinalat. Ami kinabol jott, az annyit is (vagy meg annyit sem) ert, amennyiert adtak. Viszont azota rengeteg minden tortent. Rajottek hogy a sapadtarcunak jo minosegu cucc kell jo supporttal olcson, es ha ezt meg tudjak valositani, az hosszu tavon nekik is jo lesz.@wwenigma
Igen, van meg egy rakas jo ajanlat, csak kiemeltem nehanyat az ismertebbek kozul.
-
törölt tag
válasz
silver10 #96749 üzenetére
Szintén, de ezt már korábban is felajánlottam, csak nem reagált rá az illető. Biztos megrettent a lehetőségtől, mert egy Gipsztigris.
Egyébként sztem nincs jelentősége annak, hogy 3, 5, vagy 10 másodperc alatt van meg a pozíció. Mire feláll a navi alkalmazás és bepötyögöm, hogy hova szeretnék eljutni, addigra szögmérőzze ki, hogy hol vagyok. Sztem ez a reális elvárás az általános felhasználói gyakorlatban.WOT-H-A-C:
Engem nem zavar, de sztem a ZP999 -ben vmi nem kerek a kamera körül. Ok, hogy Sony modul, de a szoftveres rész elég harmatos. Másik kamera alkalmazással meg kifagy az egész. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
silver10 #96759 üzenetére
De, kell tartani mert nem ismert még a képessége. Nem ismert a szórása a chipnek ami bizony okozhat meglepetéseket. Ez az "ismeri a GPS-GLONASS-BEIDU hérmast ezért jó" ugyanannyira elfogadhatatlan érv mint az hogy " 10 masodpercen belül fixal ezert jo". Majd jönnek a tapasztalatok es aztan itelkezzunk felette. Egyelore maradjunk annal, jonak tűnik. Plane annak a fenyeben hogy neked van konkrét összehasonlitasi alapod.
-
gyűrű
addikt
-
törölt tag
válasz
silver10 #92995 üzenetére
Nézd meg EZT a hsz. -t! Hátha segít.
-
Dominó85
addikt
válasz
silver10 #92995 üzenetére
Én a helyedben inkább az új generációs MT6795-öt várnám meg. Abban már tényleg minden földi jó van és az IGP is nagyobb szerepet kapott, mint az MT6595-ben. Az MT6595 megint amolyan késő fecske jellegő, melyből törött szárnyú olajban fulladozó veréb lehet. Bizony a Qualcomm előbb lépett az MTK-nál (Lásd Snapdragon 410, 610, és majd a 415, 615).
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
silver10 #83257 üzenetére
Uj play aruhaz van nekem is a telomon, no problemo es szvsz jobb lett igy ahogy kinez bar par aprosag meg hianyzik belole...
A kolllega hibaja pusztan annyi, hogy 15% alatti a szabad hely es abban a romban ugy van beallitva hogy ilyenkor hibat dobjon. Legalabbis ilyesmi szokott lenni mindig amikor a fenti kerdes felmerul.
-
Dominó85
addikt
válasz
silver10 #77544 üzenetére
Nem a SoC nyers erejét firtattam, hisz nekem is ilyen telefonom van. Más egy film és más egy játék. Nagyon sokszor elmondtam a véleményem az inch / felbontás témáról. Szerintem aki egy telefonon az nézi, hogy 1cm távolságból bandzsítva lát-e pixeleket, azt az orvosnak kéne látnia. Egy telefont jó esetben behajlított könyökkel, karhossztól függően, kihúzott egyenes háttal, 30-60cm távolságból nézzük. 24"-os Dell e-Ips paneles monitorom van 1920*1200-as extended FullHD felbontással, amit egy jó karnyújtásnyira érdemes nézni. Ha azon valaki észrevesz nekem egy pixelt is... Egy felesleges faxverés ez az egész pixelháború és mivel itt senki sem tiszteli más véleményét, így nem látom értelmét annak, hogy bárkinek is segítsek. Oldja meg mindenki, ahogy tudja. Baxtassátok egymást mint az óvodások. Mert sajnos ez itt jelenleg a szint. Akinek kérdése, kérése van az priviben megtalál és válaszolok is, ahogyan azt illik. A további szép napot mindenkinek.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
silver10 #74697 üzenetére
kicsúsztam az időből...
keresőnek: honor 3cElső kamera: aurofókuszos, 5MP-es, akinek kell, szerintem szeretni fogja, videochat-re bőven megfelel, magamat meg nem fotózom
Kijelző: maximális fényereje nekem elég, a strandon, vakító napsütésben azért egy éjszakai jelenetekben bővelkedő filmél gúvadt a szemem, de nem is ez az átlag felhasználás.
Átlag, napi használathoz bőven elég lesz a fényereje szerintem. (én vettem rá egy matt nillkin fóliát, az azért levesz a fényerőből, viszont cserébe nem csillog)
Képernyő színtónusát menüből lehet állítani. (fehér=kékes/fehér/sárgás (hideg/normál/meleg) )
Betekintési szög kiváló, IPS paneltől elvárhatóan hozza, amit kell.
Gps kiváló, gyorsan fixál, nem veszít jelet városban sem, iGO kiválóan elvan vele, múltkor lementettem az útvonalamat, ahol futottam, koppra egyezett a mentett út a megtettel, pedig az útraillesztés nem volt bekapcsolva.
Mielőtt bárki hőzöngene az iGO miatt, jelezném, BasarSoft-féle legális verzióm van (Basarsoft Navigation Türkey ), hivatalosan, a Marketből vettem, (14,9 EUR).(#74715) Dominó85: de legalább végre tisztességes képzaj van egy digitális fotón, nem olajfesték
A rally-s képnél meg örültem, hogy a mellettem 2m-re elszáguldó autót egyáltalán le tudta fényképezni blur nélkül (a videón látszik, hogy nem voltam messze, azok meg nem lassítottak a kedvemért egy picit sem) -
hun_gery
aktív tag
válasz
silver10 #74697 üzenetére
huawei honor 3c éjszakai képek
néhány kép még:
(verőfény, napsütés, alapbeállítás "klikk&katt" módszer, fókusz a rally-s képen az autón, a hőmérősőn a higanyszál tetején, az utcaképen meg nem tudom, de szerintem középtájon
)
-
raulicio
senior tag
válasz
silver10 #60450 üzenetére
igazság szerint az eredeti firmware-t én egy percig sem használtam így összehasonlítani nem tudom pl az akkuidőt vagy ilyesmit. A régi rommal is lehetett váltani a 3g-t kártyacsere nélkül.
Azzal kezdtem, hogy felraktam az 1.04-et, de ez előtte is volt már legalább két frissítés és már azok is javítottak egy-két dolgot pl OTG-t. Air gesture továbbra sincs, de őszintén szólva nem is tudom pontosan, hogy az miért is lenne jó nekem...
Én a GeekGirl féle egy partíciós romot raktam fel, mert használok SD kártyát is és így is van két külön tárhely nem kell nekem, hogy 3 legyen.Igazság szerint, csak 1 napja kezdtem el használni szóval olyan sokat még nem tudok róla mondani.
Egy komolyabb bugot fedeztem fel. Ha date and time beállításra mész akkor hibaüzenetet dob fel és nem lép be a beállításokba, de erre a gravityboxban van javítás és mivel az nem v3 specifikus ezért azt hiszem a hiba sem kizárólag a v3-ra jellemző, minden esetre javítható.
A gps-t ma próbáltam hazafelé. net nélkül pár másodperc alatt talált holdakat és a copilotban végig tartotta a jelet, nem pozicionált másik utcába, stb. Szóval úgy néz ki ez a része jól sikerült.Panaszkodtak arra, hogy gyenge a wifi, de én ezt nem vettem észre, mert pont ugyan olyan mint az előző telefonomon, ami egy umi volt.
Az aksi nem túl nagy, de nekem ezzel sincs problémám mert elég light user vagyok, szóval nem kell nekem napi 5-6 óra képernyőidő. Kb annyit bír mint az előző telóm 4,5-ös kijelzővel és 1750-es akksival. A v3-nak ugye 1830mAh-os van.
Ja pont ma írta valaki, hogy nem jeleníti meg a facebook contactokat a telefonkönyvben, de ehhez nem tudok hozzászólni mert én nem is szeretném, hogy ott legyenekBár én ezt sem használom, de ahogy néztem teljes értékű magyar nyelv van a stock romokban!
És noti led is van + gomb háttérvilágítás: -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
silver10 #58328 üzenetére
Így igaz! Elvileg OTG képes, a youtube-os videók is alátámasztják, csak kipróbálni nem tudtam, mert eltűnt az OTG kábelem. Ebből az is következik, hogy nem adnak hozzá alapból.
Részemről még mindig ott van az "ajánlott" plecsni a készüléken. Lassan két hete, hogy megérkezett a telefon. Eddig egyetlen akadásról, fagyásról, kényszerű újraindításról sem számolt be a lányom. Az iskolában a szünetekben mindenki az Ő telefonját akarja megnézni, kipróbálni.
A gyerekek körében nagyon "trendi" Samsung Galaxy S3 Mini-től fényévekkel jobb készüléket kapunk 30%-kal kevesebb összegért. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- DJI topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged