- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
válasz
batai15 #132381 üzenetére
Tibcsi röviden összefoglalta. Kiegészítem még azzal, hogy a xiaomi jó választás azoknak akiknek van idejük, kedvük állandóan vacakolni a telefonjukkal, a honor, huawei meg azoknak, akik már kinőttek ebből, vagy nincs idejük erre. Ezzel nem akarom leszólni a xiaomi telefonokat mert elég hosszú "szerelem" volt nekem is, de most a honor kivívta a helyét számomra a használhatósági versenyben az élen. Nyilván van ennél js jobb csak még nem próbáltam 😀🤘
-
citkar
addikt
válasz
batai15 #131703 üzenetére
Kíváncsian várom. Mindig szerettem volna a Flyme-t kipróbálni, de a méretben megfelelő készülékeik nem tetszettek annyira. A korábbi (talán bő egy éves) ütemtervükben szereplő 4,7 colos (vagy hasonló méretű), de felsőbb kategóriájú készülékükből semmi sem lett sajna, így csak távolról figyelem.
-
svgyula
addikt
válasz
batai15 #131597 üzenetére
Szia! Ezt a dolgot "emui sok ramot is használ, és elég agresszívan kezeli is maradékot" honnan veszed? Az én telómban igaz 3GB RAM van de most pl 1Gb a használt 25 app futással de 2 GB fölé soha nem ment! A MIUI zabál lényegesen több RAM-ot! A fiam saomi telóján na ott szinte állandóan tele van vagy nagyon közel van a teli-hez! Van a családban P 8 lite, P9 lite, honor 7 lite, de mindegyik simán döccenés nélkül fut! Mind 2Gb RAM-al rendelkezik! Ja mindet én üzemeltem be és én frissítem!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
batai15 #131599 üzenetére
Tesztfotókat nem csináltam még, mivel neonfényes környezetben vagyok, így ez annyira nem mérvadó. Este majd ha hazaérek csinálok pár képet.
Ramkezelés, ha rájövök, hogy hol tudom nézni a szabad memóriát, megnézem.
Persze Nálam ez sem mérvadó, mert lényegében csak egy email (exhange) kliens fut a háttérben, semmi más.
-
válasz
batai15 #131592 üzenetére
Igen, arra, köszönöm.
Ahogy hallottam/láttam mindenből van mindenféle, kicsit kínai-s káosz van a xiaominál.
Kicsit "ismertebb" névben gondolkodva sorrendben a P8 Lite / P9 Lite és Honor 6x és P10 Lite ami alternatíva lehetne? Vagy a P8 már öregecske? Azt tudom, hogy a 6x elég könnyen sérül, de egyébként az is egész korrektnek tűnik. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
batai15 #131587 üzenetére
A sebesség rendben van szerintem. Összhatásra kicsit dinamikusabban "mozog" mint a touchwiz. Viszont az alkalmazás telepítéskor kicsit meg-megakad.
A használat, maga az egész Flyme használata számomra kicsit fura. De mondjuk aki már használt Lenovo telót, annak szerintem nem lesz gondja vele. A gesztusok furák, amit említettem is korábban, de összességében szerintem szokható lesz a későbbiekben.
Mint említettem, ugye nem 24/7 telónak jött, így nem teljes mértékben mérvadó.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
batai15 #131487 üzenetére
Nem nagyon vagyok nagy mágus ilyenekben, de mindenképp jelzek majd.
Privát telónak S7 Edge-et használok. Max ahhoz tudok hasonlítani, na meg a Lumia 550-hez, de annak semmi értelme nincs.
Megpróbálok majd egy kisebb logout-os beszámolót írni róla, de sokat ne várj.
Amíg céges teló lesz, nagyon kihasználva sem lesz. Korábban egy S3-at használtam erre a célra, a baj csak az volt, hogy a mail kliens felzabálta az összes ramot. Azért is kell inkább a 2-3GB ram.
A flyme számomra új lesz, kíváncsian várom.
-
diegho
nagyúr
válasz
batai15 #131414 üzenetére
Moto G5 Plus szerintem minden kritériumnak megfelel.
Mellesleg én is hasonlót akartam (a dual sim nem volt kitétel) és bepróbáltam az A5 2017-et, de az a kamera elég gáz. (nincs stabilizáció semmilyen formában, kézből olyan remegősek a videók, hogy az valami hihetetlen, beltéren kézből kb lehetetetlen éles képet lőni, mert homályos lesz) Aztán az egyik kedvenc youtuberem újratesztelte az Xperia X Compact-ot, gondoltam ránézek az X-re, 83k volt mall.hu-n egy laza 50%+ akcióban, azóta megvan. Most már nem kellene előlapi fp scanner, az oldalsó olyan szinten zseniális, hogy arra nincs jó szó. -
tibcsi0407
félisten
válasz
batai15 #131406 üzenetére
Mindenki ezzel jön, hogy kocsiba jobb lenne az előlapi. Erre van nagyon sok jó megoldás. Pl az autós mód. Vagy akár, ha van egy BT fejegység, akkor azt smart lock eszközként hozzá lehet adni. Meg kismillió alternatíva van rá.
Én mindkettőt (előlapi és hátlapi) sok telefonon kipróbáltam, ugyanúgy meg van az előnye és a hátránya is mindkettőnek, de szerintem nem lehet kijelenteni egyikről sem, hogy xy szituációban jobb. -
glacious
addikt
válasz
batai15 #131100 üzenetére
Volt róla szó a topicban, a neten tesztel kínai telókat, van egy szombathelyi boltja és hivatalos forgalmazónak mondja magát. Összevissza beszél, amikor gyenge antutut dob a készülék nem számít, mert nem a pontok számítanak, amikor meg sokat, akkor azzal vagánykodik, hogy milyen sokat hoz a telefon és megéri. Ugyanakkor néha nagyon jó gondolatai vannak, de számomra az előzőek miatt nem hiteles, azért is a
. Mellesleg elég jó hasznonkulccsal dolgozik
Bár ki tudja, lehet szokott telefonálni a xiaomi vezető mérnőkeivel és tőle veszi az infókat vagy egy random weboldalról
Amit linkeltél abban viszont tényleg nincs B20 a leírás alapján, de az eustockosban van.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
batai15 #130175 üzenetére
Talán ROM-ot portolni lehetséges rá, csak ahhoz tudnom kellene a kernel verzióját a telefonnak+a kijelző felbontását, Navon Mizu M450-re tudtam ROM-ot portolni (amihez szintén nem volt a neten semmilyen rom) 1 napos munka árán, de erre nem biztos hogy lehet, csak megemlítettem mint opciót.
-
atee_13
őstag
-
-
svgyula
addikt
válasz
batai15 #122271 üzenetére
Szia! Csak tudnál miért nevezik "LITE" néven amikor 5,2" a kijelző
Nem egészen normális ez a rendszer ami most működik.
más
Ja egy kis orvosi vizsgálat eredmény ami anno a CRT monitor által okozott látásromlás volt most ugyanaz a gyerekeknél. Ha így megy tovább pár év múlva nem is lehet csak respeges(szemüveges) gyereket látni majd az utcán a mostani középkorúak akik éjjel nappal mobiloznak az " 5-6"-os házimozin" meg elkezdhetik keresni a felmosó szárat mint fehér botot.....
-
smithsys
aktív tag
válasz
batai15 #122262 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/letv_one_x600/hsz_1-50.html
Olvass bele a fenti topikba, esetleg jó lehet ha nem feltétlen kritérium a b20!
Vagy itt az újabb kiadás topikja:http://prohardver.hu/tema/leeco_le_2_le_2_pro/hsz_1-50.html
Spemall-tól EU expresszel 190$-ból megvan.
Én egy One X600-at használok 7 hónapja és még nem találkoztam egyetlen fagyással sem. Hangminőség kiváló, gördülékeny (Tibcsi007 & Keeperv85 fórumtársaink által fordított) rendszer, hibátlan GPS, használható kamera.
Igaz a Helio x10 kicsit éhes, de ha nem nagyon nyúzod két naponta kér enni. -
RVR400
veterán
-
MrChef
aktív tag
válasz
batai15 #118591 üzenetére
Igen, így van! Bizonyos termékeknél alig vmivel drágább a német raktárból, mint Kínából. Cserébe nincs idegeskedés, várakozás, meg az, hogy a világ vmely szegletében vki bal lábal kelt fel, és te emiatt szopórollerre kerülnél. Vannak persze webshopok, ahol jóval drágább az EU-s raktárból érkező cucc, dehát ami ide az EU-ba került, azt nagyjából ők már kifizették.
Lekopogom, nekem eddig minden értékesebb cuccom megjött Kínából (tablet 2011-ben, két teló 2013-ban és egy teló 2014-ben). A megbízható kínai webshopnak érdeke, hogy megkapd és azt kapd, amit kifizettél. -
svgyula
addikt
válasz
batai15 #118578 üzenetére
Szia! Az a "12k antutut ír a kép plusnál" copy paste módszer! A régi MTK 6589-es telóm is többet hozott........
A kuglin van pár teszt azokban 19 ezer körül van, az a reális. Vagyis éppen az alja ez is de alapvetően nem ez határozza meg egy telefon használhatóságát. Aki nem játszik vele annak teljesen jó lehet. Bár ez a Dugi vagy Start (csak a szitázáson múlik) nem a minőségi telefonok kategóriájaigaz az ára sem!
-
han_lev
senior tag
válasz
batai15 #118566 üzenetére
Nekem a websop tett rá magyart. Egész jó.
De mindegyik fórumában olvdatam, hogy a morelocal működik, egész magas százalékban magyarít.
A GPS meg nagyon durván jó mindegyikben.Nem tudom... Lenovo P1m..?
A P70es sem rossz, de újonnan nem veszed meg 50 alatt, csak használtan, viszont magyar boltosat.
-
válasz
batai15 #117951 üzenetére
Amit én tapasztaltam több meizu telefonom kapcsán (most is van itthon egy m1 Note, még nem volt szí@em eladni), hogy akik elkérték, nehezen szokták meg a rövid használat során, hogy egy gomb van, nincs hagyományos menü és vissza gomb.
Pedig szerintem zseniális a flyme OS -
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104616 üzenetére
Bocs elnéztem, 1/8-as csak, nem is tudtam hogy ilyen is van Redmi Noteból. 190$ a 2GB-os, minidealen néztem ezt tartom jónak személy szerint. Helyedben inkább Redmi 2-t néznék, 160$ a 2/16 biztos hogy van support is jön rá heti frissítés.
Egyébként hardveraprón még mindig jobb mint kintről rendelni és illetőnél tudod intézni a garanciát is. 55 a Redmi 2 és pár ezressel drágábban találni Note 4G 2/16 is. Kint olcsóbb talán 5-8000-el, de itt meg nincs vám rizikó és ha megbízható embertől veszed garancia is könnyebb. Persze ez az én véleményem. Majd eldöntöd honnan hogyan szerzed be, ez is egy lehetőség.Topik cím meg az egész mizériához. Én csak felhívtam a figyelmet hogy off a téma, még érdemben igyekeztem egyébként reagálni is rá, semmilyen negatív hangnemet nem vettem fel szerintem. Átnevezhetjük bárminek vagy akárminek is a topikot és akkor bármiről és akármiről is beszélhetünk itt. Szabályokat szerintem nem véletlen fektették le, különben fórum káoszba menne át, nem azt jelenti, hogy nem fér bele némi off, de alapvetően témához kell tartani magunkat.
Szerintem topik neve legyen ezek után "Lesz*rom mi a téma úgy is beírok ide" akkor nem lesz ilyen hülye vita (vagy lesz, de az úgy is témába vág). -
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104599 üzenetére
Nekem is szóltak anno, hogy offba írtam itt, de nem kezdtem el verni az asztalt, hogy de mégis idevág. Tudomásul vettem, hogy off itt és kész, csupán erről lenne szó.
Egyébként melyik 64 bites Xiaomi telóra nincs heti frissítés?
Legutóbbi heti frissítés:
Supported Devices
MIUI 6: Xiaomi Mi 3/Mi 4/MI 2/2S/Mi 2A/Mi Pad/Redmi 2/Redmi Note 4G/Redmi 1s 3G TD/Redmi 1/Redmi Note 3G/Mi 4i/Mi Note/Mi Note Pro
Melyik 64 bites Xiaomi telefon hiányzik neked innen? Már csak kíváncsiságból is kérdezem.
Mi1-en kívül minden Xiaomi telefon támogatott és heti frissítéseket kap. Redmi 1(s) nemrég kapta meg a V6-ot addig csak V5 volt heti frissítéssel (bár épp felesleges, mert inkább szenved csak V6-on jelenleg).
Szerintem nézz körbe hardveraprón ahol ad az eladó garanciát, külföldről nem igen rendelnék, elég rizikós, ha baj van akkor meg nehéz megoldani, meg vissza is megvámolhatnak.Persze te tudod
Kint S410-es Redmi Note 4G van (ez nem Redmi Note 2 még, csak megjelent ugyan azon a néven S410-el, néhol Redmi 2-nek emlegetik, de arról meg most jelent meg leak hír, szóval az nem lehet), 150$-ért, szerintem jó vétel, S410 jobb azért. -
citkar
addikt
válasz
batai15 #104592 üzenetére
Nem akadok ki, de a dual SIM-es topikba dual SIM-es telefonok valók. Ha ehhez kapcsolódó, de mégsem két SIM-es nyűgje van valakinek az ennélfogva nem vág témába. Elmehet, csinálhat egy single-SIM-es topikot, nincs tiltva.
Ezt kár tovább ragozni, aki ezt nem érti, az az értelmi szintje miatt olyan ember lehet amilyen, elég ha az ismerősei szenvednek tőle, én kimaradok belőle.Ha üzletek felől érdeklődsz, honnan rendelnél, megbízható-e stb, szintén rossz helyen jársz, itt tudnak segíteni.
#104599) batai15 :
Nézd, ha rossz helyen vagy, ne csodálkozz, hogy nem segítenek. -
Mercutio_
félisten
válasz
batai15 #104592 üzenetére
Már van, az a neve, hogy milyen okostelefont vegyek...
nagyúrként se ciki használni a keresőt
-
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104579 üzenetére
S400-as kell akkor lényegében.
Később szerintem lesz folyamatos támogatás Redmi Note 2-re is szóval nem ez alapján döntenék, S410 jobb is.
Itthon kapni sok helyen, bár 70 sok érte szerintem, pont 10-el lenne versenyképes itthon isOff mert ez Android dual sim okostelefonok topik, semmi kínai nincs a topik névben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest