- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
medica #113777 üzenetére
Miért gyásznap?
A lényeg! pár oldalt visszaolvasva ezt CUBOT X12 láttam jó vételnek!
De mivel a mostani is 4 magos (ZTE 967s), ezért egy 8 magos 5-ös kijelzőset keresek! 100dodó körüli áron! Max 120-130-ig!
A rendszer ezt dobta be Ulefone Paris
Vagy tudtok ajánlani valami más megbízhatót? Előre is köszi!
-
RVR400
veterán
válasz
medica #110714 üzenetére
Nem egy ember látok mostanság Samsung Galaxy Minivel rohangálni, sőt mind a mai napig megtalálnak ilyen csodafonok javításával, mert az még nekik jól üzemel. El kell vonatkoztatni attól, hogy itt mi az igény és az elvárás. Nem kell mindenkinek jó, megfelel olcsón a szar is.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
medica #109985 üzenetére
Ha a készülék nem megy tönkre, akkor csak személyes igények kérdése, hogy kibír-e egy készülék 2 évet valakinél.
Sem a B20, sem a 3 giga RAM nem létszükséglet ebben a pillanatban mindenki számára, és nem is feltétlenül lesz az a következő két évben. És 50 ezerig bezárólag itthon is lehet már olyan márkás készüléket kapni, ami az alapvető okostelefonos igényeket kielégíti.
Más kérdés, hogy vannak olyanok, akik 50 ezerért olyan szolgáltatásokat várnának el egy telefontól, ami sokkal inkább a 100-150 ezer forintos kategóriában jellemző.
-
GIJoe
addikt
válasz
medica #109449 üzenetére
Örülnék ha az MX5 Pro azzal jönne, de sok helyen a samu új chipjét látom ami tuti jól megdrágítja majd.
Szemezek az MX4 PROval de mivel megszünt a támogatása nem merem megvenni. (400$ alá benéz 32Gs)
A másik csalódás h azt is rebesgetik h "csak" fullHD lesz az MX5 Pro a 4 pro meg 2k vicc... -
törölt tag
válasz
medica #109334 üzenetére
Igen annyi lenne ha lenne. De ezt a telefont meg nem latta senki Dimensions 152*75.5*8.9mm, Jiayu S4 4G LTE Phone Size: 130*64*8.3mm, ...
Egyeduli egyezes Battery: 2500mAh battery ami jiayueknal legalabb igaz felteve ha figyelmen kivul hagyom hogy "Már a "semmi sem a régi" sem a régi." by tibcsi0407 -
-
-
egykettő
aktív tag
válasz
medica #105631 üzenetére
azt nyúzom 1 hete, eddig hibátlan. A topikjába sincs panasz, ha jól rémlik 1 ember van aki szerint a gps gyenge ha rajta van a tok, de neki állítólag több darab telefonnal is ez a szitu. Én bringával teszteltem 1-2 szer a gps-t Budapesten, tok rajta volt és nem volt gond.
-
b0bcat
addikt
válasz
medica #105132 üzenetére
Engem az "rémített meg", hogy a kolléga - ahogy írta is - a Haier W910-hez mérten érzi lassúcskának a 4X-et, márpedig nekem W910-em van, ami ugyan nem érződik a mindennapi használat során lassúnak számomra (így lassan 2 év után sem), de egy sokkal újabb, 8 magos procival szerelt telefontól láthatóan gyorsabb működést várnék. (De az sem kizárt, hogy én vagyok "elkényeztetve" a 8 magos MTK procik sebességétől...
)
-
gyűrű
addikt
válasz
medica #104135 üzenetére
Ki s fogom, vettem egyet..
innen picit jobb volt az ár szállítással
-
Zeki
nagyúr
válasz
medica #102600 üzenetére
Kínában bárki össze tud legózni egy hardveresen erős telefont. Hogy aztán az milyen minőségű lesz használat közben, mennyire tartós, milyen az oprendszer stabilitása, mennyire hullámzik a minőség, az más dolog.
A Huawei már letett pár dolgot az asztalra az évek során. A Honor 6 meg a csúcs modelljeik közé tartozik. -
zoustart
újonc
válasz
medica #100700 üzenetére
Leagoo Elite 2 csak $129.99 usd, (10offelite2)
- 5.5-inch 720P Screen display
- MTK6592M Octa core processor, 1.4GHz Processor
- 8.0MP front camera, 13.0MP back camera
- 2GB RAM, 16GB ROM
- 3800mAh batteryValaki vett már ilyet? Mi a tapasztalat vélemény?
-
-
KurtCobain
őstag
-
-
svgyula
addikt
válasz
medica #98524 üzenetére
Szia! Ha nem tudsz németül legalább fordíttasd le valamivel vagy valakivel! Ott egy olyan "Sofort-Kaufen-Preis, bitte hier klicken" Na ott a valódi ár!Vagyis ez!
-
válasz
medica #98524 üzenetére
Most belinkelted, hogy tényleg nincs sem 21k-ért, sem 40k-ért Blade S6Ami persze érthető is, hiszen 250USD-ért kínálják alapesetben (kuponok nélkül) a boltok.
Beerwolf #98525
Több zenelejátszót próbáltam, nekem végül ez lett az, ami nem áll meg másodpercekre. De nagyon bosszantó volt a sok kihagyás, főleg sport közben, amikor a zene ritmusát használom, nagyon ki tud zökkenteni... (igaz ,hogy végül inkább elvittem mozgáshoz egy másik telót az itthoni készletből a v5 helyett, de ez nem áll meg a városban járkálás során sem)CineDOG1 #98516
Nekem egyik levélre már felajánlották, hogy visszafizetik a pénzt. Mondtam, hogy nekem inkább a készülék kell, nem a pénz, végül azt ígérték, hogy két nap múlva megmondják, pontosan mikorra tudják szállítan, hogy annak tükrében eldöntsem, pénz vissza, vagy várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest