- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
npnp
tag
Szia
Semmi, az akku menüben semmi adat nincs. Tettem fel Ampere és hasonló akkufigyelő progit, azok sem írnak semmit. Tegnap feltöltöttem kikapcsolt állapotban, azóta meleg a telefon hátulja. Lehetséges, hogy kikapcsolt álapotban a "rendszer" mégis használja az aksit? Töltőelektronika vagy mi?
-
illjo
senior tag
Én eleve anno nem type c fülest akartam rendelni, mivel ahhoz a telefonhoz az eredeti is jackes volt. Arra sem emlékszem, csak rémlik, hogy próbáltam utánanézni, szoftveresen meg tudom e oldani, hogy átkonvertáljam a jelet, ha egytalán ad ki az a telefon type c-n. De aztán szöszmötölés helyett beszereztem egy hozzávalót.
Ha az a telefon gyárilag type c fülessel jött ki, akkor nyilván nem véletlen, így van jel a type c kimeneten is, nem csak a jackjén. Ha a headset meg aktív, akkor működik vele. Akár analóg, akár digitális audio jel megy ki róla. -
illjo
senior tag
Hát, sajnos nem voltam elég alapos,igazad van. Akkor vissza az egész, ezek alapján mégiscsak tudnia kell kezelnie a p20 lite nak ha már adják is hozzá. Bár nekem nem volt jó a mate 20 lite hoz a type c headset. De lehet azért, mert nincs a digitális audio jel áktkonvertálva analóggá, a füles amit vettem pedig passzív. Persze ennek fényében a kérdezőnél is áll.ez, hogy milyen fajta jelet ad ki és milyen a headset.
-
illjo
senior tag
Bocs, de olyant nem ír, hogy type c headset van hozzá, csak ezt a fura logikára épülő megjegyzést: 'A mellékelt headset sem egy nagy durranás, viszont mivel itt van 3,5 mm-es jack csatlakozó, ezért könnyebb lesz egy jobb minőségűre cserélni..'
Mivel mate 20 lite hoz is jackes füles volt, fura lenne, ha az olcsóbb, gyengébb p20 litehoz már type c t adtak volna. -
SzekeresPeti
tag
Feltelepítettem a Magiskot, de semmi nem változott. Gondolod, ha új ROM-ot telepítek azzal lesz egy biztonságos telefonom, amin bankolhatok? Egyébként nem akarok én olyan sok mindent bankolni vele. Pár Gránitos appot szeretnék, pl. azt, amivel állítani tudom a költhető pénz mennyiségét (ez önmagában egy biztonsági dolog), meg az ingyenes ISMS szolgáltatást, h kapjak értesítést az egyenleg változásáról. Plusz revolutoznék is. Ilyen teljesen mobilon intézett netes bevásárlásokat, meg bankkártya helyett telefonnal fizetéseket biztosan nem akarok telefonnal intézni. Az a baj, hogy még nem nagyon értek hozzá (ez életem első okostelefonja) ezért nem látom még át nagyon hogy mit kellene tennem.
-
Somatom
veterán
De, azokat az adatokat nem tudja a program. Az OS nem az ujjlenyomat azonosítást adja át a banki alkalmazásnak, hanem azt, hogy az azonosítás eredménye igaz, vagy hamis. Tehát a rendszer ujjnyomat azonosítási igazolását kéne meghamisítaniuk tőlem független táveléréssel. Erre mondtam, hogy sztem túl sok kémfilmet néztél.
-
Somatom
veterán
"Nem értem egyébként, rootolt eszközről beszélünk ami ebben az esetben a telefonod, így igen kettő egy és ugyanaz."
De az az eszköz nálam van. Ha meg is szerzik, akkor még fel is kell oldják.
Ami a cikket illeti, olvastam, de ez egy teljesen más eset. Egy távoli elérést biztosító szoftvert telepíttettek az áldozattal és még a telefontársaságnál is kellett némi simli hozzá. Mellesleg, azért is rossz példa, mert az eredmény teljesen független attól, hogy a teló rootolt, vagy sem. -
citkar
addikt
"kétlépcsős azonosítás bevezetve, böngészőből lépsz be akkor is egy külön megerősítés, telefonon app alól pedig ott az ujjlenyomat ha korábban már ezt megerősítetted (vagy SMS"
Szerinted az nem (hatalmas) kockázat, ha arról az eszközről lopnak adatokat, ahol a kártya és/vagy a banki belépő adatok mellett megtalálható a kétlépcsős azonosításhoz szükséges SMS, vagy ott van a banki app? Ez kb olyan, mint aki a bankkártyája mellett tárolja a hozzávaló PIN kódját, majd ha a buszon hagyja a pénztárcáját, amiben ezek voltak csodálkozik, hogy levették róla a pénzét.
-
Digitalpimp
senior tag
Én csak azt nem vágom, hogy ez a kukacoskodás miért csak a telefonokkal van?
Rootólt a teló, vagy nem is, de nyavalyognak az apk-k. Az senkinek nem fáj, hogy milyen asztali gépeken bankolnak az emberek? Ezer éve nem frissített, lopott-tákolt wines, biztonsági programoktól mentes gépeken meg lehet bankolni rendszergazdaként? Nem értem én ezt...
-
-
mobilizmo
addikt
Nekem többségében az app adatok is jöttek. Azok amiknél nem szinkronizál (mert a fejlesztő letiltotta azt), azoknál az appoknál van mentési lehetőség (pl. My cars). A használt appok jelentős része meg nem használ olyan adatokat, amit feltétlenül menteni kellene (térkép, facebook, insta, stb...)
-
mobilizmo
addikt
A szinkronizált cuccokat a Google simán átrakja mind. Appostól, névjegyestől, szinte mindent. Híváslistát talán nem, na bummm. Ezt elég sokszor kipróbáltam, pedig van TiBa-m is, de csak különleges esetekben volt rá szükségem (extra biztonsági mentés miatt persze jól jön). A gyermekem pont tegnap költözött Meizu Pro 7-ről Realme 6s-re, mindent átvitt, egyedül a banki appot kellett újra aktiválnia.
-
-
svgyula
addikt
Hát rosszul tudod! Az utóbbi rendeléseim Kínából min 1,5 hónap! Csak az eu raktár működik 1-2 héten belül de inkább 2 hét. Van februári rendelés ami nem jött meg! Kétszer hoszabítottak időpontot mire töröltem a rendelést. Egy hónapon belül szinte kizárt, hogy ideérjen bármilyen csomag. Úgy néz ki ezeket is valahol 2 hétre karanténba teszik mielőtt tovább küldik. Most is van olyan aminél 2 hete nem mozdul a csomag sehova. Csak ennyire érdemes figyelni...............
-
-
-
-
-
-
svgyula
addikt
Szia! Azoknak akik nem akarnak belemenni az "ARM" programozás világába csak nagyjából tudni akarják azt, hogy egy adott telefon milyen teljesítményre képes, tökéletes az antutu. Nem kell viszont farok méregetésre használni! Mert ugye vannak akinek már három pont többlet is orgazmust okoz
. De azért nem kell leírni ezeket a programokat. Ha valami nem fut rendesen és csapnivaló eredményt hoz akkor azért lehet gyanakodni. Én sem veszek már évek óta olyan telót aminek alsó szinten van az ilyen eredménye. Ez nem antutuhuszárkodás
, hanem egyszerűen szeretem ha van teljesítmény és nem kell bekurblizni a telefont egy-egy akp futtatásakor.
-
nyisziati
veterán
Nem vitatkozom, mert erről ostobaság.
Akik azt állítják, nincs szükség olyan teljesítménymérő viszonyszámokra, amik egyértelműen behatárolják egy adott hardver képességeit, azok a szakmai alapokat tagadják meg.
Ez kb. olyan, mintha a Műszaki Egyetemen azt mondanád, te megsaccolod egy épület statikai teherbírását, a számok csak a farokméregetést szolgálják. -
nyisziati
veterán
Nekem?
meg még párszázmillió felhasználónak... Plusz az okostelefon iparágnak.És persze a 3D Mark is fölösleges akkor eszerint, sőt, az autók teljesítményét se mérjük.
Ja persze, most jövök rá, ebben az országban a legtöbben miniszterelnökök, szövetségi kapitányok, és - ezek szerint - a világ többi részével szembemenve - pontosan tudják, mi mennyit ér, mi a teljesítménye stb.
Mérőszámokon KÍVÜL, ugye, "mer' az minek".Viccesek vagytok. Ja nem.
Az meg külön érdekes, hogy ajánlhat úgy valaki telefont, ha a teljesítménye nem érdekli... -
Köszönet mindenkinek!
Általában olyan fél évet szoktam rágni a telefonvásárlást. Asszem' manapság ennyi idő alatt kijön 4 új modell mindenből, szóval most nem ez lett a helyzet.
A bestbuy topikot azért vagy 3x át kellett olvasnom, mire összeállt a kép.
Szumma szummárum:, és note7 lte.
-
-
atee_13
őstag
Az 5G lenne az egyik nem sima mix3 a 855 miatt. Romolgatni nem akarok ezért is gondolokozom a xiaomi vonalban.
1-2 évig használnám csak nem tudom akkor mi lesz a helyzet szoftverügyben, hogy mennyire lesz eladható, ha elmaradott a főverzió.
Köszi az infót eddigi infókat.
Még titkon reménykedek egy 1+ 7 ben bár sok realitást azért nem látok rá, jelenleg kb 18 ezerrel van a keret felett, de a remény hal meg utoljára
-
Peaceliker
addikt
Igen, ebben igazad van ma már valóban elvárás egy fHD, nemtom melyik fiók mélyéről jött ez a panel nekik.
Nem is kötekedésnek vettem, meg önigazolási kényszerem sem szokott lenni, ha veszek valamit és másnak nem jön be akárÉs amúgy az be sem ugrott hogy oled miatt a notch elrejtés nem is fogyaszt, mint ipsnél tenné. Így mondjuk kevésbé bántja a lelkem.
... Nem mintha én használnám a telot
Nekem amúgy 9T hez képest még az jön be A3 ban, hogy könnyebb. Mondjuk 9T marha nehéz, így nem nagy érdem és lehet csak ez után a telo után feltűnő a súlya.
-
Peaceliker
addikt
Jah persze, csak azt írtam, hogy direkt nézegettem és látszott, de amúgy nekem nem tűnt fel.
Mondjuk filmezni nem szoktam telón lehet ott kijönne...Igen, hide my notch vagy miaszösz eltünteti ügyesen, csak az meg olyan izé úgy
Jaja, az világos...és azok meg mint MTK SoC al szaladnak, ami meg "no way" nekem (meg sokaknak)
-
svgyula
addikt
Szia! Lényszives a vulgáris megjegyzésedet tartogasd magadnak! A kérdezőnek válaszolj, ne a másik hozzászólását fikázd! Ha megnézed a képet ott egyértelműen látszik, hogy az egyik rádiós egység ki van kapcsolva! Mivel a dual standby ugyanezt csinálja váltogat a kártyák között, azért írtam, hogy esetleg visszakapcsolódáskor lehet gond. Ahol én megnéztem a paraméterit ott azt írták erről, hogy dual stanby! Én is úgy tudtam, hogy dual activ de akkor ezek szerint csak két telekomos kártyával. Volt nekem is évekig tudom hogyan működik.
-
Somatom
veterán
Van egy Teclast T10 -es tabom (MT8176). Együtt használom a kamionban a telómmal (Snapi625) és a céges Huawei T1 10 -es tablettel (Snapi410). A két snapi már rég megtervezte az útvonalat, amikor az MTK még próbálja kitalálni, hogy hol is vagyok. Régebben egy Zopo ZP999 -em volt (MT6595). Dettó. Vettem hozzá egy jelerősítőt. Azzal pikkpakk volt pozíció, de csak a telón. Az összes többi eszközt bezavarta az erősítő. Még a WinCE -s PNA is elvesztette tőle a jelet. Ha nem a saját szememmel látom, akkor el sem hiszem.
-
Fastboot MTK modellek esetében van tudtommal. Ezen Download Mode van.
Viszont tegnap este még lemerülés előtt sikerült beléptetnem Download Mode-ba. Ez szerintem már haladás a remény felé, próbálok leszedni egyéb ROM-okat, hátha.
Csak tényleg nem fér a fejembe, hogy a Samsung saját oldaláról letöltött, modell szám alapján kiválasztott ROM miért nem ment fel rá... -
Nem hiszem, hogy képes lenne kb 3 mp alatt törölni a rendszert, mert összesen eddig ment a FAIL kiírása előtt. De ez mindegy is.
Csak úgy lehet kikapcsolni, ha power+home+volume down megy egyszerre, de ekkor újra is indul azonnal ugyan ide. Semmi más kombinációra, vagy önkéntes gombnyomásra nem reagál.
Kipróbáltam a kikapcsolás és bekapcsolás közötti recovery kombót, de nem használt. -
A PC felismerte korábban is, és most is érzékeli.
Az említett szoftvernek a korábbi verziója tartalmaz egy inicializáló részt (hogy miért vették ki a frissítésből, azt nem tudom), ahol be kell írni a készülék típusát és a széria számát. Ekkor elvileg azonosítja, csatlakozik és újrarakja, legalábbis jópár videó szerint a YouTube-on.
A gond azzal van, hogy nincs meg az S/N szám. Se a dobozon, se a dobozban, se a készüléken (fizikálisan, szoftveresen biztos tudta egyeszer).Azt viszont nem értem, miért nem hajlandó belépni a Recovery-be, mert ha hajlandó lenne, akkor már rég újra tettem volna eMMc-ből. Viszont az is elég idegesítő, hogy még csak ki sem lehet kapcsolni...
-
maczera
aktív tag
"Lehet már ők se tudják mit árulnak."
Ja, ez valami csodaketyere. Hasrafordítva még két tálcája van (lásd 6. oldal), hátára fordítva már csak egy (lásd 7. oldal). David Copperfield sírva kérné a receptet..Somatom: Az angol nyelvű leírás pont ugyanilyen félrevezető. [link]
-
pluhm
aktív tag
Tök mindegy mit adsz hozzá, csak bt-n csatlakozzon akkor, amikor azt akarod, hogy kóddal/újlenyomattal/..stb. ne kelljen feloldani. Ha egy megbízható eszközként mented, nem kell, csak "simítással" feloldani a kijelzőt... Én sem "hordom" magamon a kocsimat, de ha véletlenül nincsen rajtam az órám (neked a mi karkötőd), nem kell a kocsiban kóddal, újlenyomattal bíbelődnöm a képernyő feloldáshoz, mivel megbízható eszközként a kocsim rendszeréhez is csatlakozik a telefon...
-
pluhm
aktív tag
Magát a kocsit is hozzá lehet adni biztonságos eszközként, ha csatlakozol a rendszeréhez bt-n. Nem kell az okosóra/karkötő...stb. Az én Redmi N4 készülékemen is csak úgy működik ez, hogy nem MIUI van rajta... Megbízható eszközként a Garmin órám és a Vitara kocsim van hozzá adva, de ha csak a kocsi lenne, úgy is működne, kipróbáltam.
-
junkpod
veterán
Pont annyira amennyire a kocsi érintős vezérlőit...
Zene váltás, keresés... Illetve ez pont arra jó lenne, hogy kikapocsold a képernyőt (nem világít, nem fogyaszt), navi szól ha van teendő, aztán egy gombbal bekapcsold mikor beersz a városba, vagy helyzet van.Svgyula: na ezt az arc dolgot kipróbálom...
-
nyisziati
veterán
Miért ne lenne ez hihető?
Mégha a MiStore miatt van is ez, forgalomcsökkentést szerintem nem terveztek.
Tehát az a 3 partner könnyen lehet, hogy felszívja az eddigi igény szerinti rendeléseket.Meg aztán a Xiaomin kívül is van élet. Ha csökken a forgalom, lehet rendelni Meizu-t, Doogee-t, HomTom-ot, Elephone-t. Ezek még vállalhatók.
-
KamuMazsola
őstag
Hogy mi miatt van, azt nem tudom, de mi csak ráfizetünk. Azaz a viszonteladóknál drágább, mintha közvetlen az eustocknál vásárolnánk, így nálam ismét előtérbe került a kínai beszerzés, még akkor is, ha sok pénzem is áll benne. Ami telót most kinéztem magamnak hazai forgalmazónál több mint 40 ezerrel drágább, mint kínából. Jó persze akciós, de ott mindig akciós szinte minden.
-
-
Így van. Hirtelen nagy expanzióba kezdtek, és nem bírta a cég. Mivel hitelből kezdték, de nem hozták az elvárt számokat, a hitelezők nem finanszírozták tovább (ellentétben pl a Tesla-val)
Sok különféle apró dolog együttesen járult hozzá még plusszban a csődhöz, mint pl hogy a streaming szolgáltatásukra jóval kevesebben fizettek elő az ilyen készüléket vásárlók, mint ahogy ők gondolták.
Jó volt a koncepció, csak míg pl a Xiaomi lassabban kezdte a terjeszkedést a világpiacon, ők nagyon hirtelen álltak ennek neki.
(Ez csak pár ok a rengetegből) -
-
SamSem58
aktív tag
"Sokkal kisebb a várható élettartama a mai készülékeknek, okokat ne firtassuk." - az ok nyilvánvaló, és ez az, hogy egyre inkább fogyasztói társadalom leszünk. Ami nálam azt jelenti, hogy minden úgy készül, hogy a gari időt bírja ki, továbbá azt, hogy világunk arról szól, hogy egymásnak szükségleteket teremtsünk, mert a tőkefelhalmozás ideje sajnos még NEM fejeződött be! Ma már SEMMI sem számít, csak az, hogy fogyassz, fogyassz, fogyassz, és kussolj! No de inkább nem filozofálok! Amúgy meg nekem mindegy, hogy ki - mit és honnan vesz, továbbá KamuMazsola azt írta, hogy neki nem lényeges a gari!
-
KamuMazsola
őstag
A hivatalos forrás a wayteqnél szervizeltet, a szolgáltatótól vásárolt telefont meg a telemax javítja. Mindkettőről olvastunk már rossz tapasztalatot és a várakozási idő is elég sok mindkettőnél. Magam részéről fél-egy évre veszek telefont, nincs értelme évekig ragaszkodom hozzá. Úgyhogy a két éves garancia számomra placebo.
Szolgáltatótól nem veszek telót a rablánc miatt, az általad hivatalos forrásnak nevezett cégtől valami akcióban már inkább vennék. De mitől hivatalos ez a forrás? Közvetlen a gyártótól kapja az árukészletet, vagy az is az eustock-on keresztül jön? Mert ugye eddig azt is a szürkeimport közé soroltuk, mégha nem is volt olyan szürke mint Kínából megvenni. A Kingtelnél meg ellent mond egymásnak a specifikáció és a leírás, szóval nem egyértelmű pl a b20 támogatása, azaz global verzió, vagy sem. -
SamSem58
aktív tag
Nézd, a hivatalos forrásról annyit, hogy halt meg már éjjeliőr is nappal! Ha a készülék megbízható, illetve szerencséje is van (nem úgy, mint nekem a Lenovóval - 3 telcsi ment tönkre 2 éven belül!! - holott a 10 éves nem android Ericsson telcsiim még most is működnek!! Tehát nem én vagyok az öreg telefonevő fia!!) akkor édesmindegy, hogy hol veszi meg!
-
SamSem58
aktív tag
Jól van meggyőztél, tiéd a két pont
! A garancia feltételek változásáról nem tudtam, de inkább adok érte 6 ronggyal többet, mint hogy újra végigjárjam az alábbi kálváriát!
Ezért lehetett az is, hogy a K5 Note telefonomat nem a TMX (Lenovo márkaszerviz) szervizelte, hanem a Mall - ugyanis tőlük vettem anno az A 7000 telefonomat, ami helyett garanciális csereként kaptam a K5 Note telefont. az idei "csere" kissé bonyolult is volt, mert a Mall küldött egy Motorola moto g6-ot, ami ugyan origánál volt de NEM működött. Így nem fogadtam el (ha üzemel sem kell Motorola) és végül 3 hét vitatkozás után, no meg megfenyegettem őket, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok, visszavették a hibás moto 96-ot és jóváírták a K5 Note árát...
-
SamSem58
aktív tag
Szia,
Igen a Xiaomi Redmi Note 7 64GB 4GB RAM telcsivel szemeztem, bár a 64 GB tárhelyet nem fogom tudni kihasználni.
A Lenovo telcsire írtam, hogy "inkább cserét vagy pénzvisszafizetést ajánlott" - nos ez egyrészt azért baj, mert 2 éven belül a 3. Lenovo telefonom adta meg magát, a másik pedig az, hogy nem hiszem el, hogy egy olyan banális hibát, mint pl. a mikrofon probléma (a hívó fél nem hallott engem, de ez a hiba Bluetooth-nál nem állt fenn). -
smithsys
aktív tag
Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, nem rendeltem még tőlük.
Egyébként itt találtam a linket valamelyik PH fórumon.
Hátha valakinek van már tapasztalata velük kapcsolatban.
Jeleztem hogy nem vagyok képben az árakkal jelen pillanatban, ha olcsóbb/ jobb a xiaomi.hu akkor természetesen onnan érdemesebb rendelni. -
t.imi
addikt
Méretről egy szót sem írtam. Bazárit értem mint, elég gyenge külsőleg. Note 5, 6-on látszik, hogy foglalkoztak vele, ennél műanyag beönt, alul kiesik, összerak, vigyed.
"Sima furnérlemezből kialakítva", négy sarka kerekít, alul, felül két sík felület. Kijelző sincs a helyzet magaslatán.
De! Ez csak az én véleményem. -
zagloba
aktív tag
A kolléga az 526-ra gondolt! Az olcsóbb és Snapdragon van benne a b20 mellett! A 6xx-as MTK-s!
[Leeco Le 2 526]
Igaz most 110 $ ( én februárban 80$-ért vettem ) EU Piority mailt kell választani és áfa mentes a dolog!
Ja és 2 hét alatt a kezemben volt! -
Somatom
veterán
Nem csak a hardver. Azonos hardveren is régiótól függően eltérőek a ROM -ok. A Samu három betűvel jelöli a régiót. Nekünk a XEH, XEU ROM -ok jók. Persze, független készülék esetén, mert a szolgáltatós ROM -oknak más betüjeleik vannak. A hardver itt csak annyiban lényeges, hogy arm -nél ugyebár portolni kell a vasra. Ha van egy Exynosos Sx Samu, arra sanszos, hogy találunk XEH, XEU ROM -ot. De, egy Snapishoz nem hiszem, mivel nem szállították a mi régiónkba.
-
Somatom
veterán
Így van. Az összes frekvenciára vonatkozik, beleértve a B20 -at is. Ugyanúgy, ahogy a netes stickeknél, a modem szoftverében vannak definiálva a frekvenciák. Az pedig a firmware része. Nyilván alapfeltétel, hogy a hardver tudja, de ettől még a régiós korlátozás szoftveres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest