- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goot69
újonc
válasz
Depression #116246 üzenetére
Bocs de nem egészen értem a válaszodat, Apple, Ausztrália? Meg persze előtte jó lenne tudni hogy ez valamilyen valóban garanciálsi probléma, vagy a kínai piacra szánt telefon európai hálozattal nem teljesen kompatibilis, ezért is írtam ide a fórumba. Azért Kínába garival visszaküldeni se nem egyszerű, se nem olcsó, se nem rövid határidejű dolog, így ez végső megoldás lehet...
-
Goot69
újonc
Sziasztok! Sajnos figyelmetlenségből külföldről egy Lenovo P70-A telefon helyett a Lenovo P70-T (kínai piacra gyártott, ha olvastam volna a mobilarénát tudhattam volna) telefont vásároltam. Itthon egy olyan problémával szembesültem, hogy nem tudom ez tipus függő hiba, vagy valami beállítási gond, esetleg hardver/szoftver probléma: hosszabb ideig (2-3 óra) nem használva a telefont ha valaki hív, azt kapja hogy a hívott fél nem elérhető, sms sem érkezik meg, még mobilszolgáltatótól, banktól sem. Ha aktiválom a képernyőt felvéve a telefont, még ugyancsak nem tudnak hívni, nem is látom a telefonon a hívást (pl. vonalasról hívtam magam). Mindez akkor múlik el, ha én megcsörgetek valakit, akkor egyből jön infó a szolgáltatótól stb , hogy mennyi nem fogadott hívásom volt! Mi lehet a gond? Olyan mintha a teló lelépne a Vodafone hálózatáról, de erről nem találok beállítást, és amikor én indítok hívást minden gond nélkül megy! Természetesen a Lenovo egyből lepattintott, már csak a Mobilarénában bízom
Figyelmeztető hogy a Lenovo honlapján más is felvetett hasonló problémát (választ ő sem kapott).
Köszönöm segítséget, ötlketet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged