Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Goot69

újonc

válasz Depression #116246 üzenetére

Bocs de nem egészen értem a válaszodat, Apple, Ausztrália? Meg persze előtte jó lenne tudni hogy ez valamilyen valóban garanciálsi probléma, vagy a kínai piacra szánt telefon európai hálozattal nem teljesen kompatibilis, ezért is írtam ide a fórumba. Azért Kínába garival visszaküldeni se nem egyszerű, se nem olcsó, se nem rövid határidejű dolog, így ez végső megoldás lehet...

• Goot69

újonc

Sziasztok! Sajnos figyelmetlenségből külföldről egy Lenovo P70-A telefon helyett a Lenovo P70-T (kínai piacra gyártott, ha olvastam volna a mobilarénát tudhattam volna) telefont vásároltam. Itthon egy olyan problémával szembesültem, hogy nem tudom ez tipus függő hiba, vagy valami beállítási gond, esetleg hardver/szoftver probléma: hosszabb ideig (2-3 óra) nem használva a telefont ha valaki hív, azt kapja hogy a hívott fél nem elérhető, sms sem érkezik meg, még mobilszolgáltatótól, banktól sem. Ha aktiválom a képernyőt felvéve a telefont, még ugyancsak nem tudnak hívni, nem is látom a telefonon a hívást (pl. vonalasról hívtam magam). Mindez akkor múlik el, ha én megcsörgetek valakit, akkor egyből jön infó a szolgáltatótól stb , hogy mennyi nem fogadott hívásom volt! Mi lehet a gond? Olyan mintha a teló lelépne a Vodafone hálózatáról, de erről nem találok beállítást, és amikor én indítok hívást minden gond nélkül megy! Természetesen a Lenovo egyből lepattintott, már csak a Mobilarénában bízom :) Figyelmeztető hogy a Lenovo honlapján más is felvetett hasonló problémát (választ ő sem kapott).
    Köszönöm segítséget, ötlketet előre is!

Új hozzászólás Aktív témák