- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Ha az akku használatnál 70-80% a nem nevesített "Egyéb alkalmazások", akkor konkrétan mikről van szó? Nejem készüléke egy ideje látványosan merül (Mi 9T). Esti töltés után reggelre 85-88%. Tegnap gyári állapotra visszaraktam, majd pár appot újratelepítettem, de nem nagyon javult a helyzet.
Hogyan lehetne kideríteni, mi szívja ennyire az akkut? A készülék nem rootolt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
nyisziati #139279 üzenetére
Mondasz valamit.
Pedig, ha jól emlékszem 2013 nyaráig még semmiféle sarc (értsd: ÁFA, ügyintézési díj) nem volt. Utána döbbent rá a tisztelt hatóság, hogy ebből is lehet pénz beszedni.
Addigra már elláttam Jiayu (G3 ás G4 variánsok) telefonokkal a rokonságot, barátokat, kollégákat a'la Minideal. -
Sanyesz.
őstag
Urak! Barátomnak keresünk készüléket 60 ezer Ft körül.
Gyakorlatilag kettőre szűkítettük a listát:
Xiaomi Redmi Note 7 és Redmi Note 8T.
Az első már kifutó modell, értesítő LED-del, a másik újabb modell, de nincs rajta LED, van viszont NFC.
Egyéb tulajdonságaikban meglehetősen egyformák.Mit gondoltok, főleg a gyakorlati használatból adódó vélemények érdekelnének?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
atee_13 #138958 üzenetére
Nejemnek vettem Mi 9T-t. Ő meg van vele elégedve és szerintem is jó készülék.
Elég pörgős a topikja, de már nagyon nem követem, mert kifejezetten statikus, ciklikusan ugyanazok a témák váltogatják egymást (honnan vegyem meg, milyen tokot, milyen fóliát, milyen ROM-ot)
Mi a gyárilag kapott ROM-mal hasznájuk. GPS-e jó, fényképezőgépe nekünk megfelel, szép a kijelzője, nincs "noccs". -
Sanyesz.
őstag
válasz
KamuMazsola #138720 üzenetére
Jól tapasztalod. Ez valóban így van, legalábbis a Xiaomi-k esetében.
-
Sanyesz.
őstag
Ha ragaszkodsz a "hivatalos" Magyarországi Xiaomi eladóhoz, akkor Xiaomi.hu. Minden más esetben ott veszel, ahol akarsz.
Hivatalos garit elvileg csak ők adnak.
Más kérdés, hogy pl. a Mi9 még nem is kapható náluk, ennek ellenére egy csomó embernek már van. -
Sanyesz.
őstag
válasz
WOT-H-A-C #138267 üzenetére
Hát igen. Az azért figyelemre méltó, hogy az Eustock gyakorlatilag ebből a fórumból nőtte ki magát, ha lehet így fogalmazni. Talán az első hazai (na jó szlovákiai) webshop, aki normális körülmények között kezdett el kínai telefonokat, egyéb kütyüket árusítani. Most változott a profil...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
WOT-H-A-C #138258 üzenetére
Tőled teljesen függetlenül olvastam és csak pislogtam.
Arra vártam, mikor jelenik meg kínálatukban a MI 9, aztán most meg már teljesen érdektelen.
Ennyire jól megy a bolt, hogy már nem éri meg magánszemélyeket kiszolgálni?!
Gyanús volt, mert gyakorlatilag szinte minden akciós volt eddig. Hát ezért. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #135728 üzenetére
Szeretnek a tulajok kísérletezgetni. Sokakat idegesít, hogy nincs rá 7-es, 8-as Android és mindenféle portolt ROM-okat próbálgatnak.
Nekem történetesen a mostani a második ROM, amióta megvan. Én elégedett vagyok ezzel a készülékkel, bár az akkuja lehetne nagyobb. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #135725 üzenetére
Hogy nem mai példány a Leeco Max2, azt nem vitatom, de azt igen, hogy sok szoftveres nyűg lenne vele.
Nekem szűk másfél éve van meg és az eddigi legjobb telefonom, pedig pár kínai modell megfordult a kezemben az elmúlt hat évben.Ezért is van meg ennyi ideje.
Ha az alap EUI-ra épülő ROM-okkal megelégszel, nem csalódsz benne. -
Sanyesz.
őstag
Erről a magyar raktárról csak annyit, hogy múlt csütörtökön rendeltem egy "In stock" 4X-et. Ma rákérdeztem, mert semmi nem történt, erre közölték, hogy majd december 15. körül jön a szállítmány, legyek türelemmel.
Nem leszek türelemmel, kértem a rendelés törlését és PayPal refundot.
Csókoltatom a SpeMall-t. -
Sanyesz.
őstag
válasz
diegho #130614 üzenetére
Én tavaly október óta használok egy Le Max2-t, igaz az 4/32GB-os. Az eddigi legjobb telefonom.
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó volt pár vevőnél problémás, nálam szerencsére nem. Garanciában javítják, bár kissé hosszadalmas.
Én ajánlom.Nekem nagyon bejön az 5,7" 2k kijelző. Az akku lehetne combosabb. A Spemall-nál is körülnézhetsz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mclarenöcsi #127604 üzenetére
Attól jó, hogy ennek költségén felül nincs egyéb "meglepetés". A csomag eredendően Kínából jön, jellemzően Franciaországba. Ott "vámolják" és küldik tovább Neked (DPD).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Killerlaca #126835 üzenetére
Lesz, de ÁFA.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
chesterboy #125624 üzenetére
Van, bár nem tudom, mire gondolsz. Én UMI Super-hez vettem, talán kétszer-háromszor használtam, csak közben eladtam a készüléket.
Tette a dolgát, azaz feltöltötte a telefont. Kb. úgy, mint a Blitzwolf "sima" töltő. -
Sanyesz.
őstag
válasz
attiati #125521 üzenetére
Talán a Doogee F7 Pro. Doogee fóbiások ne olvassák.
Bár, ahogy nézem, már van, ahol kapható. -
Sanyesz.
őstag
válasz
citkar #124977 üzenetére
A Leeco azért nem kicsivel kerül többe, hiszen más műszaki tartalom.
Én éppen a Vernee Apollo Lite-ot vártam, mint a Messiást, de folyton tologatták a megjelenését, ezért vettem egy UMI Supert, hogy majd kicserélem Apollo-ra. De már nem akarom kicserélni.
Nekem teljesen jól működik egy, már ismert és többek által is jelzett problémát leszámítva: a 0616-os ROM-ot követő frissítésekben nem jól működik a bluetooth kihangosítás. Remélhetőleg hamarosan javítják.
Egyebekben rendben van a készülék. -
Sanyesz.
őstag
válasz
attiati #124815 üzenetére
Akkor gyakorlatilag meg is adtad magadnak a választ.
Finomítsd tovább max. 300 EURO-ig -
Sanyesz.
őstag
válasz
tibcsi0407 #124733 üzenetére
Az lehet, de aki ragaszkodik ehhez a kijelzőmérethez, az ezzel tisztában is kell legyen.
Amúgy a kenyérpirító nem fér a zsebedbe, hogy csak egy okot mondjak, miért nem azzal telefonálunk. -
Sanyesz.
őstag
válasz
klampfer #124327 üzenetére
Az UMI-nak és az Apollonak is van topikja, bár utóbbit még kevesen birtokolnak. Én az Apollo Lite-ra vártam-vártam, aztán nem győztem tovább a várakozást és berendeltem egy Supert, miközben már kapható lett a Vernee.
Mondjuk kb. 20.000 Ft-tal drágább az Apollo, ha az itthoni árát nézzük. Ehhez jobb processzort kapsz, talán jobb kamerát, itthoni garanciát, de kisebb (névleges) akkut.
B20-at mindkettő tud. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Taktoj #124226 üzenetére
Gyakorlatilag "meg kell vásárolni", mint egy terméket.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
PainKiller13 #124010 üzenetére
Ezt a kérdést inkább ITT tedd fel.
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Valaki rendelt már "presale" Vernee Apollo Lite készüléket? Honnan a legköltséghatékonyabb?
Most már lassan elkezdik szállítani - talán. -
Sanyesz.
őstag
válasz
NORBl #123919 üzenetére
Inkább a saját topikjában érdeklődj.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
IldiH #123787 üzenetére
Igen, képben volt (van) az Oukitel K6000 Pro is. Még lehet akár befutó is.
A ZTE, az Axon Elite-ból kiindulva, ami volt már többször a kezemben, nem jött be. Különösen a nagyon hiányos magyar lokalizáció és a MiFavor/MiAssistant bizonyos korlátai miatt.
A THL 7 sajnos nem FHD és "csak" 16GB.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
PainKiller13 #123755 üzenetére
Kár volt ezzel előhozakodnod, mert zord kritikusok azonnal lehurrognak. (Nyilván komoly UMI Super felhasználói tapasztalattal a hátuk mögött).
Pedig 5,5"-B20-nyolcmag-FHD kategóriában nincs nagy választék. Na, majd a Vernee Apollo...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gagyilovag #123333 üzenetére
Nem egészen értem. Miért nem használ képernyőzárat?
(#123335) woodworm: vagy azt
-
Sanyesz.
őstag
válasz
viktorhu #123088 üzenetére
Érdekes, mert a három EU-s raktáruk egyike sem szállít Magyarországra, csak a kínai.
Ott meg a "Delivery: 39-60 days (ships out within 7 business days)".
Hát nem tudom. Nekem is tetszik a Super, de ez a variáció már annyira nem.
Álláspontom nem változott: Aliról, eBay-ről telefont nem rendelek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
paolinho #122743 üzenetére
Adódik a kérdés, hogy UMI Super vagy Vernee Apollo Light. Kb. 10$ az árkülönbözet, a Vernee-ben jobb a processzor, de van olyan vélemény, hogy "elavult" dizájn, illetve (papíron) gyengébb az akku.
Ha jól látom, akkor csak a Spemall-tól rendelhető EU-s opcióval (+17-20$), a többi helyen csak Kína/HK.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Milestone2 #121402 üzenetére
Nem tudom, de a Vernee eggyel több "e"-t tartalmaz...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Roli5 #121189 üzenetére
Egy ideig szemezgettem az Umi Touch-csal, de elég vegyes vélemények vannak róla. Miután EU-s raktáron senkinek sincs, csak a Spemall van monopolhelyzetben e téren az EU-s szállítással.
Mondjuk nem rosszabb a hozzáállásuk a Banggoodénál.Ulefone Power tulajdonosokat kérdezem: mennyire elégedettek a készülékkel?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#18193920 #120794 üzenetére
A "gond" abban nyilvánul meg, hogy azonos modell (pl. THL T100s, THL 5000) különböző chipkészlettel jelent meg, emiatt úgy kell kiválogatni, ha egy ROM-ot akarsz feltenni rá. Az általad említett készülékekből az első három volt nálam, kymco által említett is.. A support hiánya jogos probléma. Van egy-két fogyóeszköz bennük. Barátom THL 5000-ben már másodszor kell hangszórót+GSM antennát cserélni, de legalább lehet kapni, pedig ez nem egy mai darab.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
KisSarkany #119645 üzenetére
Itt is lehet, csak ne a főoldalon nézelődj. Pl. itt
-
Sanyesz.
őstag
Mivel saját topikja nincs, a tesztje pedig nem pörög, ezért ide is beírom, hátha van pár ZTE Axon Elite tulajdonos:
Ma megérkezett az egyik, barátomnak szánt akciós készülék (250$). Kézbe véve, bekapcsolva, kicsit vegyes érzéseim vannak.
A magyar nyelv beállítása után kb. 60%-oslokalizációt tapasztalok, azaz nagyon sok az angol nyelvű kifejezés, különös tekintettel a beállításokra. Annak ismeretében, hogy barátom és párja, akinek egy ugyanilyen készülék érkezik hamarosan, egyáltalán nem jártas az angol nyelvben, eléggé borítékolható, hogy a kezdeti örömök hamar alább hagynak.
Ez így általános dolog, azaz együtt kell vele élni vagy van valami megoldás? -
Sanyesz.
őstag
válasz
n@p@lm #119427 üzenetére
Önálló topikja nincs, de a róla szóló cikkhez vannak (régebbi) hozzászólások. Bár inkább bősz kritikusok, akik sosem fogtak a kezükben ilyen készüléket.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
siminhu #119422 üzenetére
Még mindig "akciós" a ZTE Axon Elite.
Fel/le mozog az ára, most éppen az "UK plug"-os ennyi.(Szállítással 256$)
Kettőt rendeltem ismerősöknek. Nekem is jó lenne, de most nincs rá keret. -
Sanyesz.
őstag
Esetleg a ZTE Axon Elite, most még 250$.
-
Sanyesz.
őstag
Öröm olvasni az elmúlt kb. két tucatnyi hozzászólást.
Tényleg szinte minden napra esik valami "problémás" eset. -
Sanyesz.
őstag
válasz
vlevi #118528 üzenetére
Talán a GG üveg és az NFC maradt ki, bár ez utóbbi alig van egy-két modellben.
Ennyiért nem tűnik rossz vételnek.
Az akku kérdéshez egy mondat: jelenleg egy másfél éves THL 5000 készülékem van. Nem mértem le a pontos akku kapacitást, de a nejem 2200 mAh-s telefonját napokkal veri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest