- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont rendelni, és ebben kérném a segítségeteket.
Szempontok:
50.000 körül
Az egész telefonvásárlásnak a fő szempontja a GPS és hozzá értelemszerűen a lehető legjobb aksi. Mivel területi képviselő vagyok, és a kedvenc hobbim a terepfutás, és a túrázás, így akár egy napig ki kéne bírja valahogy a GPS. Ha nem fér bele 50 ezerbe akkor jöhet drágább is, de ne sokkal. -
megint én
őstag
Amúgy, ha nem sürgős a telefon vásárlás, akkor érdemes várni 4.4re?
-
megint én
őstag
NEm tudja valaki mikorra várható sz első 64bites androidos telefon?
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Vannak most rendelős kódok a minidealnél?
Thl T11
Jiayu G4S
Ezek érdekelnének, ha van hozzá kód. (ha nincs akkor is.)
-
megint én
őstag
Sziasztok!
200$ környékén mi a bestbuy, ha csak belsőt nézünk?
Ha 2GB + octa + jó aksi akkor ennél olcsóbban nem találtam:
JIAYU G4S
Ha kell egy kis design a performance rovására, akkor
Lenovo S660 (habár olcsóbb is.)
Esetleg még ami...
THL W200s
De akkor melyiket érdemes, nagyon hasonló mind. Milyen a kamerájuk? Vagy mit érdemes nézni még? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Nézegetem a telókat, és találtam egy ilyet.
Ez custom rom rajta? Megéri ez a teló? Illetve hasonló speckókkal, hasonló áron mit érdemes? -
megint én
őstag
Hali!
THL W200S telefonnal szemezgetek most, csak bizonytalan vagyok az aksija miatt. Lehet venni újat? -
megint én
őstag
Akkor lehet szarul fogalmaztam, a lényeg, hogy mi a bestbuy 50 ezer körül? Ha lehet 4,5, de max 5 inchig bezáróan?
Designre ez a CUBOT X6 jön be. De hogy mennyire megbízható???
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék új telót venni, de melyiket?
Ami szempont!
4.5' - 5' Gorilla
Jó, stabil alap ROM, mert nem szeretnék vele b@xakodni.
Jó GPS, idáig Lenovo P780 volt, és hát volt, hogy utcákkal arrébb látott... Ergo a 658X procik kilőve. Nem tudom mi a helyzet a 6592vel, de qualcom is szóba jöhetne.
MAX 60K, de kérnék alternatívát 50 alatti bestbuyra. -
megint én
őstag
-
megint én
őstag
Csináltam egy tesztecskét Lenovo P780ról, akit érdekel...
-
megint én
őstag
Valaki tud értelmed Panoráma programot? Amiket eddig használtam azok kuka! Nem fűzik jól a fotókat.
-
megint én
őstag
Valaki megmondaná mire számíthatok?
Antutu Battery Benchmarkot csinálom a Lenovo P780tesztet, programom lenne délután 5órától, de ez még épp most lépett a Part2 fázisba... Reggel 10:56kor kapcsoltam be a tesztet, és már kicsit unom... -
megint én
őstag
Sziasztok!
Hát most van végre egy kis szabadidőm, így írnék egy "tesztet" a Lenovo P780-ról. Valaki segítene, hogy miképp? Mert még egyszer sem írtam. Azt sem tudom hova kéne...
Amikre külön kíváncsiak vagytok, azokat írjátok meg.
Amikre eddig gondoltam, hogy kitérek:
-rendelés
-külső
-GPS
-Akku és az ehhez tartozó ügyes kis progi!
-Multimédia
-És egy pár egyéb észrevétel, és okosság. -
megint én
őstag
Minden ok.... Be kellett menni külön-külön az EPO, és az AGPS-be, és azon belül manuálisan bekapcsolni... Így most nagyon jól müxik!
(#42525) szpali
Bocs, de ezt nem tudom hova tenni... -
megint én
őstag
válasz
Depression #42523 üzenetére
-
megint én
őstag
válasz
KurtCobain #42520 üzenetére
Esetleg így is meg lehet csinálni?
Youtube... -
megint én
őstag
válasz
KurtCobain #42516 üzenetére
Ó, én suttyó....
Ez EPIC!
Szerk.:
Az mennyire fontos lépés, hogy maxon legyen az aksi? -
megint én
őstag
Erre gondoltok???
Ez lenne a GPS-fix?"
A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak."
-
megint én
őstag
Huh... Semmi!
GPS Status már egy jó ideje szenved, de semmi. Az égegyadta világon semmi, 20 p alatt sem hoz eredményt. Ilyenkor mi van? -
megint én
őstag
Ajjaj... Az első igazán nagy P780 problem!
Sehogy sem megy a GPS! Sem a googlmaps, sem a runtastic nem találja a pozíciómat. A Samsung Galaxy ACE bezzeg 20 sec alatt... -
megint én
őstag
VALAKI!
Tudnátok javasolni valami boltot, ahol most így hirtelen tudnék venni SDkarit jó áron? Olyan 16-32 GB, Valami nagyon gyorsat... -
megint én
őstag
Re!
Na még találtam egy bugot...
Ha a kezdőgépernyők számát nem beírom a beállításokban, hogy hány legyen, hanem manuálisan letörlöm, akkor ott marad, és a kuka fölött ottmarad, és csak a telefon resije után tűnik el.Valaki kérdezte, honnan, és hány nap.
Minidealról, 265$ (14ed kóddal) Singpostal, 29.én utaltuk, 31.én küldték, 6.án volt vámkezelve, de a magyar bosta nem a körzeti postánkba küldte valamiért, hanem egy másikba, ezért nem hozta ki a postás, és én mentem be érte miután kiderült hol is van. Szóval még így is hamar jött.Más... Yútyúbon hogyan nézhetek HD, vagy FHD vidiket? mert csak HQ-t enged.
-
megint én
őstag
válasz
AsusBoy #42317 üzenetére
Köszi!
Amúgy ami rajta van annak sincs semmi ficakja amivel lehúzzam, és még az előlapi kamerának is van kivágás rajta, abból gondoltam, hogy esetleg ez is ilyen Screenprotectoros.
Amúgy a LEGESLEGNAGYOBBLOL!A Screenprotector csomagolásán Iphone van!
(#42316) instantwater
Köszi!
-
megint én
őstag
válasz
outsiders #42309 üzenetére
Amúgy jó nagyon, nekem még mindig azt írja, hogy van 63óra hátra
Beszarás. És tényleg, soha-soha nem láttam még ilyen szép, és elegáns telefont! lenyűgöző!!!
Most ami még észrevettem, egy apróbb bug, hogy ha felteszek egy progit akkor kitesz egy parancsikont a desktopra, és amikor először elindítom akkor még egyet...KÉRDÉS: A fóliát cseréljem rajta? A gyárit, arra amit küldtek hozzá Screen Protector-ra.
-
megint én
őstag
Azt a képernyőfóliát ami alapból rajta van, azt érdemes lecserélni a screenprotector fóliára?
(#42299) outsiders
Rossz a link. -
megint én
őstag
MEGVAAAN!
Lenovo P780Nagyon jó, nagyon szép!
8nap alatt megjött, jó képet csinál, Az egyetlen negatívuma, (egyenlőre, és remélem így is marad) az, hogy a magyar nyelv közel sem teljes. Olyan 90% magyar, 8% angol, 2%kínai. De ezek csak ilyen eldugott helyeken. A fontos az magyar.
Na majd még írok. Csak meló van. -
megint én
őstag
Kicsit más téma, kicsit off is, de a dual sim miatt idevág...
Nekem olyan KB 200mb-1Gb net kéne, és mindegyik szolgáltatónál olyasmi a felállás, hogy ha kifejezetten telefonhoz való netet akatok, az k.drágára jön ki megabájtra lebontva. És a másik véglet pedig, hogy sok pénzért kapok sok adatforgalmat, ami elvileg kevesebbre jönne ki. Na de erre nincs szükségem, én olyan have 500 forintot szánnék netre, és ne ilyen 30-50 megát adjanak ezért a pénzért. A leg gyökerebb ajánlat mind közül a vodafoné volt. Hát szájbaröhögtem szerencsétleneket. A feltöltőkaris mobnet az olyan, hogy időkorlát is van hozzá, és a legolcsóbb (nem emlékszem mennyibe került) azt 24 órán belül le kell használni. LOL, gagyi szar! Esküszöm aki ezt kitalálta az egy betegelméjű gyökér!(#41769) kisskerko; (#41770) instantwater
Kár érte!
Pedig nagyon bejönne! -
megint én
őstag
Nem tudom volt-e már, de JÓÓÓÓ!!
Xiaomi Hongmi -
megint én
őstag
válasz
fateless #41176 üzenetére
Amit írsz, az részben igaz is lehet, de nem az EU-s piacra. A Nexus 7el meg nem igazán egy kategória, és a piaci lefedettség sem ugyan az, szóval egymás levesébe nem köpnek... Szerintem legalábbis. Ami az árát illeti, nagyon jó. És szerintem ez olyan, ami még 10$ lejjebb fog menni az első vagy 2. hét után, hogy a fanatikusokkal megfizettessék a felárat...
Amúgy ami még nagyon jó teló, igaz sokkal drágább is, az a Mi2S
-
megint én
őstag
válasz
instantwater #41157 üzenetére
o.O És mi van a P780al? Rég voltam itt, de legutóbb még úgy volt, hogy az lesz!
-
megint én
őstag
Ha egy ismerősöm szeretne venni egy 2simes csúcskészüléket, a pénz nem annyira akadály, csak minőség legyen, akkor mit javasolnátok? Nem ragaszkodik a kínaihoz.
Ami nagyon megfogta, az a K900, csak hát az single sim! Jaa, és most jut eszembe... Nem tudom ezek a kínai csodafónok hogyan használják a szimet, me nekem csak 1 kell, de neki 2 teljesen aktív sim kéne! Egy Osztrák, és egy Magyar!
-
megint én
őstag
válasz
dReFiX #40423 üzenetére
Sajnos sejtem. De vaz, ha nem paypal, akkor ilyen pofátlanul lelépnek? Ennyi? És azért olvasom egy ideje a PH-t, és többen panaszkodtak, hogy amikor baj van pl garanciális, nem nagyon válaszolnak rá a tmallosok. Ez egyszerűen gusztustalan! Innen nem kéne vásárolnia senkinek! -
megint én
őstag
Most már elnézést a kifejezésért, de tényleg ki van a faszom a Tmallboxal, és a tetves kis justinnal.
Még régen írtam, hogy a tmalltól rendelt mutim és hiába mondtam, h Paypal, mégis bankból utalt. De a pénz elment! Minden rendben a közlemény is ki volt töltve, stb.
Hiába írt muterom neki, mindenféle papírokat kért a bankból, ami még pénzbe került. Amióta elküldte neki muterom, azóta nem válaszol semmilyen formában. Írtunk neki skypeon, emailban, és a honlapra is, de semmi. Akkor megpróbáltam az én Skypomról írni neki, eleinte csak ilyen marhaságokat, hogy van-e a THL W200on Googleplay, meg hasonlók, azokra azonnal válaszol. Amikor erről az accról is megkérdeztem, hogy ezzel a rendeléssel mi a helyzet azóta erre az accra sem válaszol, azóta a munkahelyemről is írtam neki, és dettó!
Szeretném javasolni, hogy kerüljön fekete listára a tmallbox! -
megint én
őstag
válasz
instantwater #40414 üzenetére
Hát am ja, ez 1. Hsz!
írj a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (kiemelt téma) -
megint én
őstag
válasz
CoolBoy323 #40229 üzenetére
Ez nagyon jó! -
megint én
őstag
Nem találom angol nyelven a P780 oldalát... USEROFF, help me!
-
megint én
őstag
Én is hozzászólnék a nagy kontra kicsi phonekhoz..
Az én véleményem, hogy ha egy nőnek vesszük, akkor ott a táska, és egy 5'es simán elfér. Ha férfi az illető, és csak a zsebeire támaszkodhat akkor sem lehet nagy gáz, ha a pénztárca elfér, akkor ennek is kell helyet szorítani! Ez NEM persztízs kérdés, meg nem felvágás. Arra ott van az apple gagy-iphonja. Ha meg OKOStelefont vesz az ember, akkor azon olvas, emailozik, stb. Ha egy 3'esen azt mondja valaki, h gond nélkül gépel egy hosszabb emailt, azt megtapsolom! Én nekem SGS Ace van közel 2-3 éve, és felkúr amikor egy mondatban 20 ütök mellé billentyűt. Van az a fajta ember aki úgy oldja meg hogy egy sima telefon + táblagép, ami elfér a kocsiba, vagy az aktatáskában. Nekem nincs kocsim, én ezért a köztes megoldást választom, és okostelefont veszek. És igen, ahhoz márpedig KELL a minimum 4, de az ideális a 4.5 - 5.5' közötti tartomány. -
megint én
őstag
válasz
gaben1117 #40164 üzenetére
Nem, konkrétan nem tudom alátámasztani, de elég rég óra követem a fórumokat, hogy lássam, kevesebb lenovó megy tönkre műszaki hiba miatt, annak ellenére, hogy többet hozatak be belőle. De nálam okosabbak is folyton azt szajkózzák, hogy ha már kínából hozatsz, érdemes a márkára is adni. Olvass vissza. Csak tegnap 2db THL ment tönkre. (amiről tudok)
-
megint én
őstag
-
megint én
őstag
válasz
Csorbi #40120 üzenetére
"nem tudom mennyire nagy MA a különbség 1GB és 2GB között"
A kettő között 1GB a különbség
Na jó a viccet félretéve: (#40149) instantwater ahogy mondta, olyan nagyon nem számít.
Szerintem amúgy nem érdemes elmenni 300-350$ig. Én pl P780at rendeltem, ez anyaghasználatra, és egyéb mindenre tökéletes. De ha gondolod S920, sokan szeretik a C2-tÉs még egy pár..
Zopo C3
Jiayu G4A P780 szerintem (szubjektív) Messze a legszebb. Valami lenyűgöző a dizájn, +4000mAh aksi, stb... Röviden anyi, hogy minőség!
-
megint én
őstag
válasz
RVR400 #40147 üzenetére
Ez a "hátulütője" a kínai fónoknak... Annyi van belőle, hogy kb dolláronként van valami...
Amúgy ez igencsak off, de sajnos a huawei y300 topicban nem kapok értelmes választ.
Barátnőmnek kéne ne olyan kihajtható, előlapvédős tok, aminek van kivágása a vaku/lednek. Tényleg sry az offért, de már 3x tettem föl ott a kérdést, és nem akarom őket bántani, de ezt az egyszerű kérdést is képesek félreértei. -
megint én
őstag
válasz
Crytek #40133 üzenetére
Hát ja... Én mondjuk ezért nem vennék Cubot gt99, Vowney V5, és vannak ezek a Star meg ilyesmik. Jó-jó, néhány embernek bejön az élet, és fasza. Lehet én vagyok a maradi, de valahogy nekem bizalomgerjesztőbb, az ha mondjuk Lenovo, És szerintem az sem utolsó szempont, hogy már rengeteg ember van idehaza is akinek Lenovoja van, és félszemmel de követem a topicot, és csak egy két ROMbuhera miatt tönkrementet olvastam. Ilyen egyéb telókból meg érintkezési hiba, meg az érintőképernyő nem reagál frankón, és hasonlók. Én jómagam is Lenovót vettem, és habár nem akarok inni előre a medve bőrére, mert még nem jött meg, de már az anyaghasználat sem ugyan az mint a nonameknál. És mint a nálam jóvalta tapasztaltabb kollégák írják, ezek a nonameg beleraknak minden szart, pl névlegesen 13mpes kamerát meg minden szart ami jól hangzik, és az 5mpes, de minőségi kamerásokkal jobb képet lehet csinálni. Szóval papíron lehet szép valami, de nem mindig olyan szép az a valóságban is.
-
megint én
őstag
Nem igazán tudom a topicot követni... nagy a pörgés.
És asszem a legolcsóbb A820as! 135$
(#40128) fape
Na, látom te se tudod követni -
megint én
őstag
válasz
csonkadavid #40073 üzenetére
Hát, igen... Azt láttam én is de műszakilag néztem
Más...
Ez feltűnt???
A820e Qualcomm Xiaolong Snapdragon MSM8625 1.2GHZ -
megint én
őstag
válasz
csonkadavid #40068 üzenetére
Nem találtam különbséget...
(#40070) DJGABI
Ha lenne hozzá vodka... Jaaj de jó is lenne. -
megint én
őstag
Szia!
Látom már elkezdtétek kivesézni mire is van szükséged, de én azt javaslom neked, hogy mindenképp olyat vegyél, ami alapból magyar, mivel még nem volt okosod, ezért ne most kelljen ROMot buherálnod, meg mittomén... DJGABI amit ajánlott, az pl russian verzsön, szóval kizárva (sry gabi). És, hogy ha írsz majd valaha SMS-t, rájössz, hogy nem paraszt vakítás a nagyobb kijelző. Én ha valaki tényleg nem szereti a nagy kijelzőt azt mondom menjen el minimum 4' - 4.5'ig. Én egy kicsikét drágább telefont ajánlanék neked mint 30k mégpedig a Lenovo A820 ez nagyobb is mint amit szeretnél, de "sajnos" nincs, vagy csak nagyon ritkán van ennél kisebb, -ennek meg is van az oka szerintem- szóval ez még nem az egéralátét kategória, és csak 2000el lépted túl a keretet. A maga 140$val bestbuy, és mégiscsak márka az a lenovo...
Akárhogy döntesz arra hívnám föl a figyelmed, hogy MINDENKÉPPEN PAYPALLAL FIZESD, és semmiképpen se futárszolgálattal hozasd, hanem sima Hongkong posta, vagy Singapore post. Így sok pénzt takaríthatsz meg! -
megint én
őstag
válasz
gtamate2 #40044 üzenetére
799 japán yen??? .....meeenyiiii???
Azt nem írták el?Amúgy NV oldalán ezt találtam.
-
megint én
őstag
Nem jártam sajnos, de szeretnék. Viszont hobbi szintem érdekel annyira, hogy tudtam. De hiába szorzod, sose fogsz más számot kapni, mint 0.
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #39936 üzenetére
"ha dhl-el szallittatsz, az mar magaban 15-szor annyiba kerul mint a singpost"
Subtotal $275.00
Shipping & Handling $0.00
Discount (14ed) -$10.00
Grand Total $265.00Sőt, VÉGTELENSZER TÖBB! Ez bizony nulla! És nem tudjuk a nullát annyival szorozni, hogy bármilyen összeget kapjunk
(#39938) faja0124
Sajnos nem, mert mint nemrég megtudtam, az 900mHzt használ. De nem vagyok vodás, várj mág egy Hszt, hátha valaki jobban tudja! -
megint én
őstag
Pls help! Most rendeljük a P780at!
Delivery Rates Title
HK Post-Registered Airmail $0.01
DHL - Express(4-5days) $29.51
EMS - Express $31.18Free Shipping
SG Post- Registered Airmail $0.00
SG, vagy HK???
-
megint én
őstag
Nem kínai, de dual simes!!
Érdekes lehet!!Kicsit gyengébb mint a kínaiak, de ha valaki bizonytalan Kínából rendelni!
-
megint én
őstag
Jól sejtettem, a Lenovo Gorillás, már javították a minidílen is!
-
megint én
őstag
Írj neki privátot is, mert kötve hiszem, hogy 700 hozzászólással később látni fogja mit írtál...
Amógy meg nem tudom min vacilálsz, annyira messze van a kettő egymástól. Igaz, a Lenovo S750 is strapa a nagy átlaghoz képest, de sehol nincs a Runbo x5höz képest. De ha okos telefont akarsz akkor meg mindenképp lenovo...
-
megint én
őstag
Igen, abban igazad van, hogy nem 100%ig biztosak, de azt írják, hogy ha a Kínai oldalon azt írja Gorilla, akkor az oroszon miért nem tesznek említést róla. De amikor rágoogliztam, hogy "lenovo p780 gorilla" rengeteg oldal azt írja, hogy bizony az! ... De tudjátok mit, nekiesek egy csavarhúzóval, és megmondom mi let... vagy nem.
Amúgy ami még dúrva, az az antutu battery test 1451 pont! -
megint én
őstag
Basszus, nem lehet titeket követni, nagyon szalad a topic.
!!!_A lényeg_!!!
Nem tudom miért nem büszkélkednek vele, talán azért mert ebben az árkategóriában alap, de több helyen olvastam, hogy a Lenovo P780 Gorilla Glass2vel van felszerelve. Ezt főképp orosz fórumon olvastam. És a kínai honlapon is azt írta, detaláltam angolt is! Ez ezek szerint tényleg nagyon jó, és most hogy kúszik lefelé az ára, nemsokára benne lesz a bestbuy kategóriában. -
megint én
őstag
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #39673 üzenetére
Szerintem mind a kettőtöknek kicsit igaza van valamiben. De azt azért, ha nem haragszol, nem szokás összevonni a 2 aksit. Talán, ha mind a kettőt be tudod rakni egyszerre. De így ebben a formában azért nem releváns. Ennyi erővel, ha adnak egy telóhot 10 darab 1000mahos aksit attól még szar marad, mert óránként cserélheted. But no offens!
Szerk.:
Mellesleg nekem is bejön a telód, és ha lett volna minidealon, azt rendeltem volna. -
megint én
őstag
válasz
fateless #39642 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de sztem ide (#39633) anonym1s és nem ide.. chab7 (#39640)
Mindenesetre én is egyet kell értsek veled. A Lenovo az nagyon kitesz magáért, már csak a gorilla glassokat hiányolom, sztem az összesre azt kéne tenni!
-
megint én
őstag
Ha a Lenovó P780at venném (tudomásom szerint még nincs aki ilyet rendelt volna)
Adjam oda valamelyik PHszerkesztőnek egy tesztre? És ha igen, akkor kinek? A cikkeket sose olvasom, ezért nem tudom(#39610) DJGABI
LOL! most olvastam vissza, h S750 teszt is lesz... -
megint én
őstag
Leszűkítettem 2 fónra a dolgot
THL W200, illetve Jiayu G4, de csak mert gorilla! Van esetleg kóg G4het? Mert hiába iratkoztam fól a hírlevélre, csak arról kaptam emailt, hogy sikeresen regiztek a hírlevelekre. -
megint én
őstag
Amúgy az a furcsa, hogy a kis fostalicska Galaxy ACE az ha éppen nem laggol, és nincs tele a memóriája, (pl amikor újraindítás után még kilövöm az alkalmazásokat is) akkor van, hogy ilyen pár sec alatt megtalál a googlemaps.
-
megint én
őstag
Köszönöm szépen!
És mi a Ti / Te véleményetek a THL W200ról? Mert ugye az aksija kicsi, sőt kisebb mint amit írnak, mert itt 1800at írnak neki, a gyártó szerint meg csak 1750. De ha egy napot kibír, akkor az már elfogadható, mert amikor én lefekszem aludni, megy is töltőre a kicsike.(#39519) instantwater
Annyi, 265$ Pont míg írtam valamelyik Hszt, ahol szidtam milyen drága, refresheltem, és lám már csak 275, ami kóddal 265... De igazság szerint Nincs ez az EPO, amit most már tudok Ájvénak köszönhetően mi is az, így csökkent a szememben, mert az sztem alap léne h legyen egy P-s lenovóban. -
megint én
őstag
válasz
instantwater #39516 üzenetére
Na, így a "14ed" eksönkóddal, már "csak" 265$ aP780
-
megint én
őstag
Tudom volt már, és vissza is tudtam keresni a kódokat. De nem változnak idő közben? Most is ugyan azok? És ha eddig 275$ volt kóddal a lenovó, akkor most más kódot kapott, vagy U.A. csak más eksön lesz? És honnan tudjátok meg ezeket? Mert Googl sem adott több infót mint amit most is tudok,
-
megint én
őstag
válasz
instantwater #39509 üzenetére
Justin 2-3 hét múlva kapja be tövig.
Addigra már találja meg a pénzem. -
megint én
őstag
Sziasztok!
Ma valószínű végleg rendelésre kerül a sor. De előtte még utoljára összegezni szeretném, mert még bizonytalan vagyok.
Szóval ami szempont.
Ár/teljesítmény (ugye ebben az árkategóriában csak annyi, hogy MTK6589 vagy ott van még a T+300mHz)
Jó GPS. Ehhez sajnos nem értek, (most a napokban megtudtam mi az az A-gps, de az EOPot nem tudom)
Jó fotó! (És ezért esett ki az A820)
Szépség.
~5' - 5.5' IPS, HD kijelző.
És a többi amit egy telótól el lehet várni.Napokban mit szűrtem le.
A Jiayu G3S, kövezzetek meg, de szerintem hányadék ahogy kinéz.
Még az sem zavarna, hogy "csak" 4.5', de az az 1.1centi vastagsága miatt(is) valami nagyon csúnya és más hasonlóan vastag telefonoknál ezt úgy csalják le optikailag, hogy a széle felé keskenyedik, és/vagy raknak a szélére egy vékony ezüst, vagy más színű keretet. Ennél még csak ez sincs. Nem beszélve, ha hátulról nézed a fónodat, az valami nagyon csehszlovák. Főleg, ahogy a kamerát odabiggyesztették.
Amit még néztem, az a Lenovo P780. Ezzel nem is lenne gond. de drága a maga 285$ával. Főleg, hogy az aksit leszámítva ugyan ilyen specifikációs telefonok vannak 100 dollárral olcsóbban.
Minőségi egy darab, valami hihetetlen elegáns, és hiába ez is egy sentis, de el van játszva a vastagsága optikailag. Nagyon elegáns hátulról is, szép esztétikus, ahogy a kamera elhejezkedik rajta, nem hogy rondítja, hanem egyenesen feldobja sz egész telefont
Nem nagyon javasolgatjátok a kis aksija miatt a THL W200at. Pedig a maga árkategóriájában nem is olyan rossz az a +300mHz
Na ennek a telefonnak tetszik a leginkább a dizájnja, a képernyő majdnem az egész telefont kitölti, és habár nem tudom mi az az EPO, de van benne. És habár az aksi kárára, de könnyű a mütyűr!
Amit nem említenék esélyesként, azok a ZTE-k, de ott nagyon figyelemreméltó, szép megoldás, ahogy a kamerát elhelyezték.Amíg írtam lement az ára a P780-nak???
Már "CSAK" 275
-
megint én
őstag
Ezen a minidealon miért nem lehet értelmes szűrőket berakni? Mint pl kijelző méret 4-5, android 4.1, 4.2. Aksi 2500-tól, az 150-200$ és hasonlók. Vagy csak nekem nagyok az igényeim?
-
megint én
őstag
Ez a telefon hogy lehet, hogy 5.7' és csak 110g?????
Nekem ez bűzlik, főleg, hogy nem írja, mekkora az aksi.(#39370) cappa72
Erre jó az ADblocker!
Má' ha rootolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest