Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
5423r #106080 üzenetére
A ZP999 októberben jelent meg, de kb. esélytelennek látom, hogy kiadják rá a Lollit. Az 5.1 -et meg főleg nem, pedig sztem nekünk fontos mérföldkő. Ebben van először dual SIM -re Google API. Tehát a ZP999 sztem nem ajánlott.
Ugyanakkor a Lollinak még mindíg nem olyan teljes a kompatibilitása az alkalmazásokkal, mint a 4.4 -nek. Itt első sorban a rendszert mélyebben érintő alkalmazásokra gondolok. MTK -nál Google API -k nélkül is van lehetőség beleszólni a SIM kezelésbe. Ezért én kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK van (a 4.3 jobban tetszett volna, de az már kifutott). Szvsz. a ZP999 ajánlott.
Remélem, érted a paradoxont. Csak nagyon általános, elnagyolt szempontok szerint lehet ezt kategorizálni. A függöny mögé nézve már egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy mi a pozitív és mi a negatív tulajdonság. Pixelhegyek vs. alacsonyabb GPU terhelés. Amoled vs. más technológiájú kijelző. A stabil GPS nagyon fontos vs. a stabil bluetooth sokkal fontosabb, mert egy külső vevő jobb, mint egy beépített. Stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest